Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Τα καλύτερα εμπορικά κέντρα στον κόσμο




Εκεί μπορείτε να ψωνίσετε μέχρι και να... παντρευτείτε

Πίστες σκι, πισίνες, εκκλησάκια, γόνδολες.

Δεν θέλετε να ψωνίσετε;

Κανένα πρόβλημα!


Τα καλύτερα mall στον κόσμο προσφέρουν πολλά περισσότερα από......



εμπορικά καταστήματα, όπως π.χ. τα παραπάνω.

Μερικά από αυτά είναι τα μεγαλύτερα στον κόσμο, ενώ άλλα είναι γνωστά για την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική τους.

Το μεγαλύτερο στην Ευρώπη βρίσκεται μάλιστα στην Κωνσταντινούπολη, όπως θα δείτε παρακάτω.

Ό,τι και να προσφέρουν, τα παρακάτω εμπορικά κέντρα έχουν σκοπό να εντυπωσιάσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Το CentralWorld στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου.

Το Cevahir στην Κωνσταντινούπολη, είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα στην Ευρώπη.

Στο Λας Βέγκας βρίσκει κανείς το Grand Canal Shoppes με αρχιτεκτονική που θυμίζει... Βενετία.


Το φημισμένο «MALL OF AMERICA» ή αλλιώς «Megamall», ένα από τα μεγαλύτερα της Αμερικής.

Στον μικρό παρεκκλήσι του έχουν παντρευτεί πάνω από 5.500 ζευγάρια τα τελευταία 15 χρόνια.

Στην Σέλανγκορ της Μαλαισίας, το 1 Utama είναι το τέταρτο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο.

Το WESTFIELD LONDON SHOPPING CENTRE, στο ανατολικό Λονδίνο, δείγμα υψηλής αισθητικής με μια ποικιλία πολυτελών καταστημάτων από Burberry, μέχρι Dior και Gucci.

Mμμμ... μπορείτε να καταλάβετε την συνέχεια?





Ή μήπως δεν έχετε φαντασία που οργιάζει?




Γιατί αν έχετε καλά κάνετε και έχετε μιας και θα έχετε δίκιο.. Βλέπετε η Luucy Clarkson όχι μόνο έμεινε topless... αλλά το πέταξε και το από κάτω. Πασαλείφτηκε κιόλας και με λάσπη.. δε θέλει και πολύ!












Έχουμε δει γυμνά & γυμνά αλλά αυτό είναι "Best of the best" !




Έχουμε δει γυμνά & γυμνά αλλά αυτό είναι Best of the best!!!
Αυτό το μωρό του Penthouse θα σας κάνει μεγάλη ζημιά!!! Υπάρχουν πολλά μοντέλα στον κόσμο που πραγματοποιούν γυμνή φωτογράφιση για ανδρικά περιοδικά, όμως λίγες είναι αυτές που… ανοίγονται στον φωτογράφο τόσο καλά!
Η Raquel Santos ποζάρει ΟΛΟΓΥΜΝΗ και λαχταριστή στο Penthouse Πορτογαλίας και είναι δεδομένο πως θα σας πετάξει τα ματάκια έξω με τέτοιες κορυφαίες λήψεις! Απολαύστε την και θερμή παράκληση… Αν είστε καρδιακοί άνθρωποι, μην το επιχειρήστε καλύτερα ;)









  • Γεννήθηκε Χωρίς Αίμα Και Επέζησε


    Η μικρή Ολίβια Νόρτον δεν θύμιζε σε τίποτα νεογέννητο όταν βγήκε από την κοιλιά της μητέρας της, αφού ήταν κάτασπρη λόγω του ότι… δεν είχε αίμα ή για την ακρίβεια είχε τόσο λίγο που δεν αρκούσε για να αιματωθεί!

    Το έξι μηνών σήμερα κοριτσάκι, γεννήθηκε κάτασπρο λόγω μιας σοβαρής μορφής αναιμίας, κατά την οποία τα επίπεδα της αιμοσφαιρίνης είναι πολύ χαμηλά και δεν επαρκούν για να ζήσει ο οργανισμός.
    Να σημειωθεί ότι στα νεογέννητα η αναιμία είναι σπάνια να εμφανιστεί. Με αυτά τα δεδομένα είχε δύο ώρες ζωής, με τους γιατρούς να της κάνουν ουκ ολίγες μεταγγίσεις αίματος, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.
    Το οποίο έγινε, με την μικρή Ολίβια να βγαίνει μετά από δύο εβδομάδες από το νοσοκομείο δυνατή και με…χρώμα.

    Γιατί ξυπνάμε λίγο πριν το ξυπνητήρι;



    Πολλοί έχουμε παρατηρήσει ότι ανεξαρτήτως από το τι ώρα πέφτουμε για ύπνο, κάθε πρωί ξυπνάμε την ίδια ώρα και συνήθως ελάχιστα λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Επιστήμονες πιστεύουν πως.......

    ξυπνάμε την ίδια ώρα κάθε μέρα λόγω των βιορυθμών μας, δηλαδή του «εσωτερικού ρολογιού» του σώματος που ρυθμίζει τις βιολογικές μας λειτουργίες σε κάθε κύκλο 24 ωρών. Οι βιορυθμοί παίζουν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του ύπνου, είναι εσωτερικοί (δεν επηρεάζονται από εξωτερικά ερεθίσματα) και ρυθμίζονται από τις καθημερινές και συνηθισμένες λειτουργίες του κάθε ανθρώπου.

    Έτσι εξηγείται γιατί ξυπνάμε περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα. Έρευνες έχουν δείξει πως η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται την ίδια ώρα κάθε πρωί, το οποίο εν μέρει εξηγεί γιατί ξυπνάμε την ίδια ώρα.

    Παραμένει όμως το ερώτημα γιατί ξυπνάμε ελάχιστα λεπτά πριν μας ξυπνήσει το ξυπνητήρι. Αυτό οφείλεται στο υποσυνείδητο. Προβλέπουμε την ώρα που πρέπει να ξυπνήσουμε κι αυτή η πρόβλεψη και προσμονή μάς κάνει να ξυπνάμε λίγο πιο πριν. Το πρωινό ξύπνημα και ο ήχος του ξυπνητηριού δημιουργούν ένταση, έτσι το υποσυνείδητο μας ξυπνάει λίγα λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι για να αποφύγουμε την ένταση.

    Η θεωρία υποστηρίζει πως σκεφτόμαστε την ακριβή ώρα που πρέπει να ξυπνήσουμε και φανταζόμαστε τον εαυτό μας να ξυπνάει εκείνη την ώρα – το υποσυνείδητο, λοιπόν, κατά τη διάρκεια του ύπνου μας αναλαμβάνει να μας ξυπνήσει την ώρα που πρέπει. Έρευνες δείχνουν αύξηση συγκεκριμένων ορμονών στο σώμα όταν έχουμε αντίληψη της ώρας και γνωρίζουμε ότι το ξυπνητήρι έπρεπε να χτυπήσει. Αυτό προκαλείται από το υποσυνείδητο που προβλέπει την ώρα και προτρέπει το σώμα να ξυπνήσει φυσιολογικά.

    Ο σατανάς, ο μαύρος παπάς και το τέλος του κόσμου... Δείτε ένα σπάνιο video...



    Ο σατανάς, ο μαύρος παπάς και το τέλος του κόσμου...

    (18+) Άγνωστη γυμνή φωτογραφία της Μαριάννας Ντούβλη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.! (18+)



     Η Μαριαννα Ντουβλη σε μια ενδιαφερουσα αδημοσιευτη φωτο 










    Πεθυμήσαμε την Τζούλια και είπαμε να της κάνουμε ένα καυτό αφιέρωμα!!



    Πεθυμήσαμε την Τζούλια και είπαμε να της κάνουμε ένα καυτό αφιέρωμα!!
    Από το ξεκίνημα της καριέρας της η Τζούλια κατάφερε να κάνει θραύση. Εκτός από το πόσο όμορφη ήταν, είχε και κάτι άλλο που τράβαγε κάθε άντρα να την κοιτάξει στα μάτια. Και η συνέχεια για εκείνη ήταν εξίσου εντυπωσιακή και καυτή.
    Καταφέρνοντας να αποκτήσει σιγά σιγά μεγάλη δημοσιότητα, έκανε το μεγάλο μπαμ με το "Απαγορευμένο" που τρέλανε κάθε Έλληνα. Η μετακίνηση της από μοντέλο σε τραγουδίστρια και μετά πορνοστάρ ήταν ταχύτατη.  Και η δημοτικότητα της ανέβηκε εκπληκτικά, αφού ότι έκανε το σχολιάζε ο καθένας. Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι μια γυναίκα αποκάλυψη για την Ελλάδα όπως και να το κάνουμε. Μπόρεσε και τρέλανε τόσο κόσμο, που κανένας δεν είχε καταφέρει ποτέ. Εμείς της κάνουμε αυτό το αφιέρωμα, το οποίο θεωρούμε ότι το αξίζει με όσα έχει προσφέρει στον ανδρικό πληθυσμό τόσα χρόνια.
















    Φόρεσαν κάτι απλό και ανάλαφρο και βγήκαν στους δρόμους





    Η διάσημη Όξφορντ Στριτ γέμισε με ελαφρώς ενδεδυμένες καθημερινές γυναίκες.
    Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί στο Λονδίνο. Η διάσημη Όξφορντ Στριτ γέμισε με ελαφρώς ενδεδυμένες καθημερινές γυναίκες, οι οποίες συμμετείχαν στην προώθηση του νέου καταστήματος εσωρούχων Ann Summers, που βρίσκεται στο συγκεκριμένο δρόμο και κάνει εγκαίνια απόψε.
    Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι για το συγκεκριμένο event επιλέχθηκαν «γυναίκες διαφορετικών μεγεθών και προτιμήσεων, με στόχο να τονίσουμε ότι τα εσώρουχα της Ann Summers απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικής διάπλασης».











    Nεο παγκόσμιο ρεκόρ: Γκολ με κεφαλιά απο τα 58 μέτρα....






    Έχουμε δεί πολλά τρελά πράγματα απο
    την Ιαπωνία...






    Αυτό όμως που έγινε
    στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ YOKOHAMA FC και FAGIANO OKAYAMA για τη
    δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος,είναι απο τα πιο τρελά!


    Δείτε στο παρακάτω VIDEO το απίστευτο γκόλ με κεφαλιά πίσω απο το κέντρο του γηπέδου..

    Video: Κορίτσι με μεταθανάτια εμπειρία πήγε στην κόλαση και ζωγράφισε αυτό που είδε.










  • Η γυναίκα οδηγός-Φονιάς!!!!



    Η τύπισσα δεν ύπαρχει!



    Η χάρη της Πετρούλας έφτασε και στην Κύπρο ( Photos )








    Στο χριστουγεννιάτικο χορό της Ένωσης στην Κύπρο βρέθηκε η Πετρούλα Κωστίδου και έκλεψε την παράσταση!
    Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μία αξέχαστη βραδιά!








    Δικαστήριο δικαίωσε... σκύλο





  • Δικαστήριο δικαίωσε... σκύλο : Σε ακραίες καταστάσεις οδήγησε η φοβία της για τους σκύλους μία γυναίκα, αλλά οι δικαστές αντέδρασαν –όπως φαίνεται- περισσότερη ψυχραιμία.Η γυναίκα κατέφυγε στο Εφετείο της
    Σε ακραίες καταστάσεις οδήγησε η φοβία της για τους σκύλους μία γυναίκα, αλλά οι δικαστές αντέδρασαν –όπως φαίνεται- περισσότερη ψυχραιμία.

    Η γυναίκα κατέφυγε στο Εφετείο της Νέας Νότιας Ουαλίας, κατά του αδελφού της και της συζύγου του, τους οποίους κατηγορούσε ως υπεύθυνους για τον τραυματισμό της, μέσα στο σπίτι τους το 2008. Είχε προηγηθεί αθωωτική απόφαση για το ζευγάρι από άλλο δικαστήριο.

    Όπως είπε η ενάγουσα, γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε πάνω στον πανικό της όταν αντίκρισε τον σκύλο του ζευγαριού στο σαλόνι του σπιτιού τους. Παραδέχτηκε ότι έχει φοβία των σκύλων και ότι άρχισε να τρέχει αν και ο "Κούγκαρ", ένα μαστίφ, δεν ήταν επιθετικός απέναντί της.

    Ο δικαστής όμως δεν δέχθηκε ότι οι κατηγορούμενοι έπρεπε να έχουν προβλέψει ότι κάποιος που θα έμπαινε στο σπίτι τους θα φοβόταν τους σκύλους. Έτσι της επέβαλε να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα.


    Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει την Αμερική απο το 86 π.Χ. !



    Στο απίστευτο συμπέρασμα ότι οι αρχαίοι Έλληνες, είχαν ταξιδέψει στην Αμερικάνικη ήπειρο 1500 και πλέον χρόνια πριν από τον Χριστόφορο Κολόμβο, κατέληξε σε έρευνά του ένας έλληνας ερευνητής των αιγαικών γραφών.

    Όπως δημοσιεύει το iefimerida.gr, ειδικότερα, σύμφωνα με τον δρ. Μηνά Τσικριτσή, οι προϊστορικοί Έλληνες είχαν επισκεφτεί τη Βόρεια Αμερική πολύ πιο πριν την ανακαλύψει ο Κολόμβος. Αυτό, υποστηρίζει, προκύπτει από την μελέτη ενός κειμένου του Πλουτάρχου, το «Περί του εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της Σελήνης», όπου στις παραγράφους 941Α-942, περιγράφει το ταξίδι των Ελλήνων σε μία ήπειρο η οποία βρίσκονταν «δυτικά των τριών νησιών και βορειοδυτικά της Βρετανίας».
    Σύμφωνα με τον κ. Τσικριτσή, ο οποίος συνεχίζει την έρευνα που έκανε πριν από δύο χρόνια ο καθηγητής Η. Μαριολάκος που είχε υποστηρίξει ότι οι προϊστορικοί Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη της Αμερικής και την οποία επισκέπτονταν, από το κείμενο του Πλουτάρχου με χρήση ειδικών προγραμμάτων με Η/Υ αποκαθίσταται μια λησμονημένη ιστορική πραγματικότητα, που μέχρι σήμερα διέφευγε από πολλούς -αν όχι όλους- ερευνητές.
    Στη ανακοίνωσή του, ο δρ. Τσικριτσής υποστηρίζει ότι πριν τον Κολόμβο υπήρχε μία επικοινωνία που ξεκινά από την Μινωική εποχή μέχρι τα ελληνιστικά χρόνια. Ο στόχος αυτών των ταξιδιών κατά την Εποχή του Χαλκού είχε σχέση με το εμπόριο και τη διακίνηση του καθαρού χαλκούπου βρισκόταν σε μια λίμνη (την ονομάζει Superior) του Καναδά.
    Φαίνεται -σημειώνει- ότι μετά τους πρώτους εμπόρους Μινωίτες, συνέχισαν και οι Μυκηναίοι, οι οποίοι, όπως αναφέρει ο Πλούταρχος, έστειλαν τον Ηρακλή για να αναθερμάνει την παρουσία του ελληνικού στοιχείου, το οποίο είχε χαθεί με τις επιμιξίες με του ντόπιους. Στη συνέχεια, την Εποχή του Σιδήρου το ενδιαφέρον για την περιοχή παράκμασε και παρέμεινε έως τους Ελληνιστικούς χρόνους μια εθιμοτυπική λατρευτική παράδοση. Έτσι κάθε τριάντα χρόνιααποστέλλονται κάποια πλοία σε περιοχές που είχαν την λατρεία του Κρόνου για να ανανεώνεται το ανθρώπινο προσωπικό με ιερείς.
    Όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τσικριτσής «όλα αυτά αποδεικνύονται με αστρονομικά στοιχεία, η επεξεργασία των οποίων έγινε με τη βοήθεια προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών επιβεβαιώνοντας τον χρονολογικό προσδιορισμό του ταξιδιού που περιγράφει ο Πλούταρχος».
    Έτσι εξηγείται, σύμφωνα με τον κ. Τσικριτσή, και το ότι στην περιοχή γύρω από τη Λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στον Καναδά έχουν γίνει μεγάλες εξορύξεις χαλκού σε μία περίοδο, μεταξύ 2400 και 1200 πΧ, παρότι η περιοχή βρίσκονταν στη λίθινη εποχή.
    Σύμφωνα με το αρχαίο κείμενο του Πλουτάρχου ο συντονιστής του διαλόγου, ο Λαμπρίας καλεί τον Σύλλα τον Καρχηδόνιο να ξαναδιηγηθεί μια ιστορία που άκουσε από του υπηρέτες του ναού του Κρόνου στην Καρχηδόνα, Την ιστορία που αφηγήθηκε κάποιος ξένος επισκέπτης του ναού που ήλθε από τη μεγάλη ήπειρο. Τελικά τα δεδομένα που αναφέρει το κείμενο επιβεβαιώνουν, όπως δείχνει η μελέτη του κ. Τσικριτσή, με τη χρήση Η/Υ, την περιγραφή ενός ταξιδιού το 86 μΧ που πραγματοποιήθηκε από τον Καναδά στην Καρχηδόνα. Τα συμπεράσματα συνοψίζονται στα παρακάτω:
    1. Το αποκαλυπτικό κείμενο προσδιορίζει σωστά την απόσταση από την Βρετανία στο νησί της Ωγυγίας- την Ισλανδία, με καράβι με κουπιά που πλέει 5 ημέρες (880 km).
    2. Αναφέρει μία μεγάλη ηπειρωτική γη που στην περιοχή της υπήρχαν τρία νησιά (Γροιλανδία, Νήσο Baffin, Newfoundland) που ισαπείχαν, βορειοδυτικά της Βρετανίας.
    3. Προσδιορίζει ότι στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος (στην ίδια ευθεία) βρίσκεται η είσοδος του κόλπου του Αγίου Λαυρεντίου (Gulf of St. Laurence) με την Κασπία θάλασσα, γεγονός που παρατηρούμε στην ευθεία της.
    4. Προσδιορίζει ορθά ότι ο κόλπος του Αγ. Λαυρεντίου είναι λίγο μεγαλύτερος από την Μαιώτιδα λίμνη, τη σημερινή Αζοφική. Στις ακτές του κόλπου αναφέρει ότι κατοικούσαν Έλληνες από παλιά και μετά την αποστολή του Μυκηναΐου Ηρακλή, πιθανόν τον 15ο αιώνα πΧ, αναθερμάνθηκε το ελληνικό στοιχείο που έσβηνε από τις επιμειξίες με τους ντόπιους (εννοείται ότι ο Ηρακλής δεν πήγε μόνος με το Ιόλαο, αλλά ήταν μία εκστρατεία εκατοντάδων Ελλήνων που άλλαξαν δημογραφικά την περιοχή μέσα στο κόλπο του Αγ. Λαυρεντίου που κατοίκησαν).
    5. Καθορίζει περίοδο τριάντα χρονών, μετά την οποία ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής: όταν ο Πλανήτης Κρόνος ανατέλλει με τον αστερισμό του Ταύρου. Τα αστρονομικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι σε γεωγραφικό πλάτος βόρειο 47ο, τον 1ο αιώνα μΧ, η περίοδος αυτή ήταν στα τέλη Μαΐου του 86 μΧ.
    6. Όταν ξεκινούσε το ταξίδι της επιστροφής τρεις μήνες έμεναν στο νησί της Γροιλανδίαςβόρεια (60ο Ν), που ο ήλιος δύει μόνο μια ώρα την περίοδο του θερινού ηλιοστασίου μεταξύ 9/6 και 9/7. Ο προσδιορισμός αυτός επιβεβαιώνει ότι το νησί της Γροιλανδίας πρέπει να ταυτιστεί με τον κάτω κόσμο, όπου είχε ταφεί ο Κρόνος σε σπήλαιο και φυλασσόταν από τον Δία.
    7. Ο λόγος των μεγάλων ταξιδιών την Εποχή του Χαλκού τεκμηριώνεται από τον καθαρό χαλκό, που βρισκόταν σε μεγάλες ποσότητες στην περιοχή γύρω από τη Λίμνη Superior και στο νησί Royale που βρίσκονται στον Καναδά. Από την περιοχή αυτή εξορύχτηκαν 50.000 τόνοι χαλκού μεταξύ 2400 και 1200 πΧ.
    8. Στην εποχή του Πλουτάρχου ο ίδιος αναφέρει, ότι δεν μετέφεραν χαλκό αλλά χρυσές κούπες και αγγεία που μέσα είχαν τις προμήθειες του ταξιδιού.
    9. Τέλος είναι γνωστό ότι στην αρχαιότητα τα μαντεία ήταν κέντρα καταγραφής γεωγραφικής γνώσης, με αποτέλεσμα να συμβουλεύουν για μελλοντικές αποικίσεις. Έτσι είναι αποδεκτό ότι ο Πλούταρχος μετά το 86 μΧ που ήταν ιερέας στο Μαντείο των Δελφών, έχει αυτή τη γνώση.
    10. Το ταξίδι επιστροφής φαίνεται ότι γινόταν από βόρεια, ξεκινώντας από τον Καναδά, πήγαιναν στη Γροιλανδία (νησί του Κρόνου) έφθαναν στην Ισλανδία και από εκεί έφθαναν στη Βρετανία. Στοιχείο επιβεβαίωσης αυτής της διαδρομής είναι το νησί σταθμός, που φέρει ακόμα και σήμερα το όνομα Μυκήνες (Mykines) το δυτικότερο νησί των Faeroe
    Συμπερασματικά, η έρευνα του Μηνά Τσικριτσή είναι ότι πραγματοποιήθηκε ταξίδι από τον Καναδά στην Καρχηδόνα τον Μάιο του 86 μΧ. Σε συνδυασμό με τα άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνονται με Υ/Η γίνονται αποδεκτές και οι άλλες περιγραφές του Πλουτάρχου, ότι δηλαδή, στα αρχαία χρόνια πριν την εκστρατεία του Ηρακλή είχαν πάει στην περιοχή και αρχαιότεροι Έλληνες, πιθανότατα οι Μινωίτες. Τα στοιχεία αυτά έρχονται και επιβεβαιώνουν αρχαιολογικά διάσπαρτα ευρήματα γραφής – και όχι μόνο – από περιοχές στην Αμερική.
    Τελικά πριν τον Κολόμβο, τους Κινέζους και τους Βίκινγκς είχαν πάει στην Αμερική και Έλληνες τουλάχιστο τον 1ο αιώνα πΧ και πιθανόν ήδη τη 2η χιλιετία πΧ.

    Διαβάστε τι έπαθαν δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που ήθελαν μια "καυτη" βραδιά με γνωστό μοντέλο




    Είναι νεαροί ποδοσφαιριστές και αγωνίζονται σε μεγάλη ομάδα της Super League.
    Προς βόρεια μεριά….

    Το περιστατικό όμως συνέβη στην Αθήνα, σε ξενοδοχείο-κάπου στο κέντρο-όπου η ομάδα είχε καταλύσει, εξαιτίας αγώνα την επόμενη μέρα.


    Την ίδια βραδιά στο Ηotel βρέθηκε πασίγνωστο μοντέλο-έτσι ξεκίνησε…διότι τώρα πια κάνει κι άλλες δουλειές-μαζί με πολύ καλό της φίλο και μάνατζερ! Οι δύο ποδοσφαιριστές όταν την είδαν τρελάθηκαν και σκέφτηκαν πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να περάσουν καλά μαζί της! Αυτή δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και χωρίς πολλά πολλά βρέθηκαν όλοι μαζί στο δωμάτιο του μοντέλου. Ενώ τα παλικάρια έβγαλαν τα ρουχαλάκια τους, και εμφάνισαν τις διαθέσεις τους, ξαφνικά εμφανίστηκε ο μάνατζερ ντυμένος γυναίκα, φορώντας γόβες και τούλια και τους τα χάλασε. Η προϋπόθεση για να γλεντήσουν το κορίτσι, ήταν να περάσουν ένα «χεράκι» πρώτα εκείνον! Για το πότε εξαφανίστηκαν ούτε οι ίδιοι δεν θυμούνται! Παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν… Είναι.. Ποιος ξέρει…

    «Επισκέπτες» από το μακάβριο παρελθόν μιας ιρλανδικής παμπ στο Σιάτλ των ΗΠΑ συνηθίζουν να ενοχλούν τους ζωντανούς πελάτες, εδώ και δεκαετίες.



    Φαντάσματα στο κελάρι...
    Πρόκειται για την παμπ Kells. Στον ίδιο χώρο, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, στεγαζόταν ένα νεκροτομείο.
    Στις αίθουσές του συνωστίζονταν τα άψυχα σώματα μεταλλωρύχων που πέθαναν σε δυστυχήματα, θυμάτων της πανώλης ή μελών συμμοριών που σκοτώνονταν στους δρόμους του Σιάτλ του 1900.
    Όσοι έχουν δουλέψει στη θέση του μπάρμαν, είναι πελάτες ή κυνηγοί φαντασμάτων που πήγαν στην παμπ για να βρουν μεταφυσικές αποδείξεις, ισχυρίζονται ότι έχουν γίνει μάρτυρες απόκοσμων εμπειριών.
    Καθρέφτες που γίνονται θρύψαλα, σοβάδες που πέφτουν, ποτήρια που πέφτουν μόνα τους στο πάτωμα είναι κάποια από τα περίεργα συμβάντα.
    Η αδελφή του ιδιοκτήτη, Κάρεν Μακ Άλις, ισχυρίζεται ότι έχει δει μια σκιώδη φιγούρα να κινείται στην κουζίνα της παμπ, το 2005, την ημέρα των Αγίων Πάντων.
    «Ήταν ένας ψηλός άνδρας, με σκοτεινή μορφή και είχε λεπτά χέρια. Περπάτησε μέχρι την άκρη του μπαρ και εξαφανίστηκε», λέει.
    Το 2010, η παμπ έγινε θέμα στην εκπομπή «Ghost Adventures». Με τα ειδικά τους μηχανήματα οι παρουσιαστές κατέγραψαν σημάδια φαντασμάτων στο κελάρι της παμπ.

    45 πράγματα που κάνουν οι άντρες και σπάνε τα νεύρα των γυναικών







    Οι γυναίκες αγαπούν τους άντρες. Παρ’ όλα αυτά επειδή κανείς δεν είναι τέλειος (αν και οι γυναίκες τον ψάχνουν και αν τον βρουν δεν τους κάνει, γιατί τον βρίσκουν ξενέρωτο) ανακαλύψαμε ύστερα από μικρή έρευνα…








    45!! πράγματα που κάνουν οι άντρες και σπάνε τα νεύρα των γυναικών.
    Τι ενοχλεί τις γυναίκες λοιπόν:








    1)τις ενοχλούν οι άντρες που δεν παίρνουν πρωτοβουλίες
    2)τις ενοχλεί οταν σε κοινή έξοδο, οι άντρες ξενοκοιτάνε
    3)οταν πάνε να κάνουν μια συζήτηση και καταλήγουν να τις αποκαλούν γκρινιάρες
    4) το να κοιμούνται οι άντρες νωρίς
    5)να ροχαλίζουν κι απο πάνω
    6)να θεωρούν δεδομένο ότι στο ξύπνημα του μωρού τη νύχτα,θα ξύπνησει μόνο η μαμά
    7)τις ενοχλεί όταν δεν βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού,τουλάχιστον να μη λερώνουν
    8)το να τα θέλουν όλα στα χέρια
    9)οταν η μόνη τους ασχολία πέρα απο τη δουλειά είναι να παίζουν play station η με τον υπολογιστή με τις ώρες
    10)όταν ενω βλέπουν μια καλη ταινια,ερχονται πάνω στο καλύτερο και γυρνάνε στο τελετεξτ του μεγκα να δουν τα σκορ
    11)οταν οδηγούν σαν να ειναι Σουμαχερ
    12)οταν βλέπουν γυναίκα οδηγό και της λένε»αι στο σπίτι σου να πλύνεις κανένα πιατο»
    13)οταν καπνίζουν και πίνουν πολύ
    14)οταν βρίζουν τα θεία και όλο το συγγενολόι της γυναίκας
    15)οταν τους λένε κανε εκεινο και σου λενε «άλλη φορα»
    16) οι άνδρες με σλιπάκι
    17) οι άνδρες με φανελάκι
    18)οι άνδρες με άσπρα εσώρουχα
    19) οι μαμάκιδες
    20)τις ενοχλεί που τις γράφουν γιατι βλέπουν μπάλα
    21)που στελνουν μήνυμα και δεν απαντάνε αμέσως και μετά λένε ενα σωρο δικαιολογίες…
    22) τις ενοχλεί να ρεύονται οι άντρες οταν τρώνε λες και είναι με τον κολλητό τους
    23)τις ενοχλεί μετά το σεξ να μην τις δίνουν σημασία
    24)τις ενοχλεί που πρέπει όλα τα σκέφτονται αυτές λες και όλα περνούν απο εκείνες
    25)τις ενοχλεί που οι άντρες δεν κάνουν μια ρομαντική έκπληξη και πρέπει αυτές να κανονίζουν τα πάντα!
    26)τις ενοχλεί να τους λένε σ αγαπώ και να αλλάζουν μετά θεμα
    27)τις ενοχλούν οι άνδρες που δεν τιμάνε τα παντελονια και ο,τι αυτά περιέχουν…
    28)τις ενοχλούν οι άνδρες που νομίζουν οτι είναι το κέντρο του κόσμου
    29)δεν αντέχουν τους άνδρες με ξεχιλωμένες κάλτσες
    29)σιχαίνονται τους άνδρες με βρωμερή αναπνοή
    30)θέλουν θάνατο οι άνδρες που σηκώνουν χερι σε γυναίκα
    31)μισούν τους άνδρες που υπόσχονται πολλά χωρίς να τα κάνουν
    32)μισούν τους άνδρες που δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις μόνο και μονο για να τις έχουν δεδομένες
    33)μισούν τους άνδρες που υποτιμούν τις γυναίκες
    34)δεν αντέχουν τους άνδρες βρωμύλους
    35)τις ενοχλεί να αποχαυνώνονται οι άντρες μπροστά στην τηλεόραση και να μην τους δίνουν σημασία
    36)τις ενοχλεί όταν τονίζουν ελλατώματα που προσπαθούν να διορθώσουν (π.χ.κιλα)
    37)τις ενοχλεί που δεν λένε πως αισθάνονται και τι νιώθουν
    38)τις ενοχλούν οι άντρες που το παίζουν τραμπούκοι κι εκτοξεύουν απειλές που δεν πραγματοποιούν ποτέ (αν απειλούν να καψουν το σπίτι..ας το κάνουν τουλάχιστον…αλλιώς μην ας μην λένε τιποτα!!)
    39)τις ενοχλούν οι άνδρες που ζηλεύουν και την σκιά τους
    40)τις ενοχλούν οι άνδρες που τις καταπιέζουν
    41)τις ενοχλούν οι άνδρες που νομίζουν οτι τις έχουν δεδομένες
    42)τις ενοχλούν οι «δήθεν»
    43)τις ενοχλεί οταν οι άντρες το παίζουν αδιάφοροι για να «κολλήσουν» οι γυναίκες
    44)τις ενοχλεί οταν ακούνε ξανα και ξανά τις ίδιες ατάκες (απο τον ίδιο ή και απο διαφορετικούς)
    45)τις ενοχλούν οι φτηνές δικαιολογίες

    Ανέκδοτο: H δασκάλα!




    Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της:




    -Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Γιωργάκη, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και μια ελιά στη μυτούλα του!’.






    Απαντά ο μαθητής:



    -Δεν ξέρω κυρία! Και η δασκάλα του λέει:

    Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω.

    Στην συνέχεια…



    -Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι;



    Απαντά ο Πέτρος:



    -Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα!’. Του απαντά η δασκάλα:Είναι το πουλί βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω!



    Σηκώνεται ο Τοτός και λέει:

    Κυρία, θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.



    -Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα;



    Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει: ‘Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!!



    Ήρεμος της λέει της δασκάλας:



    Όχι κυρία… είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Μεγάλωσε Λύκους το 2008 και τους ξαναβρήκε στην άγρια φύση.ΔΕΙΤΕ την αντίδραση των Λύκων (Βίντεο)






  • Απίστευτο απλά..



    Έξι δωρεάν προγράμματα που θα κάνουν τον υπολογιστή σου να πετάει



    1. Ccleaner

    Μακράν το καλύτερο στην κατηγορία του. Απομακρύνει άχρηστα αντικείμενα από το σκληρό και τα windows, κάνει βαθύ καθαρισμό στους browsers και το ιστορικό και καθαρίζει με ασφάλεια τη registry. Πολύ συχνά απομακρύνει ιούς που προσκολλώνται στους temporary files. Καλό θα ήταν να κρατάτε back up στην ερώτηση που σας κάνει το πρόγραμμα κατά τον καθαρισμό μητρώου.
    Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ



    2. UltraDefrag

    Κάνει την καλύτερη ανασυγκρότηση δίσκων που έχουμε βρει σε free πρόγραμμα. Απλούστατο στη χρήση του, ανοίγετε το πρόγραμμα, επιλέγετε τον σκληρό δίσκο και πατάτε το full optimization. Για τους κατασκευαστές μία φορά το μήνα αρκεί για να είναι οι σκληροί σας δίσκοι ταχύτεροι από ποτέ.
    Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ


    3. Update Checker

    Σκανάρει τα προγράμματα που έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας και σας ενημερώνει για νεότερες εκδόσεις που έχουν βγει όσο εσείς σερφάρατε στο facebook και το twitter. Πολύ χρήσιμο πρόγραμμα που σας βγάζει από τον κόπο να ψάχνετε για ενημερώσεις ανοίγοντας ένα-ένα τα προγράμματα.
    Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ


    4. TCPOptimizer

    Τέλος το αργό ίντερνετ. Ένα πρόγραμμα πραγματικό ‘’χρυσάφι’’ που ρυθμίζει τις παραμέτρους για την πιο γρήγορη πλοήγηση που είχατε ποτέ. Απλά ανοίγετε το πρόγραμμα, επιλέγετε την ταχύτητα που έχετε βάσει συμβολαίου (π.χ 2 mbps), τσεκάρετε τα optimal settings, κάνετε apply changes και είστε έτοιμοι. Μετά την επανεκκίνηση θα δείτε το ίντερνετ να… πετάει. Φυσικά χρειάζεστε και την υποστήριξη ενός γρήγορου browser και ο google chrome είναι μακράν ο ταχύτερος όλων.
    Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ


    5. Spybot

    Ένα από τα καλύτερα, σύμφωνα με διεθνείς μετρήσεις, antispyware. Απομακρύνει πλήθος απειλών που δεν πιάνουν τα antivirus και κρατά τον υπολογιστή σας πάντα ασφαλή. Ένα σκανάρισμα κάθε 15 ημέρες είναι υπεραρκετό για να χαίρεστε τον υπολογιστή σας κάθε μέρα!
    Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ


    6. Revo Uninstaller

    Όταν κάνουμε απεγκατάσταση ένα πρόγραμμα, αφήνουμε πίσω εκατοντάδες αρχεία, φακέλους και εγγραφές μητρώου που κάνουν τον υπολογιστή μας αργό με τον καιρό. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει το καλύτερο free uninstaller. Απλά οποιαδήποτε απεγκατάσταση την κάνουμε μέσω του Revo που φροντίζει να καθαρίσει όλα τα περιττά αρχεία του προγράμματος που αποχαιρετούμε. Απαραίτητο για ένα καθαρό και γρήγορο pc.
    Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ

     
    Powered by Blogger