Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αμάντα (Χάρινγκτον) για… πάντα! (pics, video)


Ο κύριος Χοσέ Μπάξτερ δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στους… απλούς ποδοσφαιρόφιλους. Ίσως μόνο οι φανατικοί φίλοι της Έβερτον να τον γνωρίζουν πολύ καλά. Αν δείτε, όμως, τη γυναίκα που έχει στο πλάι του, μάλλον θα τον εκτιμήσετε περισσότερο.
Μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια και σχεδιάστρια οι… ασχολίες της. Εκθαμβωτική, κολασμένα όμορφη, γυναίκα-καταστροφή, απίστευτη… τα επίθετα που θα μπορούσαν να την χαρακτηρίσουν. Ο… λόγος για την Αμάντα Χάρινγκτον.
Το premierleague.gr σας την παρουσιάζει και σας καλεί να αναφωνήσουμε μαζί: Αμάντα για… πάντα!






Και για τους λάτρεις του… οπτικοακουστικού υλικού, σας προσφέρουμε το παρακάτω βίντεο:


Η Μπαρ Ραφαέλι φέρνει το καλοκαίρι...

      Μπαρ Ραφαέλι
Μπορεί ένας κούκος να μην φέρνει την Άνοιξη, αλλά μια Μπαρ Ραφαέλι είναι ικανη να φέρει το καλοκαίρι! Τι κι αν ακόμα ο ήλιος δεν λέει να βγει και τα κρύα να φύγουν; Οι καυτές φωτογραφήσεις του 26χρονου μοντέλου από το Ισραήλ με μαγιό είναι αρκετές για να σε κάνουν να ιδρώσεις. 

Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο άφησε αυτό το κορίτσι.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Του έσπασε το πόδι στα δύο!

  Άσχημο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα...

στον Μαρσέλο Σαρμιέντο. 


Ο πρώην παίκτης της Λάρισας και του Ατρόμητου θα…. αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού στον αγώνα Ουνιόν Σάντα Φε – Νιούελς Ολντ Μπόις (2-1) υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης στο δεξί πόδι.

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε για το παιχνίδι ύστερα από μια τέτοια απώλεια. Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη στον Μαρσέλο και φυσικά δεν μπορούμε να χαρούμε τη νίκη μας» είπε ο προπονητής της Σάντα Φε, Φρανκ Κουντέλκα.

Βρήκαν τον γιο τους 8 χρόνια μετά την απαγωγή του!

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι γονείς του ανήλικου Auboni Champion- Morin ότι μετά από οκτώ χρόνια θα κρατήσουν και πάλι το παιδί τους στην αγκαλιά τους.

Ήταν ακόμα βρέφος λίγων μηνών όταν απήχθη από την νταντά του το 2004 στο Τέξας.
Οι γονείς του κίνησαν γη και ουρανό, αλλά ήταν αδύνατο να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Δύο χρόνια κράτησαν οι έρευνες των αρχών και μετά ο φάκελος μπήκε στο συρτάρι. Η υπόθεση όμως άνοιξε πάλι μετά από την καταγγελία αγνώστου, ότι μια μητέρα στο Χιούστον παραμελούσε τα παιδιά της.

Ψάχνοντας οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος.

«Θέλω να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να του πω ποια είμαι», δήλωσε συγκινημένη η μητέρα του αγοριού.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αδελφάκια 5 και 11χρονών ζουν σαν αγρίμια μες το δάσος!

Αγγίζει καρδιές το δράμα δύο μικρών παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα
οποία ζουν σαν αγρίμια μέσα στο δάσος, καθώς...
μεγαλώνουν χωρίς τους γονείς τους που βρίσκονται στη φυλακή.

Τα τελευταία τρία χρόνια,
ένα αγοράκι 5 ετών και η 11χρονη αδελφή του, έχουν μετατρέψει σε σπίτι
ένα παλιό σχολικό λεωφορείο. Το δράμα ανακάλυψε μια ταχυδρομική
υπάλληλος στο Τέξας, η οποία έπαθε σοκ από τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης
των παιδιών.

Την κηδεμονία τους, μετά την φυλάκιση των γονιών
τους, έχει αναλάβει η θεία τους η οποία είναι άνεργη και με δυσκολία
καταφέρνει να βρει τροφή για τα παιδιά. Τα αδελφάκια δεν πηγαίνουν
σχολείο, εμφανίζονται μέσα στο δάσος με βρώμικα ρούχα και ξυπόλυτα.

Η
δημοσιοποίηση της υπόθεσης προκάλεσε το ενδιαφέρον της κρατικής
πρόνοιας που θα συνδράμει στην επιμέλεια των δύο ανήλικων, τουλάχιστον
μέχρι να βρεθούν και πάλι με τους γονείς τους.

    
 Αν ασχολείσαι με τη μουσική θα την ξέρεις ως τη φωνή των Otherview. Ωστόσο, η Κρυσταλλία εκτός από φωνή, διαθέτει και κορμί. Και τι κορμί.

Πρόσθεσε ακόμη το πολλά υποσχόμενο βλέμμα, το τέλειο πρόσωπο και τον ανατρεπτικό χαρακτήρα της και έχεις το τέλειο "πακέτο" γυναίκας...

Μωρό θαύμα 21 εβδομάδων

  Το πιο πρόωρο μωρό του κόσμου, όχι μόνο επέζησε αλλά πάει και σπίτι του... Μετά από πέντε μήνες στη θερμοκοιτίδα η Φρίντα, η οποία γεννήθηκε στη Γερμανία όταν ήταν μόλις 21 εβδομάδων, είναι έτοιμη να κοιμηθεί πλέον σε κανονική κούνια.
 
Η Φρίντα γεννήθηκε στη Φούλντα της Γερμανίας, στις 7 Νοεμβρίου, όταν ήταν μόλις 21 εβδομάδων και 5 ημερών ενώ δεν ζύγιζε πάνω από 450 γραμμάρια. Τώρα ζυγίζει σχεδόν 3,5 κιλά και η επιβίωση της είναι ιατρικό θαύμα, σύμφωνα με τον διευθυντή της κλινικής Ρέιναλντ Ρεπ, ο οποίος δήλωσε: “Η Φρίντα ζούσε σε ένα απόλυτα αποστειρωμένο περιβάλλον, με υποβοηθούμενη αναπνοή, ενώ ταϊζόταν με σωλινάκι από τη μύτη. Τώρα είναι υγιέστατη και δεν δείχνει κανένα σημάδι προβλήματος.”
Τα παιδιά που γεννιούνται πριν την 22η εβδομάδα κύησης, έχουν πολύ μικρές πιθανότητες επιβίωσης γιατί πολλά όργανα τους, όπως είναι οι πνεύμονες, η καρδιά και ο εγκέφαλος, δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως. Σύμφωνα με μελέτες τα παιδιά που γεννιούνται πριν την 32η εβδομάδα κύησης, μπορεί να αναπτύξουν προβλήματα ανάπτυξης. Η εφημερίδα Telegraph αναφέρει ότι η Φρίντα είχε και έναν δίδυμο αδερφό, τον Κίλιαν, ο οποίος δεν τα κατάφερε και πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννησή του.

Η sexy Γερμανίδα Micaela Schaefer συνεχίζει να προκαλεί !

Η sexy Γερμανίδα Micaela Schaefer συνεχίζει να προκαλεί !










Γυναίκα έκανε σέξ με το σκύλο της και κόλλησε!



Θέμα έχει γίνει στην Ρόδο το νέο που ήρθε από το Ιατρικό Κέντρο της περιοχής.

Γνωστή κυρία σε περιοχή της Ρόδου ήρθε σε σεξουαλική επαφή με το σκύλο της και μάλιστα το απολάμβανε τόσο που οι φωνές της ξεσήκωσαν τον περίγυρο.


Αξιοσημείωτο είναι ότι ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για κάτι τέτοιο και ήταν πραγματικό σοκ για την τοπική κοινωνία όταν μετά από τηλεφώνημά της ειδοποίησε ασθενοφόρο να την μεταφέρει στο Ιατρικό Κέντρο της περιοχής γιατί είχε κολλήσει με το σκύλο…


Ο γιατρός έκθαμβος από το θέαμα προσπάθησε να βοηθήσει την κυρία κάτι όμως που κατέστει αδύνατο αφού μετά από ώρα χρειάστηκε να γίνει ένεση στον προικισμένο σκύλο για να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση...

Τώρα το Ίντερνετ «φοριέται» στον καρπό!



 
 Πού αλλού θα χωθεί πια το διαδίκτυο;

Σιγά-σιγά η δυνατότητα διασύνδεσης με το Ίντερνετ ξεφυτρώνει στα πιο απίθανα μέρη.
Η τελευταία εξέλιξη, όπως φαίνεται στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων CES 2012 στο Λας Βέγκας, είναι η ενσωμάτωσή του στα ρολόγια χειρός, τα οποία με τη σειρά τους γίνονται «έξυπνα», όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι τηλεοράσεις και άλλες συσκευές.

Τα «έξυπνα» ρολόγια, εκτός του να λένε την ώρα, μπορούν να «σερβίρουν» στον κάτοχό τους online περιεχόμενο, αλλά και να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς συνδέονται με κινητά. Η ιαπωνική Sony και η ιταλική i'm Watch είναι δύο εταιρείες που παρουσίασαν τέτοια «γκάτζετ», τα οποία χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android της Google, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το «SmartWatch» της Sony, που αναμένεται στην αγορά γύρω στον Μάρτιο, θα διαθέτει οθόνη αφής και θα μπορεί να συνδέεται με κινητό τηλέφωνο ασύρματα μέσω Bluetooth. Θα δημιουργηθούν εφαρμογές ειδικά γι' αυτό, ενώ θα κοστίζει περίπου 150 δολάρια. Το αντίστοιχο ρολόι της νεοσύστατης ιταλικής εταιρείας i'm Watch είναι ήδη διαθέσιμο. «Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για ένα τέτοιο ρολόι. Όλοι θέλουν να έχουν τεχνολογία που να είναι και μόδα. Ακριβώς αυτό, άλλωστε, είναι το μυστικό επιτυχίας της Apple, να φτιάχνει συσκευές που οι άνθρωποι ερωτεύονται», δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Μασιμιλιάνο Μπερτολίνι.

Οι κάτοχοι των ρολογιών μπορούν να ειδοποιούνται ότι έχουν νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ή να ενημερώνονται για νέες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις μέσω του ρολογιού τους, καθώς αυτό συνδέεται ασύρματα με τα έξυπνα κινητά.

Βανέσα Χολέβα … τούμπανο !!











Βανέσα Χολέβα … τούμπανο !!

Φτιάχνουν καφέ απο κόπρανα γάτας

  Οι περισσότεροι εξ’ ημών μάλλον δεν γνωρίζουμε την ποικιλία καφέ, ονόματι Kopi luwak. 
Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια ποικιλία, προφανώς πανάκριβη, η οποία είναι αποτέλεσμα μιας άκρως «εξωτικής» διαδικασίας παραγωγής και επεξεργασίας, καθώς.... ο καφές αυτός οφείλει το ιδιαίτερο άρωμά του στα κόπρανα αγριόγατας…!


 Ωστόσο ο όρος «εξωτική», ούτε κατά προσέγγιση δεν μπορεί να αποτυπώσει την όλη διαδικασία, καθώς ο συγκεκριμένος καφές ουσιαστικά παράγεται από τα... κόπρανα της μοσχογαλής και διαφόρων ειδών αγριόγατας που ενδημούν στη Σουμάτρα, την Ιάβα, το Μπαλί και το ανατολικό Τιμόρ (όπου και ονομάζεται kafé-laku)! Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, οι «παραγωγοί» καφέ σε αυτές τις περιοχές χρησιμοποιούν αγριόγατες που κρατούν σε ειδικά κλουβιά και τις οποίες ταΐζουν με άγουρους κόκκους καφέ.


 Οι κόκκοι περνάνε από το πεπτικό σύστημα των ζώων, τα οποία όμως δεν μπορούν να τους χωνέψουν και τους αποβάλλουν μέσω των κοπράνων τους.


 Η όλη… διαδρομή όμως μέσω του πεπτικού τους συστήματος είναι αυτή που, σύμφωνα με τους παραγωγούς και τους «ειδικούς» της αγοράς, προσδίδει στον καφέ το ιδιαίτερο άρωμα(!) και γεύση του.


 Οι παραγωγοί συλλέγουν κάθε ημέρα τους… κόκκους από τα κλουβιά, στη συνέχεια τους πλένουν, τους αποξηραίνουν στον ήλιο και τους καβουρδίζουν.


 Και κάπως έτσι παράγεται ο περίφημος αυτός καφές, σε απίστευτα μικρές ποσότητες όπως είναι φυσικό, εξ’ ου και η σπανιότητά του αλλά και η εξωπραγματική τιμή του, η οποία καθορίζεται ανά περίπτωση, αναλόγως της παραγωγής, η οποία σχεδόν στο σύνολό της διατίθεται σε επιλεγμένους πελάτες στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας
.


Η πρώτη εταιρία καθαρισμού στον κόσμο με προσωπικό που προσφέρει τις υπηρεσίες του... γυμνό!

  Η μίσθωση χορευτών για να κάνουν στριπτίζ στα πάρτι ενός πανεπιστημίου στο εξωτερικό είναι εξαιρετικά δημοφιλής και έχει μια μακροχρόνια παράδοση.


Γι 'αυτό μια εταιρία στη Νότια Αφρική θέλει να κάνει ένα βήμα παραπέρα, ή μάλλον πολλά βήματα παραπέρα ακόμη. Η εταιρία Natural Cleaning Co. είναι η "μόνη στον κόσμο εταιρεία παροχής γυμνών υπηρεσιών." Με μια...

περιγραφή σαν και αυτήν, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι σίγουρα η επιχείρηση θα πάει καλά... Η ενός μήνα μόνο εταιρία ιδρύθηκε από τον Jean-Paul Reid, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά ως λογιστής.

Η ιστοσελίδα τους είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, με φωτογραφίες του «πανέμορφου προσωπικού» και των «δελεαστικών υπηρεσιών» που περιλαμβάνουν ημι-γυμνούς και γυμνούς καθαριστές και καθαρίστριες, δικηγόρους, λογιστές, pc geeks, άνδρες και γυναίκες για όλες τις δουλειές. Μπορούν ακόμη και να αφήσουν τους πελάτες να φτιάξουν τη δική τους γυμνή υπηρεσία όπου το προσωπικό μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα ψυχαγωγία τους για μια ώρα. Το μόνο πράγμα που η εταιρεία δεν συγχωρεί είναι η πορνεία, ένα σημείο στο οποίο δίνει ιδιαίτερη σημασία ο Reid.

Δείτε τη γυναίκα που πληρώνεται €30.000 το χρόνο για να δοκιμάζει …σεξουαλικά βοηθήματα !! (pic)

 Για την Νατ Γκάρβεϊ, η δουλειά είναι και ευχαρίστηση... 



Η Γκάρβεϊ εργάζεται για λογαριασμό εταιρίας που πουλάει σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα μέσω διαδικτύου και ο ρόλος της είναι να δοκιμάζει τα νέα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση. «Η δουλειά μου είναι ευχάριστη, διαφορετική και καλύπτει τις ανάγκες μου.

 Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Sun.


Όπως ανέφερε, έχει δοκιμάσει περισσότερα από 1000 σεξουαλικά παιχνίδια στα 2 χρόνια που εργάζεται στην εταιρία, καθώς και σέξι κοστούμια και εσώρουχα που «ανεβάζουν το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα».

Μάλιστα, πληρώνεται αδρά για να κάνει το κέφι της, καθώς ο μισθός της ανέρχεται στις 25.000 λίρες – σχεδόν 30.000 ευρώ – ετησίως. Μάλιστα, αστειευόμενη, αλλά ειλικρινής, η Γκάρβεϊ είπε: «Όπως κάθε γυναίκα, έτσι κι εγώ έχω ανάγκες. Χάρη στη δουλειά μου, κάνω κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανα, αλλά πληρώνομαι κιόλας, ενώ έχω και τσάμπα δονητές. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δοκιμάσω ένα νέο προϊόν, να το βαθμολογήσω και να γράψω μια αναφορά με τα σχόλιά μου. Είναι παιχνιδάκι. Όλες οι φίλες μου θεωρούν ότι έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο».

Η Patrycja Farbis είναι γεννημένη να διαφημίζει εσώρουχα..










Η Patrycja Farbis είναι απο την Πολωνία και είναι γεννημένη να διαφημίζει εσώρουχα.. δεν συμφωνείτε?
Δείτε την






Το Facebook δυσκολεύει την ζωή των bloggers!


Πολλά παράπονα - και δικαιολογημένα - έχουν εδώ και λίγες ώρες οι bloggers από το Facebook.
Ο λόγος είναι ότι το κοινωνικό δίκτυο πρόσθεσε τον έλεγχο Captcha κάθε φορά που κάποιος θελήσει να ποστάρει ένα θέμα του!


Τα Captcha είναι ένα εκνευριστικό σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για την αποφυγή του spam.
Μάλιστα αυτή η αλλαγή δεν ισχύει για όλους τους bloggers αλλά το Facebook κάνει... διακρίσεις ανάλογα με το πόσο δημοφιλής είναι κάποια ιστοσελίδα.

7 απίστευτα νέα ευρήματα για το σεξ...





Μονογαμία ή … ελευθερία; Ποιοι έχουν εμμονές με το σεξ; Ποιοι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ;
Ποιοι είναι αλλεργικοί στον ίδιο τους τον εαυτό; Η επιστήμη αποκαλύπτει!
Χάρη στην επιστήμη η κατανόησή μας για το σύμπαν διευρύνεται συνεχώς - και όχι μόνο για τον κόσμο γενικότερα, αλλά ακόμη και για τα στενά όρια της κρεβατοκάμαράς μας. Μια σειρά πρόσφατων μελετών που σχετίζονται με το σεξ φέρνει στην επιφάνεια ενδιαφέρουσες ιδέες. Ας δούμε 7 από αυτές: 

1. Μονογαμία ή … ελευθερία;
Υπάρχουν προφανώς κάποιες παρανοήσεις σχετικά με όλο αυτό το θέμα που ακούει στο όνομα μονογαμία. Μια πρόσφατη μελέτη που έκανε το Πανεπιστήμιο του Oregon διαπίστωσε ότι στο 40 % των νέων, ετεροφυλόφιλων ζευγαριών, ο ένας σύντροφος ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία για μονογαμία, ενώ ο άλλος δήλωσε ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους συμφωνία - και τα παντρεμένα ζευγάρια δεν είχαν περισσότερες πιθανότητες από τα ανύπαντρα να έχουν κάνει ρητή συμφωνία για μονογαμία.

2. Τα καλά της αναμονής
Νέες έρευνες από το Πανεπιστήμιο Βrigham Young διαπίστωσαν ότι τα ζευγάρια που περιμένουν να κάνουν σεξ είναι πιο ευτυχισμένα και ότι η καθυστέρηση στο σεξ μπορεί να οδηγήσει σε έναν πιο υγιή γάμο. «Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει γιατί [αυτοί που περίμεναν] έμαθαν να μιλούν και να έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν», δήλωσε ο Dean Busby, επικεφαλής της μελέτης.

3. Δεν έχουν όλοι εμμονή με το σεξ
Η Ιαπωνία έχει ένα ποσοστό γεννητικότητας μόλις 1,21 ανά ζευγάρι (με το συντελεστή 2,08 να είναι απαραίτητος για τη διατήρηση ενός πληθυσμού). Γι 'αυτό είναι θέμα εθνικής ανησυχίας ότι σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα το 35,1 % των ανδρών ηλικίας μεταξύ 16 και 19 ετών έχουν μια απαθή στάση απέναντι στο σεξ. Το ποσοστό αυτό είναι κάτι παραπάνω από διπλάσιο του αντίστοιχου ποσοστού που αναφέρθηκε το 2008, όταν ένα παρόλα αυτά εκπληκτικό 17,5 % των νέων ανδρών ανέφεραν ότι δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για το σεξ.

4. Η επιβίωση του αγύμναστου
Επιτέλους ένας λόγος για να μην πάτε γυμναστήριο. Μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Erciyes στην Τουρκία διαπίστωσε ότι οι υπέρβαροι άνδρες είναι σε θέση να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι από τους αδύνατους. Σύμφωνα με τα ευρήματα οι άνδρες με τα χαμηλότερα σκορ ΔΜΣ ήταν περισσότερο επιρρεπείς στην πρόωρη εκσπερμάτωση και θα μπορούσε κανείς να υποπτευθεί ότι είναι πιο επιρρεπείς και σε χαμηλότερες βαθμολογίες στην κρεβατοκάμαρα.

5. Στιγμιαία ικανοποίηση
Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση το 40 % των γυναικών λένε ότι η χρήση των social media, είτε πρόκειται για το Facebook είτε για γραπτά μηνύματα, τις κάνει επιρρεπείς στο να βρεθούν στο κρεβάτι με ένα σύντροφο πιο γρήγορα. «Αν ο στόχος σας είναι να κάνετε σεξ το texting είναι πραγματικά χρήσιμο επειδή κάνει την επικοινωνία πιο εύκολη και άμεση», δήλωσαν οι ερευνητές.

6. iΑφροδισιακό
Μια άτυπη δημοσκόπηση αποκάλυψε ότι το iPhone ‘’χτυπάει’’ τα άλλα smartphones, όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς ... ή για τις ορμόνες. Οι ιδιοκτήτες iPhone ανέφεραν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους από τους ιδιοκτήτες Blackberry. Οι γυναίκες χρήστες iPhone ανέφεραν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους - 12,3 κατά μέσο όρο-.

7. Άρρωστος με τον εαυτό σου
Είναι δυνατόν ένας άνδρας να είναι αλλεργικός στο δικό του σπέρμα, σύμφωνα με Ολλανδούς επιστήμονες που έχουν μελετήσει το σύνδρομο της μετά-οργασμικής ασθένειας, μιας κατάστασης στην οποία οι άνδρες αναπτύσσουν συμπτώματα γρίπης μετά την εκσπερμάτωση. Οι επιστήμονες στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία πρόσφατα έθεσαν το θέμα ότι η αλλεργία στο σπέρμα ευθύνεται για τέτοια συμπτώματα και όχι άλλες αιτίες.


Πηγή

 
Powered by Blogger