Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

BINTEO - ΣΕΞΥ μωρο κλεβει εσωρουχα...!!!



best ass
 

Η Claudia Colucci κάνει ντούς δημόσια για προώθηση σαμπουάν!







WOW! η Claudia Colucci κάνει ντούς δημόσια για προώθηση σαμπουάν! Βέβαια φοράει εσώρουχα.. αλλά πιστέψτε με και πάλι το θέαμα είναι εκπληκτικό! Φυσικά τα καλύτερα γίνονται μόνο στην Βραζιλία…
Δείτε το βίντεο!

Τροχόσπιτο πέντε αστέρων

 Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα κυκλοφορούν πολλά. Το συγκεκριμένο όμως προσφέρει ανέσεις που δύσκολο θα φανταζόμασταν. Είναι ουσιαστικά μία σουίτα ξενοδοχείου 5 αστέρων πάνω σε ρόδες.
Διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως χώρο υποδοχής, κρεβατοκάμαρες, πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο και κουζίνα, μέχρι και χώρο για να παρκάρετε και να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας! Ακόμα και τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιούν τους κραδασμούς κατά την κίνηση.
Πολυτελές τροχόσπιτο
Πολυτελές τροχόσπιτο
Πολυτελές τροχόσπιτο
Πολυτελές τροχόσπιτο
Πολυτελές τροχόσπιτο
Πολυτελές τροχόσπιτο

Ποιο ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης;








Θα είναι… ψέμα, αν σας πει κάποιος ότι δεν λέει ποτέ ψέματα! Το κίνητρο όμως του καθένα μπορεί να διαφέρει, όπως και η ευκολία με την οποία το κάνει. Για ορισμένους είναι τέχνη και χάρισμα, ενώ για άλλους το πιο δύσκολο πράγμα...
Τι γνώμη έχουν τα άστρα; Ποια ζώδια μπορούμε να εμπιστευόμαστε και ποια θα μας ξεγελάσουν με την πρώτη ευκαιρία; 

Κριός
Ο Κριός θα σας ξεφουρνίσει μερικά αθώα ψεματάκια για την προσωπική του ζωή. Θέλει να εντυπωσιάζει, οπότε θα βάλει σάλτσα και μια δόση υπερβολής σε κάτι που έζησε για να το κάνει πιο σημαντικό. Αν αντιληφθείτε ότι σας “παραμυθιάζει”, μη θυμώσετε μαζί του. Απλά θέλει να ανέβει στα μάτια σας! Δείξτε λοιπόν κι εσείς το θαυμασμό σας. 

Ταύρος
Δύσκολα θα πει ψέματα ο Ταύρος, γιατί θεωρεί ότι θα τον καταλάβουν όλοι και το ψέμα του θα αποκαλυφθεί. Και όχι άδικα, αφού δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά. Όταν θα πει όμως ψέματα, θα το κάνει για να αποφύγει μια δυσάρεστη κατάσταση ή έναν πιθανό καυγά.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμικός κι ενώ αρχικά έχει όλη την καλή διάθεση να κρατήσει την υπόσχεση που σας έχει δώσει, στην πορεία ενδέχεται να αλλάξει γνώμη… Αν λοιπόν σας στήσει στο ραντεβού που είχατε κανονίσει, θα εξαντλήσει τη φαντασία του και θα βρει ένα ψέμα για να δικαιολογηθεί. Είναι τόσο απίθανα τα ψέματα που σκαρφίζεται όμως, που τελικά γίνονται πιστευτά! 

Καρκίνος
Ο Καρκίνος θα σας πει ψέματα, θα το κάνει όμως για να σας προστατέψει και να μην στεναχωρηθείτε για κάτι. Αν αποκαλυφθεί, λοιπόν, μην του κρατήσετε κακία, γιατί το έκανε για καλό! Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιήσει το ψέμα από ανασφάλεια ή για να καλύψει κάποιο λάθος που έκανε. Θα είναι όμως μικρό, αθώο και δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν.

Λέων
Όταν καταλάβει πως χάνει την επιρροή και την εξουσία που ασκεί στους άλλους ο Λέοντας, όταν δει πως από εκεί που ήταν ο αρχηγός αρχίζει να παίρνει την κάτω βόλτα, τότε θα πει ψέματα, για να ανέβει ξανά στα μάτια εκείνων που μέχρι πριν λίγο τον θαύμαζαν. Δεν θα είναι και ιδιαίτερα πειστικός, ούτε βέβαια θα βλάψει κάποιον με τα ψέματά του, οπότε μην τον φοβάστε, αφήστε τον να λέει! 

Παρθένος
Είναι κατά του ψέματος ο Παρθένος. Σπάνια θα χρησιμοποιήσει ένα ψέμα κι όταν θα το κάνει θα είναι για να δώσει βαρύτητα στα λεγόμενά του ή για να κάνει πιο πειστικές κάποιες απόψεις του. Θα είναι όμως τόσο ασήμαντο και θα το ενσωματώσει τόσο καλά, που κανείς δεν θα το καταλάβει!

Ζυγός
Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που μπορούν άνετα να πούνε ψέματα, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Και θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να αποφύγει μια επίπληξη ή έναν καυγά! Επίσης όταν κάνει κάποια απιστία στην ερωτική του σχέση, θα βρει άφθονα ψέματα να ξεφουρνίσει για να θολώσει τα νερά! Προσοχή λοιπόν! 

Σκορπιός
Ο Σκορπιός θα πει μεγάλα ψέματα και θα το κάνει καθαρά για λόγους εκδίκησης. Δεν είναι καθόλου αθώα τα ψέματά του και θα έχουν σκοπό να βλάψουν κάποιον που του έκανε κακό. Είναι ένας τρόπος να πάρει το αίμα του πίσω και δεν θα διστάσει να τον χρησιμοποιήσει. Επίσης, σε μια πιο αθώα εκδοχή, θα σας πει ορισμένα ψέματα για να σας τεστάρει και να διαπιστώσει με τι άνθρωπο έχει να κάνει. 

Τοξότης
Ο Τοξότης δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που λένε εύκολα ψέματα. Σπάνια το κάνει και όταν θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία θα είναι για να απεμπλακεί από μια ιστορία στην οποία τρίτα άτομα τον έμπλεξαν. Θα θελήσει να βγάλει την ουρά του απ’ έξω, σε κάτι που ειπώθηκε από τον ίδιο, αναιρώντας το.

Αιγόκερως
Τα ψέματα του Αιγόκερου είναι σπάνια και αυτό επειδή δεν θέλει να εκτεθεί σε περίπτωση που αυτά αποκαλυφθούν. Θα το κάνει μόνο όταν υπάρχει κάποιος επαγγελματικός στόχος, άρα λοιπόν πρόκειται για εντελώς αθώα ψέματα που απλά θα “βελτιώσουν” λίγο το βιογραφικό και τις ικανότητές του.

Υδροχόος
Μπορεί να πει με απίστευτη ευκολία ένα ψέμα. Έχει την ικανότητα να το πλασάρει με τέτοιο τρόπο που θα φαίνεται ως η μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ. Υποστηρίζει τόσο τα ψέματα που λέει, που φτάνει σε σημείο να τα πιστεύει και ο ίδιος! Το κάνει για να καλύψει μια κατάσταση που δεν τον συμφέρει, αλλά πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει το ψέμα, όταν θεωρήσει ότι ο συνομιλητής του δεν είναι έτοιμος να δεχτεί την αλήθεια.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς, στην προσπάθειά του να ζήσει σε ένα διαφορετικό και ονειρεμένο κόσμο, πλάθει στο μυαλό του μια κατάσταση, που αργότερα δεν ξέρει ούτε ο ίδιος αν είναι αληθινή ή όχι. Θα πει ψέματα προκειμένου να εξιδανικεύσει τα πράγματα ή να ωραιοποιήσει τη ζωή του. Ο μόνος λοιπόν που κινδυνεύει από αυτό, είναι ο ίδιος!

Η Micaela Schaefer σε πρεμιέρα αγώνων box στο Duesseldorf












Η Micaela Schaefer σε εμφάνιση της στην πρεμιέρα αγώνων box στο Duesseldorf..
Δείτε την







Η κρίση δημιουργεί... ροζ φοιτήτριες






Ραντεβού κατευθείαν στο... κρεβάτι και ταρίφα που φθάνει τα... εκατό ευρώ!
Μάλιστα, υπόσχονται αξέχαστες ερωτικές στιγμές, οι οποίες μπορούν να κρατήσουν μέχρι και ολόκληρη νύχτα, αρκεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης να έχει «χοντρό» πορτοφόλι και να είναι πρόθυμος να
πληρώσει. Όλα αυτά με πρωταγωνίστριες δύο φοιτήτριες, οι οποίες βρίσκονται στο δεύτερο έτος της σχολής τους και
όπως λένε σε κοντινά τους πρόσωπα, βρήκαν τον τρόπο για να αντιμετωπίσουν την κρίση και να καλύπτουν τα καθημερινά τους έξοδα. Και δεν λειτουργούν με κινητά τηλέφωνα και νούμερα, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος σύλληψής τους, αλλά από... στόμα σε στόμα. Και χρησιμοποιούν ένα και μοναδικό στέκι. Πρόκειται για ένα μπαρ που συχνάζουν οι ίδιες και το οποίο βρίσκεται προς την περιοχή του λιμανιού της Πάτρας. Πολλοί από τους πελάτες γνωρίζουν τη δράση των κοριτσιών και σε περίπτωση που επιδιώκουν συνάντηση για ερωτική συνεύρεση δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο εκτός από το πάνε κάποιο βράδυ στο εν λόγω μπαρ και απλώς να περιμένουν μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστούν οι δύο φοιτήτριες. Τα υπόλοιπα είναι... δική τους δουλειά.
Γιατί πηγαίνουν μόνιμα στο μαγαζί και όταν δουν έναν υποψήφιο ενδιαφερόμενο πελάτη και εφόσον βέβαια κρίνουν ότι το... φυσάει τότε κάθονται μαζί του, πίνουν το ποτό και στη διάρκεια της κουβέντας κλείνουν τη συμφωνία. Χρεώνοντας 100 ευρώ τις τρεις ώρες και συν 50 ευρώ για κάθε ώρα επιπλέον. Όσο για χώρο, δεν πηγαίνουν ποτέ σε ξένο παρά μόνον σε δικό τους. Και πρόκειται για διαμέρισμα του τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία κοντά στην οδό Αθηνών. Και οι δύο φοιτήτριες είναι καλλίγραμμες, η μία μελαχρινή και η άλλη κοκκινομάλλα (με πολύ έντονο χρώμα). Και εκτός όλων των παραπάνω υπόσχονται πολλά πρωτότυπα (όπως ήδη έχουν πει σε πελάτες τους), ερωτικά κόλπα, τα οποία, όμως, χρεώνουν έξτρα!

Κάνουν πανάκριβη ζωήΓια τα όσα κάνουν οι δύο φοιτήτριες επικαλούνται τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής. Ότι δηλαδή δήθεν... αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε αυτή τη «λύση» προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους για την καθημερινή επιβίωση. Με τη μόνη διαφορά, όμως, ότι δεν αρκούνται σε μία συνηθισμένη ζωή. Αντιθέτως, έχουν επιλέξει να ζήσουν «πλούσια» και αυτόν φαίνεται σε κάθε τους βήμα. Φορούν πανάκριβα ρούχα και γενικώς αποκτούν ό,τι θέλουν, όσο κι αν κοστίζει.

Η τηλεόραση της Αργεντινής … είναι πολύ μπροστά !!









Απιστευτη φαρσα με ΣΕΞΥ νοσοκομα!!!



 

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK; ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ TIMELINE; ΔΕΣ ΕΔΩ!




ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΑΙ/ΑΦΕΡΕΣΕΤΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟ TIMELINE ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ
http://www.timelineremove.net/










E. Φουρέιρα: Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της [photo]





Ξεχάστε αυτή τη Φουρέιρα που βλέπετε στη φωτογραφία, κλείστε τα μάτια και ετοιμαστείτε να δείτε μία άλλη, εξίσου σέξι, αλλά με εντελώς διαφορετικό look!
Η εντυπωσιακή αλλαγή της τραγουδίστριας έγινε αισθητή και στο... μαγαζί που εμφανίζονται οι "Μέλισσες", όπου τόσο εκείνη όσο και η Τάμτα, πήραν το μικρόφωνο και ξεσήκωσαν τους θαμώνες...










ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΞΑΝΘΙΑ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟ....ΧΑΧΑΧΑ!!!




Μια ξανθιά πάει στον πάγκο δανεισμού της Βιβλιοθήκης και λέει :

- Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα , αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ . Δεν είχε καθόλου υπόθεση , αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες .
- Ώστε εσείς λοιπόν μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο !

Ο μεγαλύτερος εχθρός του πέους είναι..



Προστατεύετε το αντρικό σας μόριο με κάθε τρόπο, παίρνετε προφυλάξεις και ακολουθείτε κάθε κανόνα υγιεινής. Καλά όλα αυτά, αλλά όπως όλα δείχνουν το πέος κινδυνεύει από διάφορα πράγματα με νούμερο ένα εχθρό το τσιγάρο. 
Μάλιστα, καλά διαβάσατε, η νικοτίνη που...




εισπνέει κανείς καπνίζοντας επηρεάζει με τον πλέον αρνητικό τρόπο τη στύση εμποδίζοντας τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Ακόμα και να μη σας νοιάζει η υγεία των πνευμόνων σας, λυπηθείτε το "όργανό" σας και τη σύντροφό σας και κόψτε το κάπνισμα άμεσα!


Το λεοπαρδαλέ μπικίνι της Melissa Debling !












Ο ιδανικός καφές για κάθε ζώδιο

 Κριός: 




Ο Κριός, το πιο τολμηρό ζώδιο, τρελαίνεται για άγρια ταξίδια και περιπέτειες, για σαφάρι και πεζοπορίες. Ευρισκόμενος πάντα εν κινήσει, χρειάζεται έναν μεστό και δυνατό αφρικάνικο καφέ, έτσι ένας καφές με προέλευση την Κένυα είναι ό,τι πρέπει γι΄αυτό το ανήσυχο ζώδιο.







Ταύρος:


Αυτός ο ισχυρογνώμων τύπος μόλις βρει έναν καφέ που του αρέσει, «κολλάει» σ΄ αυτόν με logo. Απολαμβάνει τον καφέ που έχει καλλιεργηθεί χωρίς φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα ή λιπάσματα, όπως ο οργανικός καφές Γουατεμάλας.






Δίδυμοι:


Ο φαντασιόπληκτος Δίδυμος είναι τόσο άστατος στα γούστα, που σήμερα του αρέσει ένα είδος καφέ κι αύριο του αρέσει ένα άλλο. Η αέρινη διάθεσή του ταιριάζει στον ελαφρύ, άντε βαριά στον μεσαίο καφέ, και του αρέσει να κλείνει πάντα με έναν τέτοιο το μενού του. Ένας καφές από τα νησιά Παπούα Νέα Γουινέα θα τον ιντριγκάρει τουλάχιστον για μερικές ημέρες.






Καρκίνος:


Τα ευαίσθητα παιδιά της Σελήνης θα διαλέξουν έναν ντεκαφεϊνέ, γιατί η καφεΐνη τους κάνει τα νεύρα κρόσσια.






Λέων:


Ο τρέντυ Λέων είναι ο πρώτος που θα προσπαθήσει να μάθει τα πάντα γύρω από τα ποτά που έχουν σαν βάση τους τον εσπρέσσο. Τα λιοντάρια έχουν μηχανές εσπρέσσο στο σπίτι και επιδίδονται στη «μάχη» της τελειοποίησης των τεχνικών γύρω από την παρασκευή κρέμας και αφρού.






Παρθένος:


Ένας αγνός και συντηρητικός Παρθένος “θα τα δει όλα” με τον καφέ Κολομβίας, τον μόνο αληθινό καφέ που είναι παραδοσιακός και αξιόπιστος.






Ζυγός:


Ο κυνηγός της ισορροπίας, Ζυγός, επιλέγει καφέ Μόκα Java, το παλαιότερο και διασημότερο μείγμα του κόσμου, με αναλογίες ½ Μόκα και ½ Java.






Σκορπιός:


Ο δραματικός και μυστηριώδης Σκορπιός κρύβει τις σκοτεινές του σκέψεις πίσω από ένα φλιτζάνι πλούσιο γαλλικό φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ. Οι περίοδοι αυτοσυγκέντρωσης σε ζητήματα που τον αγχώνουν, απαιτούν μια μεγάλη κούπα γεμάτη με έντονα αρωματικό java.






Τοξότης:


Θα βρείτε τον περιπετειώδη τοξοβόλο φωλιασμένο στα χαμόκλαδα του οικοσυστήματος Serengeti, να παρακολουθεί την κίνηση των άγριων ζώων με τα κιάλια του πίνοντας ένα φλιτζάνι Peaberry Τανζανίας.






Αιγόκερως:


Ο παραδοσιακός Αιγόκερως, αυτή η αριστοκρατική κατσίκα των βουνών, απολαμβάνει να πειραματίζεται με εκλεκτούς καφέδες, απαιτώντας πάντα την καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα.






Υδροχόος:


Ο αντισυμβατικός, πρωτοπόρος Υδροχόος προτιμά να δημιουργεί τα δικά του μείγματα. Ποτέ δεν πίνει πάνω από μία φορά τον ίδιο καφέ με τον ίδιο τρόπο. Αντ ‘αυτού, αναμειγνύει προσεκτικά, συνταιριάζει, μετρά και γεύεται το κάθε μείγμα του μέχρι να το τελειοποιήσει.






Ιχθείς:


Όταν δείτε έναν Ιχθύ να πίνει ένα φλιτζάνι καφέ μετά το βραδινό φαγητό, το πιο πιθανό είναι πως είναι ανακατεμένο με λικέρ, καθώς του αρέσει ο καφές σε συνδυασμό με οινοπνευματώδη. Λατρεύει τους καφέδες για επιδόρπιο.

Facebook: Δεν θέλεις να κάνεις «like», πλέον έρχεται και το «hate»!

 Αν σου αρέσει κάποιο σχόλιο, ή φωτογραφία στο Facebook αμέσως κάνεις «like».

Τί γίνεται όμως εάν...

κάποια δημοσίευση δεν μας αρέσει;





Πλέον με την εφαρμογή EnemyGraph δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να έχουν και ..

λίστα εχθρών, καθώς και να πατούν «hate» σε κάτι που δεν τους αρέσει.



Στην εν λόγω λίστα μπορούν να συμπεριληφθούν πρόσωπα, προϊόντα, 
εταιρείες ή γκρουπ, ενώ τα στοιχεία που περιλαμβάνει η λίστα είναι ορατά
από τους υπόλοιπους χρήστες που έχουν την εφαρμογή.



Την εφαρμογή δημιούργησε ο καθηγητής Dean Terry του University of Dallas
ο οποίος προβλέπει ότι το Facebook θα φροντίσει πολύ σύντομα να την… 
εξαφανίσει.


ΔΕΙΤΕ: Η γιαγιά... χούλιγκαν της Γιουνάιτεντ

 Το πάθος για την ομάδα χρόνια δεν κοιτά...

Αυτό μας διδάσκει η παρακάτω φωτογραφία animation στην οποία βλέπουμε μια φίλη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε.... προχωρημένη ηλικία να τα χώνει στον επόπτη, από απόσταση αναπνοής, στην αναμέτρηση με την Φούλαμ.

Μάλιστα, ο κύριος δίπλα από την γιαγιά-«χούλιγκαν» μοιάζει... παιδάκι - στον τρόπο τουλάχιστον έκφρασης της αγανάκτησής του (τς τς τς).
Δείτε γιατί σας μιλάμε..

Αφιέρωμα : Erotic Vintage Girls !
















Πήγε στον "άλλο κόσμο" και... γύρισε

Πήγε στον "άλλο κόσμο" και... γύρισε

Είναι η φωτογραφία που όλος ο κόσμος περίμενε να δει. Ο άσος της Μπόλτον Φαμπρίς Μουάμπα ποζάρει χαμογελαστός στο...
φωτογραφικό φακό στο δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται. Η καρδιά του νεαρού αθλητή είχε σταματήσει να λειτουργεί επί 78 λεπτά κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας του με την Τότεναμ για το κύπελλο Αγγλίας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήγε κυριολεκτικά στον «άλλο κόσμο» και… επέστρεψε 78 λεπτά μετά! Η αρραβωνιαστικιά του Shauna Magunda θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας του και τον υπόλοιπο κόσμο για τη συμπαράσταση που τους έδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Η λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας Wrath of the Titans (Η οργή των Τιτάνων)

 Ο Liam Neeson και ο Sam Worthington έδωσαν το λαμπερό παρών στην πρεμιέρα της ταινίας τους Wrath of the Titans...

(Η οργή των Τιτάνων), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαρτίου στο Λονδίνο.
Οι δυο σταρ συγκέντρωσαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων. Ο Sam Worthington πόζαρε για τους φωτογράφους στο πλευρό της Crystal Humphries, που τον συνόδευε.

Στην λονδρέζικη πρεμιέρα της ταινίας το παρών έδωσαν ακόμη ο ηθοποιός Tobby Kebbell, που επίσης εμφανίζεται στην ταινία, και ο σκηνοθέτης του φιλμ Jonathan Liebesman.
Στο The Wrath of the Titans, ο Sam Worthington ενσαρκώνει τον Περσέα και ο Liam Neeson τον Δία. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από την μάχη επιβολής ανάμεσα στους θεούς που πρόκειται πολύ σύντομα να απειλήσει την ειδυλλιακή ζωή του, ως ψαράς επικεντρωμένος στην ανατροφή του γιου του, Ήλιου.

Η δύναμη των Τιτάνων αυξάνεται, ενώ οι θεϊκές δυνάμεις του Δία αρχίζουν να εξασθενούν... με αποτέλεσμα να επικρατήσει το χάος. Με τη βοήθεια της βασίλισσας Ανδρομέδας (Rosamund Pike), του ημίθεου γιου του Ποσειδώνα, Αγήνορα (Tobby Kebbell), και του έκπτωτου θεού Ήφαιστου (Bill Nighy), ο Περσέας θα ξεκινήσει μια επικίνδυνη αποστολή στον Κάτω Κόσμο για να γλιτώσει τον Δία, να ανατρέψει τους Τιτάνες και να σώσει την ανθρωπότητα.

Στην ταινία συμμετέχουν ακόμη οι ηθοποιοί: Rosamund Pike, Bill Nighy και Ralph Fiennes.

 



 



 




 
Powered by Blogger