Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥΖ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ

Οι διαφορές ...
!

Γυναίκα

1. Γδύνεστε τοποθετώντας τα ρούχα σε διαφορετικά καλάθια (ασπρόρουχα, χρωματιστά).

2. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο μπάνιο. Εάν καθοδόν
συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά
δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο μπάνιο.

3. Παρατηρείτε το είδωλό σας στον καθρέφτη και παραπονιόσαστε για το στομαχάκι που αποκτήσατε.

4. Μπαίνετε στο ντους.

5. Πλύσιμο σώματος διαλέγοντας με τη σειρά το πανάκι για το πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια, το φυσικό σπόγγο Καλύμνου και την ελαφρόπετρα Σαντορίνης.

6. Λούσιμο μαλλιών πρώτο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.

7. Λούσιμο μαλλιών δεύτερο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.

8. Μαλακτικό μαλλιών με βάση έλαια jojoba και αποξηραμένους όρχεις νορβηγικού κάστορα. Το αφήνετε τρία λεπτά να δράσει.

9. Στο διάστημα αυτό απλώνετε στο πρόσωπο μάσκα από χτυπητά αβγά και
μούσμουλα. Το αφήνετε τρία λεπτά να δράσει.

10. Κατόπιν και αφού εν τω μεταξύ έχουν περάσει και τα τρία λεπτά του μαλακτικού ξεπλένετε το κεφάλι.

11. Ξύρισμα στα πόδια και στις μασχάλες. Μην ξεχνάτε την περιοχή γύρω από το μπικίνι. Αποφασίζετε όμως να την αποτριχώσετε με κερί.

12. Κατά την αφαίρεση του κεριού αμολάτε τσιρίδα η οποία αργότερα θα δικαιολογηθεί ως κραυγή αγανάκτησης για τις πιτσιλιές που εντοπίσατε και πάλι στη λεκάνη της τουαλέτας.

13. Βγαίνετε και αφού σφίξετε καλά τις βρύσες στεγνώνετε όλες τις υγρές επιφάνειες ... Ακολουθεί ψεκασμός με ειδικά αντί-μυκητιακά και αντί-μουχλιακά σπρέι.

14. Στεγνώνετε το σώμα με πετσέτα η οποία έχει έκταση όσο ο κάμπος της Λάρισας x2.


15. Τυλίγετε το κεφάλι με δεύτερη πετσέτα σε στιλ Σεβάχ ο Θαλασσινός.

16. Ψάχνετε με επιμονή κάθε σημείο του σώματός σας για σπυράκια, τα οποία εξολοθρεύονται πάραυτα με ειδικό τσιμπιδάκι για το σκοπό αυτό.

17. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο δωμάτιο. Εάν καθοδόν
συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά
δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο
δωμάτιο, ξοδεύοντας τις επόμενες δυο ώρες διαλέγοντας ποιο από τα
φρεσκοπλυμενοσιδερωμένα ρούχα θα φορέσετε!

Άνδρας

1. Αράζεις στο κρεβάτι και γδύνεσαι πετώντας τα ρούχα στο σωρό με τα
υπόλοιπα.

2. Προχωράς όπως σε γέννησε η μάνα σου προς το μπάνιο. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου κορδώνεσαι επιδεικνύοντας περήφανα τον Xoσέ.

3. Στο μπάνιο τώρα. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δε διέκρινες κανέναν, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. Καμαρώνεις τον Xoσέ ξύνεις τα π@π@ρια σου και μυρίζεις τελευταία φορά για σήμερα το μπρούσκο αντρικό σου άρωμα στα δάχτυλα με τα οποία ξυνόσουν.

4. Μπαίνεις στο ντους.

5. Δεν ψάχνεις για πανάκι (γιατί απλούστατα δεν έχεις από αυτό)

6. Πλένεις μούρη και μασχάλες.

7. Αμολάς δυνατή πορδή και χαίρεσαι με τα ηχητικά εφέ που δημιουργούνται μες στο μπάνιο.

8. Ακολουθεί πλύσιμο του Xoσέ, της γύρω περιοχής και του κ@λου. Μην
παραλείψεις να αφήσεις για σουβενίρ μερικές από τις τρίχες των Σημείων αυτών πάνω στο σαπούνι.

9. Συνεχίζεις με λούσιμο του κεφαλιού με ένα οποιοδήποτε σαμπουάν.

10. Παραμερίζεις την κουρτίνα και κοιτιέσαι με τους αφρούς στο κεφάλι, στον καθρέφτη.

11. Μην ξεχάσεις να κατουρήσεις.

12. Ξεπλένεσαι.

13. Βγαίνεις αγνοώντας την Μικρή Πρέσπα που έχει δημιουργηθεί επειδή
δεν είχες τραβήξει εντελώς την κουρτίνα.

14. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το
σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δε διέκρινες κανένα, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. Καμαρώνεις τονΧοσέ.

15. Γρήγορο στέγνωμα και βγαίνεις αφήνοντας τα φώτα ανοιχτά και την
κουρτίνα να στραγγίζει στο πάτωμα αντί στην ντουζιέρα.

16. Με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση προχωράς προς το δωμάτιο με
αέρα αρχαίου ολυμπιονίκη. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου ακολουθούν αποκαλυπτήρια σε συνδυασμό με διάφορες ατάκες π.χ. Πες
μου μωρό μου τη γνώμη σου για το εκκρεμές του Φουκώ....λάμπει το θηρίο...
κ.τ.λ.

17. Στο δωμάτιο πετάς την πετσέτα στο κρεβάτι η σε καρέκλα και ντύνεσαι σε διάστημα δυο λεπτών φορώντας τα ρούχα που φορούσεςκαι πριν -συμπεριλαμβανομένου και του σώβρακου- αφού ελέγξεις πρώτα εάν έχει εσωτερικά ίχνος από φρενάρισμα- μη μας περάσουνε και για σιχαμένους !!!

Πηγή




Η Rihanna ενσαρκώνει τη μεγάλη ντίβα της ποπ



Πρώτη στη λίστα με τα πιο «ηχηρά» ονόματα του διεθνούς jet-set για να


ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τη ντίβα της ποπ , Whitney Houston, είναι η Rihanna.


Η νεαρή 24χρονη τραγουδίστρια Rihanna φαίνεται να εμπνέει πολύ τον επιστήθιο φίλο της Whitney Clive Davis, ο οποίος βιάζεται να τελειώσει το σενάριο για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.


Το ρόλο διεκδικούν επίσης, η 47χρονη ηθοποιός Vivica Fox καθώς και το 22χρονο pop idol Jordin Sparks. Φαβορί για το ρόλο της κόρης της τραγουδίστριας είναι η 11χρονη Willow Smith.

Εσείς θα μπαίνατε στο... Kλουβί του Θανάτου; (Φώτο)


Ο τουρισμός σίγουρα έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες. Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα συνηθισμένα τουριστικά αξιοθέατα και ψάχνουν για κάτι πιο επικίνδυνο, πιο extreme.Σήμερα, οι άνθρωποι θέλουν να δουν κάτι που να μπορούν να συμμετέχουν, κάτι που θα κάνει την καρδιά τους να χτυπά δυνατά, κάτι που θα τους εκτινάξει την αδρεναλίνη τους...

Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να πηγαίνω για κολύμπι παρέα με τεράστιους κροκόδειλους. Προφανώς όμως κάποιοι το κάνουν, όπως θα δείτε στην συνέχεια.
Αν εσάς σας ενδιαφέρει αυτό που θα δείτε, τότε πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι την Αυστραλία. Το Πάρκο με τους κροκόδειλους του Darwin, σας δίνει την δυνατότητα να μπείτε στο «Cage of Death» και να δείτε από πολύ κοντά το ανοιχτό στόμα ενός τρομακτικού κροκόδειλου..












Πηγή

Η Eva Mendes στην μοναδική της φωτογράφιση topless..!!!






Ακολουθούν περισσότερες αποκαλυπτικές φωτογραφίες...










Η Eva Mendes στην μοναδική της φωτογράφιση topless..!!!

Γδύνει το πληθωρικό κορμί της και φωτογραφίζεται στο μπάνιο της... (sexy pics)





Στο έλεος του θεού αφήνει το εκτυφλωτικό της μπούστο και φωτογραφίζεται μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της. Σαν να μην υπολογίζει τα καρδιακά επεισόδια που θα προκαλέσει βγάζοντας τα...
κάλλη της φάτσα φόρα!

Και όμως αυτή είναι η Jordan Carver. Πληθωρική και φρέσκια, χειμώδης και αισθησιακή.






Έρχονται στην Ελλάδα Γερμανοί εφοριακοί


 Έρχονται στην Ελλάδα Γερμανοί εφοριακοί
Πάνω από 160 στελέχη γερμανικών οικονομικών υπηρεσιών, θα μεταβούν στην Ελλάδα σε εθελοντική βάση προκειμένου να ενισχύσουν τον ελληνικό φορολογικό μηχανισμό, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Wirtschafts Woche».
Ο υπουργός Οικονομικών του γερμανικού κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας, Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόγιανς, έχει συγκρίνει την κατάσταση στην Ελλάδα με αυτή στην Ανατολική Γερμανία του ’90, μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου.
Για τον λόγο αυτό, οι περισσότεροι απο τους εφοριακούς αυτούς προέρχονται απο αυτό το κρατίδιο.
Το ίδιο δημοσίευμα επικαλείται, ακόμη, απόρρητη έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σύμφωνα με την οποία ο μηχανισμός συλλογής φόρων στην Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.
Δηλαδή, δεν φτάνει που η Γερμανία επενέβη στην οικονομική πολιτική της χώρας μας, με τον πιο βίαιο τρόπο, τώρα θέλουν να μας ελέγξουν κιόλας!
Να δούμε πως θα εξηγήσει ο Έλληνας φορολογούμενος στον Γερμανό εφοριακό τα πάντα για την δήλωσή του..Σε λίγο θα κάνουμε και επίσημη γλώσσα του ελληνικού δημοσίου τα γερμανικά…

ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ



Ρεπορτάζ : Δημήτρης Σ. Κανέλλης
(από το Έθνος της Κυριακής)
Μυστικό σχέδιο «κουρέματος» των δανείων που έχουν χορηγήσει οι τράπεζες στις επιχειρήσεις και στα νοικοκυριά, έχει στα χέρια της η...
κυβέρνηση και οι εποπτικές Αρχές της χώρας, σε μια προσπάθεια να προετοιμαστούν για το μεγάλο κραχ που αναμένεται να επιφέρει στα δάνεια η τεράστια ύφεση.
Το σχέδιο παρουσιάστηκε τις προηγούμενες εβδομάδες από την αμερικανική εταιρεία Bain στο υπουργείο Οικονομικών αλλά και στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, στο πλαίσιο της εξέτασης τρόπων και σχεδίων για το πώς θα αντιμετωπίσουν τα πιστωτικά ιδρύματα την ανακεφαλαιοποίησή τους και τις επισφάλειες που θα προκύψουν.
Βασική παράμετρος είναι η εμβάθυνση της ύφεσης και για το 2012, η οποία θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τις αρχικές εκτιμήσεις, βάσει των οποίων έγιναν και τα σενάρια της Black Rock που προβλέπουν ότι οι πρόσθετες επισφάλειες των τραπεζών θα είναι της τάξης των 10 δισ. ευρώ.
Το σενάριο
Τώρα το σενάριο αυτό είναι ήδη ξεπερασμένο, γιατί όσο μεγαλύτερη είναι η ύφεση (4,4% του ΑΕΠ αντί 2,8% της αρχικής εκτίμησης) τόσο μεγαλύτερες και οι αναμενόμενες επισφάλειες, αφού όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αλλά και νοικοκυριά θα αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις δόσεις των δανείων τους. Οπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, στο μυστικό report των ξένων οίκων που προτείνουν το σχέδιο, «την ανακεφαλαιοποίηση οι τράπεζες και η κυβέρνηση θα πρέπει να τη δουν και υπό ένα αναπτυξιακό πρίσμα, το οποίο σημαίνει μια συντεταγμένη απομόχλευση των επιχειρηματικών δανείων με διαγραφή χρεών στη βάση βιωσιμότητας των επιχειρηματικών σχεδίων, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις, απαλλαγμένες από τα βάρη των χρεών τους να μπορέσουν να αναλάβουν νέα επενδυτικά σχέδια και να ενισχύσουν την κερδοφορία τους».
Υπενθυμίζεται ότι στην Ισλανδία προχώρησε σε «κούρεμα» των δανειακών υποχρεώσεων των νοικοκυριών σε ύψος ρεκόρ που ανέρχεται στο 16% του ΑΕΠ της χώρας.
Παρόμοιο σχέδιο εφαρμόστηκε και στις ΗΠΑ όπου πριν από λίγες ημέρες η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και οι 49 από τις 50 Πολιτείες συμφώνησαν με τις πέντε μεγαλύτερες τράπεζες να διαγράψουν μέρος των οφειλών όσων έχουν στεγαστικά δάνεια.

Το κρίσιμο ερώτημα για την Ελλάδα, είναι εάν οι εποπτικές Αρχές και η ελληνική κυβέρνηση έχουν ανάλογο στρατηγικό σχέδιο, το οποίο όχι μόνο θα βοηθάει τις τράπεζες να επανέλθουν σε μια υγιή κατάσταση αλλά και κατά πόσο η επιχειρηματικότητα και στη συνέχεια τα νοικοκυριά μπορούν να επωφεληθούν.
Βέβαια, όπως επισημαίνουν παράγοντες της Τράπεζας της Ελλάδος, σε πρώτη φάση το κρίσιμο για την ανάπτυξη είναι οι επιχειρήσεις, γιατί το πρόγραμμα είναι να στηριχθούν ώστε να έλθει η ανάκαμψη, ενώ στη συνέχεια αυτό θα εφαρμοστεί και στην κατανάλωση, δηλαδή στα στεγαστικά και στα καταναλωτικά δάνεια.

Αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες συντονισμένα θα κληθούν να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις ακόμη και ενήμερων δανείων και όχι μόνο των «κόκκινων», ακριβώς για να προλάβουν χιονοστιβάδα νέων επισφαλειών. Η ρύθμιση αυτή -που αναμένεται ότι για τις επιχειρήσεις μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο 2012 και για τα νοικοκυριά αργότερα- θα περιλαμβάνει σε πρώτη φάση τη μείωση του ύψους της μηνιαίας δόσης μέσω επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής, καθώς και περίοδο χάριτος σε ορισμένες ομάδες πληθυσμού, ενώ στη συνέχεια θα περιλαμβάνει και «κούρεμα» του κεφαλαίου και των τόκων.
Το παράδειγμα
Το «κούρεμα», εάν υιοθετηθεί το σχέδιο που προτάθηκε και έχει ως βάση το παράδειγμα της Ισλανδίας, θα είναι της τάξης του 30% στο κεφάλαιο των επιχειρηματικών, στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, πράγμα που σημαίνει ότι δυνητικά θα κοπούν οφειλές ύψους 70 δισ. ευρώ.

Η αρχή -σύμφωνα με το σχέδιο- θα γίνει από μεγάλες επιχειρήσεις σε συγκεκριμένους κλάδους που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα αλλά χαρακτηρίζονται βιώσιμες και θα προβλέπει εκτός από το «κούρεμα» του κεφαλαίου, νέο δανεισμό καθώς και την τοποθέτηση «τοποτηρητή» από την τράπεζα δίπλα στον διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης. Το στέλεχος αυτό θα έχει αρμοδιότητες σαν αυτές των τοποτηρητών που θα τοποθετήσει η Κομισιόν στα υπουργεία και θα συναποφασίζει για το σχέδιο εξυγίανσης της εταιρείας αλλά και τα νέα επενδυτικά σχέδια.
Στα νοικοκυριά η πρόταση είναι το πρόγραμμα να ξεκινήσει από ομάδες πληθυσμού που η τράπεζα θα κρίνει ότι θα μπορούν να εξυπηρετήσουν το δάνειο με τα νέα δεδομένα και όχι σε ανέργους ή άλλες ευπαθείς ομάδες που θα μπορούν να διευθετήσουν τις οφειλές τους μέσω του σχετικού νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Ενα πρώτο βήμα στην κατεύθυνση κουρέματος των οφειλών των δανειοληπτών είναι η απόφαση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, για «κούρεμα» των στεγαστικών δανείων που έχουν πάρει οι δημόσιοι υπάλληλοι.
«Πρόβα» στο δημόσιο
Ενα πρώτο βήμα στην κατεύθυνση κουρέματος των οφειλών των δανειοληπτών είναι η απόφαση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, για «κούρεμα» των στεγαστικών δανείων που έχουν πάρει οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Σπάει κάθε ρεκόρ η «στάση πληρωμών»
Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον τα «κόκκινα» δάνεια με τους τραπεζίτες να φοβούνται το επόμενο διάστημα «έκρηξη» των μη εξυπηρετούμενων δόσεων για τα στεγαστικά, επιχειρηματικά και καταναλωτικά δάνεια.
Μέσα σε τρία χρόνια τα επισφαλή δάνεια τριπλασιάστηκαν (από 5,8% το 2008 στο 15% την περσινή χρονιά), ενώ καταγράφεται επιδείνωση για τους πρώτους μήνες του 2012 όπου και εκτιμάται ότι κοντά στα 40 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν «χτυπήσει κόκκινο».
Ηδη, αυτό επισημαίνεται και στην ετήσια έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «επηρεάστηκε δυσμενώς η ικανότητα των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων να αποπληρώσουν τα δάνειά τους, με αποτέλεσμα την αύξηση των δανείων σε καθυστέρηση».
Ο φόβος πλέον είναι ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια «ωρολογιακή βόμβα» στα θεμέλια του τραπεζικού μας συστήματος, αφού τα καθυστερούμενα δάνεια νοικοκυριών και επιχειρήσεων προστίθενται στις μειωμένες καταθέσεις και στερούν από τις τράπεζες πολύτιμη ρευστότητα.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των τραπεζών, περισσότερα από 500.000 νοικοκυριά καθυστερούν από έναν έως και τρεις μήνες να πληρώσουν τη δόση τους στην τράπεζα, ενώ άλλα 50.000 νοικοκυριά έχουν σταματήσει οριστικά να εξυπηρετούν τις οφειλές τους.
Το χειρότερο είναι ότι μήνα με τον μήνα αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που δεν μπορούν να πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους και αυτό παρά τις ρυθμίσεις που κάνουν οι ίδιες οι τράπεζες ή αυτές που επιχειρούν οι δανειολήπτες βάσει του πρόσφατου νόμου και αφορούν άλλες 750.000 δάνεια.
Οι εξελίξεις αυτές ξεπερνούν τις αρχικώς δυσμενείς προβλέψεις για την εξέλιξη ακόμη και των στεγαστικών χαρτοφυλακίων των τραπεζών που θεωρούνται τα πλέον υγιή, καθώς ήδη πάνω από ένα στα δέκα δάνεια δεν εξυπηρετείται κανονικά έναντι 3% - 4% που ήταν το «φυσιολογικό» επίπεδο επισφαλειών για τα δάνεια της κατηγορίας αυτής προ της κρίσης.
Οι τρέχουσες εκτιμήσεις τραπεζικών στελεχών κάνουν λόγο για επισφάλειες στα στεγαστικά δάνεια που ξεπέρασαν και το 15% στο τέλος του 2011, ποσοστό που θα ήταν πολύ μεγαλύτερο εάν δεν υπήρχαν οι αναδιαρθρώσεις δανείων.
Στα επιχειρηματικά δάνεια οι επισφάλειες διαμορφώθηκαν στο 13-14% -χωρίς να υπολογίζονται οι αναχρηματοδοτήσεις- και στα καταναλωτικά ξεπέρασαν το 25%.
Οι τραπεζίτες περιμένουν κορύφωση των καθυστερήσεων αλλά και των απλήρωτων δανείων τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ θεωρούν το πρώτο εξάμηνο του έτους που διανύουμε ως την πιο κρίσιμη περίοδο όσον αφορά τη σφυγμομέτρηση της αντοχής της κοινωνίας από τα δημοσιονομικά μέτρα, την αύξηση της ανεργίας και την περικοπή των μισθών. Οι χειρότεροι φόβοι τους έχουν να κάνουν με διπλασιασμό των επισφαλειών το επόμενο διάστημα, εξέλιξη που μεταφράζεται σε 60 δισεκατομμύρια ευρώ «κόκκινων δανείων». Ιδιαίτερος προβληματισμός υπάρχει για τα δάνεια προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπου οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημίες που μπορεί να αγγίξουν και τα 10 δισ. ευρώ στην τριετία, ενώ αντίθετα χαρακτηρίζουν διαχειρίσιμη την κατάσταση στα δάνεια προς μεγάλες επιχειρήσεις.
Συνολικά το 2011 «κτύπησαν κόκκινο» δάνεια ύψους περίπου 35 δισ. και από αυτά τα 15 δισ. ευρώ αντιστοιχούν σε επιχειρηματικά δάνεια. Οι οφειλές από τα «κόκκινα στεγαστικά» ήταν ύψους 10-11 δισ. ευρώ και άλλα 9 με 10 δισ. ευρώ οι «κόκκινες» οφειλές από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες.
Πλέον, οι τράπεζες προχωρούν σε μαζικές αναδιαρθρώσεις δανείων, ενώ εφαρμόζουν ιδιαίτερα αυστηρά πιστοληπτικά κριτήρια για τη χορήγηση νέων δανείων, δίνοντας δάνεια με το σταγονόμετρο καθώς έχουν επιβάλει νέα αυστηρά κριτήρια που αποκλείουν από τη χρηματοδότηση την πλειονότητα των δανειοληπτών, ενώ ακόμα και όταν δανείζουν το κάνουν με φειδώ και για πολύ μικρότερα ποσά από τα αιτούμενα.
Η συνεχιζόμενη μείωση του ρυθμού χορήγησης των νέων δανείων είχε ως αποτέλεσμα στο τέλος του 2011 τα επιχειρηματικά δάνεια να είναι 120 δισ. ευρώ, τα στεγαστικά 78 δισεκατομμύρια και τα καταναλωτικά 32,9 δισ. €.
Παράδειγμα 1
Για ένα στεγαστικό δάνειο 150.000 ευρώ 25ετούς διάρκειας με επιτόκιο 4% η μηνιαία δόση διαμορφώνεται σήμερα στα 791 ευρώ. Εάν προχωρήσουν οι τράπεζες στο σχέδιο ανακούφισης των δανειοληπτών, το ίδιο δάνειο θα εξυπηρετείται με 554 €, αφού η συνολική οφειλή θα έχει πέσει στα 105.000 ευρώ, ενώ θα μπορεί η δόση να διαμορφωθεί ακόμα χαμηλότερα εάν παράλληλα επιμηκυνθεί και ο χρόνος αποπληρωμής στα 30 ή 35 χρόνια.
Παράδειγμα 2
«Κούρεμα» 30% σε ένα επιχειρηματικό δάνειο 1 εκατομμυρίου ευρώ θα έχει άμεσο όφελος για την εταιρεία 300.000 ευρώ στο συνολικό δανεισμό, γεγονός που θα μειώσει τις δόσεις κατ΄ αντίστοιχο ποσοστό. Για παράδειγμα, εάν το δάνειο ήταν 15ετούς διάρκειας η μηνιαία δόση θα ήταν 8.988 ευρώ και με το κούρεμα του κεφαλαίου θα πέσει στα 6.290 €.

Καθηγητής έκανε σέξι φωτογράφιση για να προσελκύσει φοιτητές!


O Βίνσεντ Χέντρικς, καθηγητής Φιλοσοφίας σε πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης φαίνεται να μην ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με των αριθμό των φοιτητών που δίδασκε και σκέφτηκε έναν, όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο να προσελκύσει φοιτητές στην αίθουσα που διδάσκει.
Ο καθηγητής φωτογραφήθηκε με σέξι κορίτσια μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας για το πανεπιστημιακό περιοδικό. Ο σκοπός του ήταν να αποδείξει στους φοιτητές ότι το μάθημα που διδάσκει δεν είναι και τόσο βαρετό, όπως αρκετοί πιστεύουν. Κανείς όμως δεν πήρε αυτό το μήνυμα, ειδικά οι υπόλοιποι καθηγητές και η φωτογράφιση αποσύρθηκε.

Στη Θεσσαλονίκη ανεβαίνει ο Πλούταρχος!

Στη Θεσσαλονίκη ανεβαίνει ο Πλούταρχος!

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από τις 9 Μαρτίου, ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο "Fix" έχοντας στο πλευρό του...

το Νίνο και τη Μαρία Ιακώβου.
Ο Γιάννης Πλούταρχος θα πραγματοποιήσει μόνο 10 εμφανίσεις στην πόλη και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για μια μεγάλη περιοδεία εντός και εκτός Ελλάδας. Μία σειρά συναυλιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αμερική, την Αυστραλία αλλά και την Ευρώπη πρόκειται να φέρει τον Γιάννη Πλούταρχο κοντά στους φίλους και θαυμαστές του ανά τον κόσμο.

Irina Shayk:Σε πολύ HOT φωτογράφιση στο FHM του Μαρτίου της Νότιας Αφρικής

 Για το FHM του Μαρτίου της Νότιας Αφρικής φωτογραφήθηκε η Irina Shayk. 




Με ένα εσώρουχο, ένα πουκάμισο ή και σχεδόν γυμνή εξάπτει τη φαντασία το διάσημο μοντέλο. Κοιτώντας το φακό με ένα βλέμμα γεμάτο σεξαπίλ κάνει για ακόμη μία φορά τους άνδρες να παραληρούν.



Το sexy μοντέλο δηλώνει στη συνέντευξη της: «Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να γίνω μοντέλο» και προσθέτει: «Μου άρεσε η κλασική μουσική και το διάβασμα...».



Στη συγκεκριμένη συνέντευξη στο ανδρικό περιοδικό αναφέρει και το μυστικό που θεωρεί η ίδια πως κάνει έναν άνθρωπο ελκυστικό: «Το να είσαι ο εαυτός σου είναι το πιο ελκυστικό πράγμα του κόσμου».



Πηγή

Ολοι Βελέζ είμαστε στην Αργεντινή!


Μπόκα Τζούνιορς; Ρίβερ Πλέιτ; Ποιος υποστηρίζει αυτά τα...λιμά; Φόλα Βελέζ Σάρσφιλντ. Ας ακολουθήσουν οι ομάδες μας τα αργεντίνικα βήματα στο μάρκετινγκ και θα ξεπουλήσουν! Η διοίκηση της Βελέζ αποφάσισε να παρουσιάσει τις φανέλες για τη νέα αγωνιστική περίοδο με μοντέλα που φορούσαν εσώρουχα αντί για σορτσάκι. Αφού δεν γκρεμίστηκε το κτίριο πάλι καλά...

Το βλέμμα μας στο μέλλον στρέφει η Google

 Με κάθε μυστικότητα η Google ετοιμάζει ένα ζευγάρι γυαλιά, τα οποία θα παρουσιάζουν μπροστά στα μάτια εκείνου που τα φοράει κάθε είδους πληροφορία που διαχειρίζεται ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι εφημερίδες «Times» και «New York Times», σε δημοσιεύματά τους αναφέρουν ότι  η εταιρεία θα λανσάρει προς το τέλος του έτους τα υψηλής τεχνολογίας γυαλιά τα οποία αντί για φακούς θα διαθέτουν οθόνες τοποθετημένες σε απόσταση μερικών εκατοστών από τα μάτια. Οι οθόνες θα εξεικονίζουν πληροφορίες αντίστοιχου χαρακτήρα με εκείνες που προβάλλονται στην οθόνη του κινητού. Δηλαδή γραπτά μηνύματα, emails, και διαδικτυακά δεδομένα.

Επίσης, θα έχουν ενσωματωμένη κάμερα χαμηλής ανάλυσης η οποία θα καταγράφει τον περιβάλλοντα χώρο σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας πληροφορίες για κτίρια ή για φίλους εκείνου που φοράει τα γυαλιά, οι οποίοι μπορεί τη δεδομένη στιγμή να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Για τον σκοπό αυτό τα γυαλιά θα είναι εφοδιασμένα με συστήματα GPS.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι μηχανικοί της Google που σχεδιάζουν τα γυαλιά ανέφεραν πως δεν είναι ανάγκη όσοι τα προμηθευτούν να τα φοράνε συνεχώς. Ωστόσο, το προϊόν που ετοιμάζουν φημολογείται ότι θα λειτουργεί με ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης που δεν θα απαιτεί τη χρήση χεριών. Ο χειρισμός θα γίνεται με ανεπαίσθητες κινήσεις του κεφαλιού, αδιόρατες στους άλλους ανθρώπους. Η εκμάθησή τους θα είναι πολύ εύκολη και εφόσον ο διοπτροφόρος μπει στο πνεύμα θα λειτουργεί σαν δεύτερη φύση του.

Οι τεχνολογικές καινοτομίες που θα χαρακτηρίζουν τα γυαλιά δεν εξαντλούνται εδώ. Οι πληροφορίες λένε πως θα διαθέτουν αισθητήρες κίνησης και θα συνδέονται με το Ιντερνετ μέσω δικτύου 3G ή της επόμενης γενιάς, 4G. Πηγές από την Google ανέφεραν ότι το κόστος των γυαλιών θα κυμαίνεται μεταξύ 250 και 600 δολαρίων, όμως επισήμως η εταιρεία έχει αρνηθεί να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Αυτό που σίγουρα είναι γνωστό είναι ότι στις εγκαταστάσεις της στο Μάουντεν Βιου στην Καλιφόρνια έχει ξεκινήσει ένα νέο μεγάλο πρόγραμμα που αποκαλείται «Google X».

Πηγή

«Γυάλινο ασανσέρ» θα μεταφέρει ανθρώπους στο διάστημα


Ιαπωνική κατασκευαστική εταιρία μελετά το ενδεχόμενο να κατασκευάσει μέχρι το 2050 ένα «γυάλινο ασανσέρ» που θα μεταφέρει επιβάτες στο διάστημα.


Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία εξετάζει τη δημιουργία ενός ανελκυστήρα του διαστήματος, εκτείνοντας ένα καλώδιο από νανοσωλήνες άνθρακα, μία υλική δομή είκοσι φορές πιο ανθεκτική από το ατσάλι. Ο θάλαμος θα κινείται χάρη σ' αυτό το γιγάντιο καλώδιο που θα έχει μήκος 96.000 χιλιόμετρα, το ένα τέταρτο της απόστασης από τη Γη στη Σελήνη.

Ο ανελκυστήρας θα ανεβαίνει με ταχύτητα 200 χλμ/ώρα, επιτρέποντάς του να φτάνει, έπειτα από ταξίδι μιας εβδομάδας, σ' ένα σταθμό ο οποίος θα βρίσκεται σε ύψος 36.000 μέτρων.

Οι «τουρίστες του διαστήματος» θα παραμένουν σ' αυτή την πλατφόρμα, όμως οι επιστήμονες που θα χρησιμοποιούν το ασανσέρ αυτό θα συνεχίζουν το ταξίδι ως την άκρη του καλωδίου.

Η επιχείρηση παραδέχεται πως δεν έχει καμιά εκτίμηση για το κόστος αυτού του προγράμματος, δεν έχει κατά νου κάνεναν εν δυνάμει επενδυτή ούτε κάποια ιδέα για το μέρος στη γη όπου θα μπορούσε να στερεωθεί αυτό το καλώδιο.

Η εταιρία Ομπαγιάσι είναι μια από τις σοβαρότερες της Ιαπωνίας. Ολοκληρώνει αυτή τη στιγμή το Tokyo Sky Tree, το ψηλότερο κτίριο της Ιαπωνίας (634 μέτρα). Έχει επίσης συμμετάσχει στην κατασκευή του μετρό του Ντουμπάι και του Stadium Australia που χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. 


Ιωάννα Πηλιχού:«Βροχή» οι προτάσεις μετά το Dancing

 Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε για τις νέες επαγγελματικές προοπτικές που δημιουργήθηκαν μετά τη συμμετοχή της στο Dancing on Ice. 
 
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η εμφάνισή της στο τηλεοπτικό show βοήθησε στο να υπάρξουν νέες επαγγελματικές προτάσεις απάντησε θετικά.

«Ναι, είχα προτάσεις. Την περίοδο αυτή συζητάω για μια ταινία και κάποια θεατρικά πράγματα. Δεν έχω κλείσει ακόμη κάτι, αλλά τα εξετάζω και είμαι σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους», τόνισε.

Πηγή

Απίθανα κουτάβια σε στιγμές… χαλάρωσης!


Τι κι αν κοιμούνται μέσα σε νιπτήρες, κουβάδες ή καλάθια; Τι κι αν έχουν μαζί τους ένα αρκουδάκι ή τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας; Τα κουτάβια που βλέπετε στις εικόνες απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας τον πιο γλυκό ύπνο της ζωής τους! Άλλωστε, σαν τα μωρά κι αυτά, είναι σκέτη γλύκα… όποια στάση και να πάρουν!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!
perierga.gr - Απίθανα κουτάβια σε στιγμές... χαλάρωσης!

Οι ερωτικές κραυγές μίας 22χρονης φοιτήτριας ξεσήκωσε με τα ουρλιαχτά της ολόκληρο τετράγωνο

 Οι ερωτικές κραυγές μίας 22χρονης φοιτήτριας στάθηκαν η αφορμή να ξεσηκωθεί στο πόδι ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο κέντρο της πόλης, χθες το βράδυ.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 78χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που έμενε δίπλα από τη νεαρή κοπέλα που της νοικιάζει το σπίτι εδώ και ενάμιση χρόνο,κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να επέμβει αφού παρά το γεγονός ότι της είχε χτυπήσει το κουδούνι για πάνω από 10 φορές, εκείνη δεν ανταποκρινόταν.
Οι αστυνομικοί θεωρώντας το συμβάν περισσότερο αστείο παρά υπηρεσιακού χαρακτήρα δεν επενέβησαν εξ’ αρχής μέχρι τη στιγμή που κάλεσε στην άμεση δράση ακόμα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την απέναντι πολυκατοικία.
Εν τέλει οι δύο νεαροί αστυνομικοί αναγκάστηκαν να χτυπήσουν το θυροτηλέφωνο του διαμερίσματος της νεαρής κοπέλας για να της κάνουν σύσταση. Εκείνη στη θέα των αστυνομικών απάντησε με ένα «συγγνώμη» και συνέχισε επί το έργον.
Αιτία της «ηχορρύπανσης» σύμφωνα με τους ίδιους τους αστυνομικούς ήταν το γεγονός ότι η 22χρονη κοπέλα είχε ξεχάσει ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα του διπλανού δωματίου με αποτέλεσμα όλη η γειτονιά να γίνει αυτήκοος μάρτυρας των ιδιαίτερων στιγμών της.

Πηγή

Άσχημο ντεμπούτο για Ρεχάγκελ

Άσχημο ντεμπούτο για Ρεχάγκελ Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Χέρτα υποχώρησε στη 16η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου/παραμονής με τον τρίτο από τη δεύτερη κατηγορία. 

Διπλό για την Χοφενχάιμ στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, στην οποία δεν αγωνίστηκε για μία ακόμη φορά ο Βιεϊρίνια

Η Μάιντς συνέχισε την ανοδική της πορεία συντρίβοντας με 4-0 την Καϊζερσλάουτερν, με την οποία ο Κώστας Φορτούνης αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αλέξις Σάντσες για τον Μέσι

 Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος προσπαθεί να γίνει καλύτερος ακολουθώντας τις συμβουλές του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα.

Ο Χιλιανός άσος πήγε το καλοκαίρι στους «μπλαουγκράνα», όμως κάποιοι τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να δείξει το πλούσιο ταλέντο του. Παρόλα αυτά, ο Μέσι του μαθαίνει πως θα γίνει καλύτερος.

«Έχω μάθει πολλά από τον Μέσι και από όλους τους συμπαίκτες μου. Ο Μέσι μού έχει διδάξει πως πρέπει να προσπαθώ διαρκώς σε όλα τα λεπτά ενός παιχνιδιού και πως πρέπει να βελτιώνομαι συνεχώς. Δεν έχω φτάσει ακόμα στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, αφού μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Άλλωστε μόλις ξεκίνησα και έχω ακόμα πολλά να μάθω», ο 23χρονος Σάντσες.

Πηγή

Δεν αποκλείει και τρίτο πακέτο στήριξης ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ

Δεν αποκλείει και τρίτο πακέτο στήριξης ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης αν μπορεί να είναι σίγουρος ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί και ένα τρίτο πακέτο στήριξης, απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε, ωστόσο δεν πρέπει να ξεκινάμε με την υπόθεση ότι ένα τρίτο πρόγραμμα θα χρειαστεί».

«Στη σύνοδο του Eurogroup καταστήσαμε σαφές ότι είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την Ελλάδα ακόμη και μετά τη λήξη του δεύτερου προγράμματος, όμως πιστεύω πως δεν πρέπει τώρα να εμπλακούμε σε μία συζήτηση για ένα ενδεχόμενο τρίτο πρόγραμμα. Τωρα πρέπει να εφαρμοστεί το δεύτερο πρόγραμμα» πρόσθεσε, μιλώντας στο Al Jazeera.

Κληθείς να σχολιάσει τις εκτιμήσεις ορισμένων οτι η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη, εξέφρασε τη διαφωνία του: «Δεν βλέπω ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει».

Η Ευρωζώνη έκανε τα πάντα προκειμένου να αποφευχθεί μια άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας, που είχε «τραγικές συνέπειες, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρωζώνη».

Το δεύτερο πακέτο στήριξης περιλαμβάνει δανειακή στήριξη προς την Ελλάδας ύψους 130 δισ. ευρώ και «κούρεμα» του χρέους με στόχο να φτάσει στο 121% του ΑΕΠ έως το 2020.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:Θέλει 2.500.000 ευρώ για να «σβήσει» την ποινή της UEFA

 Αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό για το θέμα του αποκλεισμού του από την Ευρώπη, καθώς διευκρινίστηκε ότι η UEFA θέλει μόνο το ποσό των περσινών οφειλών για να σβήσει την ποινή, ήτοι 2.500.000 ευρώ.
Το πως θα γίνει αυτό είναι σχετικά εύκολο να το υποθέσει κάποιος. Στις 9 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15.000.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το sport24.gr, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» αισιοδοξούν ότι εκεί θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 2.500.000 ευρώ ώστε να λήξει μία και καλή το θέμα που αποτελεί«βραχνά» αυτή τη στιγμή για τους διοικούντες αλλά και τους οπαδούς της ομάδας.
Απλά, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιάσει στην UEFA και ένα συγκεκριμένο πλάνο για το πως σκοπεύει να εξοφλήσει τα 2.500.000 εκατ. ευρώ, αλλά και πιθανά χρέη που μπορούν να παρουσιαστούν στην πορεία. Αυτό θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 30 Ιουνίου, όταν βγαίνουν και οι αδειοδοτήσεις.
Κάτι που σημαίνει πως αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει προσφυγές από παίκτες του μέχρι το τέλος της σεζόν και καταφέρει να κάνει περικοπές ή πωλήσεις παικτών πριν τις 30 Ιουνίου ακόμα και να μην βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, που θα το αποφέρει κάποια μακροπρόθεσμα χρηματικά οφέλη,θα έχει την δυνατότητα να παίξει στην Ευρώπη.
Να σημειωθεί ωστόσο ότι το έλλειμμα και οι οικονομικές υποχρεώσεις των πρασίνων, σίγουρα θα αυξηθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού…
Κάτι που σημαίνει ότι παράλληλα με τα 2.500.000 ευρώ που πρέπει να βρεθούν άμεσα, χρειάζεται σίγουρα ή το δάνειο ή κάποιος νέος επενδυτής, με δεδομένο ότι όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού παραμένουν απλήρωτοι από τα τέλη Σεπτεμβρίου και είναι σίγουρο ότι η υπομονή τους κάποια στιγμή θα εξαντληθεί.
Πηγή

 
Powered by Blogger