Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το Big Brother Αργεντινής … μας αρέσει !!







Η playmate Ηρα Μελή σε νέα γυμνή φωτογράφηση !!









VIDEO: O 14χρονος τενόρος που ξετρέλανε το Ελλάδα έχεις ταλέντο!

VIDEO: O 14χρονος τενόρος που ξετρέλανε το Ελλάδα έχεις ταλέντο!  Είναι αλήθεια ότι έχουμε συνηθίσει σε... άλλου είδους ταλέντα στη γνωστή εκπομπή που έκανε πρεμιέρα εχθές...
Ο νεαρός Γιώργος Ιωάννου από την Κύπρο μάγεψε κοινό και θεατές εχθές το βράδυ, ερμηνεύοντας όπερα..
Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όλοι από την φωνή του 14χρονου και οι κριτές έσπευσαν να τονίσουν ότι δεν επρόκειτο για playback!
Θαυμάστε τον:

Δελφίνι στον Θερμαϊκό! (ΦΩΤΟ)

Δελφίνι στον Θερμαϊκό! (ΦΩΤΟ) 

Μία απίστευτη φωτογραφία με ένα δελφίνι να κάνει την εμφάνισή...
του στον Θερμαϊκό κόλπο ανέβασε στο Facebook ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων του δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Την φωτογραφία συνόδευε το παρακάτω σχόλιο:
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον κόσμο που πλημμύρισε την παραλία της Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο: ένα δελφίνι έκανε την εμφάνισή του στο Λιμάνι! Σημάδι ότι ο Θερμαϊκός δεν είναι πια τόσο αφιλόξενος; Όπως και να' χει, εύχομαι σύντομα μια τέτοια εικόνα να μην αποτελεί έκπληξη αλλά καθημερινότητα.
Δείτε την φωτογραφία:
delfini

Ρόδος: Ανάγκαζε 17χρονη να πηγαίνει με ηλικιωμένους!

Ρόδος: Ανάγκαζε 17χρονη να πηγαίνει με ηλικιωμένους!  Η αρχή του τέλους για τις «δουλειές» του 56χρονου, ήρθε όταν η κοπέλα από τη Βουλγαρία, αποφάσισε να καταγγείλει τα όσα συνέβαιναν, στην Αστυνομία.
Όπως είπε, από τις αρχές Μαΐου ο 56χρονος την εξώθησε στην πορνεία. Τους είπε επίσης ότι στις 23 Μαρτίου ένας 47χρονος πήγε ως πελάτης και έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Σε αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμα της αλλοδαπής ο 47χρονος ο οποίος είχε κάνει τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της και βρισκόταν στο διαμέρισμα για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.
Συνελήφθη επίσης και ο σωματέμπορος…
Και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ρόδου,

Αποπλάνησε τον 14χρονο φίλο του γιου της

Αποπλάνησε τον 14χρονο φίλο του γιου της  Με εγγύηση... 40.000 δολαρίων θα αφεθεί ελεύθερη η 30χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται 
για αποπλάνηση ανηλίκου. 

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Μαρτίου. Το 14χρονο αγόρι θα περνούσε τη βραδιά στο σπίτι του καλύτερού του φίλου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εκεί η 30χρονη μητέρα του φίλου του έκανε σεξ μαζί του, ενώ την επόμενη ημέρα ξαναέκανε σεξ με τον 14χρονο μέσα στο αυτοκίνητο της, ενώ οδηγούσε για το ψιλικατζίδικο.

Όταν το αγόρι επέστρεψε σπίτι του, η μητέρα του παρατήρησε μια δαγκωνιά στον λαιμό του. Δικαιολογήθηκε ότι γνώρισε μια κοπέλα στο πάρκο και του έκανε πιπιλιά, αλλά η μητέρα του δεν πείσθηκε κι έτσι τον πήρε μαζί της και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς για να πει... την άποψή του ο νεαρός.

Εκεί η ιστορία αποκαλύφθηκε και η γυναίκα οδηγήθηκε στη φυλακή αντιμετωπίζοντας δύο κατηγορίες για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά. «Μάλλον ήθελε να του αφήσει κάτι να τη θυμάται!» ανέφερε ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος.

sexy girls

      

ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO





Ξανθιά … στο δάσος !!



Μια ξανθιά, έχει μόλις διαλύσει το αυτοκίνητό της σε ένα τρομερό ατύχημα, πέφτοντας πάνω στο μοναδικό δέντρο στη μέση του κάμπου, όπου οδηγούσε. Σαν από θαύμα, κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς γρατσουνιά και στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητο, βάζοντας κραγιόν στο χείλια της.

Ο Αστυφύλακας της Τροχαίας, που μόλις κατέφτασε, αναφωνεί.
«Θεέ μου, το αυτοκίνητό σας έχει γίνει σαν ακορντεόν που το πάτησε ελέφαντας. Είσαστε εντάξει κυρία μου»;
«Ναι κύριε Αστυφύλακα, μια χαρά».

«Μα Τι στο καλό έγινε»; Ρωτάει ο Αστυφύλακας.

«Δεν θα το πιστέψετε κύριε Πόλισμαν, συνέβη κάτι το πολύ παράξενο. Οδηγούσα κατά μήκος αυτού το ήσυχου δρόμου, οπότε μετά από μια γρήγορη αριστερή στροφή, ξαφνικά πετάγεται ένα Έλατο μπροστά μου. Κόβω το τιμόνι δεξιά και ένα άλλο δέντρο εμφανίζεται. Κόβω αριστερά και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Προς όποια κατεύθυνση και να προσπαθούσα να πάω για να τα αποφύγω, παρουσιάζονταν και άλλο δέντρο. Στην τελευταία προσπάθεια, έχασα τον έλεγχο και βγήκα από το δρόμο».

«Κυρία μου», την σταματάει ο Τροχαίος, συγκρατώντας με βία τα γέλια του, «δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο στο δρόμο για 30 χιλιόμετρα. Τα δέντρα που βλέπατε ήταν το αρωματικό έλατο που είναι κρεμασμένο στον καθρέφτη σας που στις στροφές κουνιέται πέρα δώθε»!a

Λογισμικό «μεταφράζει» τη νοηματική σε λέξεις

Λογισμικό «μεταφράζει» τη νοηματική σε λέξεις  Ενα έξυπνο λογισμικό το οποίο «μεταφράζει» τις κινήσεις της νοηματικής γλώσσας απευθείας σε γραπτές λέξεις ανέπτυξαν Σκωτσέζοι επιστήμονες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Πανεπιστημίου του Αμπερντίν, η καινοτόμος τεχνολογία η οποία θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην επικοινωνία των κωφών, πιθανότατα θα είναι διαθέσιμη σε περίπου έναν χρόνο. Κάτι τέτοιο, υποστηρίζουν, αναμένεται να βοηθήσει τα άτομα αυτά να επιτύχουν ακόμη και στον επαγγελματικό χώρο καθώς θα τους επιτρέπει να επικοινωνούν ελεύθερα με τους γύρω τους, χωρίς αυτοί να χρειάζεται να είναι γνώστες της νοηματικής.

Η τεχνολογία που λύνει τα… χέρια
Ο ηλεκτρονικός «μεταφραστής» βασίζεται σε μια κάμερα η οποία καταγράφει αρχικά τις κινήσεις των χεριών του χρήστη. Τα δεδομένα αυτά στη συνέχεια, αποστέλλονται σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή όπου το ειδικό λογισμικό αναλαμβάνει τη «μετάφραση» των κινήσεων σε λέξεις. 

«Ενα από τα πλέον καινοτόμα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι το γεγονός ότι επιτρέπει στα άτομα που “μιλούν” τη νοηματική να αναπτύσσουν δικές τους κινήσεις χεριών οι οποίες θα εκφράζουν συγκεκριμένους όρους που πρέπει να έχουν στο λεξιλόγιό τους (π.χ. λόγω δουλειάς), αλλά τους οποίους μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να εκφράσουν μέσω της βρετανικής νοηματικής γλώσσας (BSL)» εξηγεί ο δρ Ερνέστο Κομπατάντζελο, λέκτορας πληροφορικής και ιδρυτής του τεχνοβλαστού του πανεπιστημίου, Technabling, που βρίσκεται πίσω από το όλο εγχείρημα.

Σύντομα και σε app
Επόμενος στόχος των ερευνητών είναι να μετατρέψουν το βασικό λογισμικό «μετάφρασης» της νοηματικής γλώσσας, γνωστό και ως Portable Sign Language Translator (PSLT), σε μια εύχρηστη εφαρμογή που θα μπορεί να συνοδεύει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, λάπτοπ, ταμπλέτες, smartphones και άλλες φορητές συσκευές. 

Από την πλευρά του ο ερευνητής με προβλήματα ακοής και «ομιλητής» της νοηματικής, δρ Τζέιμς Κρίστι, έσπευσε να σχολιάσει: «Το PSLT γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των εκ γενετής κωφών ατόμων, των ατόμων που έχασαν την ακοή τους σε μικρή ηλικία, εκείνων που έχασαν την ακοή τους σταδιακά με την πάροδο των ετών αλλά και των ακουόντων – ιδιαίτερα στην περίπτωση της διαπροσωπικής επικοινωνίας ή της ομαδικής επικοινωνίας σε επαγγελματικό επίπεδο».

Τσιρίλο: «Ήρθε η ώρα για νίκη και μέσα στην Τούμπα»

Τσιρίλο: «Ήρθε η ώρα για νίκη και μέσα στην Τούμπα»  «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Να πάμε με σοβαρότητα μέχρι τα play offs. Αλλά νομίζω ότι ήρθε και η ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες και μέσα στην Τούμπα.Κερδίζουμε συνέχεια βαθμούς εκτός έδρας, έχουμε να ηττηθούμε πολλούς μήνες μακριά από την Τούμπα, αλλά μας ενοχλεί ότι μέσα στο σπίτι μας έχουμε φέρει αρκετά αρνητικά αποτελέσματα», είπε για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ ο Ιταλός αμυντικός.

Όσον αφορά στο χθεσινό (25/03) παιχνίδι με την Κέρκυρα στο νησί των «Φαιάκων», ο Μπρούνο Τσιρίλο τόνισε: «Είναι η μεγαλύτερη φετινή εκτός έδρας επιτυχία του ΠΑΟΚ, εξαιτίας της έκτασης που δώσαμε στο σκορ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.Δείξαμε χαρακτήρα, ήμασταν καλύτεροι και φτάσαμε δίκαια σε αυτό το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι στο κατάλληλο χρονικό σημείο δείξαμε πάθος, ήμασταν αποτελεσματικοί και δίκαια φτάσαμε στο 4-0».

Παρέλαση: μαθητές «έφτυσαν» τους επισήμους [video]

Δείτε το βίντεο της παρέλασης με τους μαθητές να λοξοδρομούν για να αποφύγουν τους επισήμους. Πως τους αποφεύγουνΜαθητές του Γενικού Λυκείου από το Ληξούρι, αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν στη παρέλαση 25ης Μαρτίου. Δεν έκαναν ούτε χειρονομίες, ούτε έβρισαν τους επίσημους. Απλώς, μόλις έφτασαν στο ύψος της εξέδρας των επισήμων, έστριψαν και τους απέφυγαν, αποχωρώντας.
Συγκεκριμένα, αντί να στρίψουν το κεφάλι δεξιά, έκλειναν αριστερά και χάθηκαν στο πρώτο στενό που συνάντησαν, καταχειροκροτούμενοι από όλους.
Δείτε το βίντεο με τους μαθητές να αποφέυγουν τους επισήμους:
 

SEX: Ποια Sex Toys Προτιμούν Οι Έλληνες;


sextoys 200x146 SEX: Ποια Sex Toys προτιμούν οι Έλληνες; Τα sex toys για χρόνια ήταν στην Ελλάδα και ακόμη είναι από πολλούς παρεξηγημένα.
Θεωρούνται αντικείμενα που αφορούν είτε αυτούς που δεν μπορούν να βρουν το πραγματικό, είτε όσους έχουμε κάποια προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας.
Στην πραγματικότητα η «εφεύρεση» των sex toys ήρθε ως αποτέλεσµα της ανάγκης για ικανοποίηση των φαντασιώσεών, την αναζήτηση µεγαλύτερης απόλαυσης, της εξερεύνησης των ορίων μας, ενώ…
…τα περισσότερα παιχνίδια είναι φτιαγμένα για ζευγάρια (το ίδιου ή διαφορετικού φύλου).
Με τα χρόνια, λίγο τα media λίγο η λεγόμενη popular culture (λαοφιλής κουλτούρα) συνέβαλλαν ώστε τα ερωτικά αξεσουάρ να απενοχοποιηθούν, να γίνουν πιο προσιτά στο κοινό και να καθιερωθούν όχι ως «βοηθήματα» που σκοπό έχουν να αναπληρώσουν ένα πρόβλημα της σεξουαλικής σχέσης (π.χ. δυσκολία στη διέγερση) αλλά να λειτουργήσουν ως ενισχυτικά «παιχνίδια», που υπόσχονται να εκτινάξουν τη λίμπιντο και την απόλαυση κατά την πράξη.
Το Erotic.gr σας παρουσιάζει πραγματικά στοιχεία και αποκαλύπτει τις προτιμήσεις των Ελλήνων στη χρήση sex-toys. Καταρχήν σύμφωνα με την ανάλυση των πωλήσεων το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι οι πωλήσεις σε άντρες και γυναίκες είναι σχεδόν ισορροπημένες, με ένα μόνο μικρό προβάδισμα για τους άντρες (60%). Η Ελληνίδες φαίνεται ότι είναι πλέον απενοχοποιημένες και έτοιμες να προτείνουν αλλά και να επιβάλλουν τις φαντασιώσεις τους στο sex.
Τα υπόλοιπα κυριότερα συμπεράσματα της έρευνας είναι τα ακόλουθα:
· Ο κλασσικός δονητής, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, παραμένει το πλέον δημοφιλές παιχνίδι, αντιστοιχώντας στο 60% των πωλήσεων. Ενδιαφέρον εδώ παρουσιάζει η πώληση δονητών για διπλή ευχαρίστηση, που αφορά λεσβιακή χρήση, και αποτελεί 5% του συνόλου.
· Ανερχόμενες είναι επίσης οι πωλήσεις σε είδη πρωκτική ευχαρίστησης, όπως σφήνες και πρωκτικά σφαιρίδια, αντιπροσωπεύοντας το 10% του συνόλου.
· Σημαντικές και ανερχόμενο είναι το μερίδιο των στράπ-ον (ζωνάτα), αντιπροσωπεύοντας 15% των πωλήσεων. Το στραπ-ον είναι ένα ομοίωμα πέους το οποίο προσαρμόζεται στο σώμα με λουριά, ώστε να μπορεί να διεισδύσει στην/στον σύντροφό σας αφήνοντάς τα χέρια ελεύθερα για άλλες σεξουαλικές δραστηριότητες. Τα στραπ-ον χρησιμοποιούνται τόσο για πρωκτική διείσδυση (σε άντρες ή γυναίκες), όσο και για συνηθισμένη κολπική διείσδυση.
· Τέλος, το ποσοστό (15%) που απομένει αφορά διάφορα είδη όπως σύνεργα υποταγής και σαδομαζοχισμού, κοσμήματα για τις ερωτογενείς ζώνες, και λιπαντικά (για να αποφεύγουμε τους τραυματισμούς).
Σε κάθε περίπτωση τα sex toys φαίνεται ότι πλεόν απολαμβάνουν ένα χώρο στο συρτάρι των ζευγαριών, πρσοφέροντας το διαφορετικό που χρειαζόμαστε στις πολύχρονες σχέσεις.

VIDEO: 10χρονος κλώτσησε σε αγώνα ποδοσφαίρου αντίπαλο στο κεφάλι!





Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αγώνα ποδοσφαίρου παιδικών ομάδων στο Χονγκ Κονγκ και έχει σοκάρει το διαδίκτυο.

Ένας 10χρονος παίκτης των ESF Lions κλώτσησε στο πρόσωπο, και όπως λένε πολλοί επίτηδες, ένα παιδί της ομάδας Kitchee...
Οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν για την βίαιη ενέργεια του μικρού, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του θύματος...
Αναρωτιέται όμως κανείς για το τι παραδείγματα παίρνουν αυτά τα παιδιά και προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες...
Δείτε το βίντεο:
 

Απίστευτο ένας καθρέφτης έφερε τη λιακάδα σε χωριό της Ιταλίας!!! (video)


Perierga.gr - Ένας καθρέφτης έφερε τη λιακάδα σε χωριό της Ιταλίας
Η γεωγραφική του τοποθεσία, πίσω από μια απότομη πλαγιά, «έκρυβε» τον ήλιο από το γραφικό ιταλικό χωριό. Όμως ο δήμαρχός του δεν κάθισε με «σταυρωμένα τα χέρια»…


Ο λόγος για την κοινότητα της Βιγκανέλα, ένα χωριό κοντά στο Τορίνο της Ιταλίας, με 185 κατοίκους, κατά πλειοψηφία ηλικιωμένους. Από νωρίς το φθινόπωρο, η θέση της Βιγκανέλα στο γεωλογικό χάρτη δεν της επέτρεπε να τη δει ο ήλιος, βυθίζοντάς την σχεδόν για ολόκληρη τη μέρα στο σκοτάδι.
Perierga.gr - Ένας καθρέφτης έφερε τη λιακάδα σε χωριό της Ιταλίας
Η λύση; Ένας τεράστιος καθρέφτης, διαστάσεων 5Χ8 μέτρων, που στήθηκε στο κατάλληλο σημείο του απέναντι λόφου και μάλιστα μπορεί να μετακινηθεί με ένα πρόγραμμα υπολογιστή. Έτσι, ο ήλιος καθρεφτίζεται και τώρα οι κάτοικοι μπορούν να μαζεύονται και πάλι στην πλατεία του χωριού και να κουβεντιάζουν, με φυσικό φως.
Perierga.gr - Ένας καθρέφτης έφερε τη λιακάδα σε χωριό της Ιταλίας
Το όλο project κόστισε 100.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το δήμο και μία τράπεζα. 
Perierga.gr - Ένας καθρέφτης έφερε τη λιακάδα σε χωριό της Ιταλίας

Perierga.gr - Ένας καθρέφτης έφερε τη λιακάδα σε χωριό της Ιταλίας



Marie Blanchard: Την είδες? Κόλλησες!



Ο γύρος του κόσμου μέσα από τις ομορφότερες και πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, συνεχίζεται. Η εξωτική Αϊτή είναι ο επόμενος καυτός προορισμός . Εκπρόσωπος του εξωτικού νησιού η Marie Blanchard!
Ίσως η καλύτερη στάση, του μέχρι τώρα coolαριστού ταξιδιού. Απολαύστε μία τεράστια συλλογή με τις πιο καυτές φωτογραφίες της, και είμαστε σίγουροι πως η Αϊτή θα γίνει το αγαπημένο σας μέρος...














































Ποιον τραγουδιστή δάγκωσε σκύλος στο πρόσωπο [video]

Ποιος πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής δέχτηκε άγρια επίθεση στο πρόσωπο από τον ίδιο του το σκύλο, ράτσας Pitt Bull, ο οποίος τον δάγκωσε. Ο Νεκτάριος Σφυράκης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον ίδιο του τον σκύλο, ράτσας Pitt Bull ο οποίος τον δάγκωσε πολύ άσχημα στο πρόσωπο.
Ο Nεκτάριος Σφυράκης τραυματίστηκε πολύ άσχημα στη μύτη με αποτέλεσμα να κάνει 15 ράμματα. Το δάγκωμα του σκύλου ήταν πολύ δυνατό.
Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε ο Νεκτάριος Σφυράκης για το δάγκωμα που δέχτηκε στο πρόσωπο από το σκύλο του:


Ok.. το έχουν χάσει επίσημα τα celebritόνια με το twitter...!


Ok.. το έχουν χάσει επίσημα τα celebritόνια με το twitter...!
Γιατί δεν το κάνουν απλά τσοντοσελίδα ή να βάλουν τουλάχιστον ένα Κ18...
Μετά από όλες τις ηθοποιούς, τραγουδίστριες, σειρα έχουν πλέον και οι αθλήτριες.. Όπως εδώ η πρωταθλήτρια πάλης Terri Runnels...

Η Jennifer Nicole Lee με γκρί string μαγιό στο Miami




Η Jennifer Nicole Lee με γκρί string μαγιό στο Miami ανεβάζει την θερμοκρασία επικίνδυνα με το υπέροχο κορμί της παρα τα 36 της χρόνια..









Πηγή

 
Powered by Blogger