Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Κορίτσι … με καμπύλες !!











Η Kari Nautique είναι μοντέλο του Playboy

Παντρεύεται η πιο παχύσαρκη γυναίκα στον κόσμο


 Πόσα τόπια ύφασμα θα χρειαστούν γι αυτό το νυφικό;

Όλες οι νύφες του κόσμου θέλουν να είναι όμορφες την ξεχωριστή μέρα του γάμου τους. Η Susanne Eman όμως, αυτό που θα προσέξει περισσότερο είναι το χρώμα του νυφικού... όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της θέλει το νυφικό να μην είναι κατάλευκο γιατί σίγουρα θα λεκιαστεί από το... φαγητό.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η Susanne Eman έχει βάλλει στόχο ζωής να γίνει η πιο παχύσαρκη γυναίκα στον κόσμο. Και επειδή είναι ωραίο κανείς να μοιράζεται τους στόχους του με τον άνθρωπό τους αποφάσισε να παντρευτεί τον σεφ Parker Clack, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου.

«Είμαστε απόλυτα ταιριαστοί. Εμένα μου αρέσει να τρώω και του Parker του αρέσει να μαγειρεύει. Μπορεί να με βοηθήσει να κατακτήσω τον στόχο μου» είπε.

Η 33χρονη μητέρα δύο παιδιών ζυγίζει 343 κιλά.


Ο μεσημεριανός ύπνος αναδιοργανώνει τον εγκέφαλο...

 Ένας υπνάκος μέσα στην μέρα δεν διώχνει απλώς την κούραση, αλλά βελτιώνει σημαντικά τη δυνατότητα του εγκεφάλου να απορροφά νέες πληροφορίες και να....
θυμάται, βοηθώντας έτσι τον άνθρωπο να μαθαίνει νέα πράγματα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Οι εθελοντές που κοιμήθηκαν μιάμιση ώρα μετά το μεσημέρι (από τις 2 μ.μ. έως τις 3.30 μ.μ. κατά μέσο όρο), είχαν καλύτερες επιδόσεις στα νοητικά τεστ που ακολούθησαν (στις 6 μ.μ.), σε σχέση με όσους δεν είχαν πάρει έναν υπνάκο. Μέχρι τώρα είχαν γίνει διάφορες μελέτες σχετικές με την “επιστήμη του ύπνου”, αλλά δεν υπήρχε οριστικό συμπέρασμα για τα οφέλη που έχει ο εμβόλιμος υπνάκος.

Η νέα έρευνα, που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της Αμερικανικής Ένωσης για την Προώθηση της Επιστήμης, έγινε από επιστήμονες του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας-Μπέρκλεϊ, υπό τον καθηγητή ψυχολογίας Μάθιου Γουόκερ, σύμφωνα με το BBC. Τα πειράματα, με τη συμμετοχή 39 υγιών ενηλίκων, έδειξαν, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι σε όσους κοιμούνται ενδιάμεσα μέσα στην μέρα, το μυαλό τους λειτουργεί καλύτερα. Από την άλλη, όσο πιο πολλή ώρα μένει κανείς ξύπνιος, τόσο πιο αργά δουλεύει ο νους του.

Η μελέτη ενισχύει την πεποίθηση των επιστημόνων ότι ο εγκέφαλος χρειάζεται τον ύπνο για να επεξεργαστεί τις βραχυπρόθεσμες μνήμες, δημιουργώντας «χώρο» για την εκμάθηση νέων γεγονότων και δεδομένων. Η επεξεργασία αυτή, κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με τα ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα, συμβαίνει στη φάση ανάμεσα στο βαθύ ύπνο και στον ύπνο με όνειρα, κατά την οποία οι μνήμες των γεγονότων της μέρας μεταφέρονται από την «προσωρινή αποθήκευσή τους» στον ιππόκαμπο του εγκεφάλου, σε μια άλλη περιοχή, τον προ-μετωπιαίο φλοιό, ο οποίος ίσως έχει περισσότερο «αποθηκευτικό χώρο».

Άλλοι ειδικοί εξέφρασαν την επιφύλαξή τους κατά πόσον η βελτίωση της μνήμης οφείλεται όντως στον υπνάκο τον ίδιο ή στο ότι απλώς ο άνθρωπος ξεκουράζεται. Πάντως ο Γουόκερ και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν να μελετήσουν, σε επόμενο στάδιο, αν η μείωση του ύπνου στους ηλικιωμένους σχετίζεται με τη διαγνωσμένη μείωση της ικανότητας μάθησης κατά την τρίτη ηλικία, μια σχέση που, αν επιβεβαιωθεί, μπορεί να οδηγήσει επίσης σε καλύτερη κατανόηση των νευροεκφυλιστικών παθήσεων όπως το Αλτσχάιμερ.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Άβα Γαλανοπούλου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Άβα Γαλανοπούλου Λίγες μέρες μετά το φινάλε της επιτυχημένης παράστασης «Ζείτε Παίδες Ελλήνων…;» η Άβα Γαλανοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Η αγαπημένη ηθοποιός υπέστη αλλεργικό σοκ τη περασμένη Τετάρτη και από τότε παραμένει στο νοσοκομείο υπό τη φροντίδα των γιατρών.

Η ίδια αν και πια είναι αρκετά καλά, θέλησε να μην πάρει πρόωρα εξιτήριο ώστε να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πλήρως.

Αυτό που λέει τους φίλους και συγγενείς που της τηλεφωνούν είναι πως δεν πρόλαβε καθόλου να ξεκουραστεί από τις τη δουλειά, αφού αμέσως μετά το θέατρο έπαθε το αλλεργικό σοκ.

Αρωματική...ιστορία γράφει ο Brad Pitt

Αρωματική...ιστορία γράφει ο Brad Pitt Η πρώτη διάσημη που είπε ότι είναι το άρωμά της, ήταν η αείμνηστη Marilyn Monroe. Μόνο με το άρωμά της κοιμόταν ο θρύλος του Χόλιγουντ, όπως είχε αποκαλύψει. Μετά τη Marilyn, κι άλλες σταρ του Χόλιγουντ έγιναν «πρέσβειρες» του Chanel No 5, όπως οι Catherine Deneuve και Nicole Kidman. 

Ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη φορά στα 90 χρόνια που ένας άνδρας αναλαμβάνει να γίνει το «πρόσωπο» του πιο γυναικείου αρώματος... Αλλά θα πείτε και τι άνδρας! Ο Brad Pitt σπάει το γυναικείο κατεστημένο για χάρη... επταψήφιου ποσού – σύμφωνα με το E! Online – και συμμετέχει στο πρώτο διαφημιστικό του που θα γυριστεί αυτήν την εβδομάδα στο Λονδίνο.

Χωρίς υποστήριξη για αναπαραγωγή δίσκων DVD τα Windows 8!

Χωρίς υποστήριξη για αναπαραγωγή δίσκων DVD τα Windows 8! Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα κάποια επιπλέον στοιχεία για τα επερχόμενα Windows 8. 

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει και μια παράγραφο, η οποία εκ πρώτης όψεως προκαλεί σοκ. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τελικά τόσο άσχημα όσο ακούγονται.
Πιο συγκεκριμένα, τα Windows 8 στις βασικές τους εκδόσεις δε θα δίνουν τη δυνατότητα για αναπαραγωγή (ούτε βέβαια για εγγραφή) δίσκων DVD.

Για να μπορέσει κάποιος να παίξει τα δισκάκια του σε έναν υπολογιστή με Windows 8 θα πρέπει να αγοράσει το Pro Pack ή το Media Center Pack, δηλαδή ένα επί πληρωμή add-on του λειτουργικού! Η Microsoft δικαιολογεί την απόφασή της λέγοντας ότι θα έπρεπε να πληρώσει μεγάλα ποσά για δικαιώματα, προκειμένου να συμπεριλάβει την υποστήριξη DVD σε όλες τις εκδόσεις των Windows.

Στην πράξη, βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Τα DVD drives συνοδεύονται από το αντίστοιχο software με τους drivers, το οποίο προσθέτει τη δυνατότητα αναπαραγωγής και εγγραφής στα Windows. Ακόμα κι αν το drive δε συνοδεύεται από software, ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα multimedia -όπως, π.χ., ο VLC player- αναλαμβάνει να εγκαταστήσει τα απαραίτητα αρχεία.

Εδώ που τα λέμε, τα DVD θα αποτελούν σύντομα παρελθόν και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα αντικατασταθούν από τα Blu-ray ή από κάποιο άλλο optical disc format. Από αυτή την άποψη, η απόφαση της Microsoft δεν είναι παράλογη, αν και μάλλον θα έπρεπε να την υλοποιήσει στα Windows 9.

Διέρρευσαν γυμνές ερασιτεχνικές φωτογραφίες Αμερικανίδας ηθοποιού !!





Η Diora Baird είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο!

Φωτογραφίες και βίντεο από ομαδικό βιασμό 16χρονης σε party κάνουν το γύρο του Διαδικτύου!



Ένα 16χρονο κορίτσι βιάστηκε ομαδικά από μία ομάδα ανδρών, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών στον Καναδά. Το περιστατικό όχι μόνο δεν το κατήγγειλαν ή δεν το σταμάτησαν, αλλά το φωτογράφιζαν και το βιντεοσκοπούσαν παρευρισκόμενοι.


Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο BBC ότι “τώρα το θύμα πρέπει να ξαναζεί το δράμα που έζησε ξανά και ξανά». «Κατεβάζουμε τις φωτογραφίες και ξαφνικά τις βλέπουμε να έχουν μοιραστεί σε άλλες σελίδες, με αποτέλεσμα να τις βλέπει όλο και περισσότερος κόσμος” τόνισε, λέγοντας ότι όσοι ανεβάζουν τις φωτογραφίες θα διωχθούν για παράβαση της νομοθεσίας για πορνογραφία ανηλίκων.

Γυναίκες τούμπανα! (pics)






Λοιπόν, τώρα εδώ τι μπορούμε να πούμε; Πρόκειται για καυτές κοριτσάρες, με φυσικά υπέροχα σώματα! Δείτε τες…
Όμως να είστε καθισμένοι πρώτα! Γιατί; Επειδή μπορεί να… πάθετε τίποτα! Εμείς ήδη την «πάθαμε»!
































Ποιο μοντέλο άναψε φωτιές στον Αστέρα; Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...






Όλη τη Βουλιαγμένη αναστάτωσε το σέξι μοντέλο, με το αποκαλυπτικό μαγιό του! Η εκρηκτική κοπέλα έκανε το πρώτο της μπάνιο στον Αστέρα, προκαλώντας "έμφραγμα" στα ανδρικά βλέμματα που τη φωτογράφιζαν και πλησίαζαν για να δουν ποια είναι...



Το κορίτσι που έγινε ένας ευχάριστος χαμός μετά τον χωρισμό του με τον Ράφικ Τζιμπούρ γύρω από το όνομά του, ετοιμάζει μετά το Πάσχα ταξίδι αστραπή για το εξωτερικό αλλά κρατά μυστικό ακόμη τον τόπο και τον λόγο του ταξιδιού της.

Φέτος αποφάσισε να κάνει νωρίς την πρώτη της βουτιά και την συνδύασε με ρακέτες και φρέσκο ψαράκι στην συνέχεια σε ταβερνάκι στην Βουλιαγμένη.

Η Βαλεντίνα Τσεπάνου είναι πολύ χαμηλών τόνων και σπάνια εκτίθεται σε φωτογραφικό φακό με το μαγιό της. Και θεωρούμαστε τυχεροί που την πετύχαμε και πόζαρε αποκλειστικά για τον φακό του markos.tv
Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

 
Powered by Blogger