Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Miss Τουρισμός σε ολόγυμνες πόζες που θα σας κάνουν να ιδρώσετε!











Είτε ξανθιά, είτε μελαχρινή,

η Βικτώρια Καρύδα παραμένει άκρως εντυπωσιακή, και ευτυχώς γυμνή!

Απολαύστε την Miss τουρισμός Βικτώρια σε αποκαλυπτικές πόζες που θα σας ξετρελάνουν!







Ποια χώρα έχει τα πιο πολλά μέλη στο Facebook;

Ποια χώρα έχει τα πιο πολλά μέλη στο Facebook; : ​Η Βραζιλία είναι η χώρα που διαδέχεται την Αμερική στην ιεραρχία των χωρών με τα περισσότερα μέλη στο Facebook.Η χώρα του καφέ, του καρναβαλιού και  ​Η ...
Βραζιλία είναι η χώρα που διαδέχεται την Αμερική στην ιεραρχία των χωρών με τα περισσότερα μέλη στο Facebook.

Η χώρα του καφέ, του καρναβαλιού και της σάμπα, έφτασε ν΄αριθμεί συνολικά 46 εκατομμύρια μέλη στο εν λόγω social media, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί η Ινδία, με ένα εκατομμύριο μέλη λιγότερα.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα μέλη της υπηρεσίας στη Βραζιλία, αυξήθηκαν κατά 22% μέσα σε τρεις μήνες.

Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως το Facebook παραμέρισε την κυρίαρχη πλατφόρμα της Βραζιλίας «Orkut», συνιστά μεγάλη επιτυχία για τον Mark Zuckerberg
.


2 απίστευτα μωρά που έχουν τρελάνει το YouTube!!!


 






to-

"Ροζ" πρόταση στη γυναίκα με τους δύο κόλπους

 Πρόταση στην 27χρονη γυναίκα με τους δυο κόλπους να παίξει σε πορνό. Την προσφέρονται ένα εκατομμύριο δολάρια (Vid)
Ο  Steven Hirsch χτύπησε και πάλι. Αυτή τη φόρα προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια στην Hazel Jones η οποία είναι μια από τις 3.000 γυναίκες του πλανήτη που έχει
δύο κόλπους.
Η νεαρή ξανθιά έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες καθώς πάσχει από το "uterus didelphys".
Η κοπέλα με τον "διπλό κόλπο" σε συνέντευξη της σε τηλεοπτική συνέντευξη αποκάλυψε ότι εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών του  Hirsch , Vivid   της προσφέρει ένα  εκατομμύριο δολάρια για να γυρίσει πορνό.
"Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, δεν θα το σκεφτόμουν καν σαν ιδέα. Το μόνο που θέλω είναι όλοι αυτοί να με αφήσουν ήσυχη", είπε η 27χρονη στην εκπομπή "This Morning" και πρόσθεσε "Πριν από λίγες μέρες έλαβα ένα γράμμα από τον ιδρυτή της Vivid Steven Hirsch το οποίο έλεγε "Ms Jones είστε μια μοναδική γυναίκα με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Η εταιρεία μου και εγώ σας προσφέρουμε 1 εκατ. δολ. με όλα τα έξοδα καλυμμένα για να είστε η πρωταγωνίστρια σε ταινία μας".
Η νεαρή κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή εξήγησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και πως έχει συμβιβαστεί με την ιδιαιτερότητά της "Εχασα δύο φορές την παρθενιά μου. Στην αρχή το σεξ ήταν οδυνηρό. Όταν κατάλαβα τι μου είχε συμβεί κόντευα να τρελαθώ. Ντρεπόμουν πάρα πολύ. Ο τότε φίλος μου μου έλεγε πως εγώ είχα το πρόβλημα και δεν βοηθούσε καθόλου. Πήγα στο γιατρό μου εξήγησε τι ακριβώς συνέβαινε και από τότε έχω συμβιβαστεί. Δεν θέλω να κάνω επέμβαση αφού όπως μου είπε ο γιατρός μου μπορώ να κάνω παιδιά και να τα γεννήσω με καισαρική. Αν θέλουν κάποιες γυναίκες να δουν πολύ ευχαρίστως να με δουν. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Νιώθω όπως όλες οι γυναίκες"
.


Ξεκαρδιστική φάρσα με «σέξι» πλύσιμο αυτοκινήτου! (video)

 Μπορεί στη χώρα μας να μην είναι διαδεδομένο, όμως στην Αμερική επιστρατεύουν σέξι κοπέλες να πλύνουν αυτοκίνητα, συνήθως για να μαζέψουν χρήματα για κάποιο σκοπό....


Στο παρακάτω βίντεο όμως, γράφει το mediagate.gr, οι οδηγοί βρίσκονται προ εκπλήξεως, όταν αντί για τις αιθέριες παρουσίες που περίμεναν, αντικρίζουν «σέξι» κυρίους!




Δείτε την ξεκαρδιστική φάρσα:

VIDEO: Οργισμένη 26χρονη έδειρε δημοσίως τον φίλο της γιατί την απατούσε!






ληθαίνουν τα περιστατικά όπου εκπρόσωποι του… αδύναμου φίλου επιτίθενται με κλωτσιές και μπουνιές στους συντρόφους τους!
Το βίντεο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο επιβάτης τραίνου στο Νιου Τζέρσεϊ, όταν νεαρή άρχισε να δέρνει δημοσίως το φίλο της επειδή την απάτησε!
Σε έξαλλη κατάσταση, η 26χρονη Λίζα Αλγιούνς (Lisa Alyounes), ξεκίνησε να σπρώχνει και να βρίζει το φίλο της. Το περιστατικό κλιμακώθηκε με τη νεαρή… μονομάχο να του ρίχνει κλωτσιές, γροθιές και αλλεπάλληλα χαστούκια, δίχως το θύμα της να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.
Τελικά οι επιβάτες κάλεσαν την αστυνομία και η δράστης συνελήφθη, αφού πρώτα προέβαλε αντίσταση κατά των αστυνομικών.
Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Με πρόστιμο εκατομμυρίων απειλείται η Google

 Μπορεί για την υπόθεση της παράνομης καταγραφής wifi η Google να πλήρωσε μόνο 25.000 δολάρια...


αλλά μάλλον δεν θα την βγάλει τόσο φθηνά με το θέμα της παραβίασης των ρυθμίσεων ασφαλείας των χρηστών Safari. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιβολή του προστίμου είναι βέβαιη. Απλώς η Google διαπραγματεύεται με την Αμερικάνικη Επιτροπή Ανταγωνισμού για το μέγεθος του. Μάλιστα, αν πράγματι επιβεβαιωθούν όσα αναφέρονται θα είναι η πρώτη φορά που ο οργανισμός επιβάλει σε εταιρεία πρόστιμο για παραβίαση ιδιωτικού απορρήτου στο Internet.



Η Google είχε εκμεταλλευτεί κενό ασφαλεία του Safari προκειμένου να αποθηκεύει cookies τα οποία όμως ο χρήστης δεν επιθυμούσε. Στόχος της ήταν να προβάλει πιο στοχευμένες διαφημίσεις και από τη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός σταμάτησε μαζί με την πρακτική. Παρόλα αυτά οι αρχές άρχισαν να ερευνούν το θέμα και όπως ήδη αναφέραμε, το πρόστιμο στην εταιρεία είναι σχεδόν βέβαιο.

Η δίαιτα της ίσιας κοιλιάς


Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής επτά ημερών

Υπάρχουν 5 τροφές ή κατηγορίες τροφών που περιέχουν καλά λιπαρά: 1) τα έλαια, 2) οι ξηροί καρποί, 3) το αβοκάντο, 4) οι ελιές, και 5) η σοκολάτα. Καταναλώνοντας μια ποσότητα από αυτές σε κάθε γεύμα σας, θα εμποδίσετε τη συσσώρευση επικίνδυνου λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Οι ευεργετικές ιδιότητες αυτών των τροφών οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι αποτελούν πλούσιες πηγές Ω-3 λιπαρών οξέων, τα οποία είναι γνωστά και ως καλά λιπαρά.

Εάν μάλιστα ελέγχετε παράλληλα την πρόσληψη θερμίδων, θα καταφέρετε να χάσετε πολλούς πόντους, κυρίως στην περιοχή γύρω από τη μέση, και μάλιστα την πιο κατάλληλη στιγμή, δηλαδή λίγο πριν από το καλοκαίρι.

Οι συνταγές που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας. Μπορείτε να εντάξετε πολύ εύκολα αυτά τα γεύματα στη «Δίαιτα της ίσιας κοιλιάς». Αλλά ακόμη κι αν δεν ακολουθήσετε τη δίαιτα, δοκιμάστε τις συνταγές για να εκμεταλλευτείτε τις ευεργετικές ιδιότητές τους.

Διόλου τυχαία, άλλωστε, τα βασικά συστατικά τους παραμένουν εδώ και αιώνες οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της υγιεινής διατροφής.

Ημέρα 1η

Πρωινό: Ένα γιαούρτι 2% λιπαρά με 2 κ.σ. κουάκερ

Δεκατιανό: Ένα κριτσίνι σίκαλης με ηλιόσπορο

Μεσημεριανό: Μια μερίδα ψητά μπέργκερ με μανιτάρια και πιπεριές και ένα μπολ λαχανοκαροτοσαλάτα με μία κ.σ. λάδι

Απογευματινό: 30 γρ. παστέλι

Βραδινό: Ένα ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά με ½ φλ. μούσλι

Ημέρα 2η

Πρωινό: Μια βάφλα με μία κ.γ. μέλι και μία μπανάνα

Δεκατιανό: Ένα αχλάδι

Μεσημεριανό: Μία μερίδα βιετναμέζικη σαλάτα με μοσχάρι

Απογευματινό: Μία μπάρα δημητριακών με σοκολάτα

Βραδινό: Μισό φλιτζάνι ρύζι με ένα light γιαούρτι 2% λιπαρά και ένα μπολ αγγουροντομάτα με μία κουταλιά του γλυκού λάδι

Ημέρα 3η

Πρωινό: Ένα ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά και ½ φλ. μούσλι

Δεκατιανό: Ένα κουλουράκι κανέλας

Μεσημεριανό: Μία μερίδα κοτόπουλο με σάλτσα αβοκάντο

Απογευματινό: 30 γρ. σοκολάτα υγείας

Βραδινό: Ένα ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά με ½ φλ. μούσλι

Ημέρα 4η

Πρωινό: Ένα ποτήρι χυμό ρόδι και μία φέτα ψωμί σίκαλης με μία φέτα τυρί light

Δεκατιανό: Μία μπανάνα

Μεσημεριανό: Μια μερίδα ομελέτα με σολoμό και κρεμμυδάκια και ένα μπολ μαρουλοσαλάτα με μία κ.σ. λάδι

Απογευματινό: 2 μπισκότα τύπου πτι μπερ

Βραδινό: Ένα ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά και 10 αμύγδαλα

Ημέρα 5η

Πρωινό: Ένα ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά και 30 γρ. παστέλι

Δεκατιανό: Ένα ποτήρι χυμός ρόδι

Μεσημεριανό: Ένα μπολ λαχανοκαροτοσαλάτα με 100 γρ. αβοκάντο, 100 γρ. τυρί cottage, 2 κ.σ. καλαμπόκι, μία κ.σ. λάδι και μία φέτα ψωμί σίκαλης

Απογευματινό: 30 γρ. σοκολάτα υγείας

Βραδινό: Ένα ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά και ½ φλ. μούσλι

Ημέρα 6η

Πρωινό: Ένα ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά και μία φέτα ψωμί σίκαλης με μία κ.γ. ταχίνι με μέλι

Δεκατιανό: Μία μπάρα δημητριακών με φρούτα

Μεσημεριανό: Μία μερίδα μακαρόνια ολικής άλεσης αβουτύρωτα με 2 κ.σ. κιμά και μία κ.σ. λάδι και ένα μπολ λαχανοκαροτοσαλάτα με μία κ.γ. λάδι

Απογευματινό: Μία μερίδα πουτίγκα σοκολάτας με κράκερ και μπανάνες

Βραδινό: Ένα ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά και 10 κάσιους

Ημέρα 7η

Πρωινό: Ένα ποτήρι γάλα 0-1,5% λιπαρά και ½ φλ. δημητριακά κουάκερ

Δεκατιανό: Μία μπανάνα

Μεσημεριανό: Μία μερίδα φασολάκια φρέσκα με μία κ.σ. λάδι, 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτα, μία φέτα τυρί light και μία φέτα ψωμί σίκαλης

Απογευματινό: 10 κάσιους

Βραδινό: Ένα τοστ με μία φέτα τυρί light, ένα αυγό βραστό και ντομάτα και ένα μπολ μαρουλοσαλάτα με μία κ.σ. λάδι

Σημειώσεις

Το εβδομαδιαίο διαιτολόγιο που παρουσιάζεται (στις 1.250 θερμίδες) είναι ενδεικτικό, δηλαδή δεν έχει προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες του καθενός που θα την εφαρμόσει. Σε περίπτωση που θέλετε εξειδικευμένο διατροφικό μενού, απευθυνθείτε σε κλινικό διαιτολόγο-διατροφολόγο. Αν το ακολουθήσετε, είναι σημαντικό να εφαρμόσετε τις παρακάτω συμβουλές:

1) Μοιράστε τα γεύματα μέσα στην ημέρα. Ανά 2 με 3 ώρες φροντίστε να τρώτε ένα κυρίως γεύμα ή ένα σνακ, ώστε να λειτουργεί καλύτερα ο μεταβολισμός σας.

2) Μην ξεχνάτε να πίνετε 8 ποτήρια νερό την ημέρα, για να διατηρείστε ενυδατωμένοι.

3) Αν παράλληλα με το διαιτολόγιο ακολουθήσετε και κάποιο πρόγραμμα άσκησης, θα χάσετε πιο εύκολα βάρος.

Δείτε τι έκαναν οι κάφροι στην κοπέλα!






Και ύστερα απορούν μερικοί γιατί τους λένε "κάφρους'..
Περίμενε η κοπέλα ότ της έκαναν καμάκι και τελικά κατέληξε να μαυρίζει και δεν εννοούμε από το κακό της.. Το υποτιθέμενο καμάκι ξεκίνησε με την ερώτηση "Συγνώμη μήπως καπνίζεις?" και δείτε πως κατέληξε...

Ξεκαρδιστική φάρσα με «σέξι» πλύσιμο αυτοκινήτου! (video)



Μπορεί στη χώρα μας να μην είναι διαδεδομένο, όμως στην Αμερική επιστρατεύουν σέξι κοπέλες να πλύνουν αυτοκίνητα, συνήθως για να μαζέψουν χρήματα για κάποιο σκοπό....


Στο παρακάτω βίντεο όμως, γράφει το mediagate.gr, οι οδηγοί βρίσκονται προ εκπλήξεως, όταν αντί για τις αιθέριες παρουσίες που περίμεναν, αντικρίζουν «σέξι» κυρίους!




Δείτε την ξεκαρδιστική φάρσα:

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου Πριν περίπου τρεις εβδομάδες, είχε γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπισε
η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τα μάτια της, καθώς ...προσβλήθηκε από αδενοϊο, με αποτέλεσμα να πάθει επιπεφυκίτιδα και να υποφέρει. 

Όλο αυτό το διάστημα, η παρουσιάστρια έφαγε «πακέτο», καθώς αδυνατούσε να παρουσιάσει την εκπομπή της, με αποτέλεσμα να διακοπούν τα γυρίσματα για τα νέα της επεισόδια. 

Πλέον, η ίδια είναι καλύτερα αλλά όπως λέει, «θέλω να πω στον κόσμο ότι πρέπει
να προσέχει πάρα πολύ, να πλένει πάρα πολύ καλά τα χέρια του και να 
είναι σχολαστικός με αυτό το θέμα, γιατί κυκλοφορούν πάρα πολλοί 
αδενοϊοί από τους οποίους μπορεί να προκύψει μια πολύ σοβαρή μόλυνση στα
μάτια». 

Μιλώντας για την δική της περιπέτεια, εξήγησε πως «έτυχε να είμαι από τις περιπτώσεις που νόσησαν σοβαρά με πολύ φλεγμονή στα μάτια, τσούξιμο, φαγούρα, και πρήξιμο.
Μέχρι και τα ζυγωματικά μου χαμηλά πρήστηκαν, και έχει πάρα πολύ πόνο. 
Είναι πάρα πολύ ενοχλητικό, και πρέπει να μείνεις σε σκοτεινό σπίτι όλο 
αυτό το διάστημα». 

Ακόμα χειρότερο, πέρα από το
εμφανισιακό, είναι πως μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα η 
παρουσιάστρια να τρέμει μην κολλήσει την οικογένεια και τους συνεργάτες 
της: 

«Είναι μεταδοτικό, και πολύ εύκολο να κολλήσεις 
ανθρώπους που συμβιώνεις μαζί, τον άντρα, τα παιδιά, τους φίλους σου και
τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Το κατάφερα και δεν κόλλησε κανείς.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείς πετσέτα που ακουμπάνε άλλοι, και όπου 
έπιανα καθάριζα συνεχώς με το οινόπνευμα. Αλλάζεις μαξιλαροθήκη κάθε 
μέρα. Το καλύτερο είναι να σκουπίζεσαι με χαρτί κουζίνας». 

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή της; Όπως λέει «θα συνεχίσω τα 
γυρίσματα, θα φροντίσουμε να κάνουμε λίγο μακρινά πλάνα και δεν θα κάνω 
μακιγιάζ. Θα βάλω ένα κραγιόν και μια βλεφαρίδα ψεύτικη». 

Τέλος, αποκάλυψε πως πιστεύει στο μάτι, και παρόλο που αυτή η χρονιά της μπήκε λίγο περίεργα, δεν το βάζει κάτω!

Οι ιερόδουλες που κόλλησαν φτώχεια 10 εκατομμύρια Έλληνες!

 Φωτογραφία που σοκάρει...

Ήρθε η μπύρα που ικανοποιεί το όνειρο κάθε γυναίκας!





Η συγκεκριμένη μπύρα παρασκευάζεται στην Βουλγαρία και είναι διαφορετική απο τη
συνηθισμένη αφού η κατανάλωσή της μπορεί να προκαλέσει... ...αύξηση του στήθους μέχρι και δύο νούμερα.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο υπεύθυνος της εταιρείας κ. Kristian Gyoshev: «Δεν κάνουμε αυτούς τους ισχυρισμούς χωρίς λόγο, αλλά έχουμε εκατοντάδες μαρτυρίες από γυναίκες που λένε ότι το στήθος τους μεγάλωσε ένα ή δύο νούμερα μετά από την παρατεταμένη κατανάλωση της μπίρας μας»!

Η ξανθιά μπύρα Bohza lager αρχικά δημιουργήθηκε με σκοπό να καταπολεμήσει διάφορα προβλήματα θηλασμού που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες μετά τη γέννα, καθώς το σιτάρι και η μαγιά από τα οποία παρασκευάζεται βοηθούν στην «ενίσχυση» του στήθος και κατ’ επέκταση στη βελτίωση της διαδικασίας του θηλασμού.

Ωστόσο, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, η μπίρα Bohza είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλες τις γυναίκες, αφού οι περισσότερες μετά την κατανάλωση παρατήρησαν κάποια αύξηση στο στήθους τους!

Η νέα πρωταγωνίστρια της Sirina ολόγυμνη και υγρή σε ότι πόζα θέλετε!






Η νέα πρωταγωνίστρια της Sirina...
έρχεται από το εξωτερικό μιας και ο Σειρηνάκης, έχει ανοίξει τους ορίζοντές του σε ότι έχει να κάνει με τις πορνό ταινίες τους... Η Aleska Diamond είναι παγκοσμίου φήμης προσνοστάρ και έρχεται αποκλειστικά για να.. συνουσιαστεί στην Σαντορίνη! Απολάυστε την!



Εμφάνιση που προκαλεί ατύχημα

http://www.newsbeast.gr/files/temp/F2FAA554E356A6574C7E23FFD79E36D9.jpg Οι πασίγνωστες καμπύλες της την κάνουν να ξεχωρίζει …

απ’ όπου κι αν περνάει, όμως αυτή τη φορά η Kim Kardashian τράβηξε το ενδιαφέρον των περαστικών με το φωσφοριζέ φόρεμα που φορούσε.



Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε την ώρα που διασταύρωνε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης με τον αρραβωνιαστικό της Kris Humphries, και το βέβαιο είναι ότι θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τη θέση της τροχονόμου, αφού το έντονο χρώμα του φορέματος και των παπουτσιών της, δεν πέρασαν απαρατήρητα.
 



 



 



 


Read more: http://www.mydarkface.co/profiles/blogs/5190533:BlogPost:399559#ixzz1uCMGPdRx

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Είναι 8 ετών κι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αλλαγής φύλου

Είναι 8 ετών κι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αλλαγής φύλου Στο πλευρό του οι ομοφυλόφιλες μητέρες του...

Αποφασισμένος να αλλάξει για πάντα το φύλο του είναι ο 11χρονος Thomas Lobel από την Καλιφόρνια έχοντας την πλήρη υποστήριξη των ομοφυλόφιλων μητέρων του.

Μάλιστα, οι γυναίκες παραδέχονται ότι ώθησαν τον 11χρονο γιο τους να ξεκινήσει την αλλαγή φύλου ήδη από τα οχτώ του χρόνια, λαμβάνοντας την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή που περιορίζει την ανάπτυξη των ανδρικών του ορμονών ενώ ως λόγο για την απόφασή τους προέβαλαν το γεγονός ότι φοβούνται την πιθανότητα μήπως ο γιος τους παρουσιάσει τάσεις αυτοκτονίας.





Οι ίδιες τονίζουν, ότι το πρώτο πράγμα που είπε ο Thomas, αφότου άρχισε να μιλάει κανονικά, καθώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με την ομιλία του, ήταν: «Είμαι κορίτσι».



Η διαδικασία για να αλλάξει μελλοντικά φύλο ο ανήλικος ξεκίνησαν ήδη από την ηλικία των οχτώ ετών, ενώ ο περιορισμός των ανδρικών ορμονών του με την λήψη της απαιτούμενης φαρμακευτικής αγωγής ξεκίνησε φέτος.



Όπως παραδέχονται η απόφαση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από τον κοινωνικό τους περίγυρο: «Όλοι ήταν θυμωμένοι μαζί μας. Μας ρωτούσαν διαρκώς για την απόφασή μας τονίζοντας το ενδεχόμενο ότι μπορεί να καταστρέφουμε τη ζωή του. Η επιλογή του ήταν κάτι που ξάφνιασε κι εμάς. Δεν το περιμέναμε. Ωστόσο, γνωρίζουμε πώς είναι να είσαι διαφορετικός».





Οι δύο γυναίκες είναι παντρεμένες από το 1990 κι έχουν άλλους δύο μεγαλύτερους γιους κι ένα εγγόνι και υποστηρίζουν ότι η επιλογή του Thomas δεν έχει καμία σχέση με τη σεξουαλικότητά τους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ολοκαινούργιο τραγούδι του Σάκη Ρουβά!





Ο Sakis ακολουθεί τα ίδια electro pop μονοπάτια που μας συνήθισε και στα προηγούμενα κομμάτια του και συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τους Playmen, αλλά και τον Stan.

«T O R A live on air! Play it loud», έγραψε στο Twitter του ο τραγουδιστής, δίνοντας το σήμα στις απανταχού Ρουβίτσες.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο θηριοδαμαστής, το λιοντάρι και η ξανθιά





Το λιοντάρι δεν υπακούει. Ο θηριοδαμαστής του ξαναλέει:


- «Άνοιξε το στόμα σου!»

Το λιοντάρι δεν το ανοίγει. Αρχίζει λοιπόν ο θηριοδαμαστής να το χτυπάει με ένα ρόπαλο στο κεφάλι και να το διατάζει να ανοίξει το στόμα του. Το λιοντάρι μετά από αυτό, το ανοίγει.

Το κοινό από κάτω φώναζε:

- «Μπράβο, μπράβο!»

Ο θηριοδαμαστής ανοίγει το παντελόνι του, βγάζει το πουλί του και το βάζει στο στόμα του λιονταριού. Στη συνέχεια διατάζει το λιοντάρι να κλείσει το στόμα του, αλλά το λιοντάρι δεν το κάνει, γι’ αυτό ο θηριοδαμαστής αρχίζει πάλι να το ξαναχτυπάει στο κεφάλι με το ρόπαλο, οπότε το λιοντάρι το έκλεισε.

Το κοινό κατενθουσιασμένο χειροκροτούσε και φώναζε:

- «Μπράβο, μπράβο!!!»

Αφού λοιπόν τελείωσε το νούμερο κι ο θηριοδαμαστής εξακολουθούσε να είναι σώος και αρτιμελής (…), επαναλαμβάνει πως όποιος κάνει ο ίδιος το νούμερο θα κερδίσει ένα εκατομμύριο δρχ. Κανένας όμως δεν απαντούσε. Επικρατούσε πλήρη ησυχία.

Ξαφνικά από το βάθος, πίσω σηκώνεται μια ξανθιά και λέει:

- «Εγώ…μπορώ να το κάνω! Αλλά να, μη με χτυπήσεις πολύ δυνατά με το ρόπαλο!!!»

Τι έπιασε η Τζούλια Αλεξανδράτου στις εκλογές;

 Τι έπιασε η Τζούλια Αλεξανδράτου στις εκλογές; Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν βοήθησε το κόμμα του Δημοσθένη Βεργή, που στις εκλογές το 2009 είχε πάνω από 10.000 ψήφους.
Το κόμμα των «Ελλήνων Οικολόγων» συγκέντρωσε στις εκλογές μόνο 66 ψήφους σε όλη την Ελλάδα.
Κρίμα στη Τζούλια που δε θα την απολαύσουμε στην Βουλή…

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΡΑΣ Το συγκινητικό αντίο της τηλεοπτικής του κόρης

Το συγκινητικό αντίο της τηλεοπτικής του κόρης Ο Κώστα Καρράς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε πολλούς δικούς του ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και η Κορίνα Δαμουλιάνου.
Η Κοκώ, όπως την αποκαλούσε ο ίδιος, ήταν η τηλεοπτική του κόρη στην επιτυχημένη σειρά «Πάτερ Ημών».
Η μικρή Κορίνα είναι πλέον γυναίκα και η είδηση του θανάτου του ανθρώπου που την βοήθησε στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασυγκίνητη.
Επέλεξε, μάλιστα, να αποχαιρετήσει τον «μπαμπά» της με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook:
Καλό ταξίδι στον τηλεοπτικό μου πατέρα, Κώστα Καρρά…
‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη, το ήθος που μου έδωσε στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα…
Τιμή μου που έπαιξα πλάι σε έναν τέτοιο σπουδαίο ηθοποιό και άνθρωπο…
«Καλό ταξίδι μπαμπά μου»… Η Κοκώ σου……. :(

 
Powered by Blogger