Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ο Αλέξης Κωστάλας είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κέρκυρα (βίντεο)

 Άγιο είχε ο Αλέξης Κωστάλας στην Κέρκυρα. 

Το διθέσιο πολυτελές αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνεπιβάτης ξέφυγε από τον δρόμο κι έπεσε σε χαντάκι μεγάλου βάθους.

Το ατύχημα έγινε στις 06.30 το πρωί.Ευτυχώς όμως, τόσο ο ίδιος όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου, στάθηκαν πολύ τυχεροί αφού βγήκαν από αυτό σώοι!

Ο Αλέξης Κωστάλας δήλωσε στο Star, χωρίς να χάνει την αίσθηση του χιούμορ του:«Καλά είμαι. Μια χαρά… Όλα είναι εντάξει… Είμαι στην Κέρκυρα γιατί ήταν η συναυλία της φιλαρμονικής εταιρίας «Μάνταλος» την Μεγάλη Δευτέρα … Και συνέβη ένα τροχαίο. Ήμουν εκεί… Δυστυχώς θα με βλέπετε ακόμα…»


Jessica Jane Clement σε νέα φωτογράφηση στο Nuts !













Η Πιο Sexy Χορεύτρια Της Αθήνας!!!

 Ελένη Μαντζουράνη έχει έναν μοναδικό τρόπο όταν χορεύει να σε παρασύρει.
Λίγο το Βλέμμα λίγο ο τρόπος, λίγο το στιλ αλλά πάνω απ’ όλα η πίσω «κίνησή» της
κάνει πολλούς να σηκώνουν τα κινητά και να την απαθανατίζουν
Απολαύστε την… 





















Read more: http://tragic-news.blogspot.com/2012/04/sexy_05.html#ixzz1rxCYKLnw

Οι 10 πιο άσχημες πόλεις του κόσμου... (pics)

 Η κακή πολεοδομία, η εγκληματικότητα, η άναρχη δόμηση και η κακή ποιότητα ζωής, αναδεικνύουν δέκα από τις πιο άσχημες πόλεις του κόσμου.
Σίγουρα υπάρχουν αμέτρητες άσχημες -μικρού και μεσαίου μεγέθους πόλεις σε όλο τον κόσμο, αλλά οι παρακάτω είναι ίσως –με στοιχεία κυρίως από το www.ucityguides.com- οι δέκα λιγότερο ελκυστικές πόλεις του κόσμου. 

Βέβαια, το «ωραίο» και το «άσχημο» είναι υποκειμενικές έννοιες και διαφέρουν για τους περισσοτέρους από εμάς, όμως το σίγουρο είναι ότι οι παρακάτω πόλεις, χαρακτηρίζονται από άσχημη πολεοδομία, εγκληματικότητα, αναρχία δόμησης και κακή ποιότητα ζωής. Δείτε τες…
Ουλάν Μπατόρ – Μογγολία


Αν και οι περισσότερες ασιατικές πρωτεύουσες έχουν μια μοναδική ανατολίτικη αίσθηση που προσελκύει και γοητεύει τους ξένους, το Ουλάν Μπατόρ απέχει πολύ από το εξωτικό. Η πρωτεύουσα της Μογγολίας –και η πιο κρύα πρωτεύουσα του κόσμου- χαρακτηρίζεται από αρχιτεκτονική σοβιετικού τύπου, καθώς το κέντρο της πόλης σχεδιάστηκε υπό την εποπτεία της ΕΣΣΔ. Το αποτέλεσμα; μονοτονία, γκρι χρώμα και άσχημες, πολυώροφες πολυκατοικίες, που αντικατέστησαν παλιά, παραδοσιακά κτήρια yurt. Σήμερα, η πόλη είναι ένα παράξενο και χαοτικό μίγμα μογγολικών παλαιών κτηρίων, σοβιετικής πολεοδομίας και μερικών σύγχρονων κατασκευών.
Καράκας, Βενεζουέλα



Η Βενεζουέλα είναι γνωστή για την εξαιρετική επιτυχία της στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς και οι γυναίκες της Βενεζουέλας είναι διάσημες για το παρουσιαστικό τους που συχνά «υποβοηθάται» με διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η πρωτεύουσα της χώρας δεν είναι όμορφη. Όχι μόνο περιβάλλεται από ατέλειωτες παραγκουπόλεις, αλλά και οι περισσότερες κεντρικές συνοικίες της, φαίνεται να είναι άνευ σχεδιασμού και στυλ.
Γουατεμάλα Σίτι, Γουατεμάλα



Πρόκειται για μια πόλη γεμάτη μόλυνση και εγκληματικότητα, η οποία είναι πρωτεύουσα μιας κατά τα άλλα όμορφης χώρας. Μοιάζει περισσότερο με παραγκούπολη, παρά με πρωτεύουσα, με τα περισσότερα κτήρια να βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Κισινάου, Μολδαβία



Η πρωτεύουσα της Μολδαβίας είναι μια άσχημη, βιομηχανική πόλη, που αποτελείται ως επί το πλείστον από πολύ άσχημες, σοβιετικού τύπου πολυκατοικίες, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Υπάρχουν πολλές άσχημες πόλεις από τη σοβιετική εποχή στην Ανατολική Ευρώπη, αλλά θα περιμέναμε κάτι καλύτερο από μια πρωτεύουσα.
Πόλη του Μεξικό, Μεξικό



Είναι γνωστή ως μία από τις πιο επικίνδυνες πόλεις του κόσμου, αλλά ακόμα κι αν ήταν ασφαλής, δε θα ήταν και η πιο φιλόξενη πόλη. Είναι ένα από τα παγκοσμίως πιο μολυσμένα μέρη του κόσμου και δεν έχει να προσφέρει πολλά στον επισκέπτη.
Αμάν, Ιορδανία



Η πρωτεύουσα της Ιορδανίας με έναν από τους πιο συναρπαστικούς ιστορικούς χώρους στον κόσμο, (τη μαγευτική Πέτρα) πρέπει να είναι απλά ένα σημείο άφιξης και αναχώρησης για το ταξίδι σας. Εκτός κι αν σας αρέσουν οι βρώμικοι, χαοτικοί δρόμοι και τα άσχημα κτήρια που μοιάζουν σα να καταρρέουν το ένα πάνω στο άλλο.
Λουάντα, Ανγκόλα



Έχει υποστεί μια θεαματική ανάπτυξη ως πρωτεύουσα της πρόσφατης οικονομικής επιτυχίας της Αφρικής και μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αλλά ας ελπίσουμε ότι η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει σε κάτι περισσότερο ελκυστικό από αυτό που βλέπουμε τώρα: άσχημες πολυκατοικίες στον ορίζοντα tης πιο ακριβής πόλης του κόσμου!
Χιούστον, ΗΠΑ



Το Χιούστον, η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι δυστυχώς ένα άσχημο αστικό κέντρο. Υπάρχουν πολλές άλλες, άσχημες αμερικανικές πόλεις, όπως η Ατλάντα και το Κλίβελαντ, αλλά το Χιούστον μάλλον κερδίζει τον τίτλο της πιο άσχημης από όλες, με ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού να το αποτελούν άστεγοι (σχεδόν μία στις πέντε οικογένειες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας) και ένα τοπίο χωρίς επίσημους χωροταξικούς κανονισμούς.
Σάο Πάολο, Βραζιλία



Η φύση φαίνεται πως έχει χαρίσει όλες τις ομορφιές της στο Ρίο και έχει ξεχάσει εντελώς μια άλλη, μεγάλη μητρόπολη της Βραζιλίας. Το Σάο Πάολο, μπορεί να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου, όσον αφορά στο φαγητό και τα ψώνια, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια άσχημη τσιμεντούπολη.
Ντιτρόιτ, ΗΠΑ



Το Ντιτρόιτ είναι μια άσχημη πόλη, όχι μόνο αισθητικά αλλά και ως προς την ποιότητα ζωής που προσφέρει, γεγονός που εξηγεί γιατί έχασε το ένα τέταρτο του πληθυσμού του σε μια δεκαετία. Ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας στη χώρα, μπορεί να έχουν συμβάλει σε αυτό, όπως επίσης και το ότι είναι μια βρώμικη, υποβαθμισμένη πόλη από τούβλα, τσιμέντο και γυαλί
.


Denise Milani … με κόκκινα εσώρουχα !











VIDEO: Τα πιο γλυκά πολικά αρκουδάκια!!!

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/3c09cb4ca8b9a9f894285fe5975106ab_M.jpg?t=1334053212 Ο ζωολογικός κήπος Phenen στην Ολλανδία υποδέχτηκε τον Δεκέμβριο... 

δύο κάτασπρα και χνουδωτά δίδυμα πολικά αρκουδάκια!




Πριν λίγες μέρες τα αρκουδάκια μπόρεσαν για πρώτη φορά να βγουν από την σπηλιά τους και να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.




Μπορεί να μην έχουν ακόμη ονόματα, γιατί είναι πολύ μικρά και δεν γνωρίζουν το φύλο τους, όμως δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε δει πιο γλυκό θέαμα:




Νέα γυμνή φωτογράφηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου !!

ΑΙΣΧΟΣ: Τρίχρονα κοριτσάκια ποζάρουν με μπικίνι και τακούνια!

Τραγικό: Τρίχρονα κοριτσάκια στην πασαρέλα με μπικίνι και τακούνια! (pics) Τα μάτια της είναι μπλε, τονισμένα με μάσκαρα και σκιά. Τα χείλια της έχουν ροζ κραγιόν και ξανθιές μπούκλες πέφτουν στην πλάτη της...








Η ντουλάπα της είναι γεμάτη περίεργα, εκκεντρικά φορέματα και κάθε μήνα ανανεώνονται ξοδεύοντας περίπου 400 δολάρια.

Ανάμεσα στα νέα αποκτήματα της Lexci είναι ένα μπικίνι και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Αν η Lexci ήταν μια έφηβη όλα αυτά δε θα ήταν καν άξια σχολιασμού αλλά είναι μόλις 3 ετών και προετοιμάζεται για τα πρώτα Βρετανικά καλλιστεία μωρών!

Πρόκειται για ένα ακόμη φαινόμενο ματαιοδοξίας και απαράδεκτης συμπεριφοράς γονιών μικρών κοριτσιών. Τον επόμενο μήνα περίπου άλλα 100 κοριτσάκια σαν την Lexci θα περπατήσουν στην πασαρέλα με το μπικίνι και τις γόβες τους για να διαγωνισθούν. Ο διαγωνισμός έχει προκαλέσει ήδη κύμα αντιδράσεων για τα κοριτσάκια ηλικίας 1 έως 13 ετών που θα κριθούν για την ομορφιά τους φορώντας σέξι ρούχα και βαμμένες σαν να είναι ενήλικες. Ο Claude Knights, διευθυντής του Kidscape, φιλανθρωπικού ιδρύματος για παιδιά, δήλωσε στη Daily Mail «Ανησυχώ πολύ γι αυτό το διαγωνισμό. Όχι απλά γιατί τα κορίτσια προβάλλονται σαν «Λολίτες» αλλά γιατί μπορούν να προκληθούν πολύ σοβαρά προβλήματα στον συναισθηματικό κόσμο των παιδιών».

Από την άλλη, η μητέρα της Lexci δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί θεωρείται σέξι το να βγουν στην πασαρέλα με μπικίνι αφού έτσι βγαίνουν και στην παραλία. Πολλά από τα κορίτσια που θα συμμετέχουν έχουν ήδη πάρει μέρος στο ριάλιτι παιδικών καλλιστείων στο οποίο κάνουν στα κοριτσάκια μέχρι και αποτρίχωση όπως είχε γράψει και παλιότερα το mediagate.gr

Σάλος είχε προκληθεί μάλιστα και όταν μια μητέρα έντυσε την κόρη της «Julia Roberts» όπως εκείνη είχε ντυθεί στο « Pretty Woman» δείχνοντας πόση ανωριμότητα και ματαιοδοξία που είναι πλέον πολύ επικίνδυνη έχουν μερικοί γονείς.

Η 3χρονη Lexci



article-2128429-1233B3DD000005DC-441_306x423 



article-2128429-1233B3C1000005DC-585_634x1004



Δείτε κι αλλες μητέρες με τα κορίτσια που θα διαγωνιστούν:



article-2128429-122C53FF000005DC-429_634x870



article-2128429-122DD60A000005DC-197_306x668 



article-2128429-1233BF1F000005DC-860_306x667 



Φωτογραφίες από το ριάλιτι και το κοριτσάκι που είχαν ντύσει "Julia Roberts"



article-2128429-12792C25000005DC-262_306x423 



article-2128429-12792C70000005DC-914_306x423 



article-2128429-127729DB000005DC-377_306x469 



article-2128429-0DC28A0700000578-356_306x469 

Αρνήθηκε την χημειοθεραπεία για να σώσει το παιδί της...

Συγκλονίζει η ιστορία μιας μάνας η οποία αρνήθηκε να κάνει θεραπεία κατά του καρκίνου όσο ήταν έγκυος για να σώσει το παιδί της… Όμως ξέρει πως μπορεί να μην το δει να μεγαλώνει..
Η Sarah Brook ήταν 6 μηνών έγκυος όταν έμαθε πως η αδιαθεσία που είχε κάθε πρωί οφειλόταν σε καρκίνο του εντέρου.

Οι γιατροί της είπαν πως οι ορμόνες εγκυμοσύνης επιτάχυναν την ανάπτυξη του όγκου σε τέτοιο επικίνδυνο σημείο που θα μπορούσε να αναβάλει την έναρξη των χημειοθεραπειών μόνο δύο βδομάδες… Μετά η κατάστασή της θα χειροτέρευε πολύ…

Τελικά η απόφαση της να μην ξεκινήσει θεραπεία έσωσε την κόρη της η οποία γεννήθηκε πρόωρα… μόλις 27 εβδομάδων!
Τώρα μετρά 4 εβδομάδες ζωής παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών.

Η 32χρονη κυρία Brook, μπορεί να έσωσε την κόρη της όμως ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στο πάγκρεας στα πνευμόνια, στον λαιμό, στο παχύ και λεπτό έντερο…

Οι ειδικοί δεν της δίνουν καμιά ελπίδα.

«Θέλω απλά να συνεχίσω να είμαι η μάνα του παιδιού μου, η καλύτερη σύζυγος και φίλη του άντρα μου για όσο περισσότερο μπορώ…» δηλώνει η ίδια.
Η Sarah Brook τώρα ζει στην Αυστραλία όπου και παρακολουθείται από το νοσοκομείο Royal North Shore στο Σίδνευ ενώ επισκέπτεται και την κόρη της Polly, η οποία θα παραμείνει στην εντατική θεραπεία νεογνών για μερικούς ακόμα μήνες…

Αποκαλεί την μικρή της Polly, «μικρό αγωνιστή» και «θαύμα» ενώ αναγνωρίζει το πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό για τον άντρα της που πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι θα μεγαλώσει το παιδί τους μόνος του….

Σάσα Μπάστα.... δείτε που έχει τα .. κρυφά της τατουάζ!










Που να δείτε τι ακολουθεί ! ..

Αναμφισβήτητα ,η Σάσα θα έπρεπε να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Το Κορίτσι Με Το Τατουάζ”.

Η Σάσα θα έπρεπε να έιναι γυμνή στο κρεβάτι και χωρίς πολλά λόγια (σχεδόν καθόλου λόγια) να αποπλανήσει τον συνεργάτη της. Αλλά δεν πειράζει, το κορίτσι μας, μας έχει δώσει αρκετές γυμνές φωτογραφίες ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε στην φαντασία μας αυτή τη σκηνή.







 
Powered by Blogger