Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Χάκερς διέρρευσαν στοιχεία 1.000.000 χρηστών του YouPorn!

Χάκερς διέρρευσαν στοιχεία 1.000.000 χρηστών του YouPorn!

Εάν τυγχάνει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης του στην ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου YouPorn, τότε....

θα πρέπει να ανησυχείτε καθώς η δημοφιλής ιστοσελίδα δέχτηκε επίθεση από ομάδα χάκερς.

Αποτέλεσμα, 1.000.000 ονόματα, e-mails, passwords και ημερομηνίες γέννησης χρηστών να είναι φόρα-παρτίδα στο διαδίκτυο.

Αυτό καθώς η εταιρία από το 2007 διατηρούσε δεδομένα των χρηστών της σε ένα δημόσιο server, κάτι που το έκανε ακόμα ευκολότερο στους χάκερς να αποκλέψουν και να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία των χρηστών.

Πηγή

Video: Δείτε την Τζένιφερ Λόπεζ να χορεύει σε strip show!


Μπορεί να είναι  τώρα το Νο 1, μπορεί η κάθε κίνηση της να γίνεται πρωτοσέλιδο και κάθε νέο της τραγούδι να κατακτά τη κορυφή των charts όμως η Λατίνα σταρ στα πρώτα της βήματα χρειάστηκε να τα κουνήσει για τα καλά αυτά για τα οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή!

Και δεν αναφέρομαι στα φωνητικά της προσόντα αλλά στα σέξι οπίσθια της!
Ένα από τα πρώτα της video clip ήταν το «I M GLAD»  όπου η Λόπεζ κυριολεκτικά μας τα δείχνει όλα! Το στόρι; Φοβερό!
Διαδραματίζεται σε δυο χώρους! Σε μια αίθουσα χορού όπου η Λόπεζ περνάει από οντισιόν τρελαίνοντας τους κριτές αφού τους χορεύει σχεδόν γυμνή (με ένα …εσώρουχο από κάτω) και σε ένα στριπτιτζάδικο!
Εκεί αν και δεν τα βγάζει όλα, χορεύει τόσο σέξι που νομίζεις πως… είναι γεννημένη γι αυτό!
Και μετά λένε για τις Ελληνίδες αοιδούς και τις σέξι εμφανίσεις στη πίστα…
Εδώ τεράστια ονόματα  της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και δείτε  τι έκαναν για να πουλήσουν…



Ο Μάρκος Βελλίδης μιλά για την ομάδα της καρδιάς του!

Ο Μάρκος Βελλίδης μιλά για την ομάδα της καρδιάς του! Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του ο Μάρκος Βελλίδης, όταν οι άνθρωποι της Δόξας Κορησσού τον βράβευσαν. Ο γκολκίπερ του Άρη ξεκίνησε την καριέρα του από την εν λόγω ομάδα και ...
έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Δόξας Κορρησού για τη μεγάλη τιμή και δήλωσε στο novasports.gr.
-Τι σημαίνει αυτή η τιμητική διάκριση για σένα;
»Είναι πολύ μεγάλη τιμή αυτή που μου έγινε από τους δικούς μου ανθρώπους στην Κορησσό. Κάτι τέτοιες στιγμές σε τιμούν και σαν αθλητή και σαν άνθρωπο και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους με σκέφτηκαν και τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για το χειροκρότημά του. Αυτή η τιμητική διάκριση σημαίνει πάρα πολλά πράγματα για μένα. Τελικά αυτό που μένει είναι αυτές οι στιγμές χαράς. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Μέσα από τέτοιες κινήσεις, παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις!»

-Δόξα Κορησσού...
»Είναι η ομάδα του χωριού μου. Εκεί όπου έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα, η ομάδα που αγαπώ και θα αγαπώ για πάντα. Η Δόξα αποτέλεσε το έναυσμα για να γίνω ποδοσφαιριστής και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Μέσα σ΄ αυτή την ομάδα υπάρχουν άνθρωποι που με βοήθησαν να βάλω γερές βάσεις, αλλά δεν θα ήθελα να σταθώ σε συγκεκριμένα πρόσωπα γιατί είναι σίγουρο πως θα ξεχάσω κάποιους. Τους αγαπώ όλους ανεξαιρέτως».

-Τι σκέφτεσαι κάθε που φορά που επιστρέφεις στο χωριό;
»Σκέφτομαι τα πάντα. Τα παιδικά μου χρόνια, τους φίλους μου, τους συγγενείς μου, το ξεκίνημα της ζωής μου. Εδώ ξεκίνησα και πάντα θα επιστρέφω με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί πολύ απλά είναι ο τόπος μου».

-Πώς θα περιέγραφες την Κορησσό;
»Εγώ θα πρότεινα σε όσους δεν την γνωρίζουν, να την επισκεφτούν. Είναι ένα πανέμορφο ορεινό χωριό στο νομό Καστοριάς, με χίλιους ωραίους κατοίκους! Ελάτε να μας γνωρίσετε»

Η σέξι γιατρός της Τσέλσι (video)


Η σέξι γιατρός της Τσέλσι (video)


Την έκπληξη όσων παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της Τσέλσι με
 την Νάπολι στο Σαν Πάολο, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League, προξένησε μία μελαχρινή γιατρός που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον Χουάν Μάτα.
Πρόκειται για την Εύα Καρνέιρο, η οποία είναι γιατρός και ανήκει στο ιατρικό επιτελείο της αγγλικής ομάδας.
Μάλιστα, σε blogs των οπαδών των «μπλε» γίνεται μεγάλη συζήτηση για την μεσογειακή ομορφιά της κοπέλας από την Πορτογαλία.


Αναβάλλεται η αυριανή διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων στην Πλατεία Αριστοτέλους

Αναβάλλεται η αυριανή διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων στην Πλατεία Αριστοτέλους

Αναβάλλεται μέχρι… νεωτέρας η προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, διανομή δωρεάν γαλακτοκομικών προϊόντων από την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων. Να...
θυμίσουμε ότι οι κτηνοτρόφοι, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για τα προβλήματα τους είχαν ανακοινώσει ότι θα μοίραζαν δωρεάν τυρί, γάλα και γιαούρτι, στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΕΚ, Δημήτρη Καμπούρη η διανομή θα γίνει μετά την "κάθοδο" των κτηνοτρόφων στην Αθήνα, στις 6 Μαρτίου. "Σκοπός της αναβολής αυτής, είναι η καλύτερη οργάνωση και η μεγαλύτερη συγκέντρωση κτηνοτροφικών προϊόντων (γάλα, τυρί, γιαούρτι) για δωρεάν διανομή στους πολίτες, που πλήττονται από την οικονομική κρίση", τόνισε στο ΑΜΠΑ ο ίδιος.

Τα 10 πιο ερωτικά παιχνίδια για ανανέωση στο σεξ


Τα 10 πιο ερωτικά παιχνίδια για ανανέωση στο σεξ
Ήρθε η ώρα να πειραματιστείς, να δώσεις ένταση στην ερωτική σου ζωή και να κάνεις κάθε σου φαντασίωση πραγματικότητα. Οι ορμές και η ερωτική διάθεση με τον/ην σύντροφό σου θα εκτιναχθούν στα ύψη... με 10 ερωτικά παιχνίδια!
Είναι η ώρα να ρίξεις τις όποιες αναστολές έχεις και να μπεις σε καυτούς πειρασμούς! Είναι η ώρα που μπορείς να ανανεώσεις την ερωτική ζωή με το ταίρι σου και να κάνεις πραγματικότητα το "Best fuck ever"!

Μην ξεχνάς στο σεξ όλα επιτρέπονται! Όπως είπε και ο πατέρας της Ψυχανάλυσης, Ζίγκμουντ Φρόυντ, "Βρόμικο ή μη, soft ή kinky, μοναδική διαστροφή είναι το καθόλου σεξ!

Aρ. 10 : Τα αξεσουάρ του μασάζ
aksesouar masaz
Δεν χρειάζεται να είσαι από την Ταϋλάνδη για να προσφέρεις ένα αισθησιακό μασάζ. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και την κατάλληλη βοήθεια από το Sexaki.gr μπορείς να γίνεις ειδικός στο ταντρικό μασάζ σε χρόνο dt. Τι θα χρειαστείς; Αιθέραια έλαια και αρωματικά κεριά για να φτιάξεις ατμόσφαιρα. 

 
Aρ. 9 : Κόκκινα εσώρουχα
9
Το κόκκινο ήταν ανέκαθεν το χρώμα του έρωτα και του αισθησιασμού. Οπότε ένα εσώρουχο σε αυτό το χρώμα με ένα καυτό και αποκαλυπτικό σχέδιο θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση και των δυο στα ύψη! Εξάλλου, στο ερωτικό παιχνίδι ρόλο παίζει η φαντασία και είμαι σίγουρος πως η δική σας φαντασία οργιάζει!

Aρ. 8 : Ο βασιλιάς των sex toys
8
Ο βασιλιάς των sex toys, ο δονητής χαρίζει ισχυρές δόσεις απόλαυσης στη γυναίκα, οπότε αν της κάνεις δώρο έναν να ‘σαι σίγουρος ότι θα σε λατρέψει. Οι γυναίκες έχουν απενοχοποιήσει απόλυτα το θέμα ταμπού που ακούει στο όνομα δονητής. Να ‘ναι καλά η παρέα της Σαμάνθα και της Κάρι! Και φυσικά πολλοί είναι οι σταρ του design, όπως η Αμερικανίδα δημιουργός Shiri Zinn η οποία σχεδιάζει sex toys σκέτα έργα τέχνης, όπως είναι ο γυάλινος δονητής με κρύσταλλα Swarovski της φωτογραφίας. Κάνε κλικ εδώ για να δεις 9 sex toys που πρέπει να έχεις αγοράσει για απόλαυση στο maximum!

Aρ. 7 : Πιάστηκες στα δίχτυα της;
7
Το βρίσκεις τολμηρό; Πιστεύεις ότι είναι υπερβολικό; Μην είσαι πουριτανός/η! Στον έρωτα όλα επιτρέπονται, όπως λέει το λαϊκό άσμα και ειδικά στο σεξ προσθέτουμε εμείς, ως ειδήμονες! Φόρα ένα ολόσωμο δίχτυ και να είσαι σίγουρη πως η ερωτική σας ζωή θα πάρει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τροπή!

Aρ. 6 : Μάτια Ερμητικά Κλειστά
6
Η βραδιά σας είναι τέλεια, αλλά θέλεις να την κάνεις ακόμα πιο αξέχαστη! Πάρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δέσε της/ου τα μάτια, καθώς εσύ θ’ απολαμβάνεις το κορμί της/ου. Εκείνη/ος αφού δεν θα μπορεί να δει, θα ανυπομονεί για την επόμενη σου κίνηση. Μην είσαι προβλέψιμος/η όμως, φρόντισε να την/ον εκπλήξεις παίζοντας με τη γλώσσα σου!

 
Aρ. 5 : Αποκάλυψη τώρα!
5
Η θερμοκρασία έχει αγγίξει τους 42 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα, αλλά αν η γυναίκα φορέσει ένα σετ με εσώρουχα όπως αυτά της φωτογραφίας να είσαι σίγουρος/η πως η θερμοκρασία θα φτάσεις σε αντίστοιχα επίπεδα της Αφρικής! Είναι το αξεσουάρ για να εκπληρώσετε την πιο τολμηρή σας φαντασίωση… ένα αισθησιακό χορό! Για καλό και κακό έχε μαζί σου παγωμένο νερό…

Aρ. 4 : Για γέλια και για παιχνίδια
4
Τα sex toys είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας καυτής βραδιάς. Τα προκαταρκτικά, όσο κι αν τα βαριέσαι, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για εκείνη/ον, οπότε μην τα προσπερνάς γιατί κι αυτή/ος θα σε προσπεράσει έτσι απλά! Με την γαργαλιέρα της φωτογραφίας μπορείς να της/ου χαρίσεις απίστευτες στιγμές ηδονής δίνοντας της/ου πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

 
Aρ. 3 : Me Tarzan, You Jane!
3
Τα σέξι εσώρουχα ανήκουν στα πολύ δυνατά χαρτιά μιας εκρηκτικής βραδιάς. Το λεοπάρ είναι το αγαπημένο σχέδιο των γυναικών, το επιλέγουν για τα ρούχα τους χειμώνα – καλοκαίρι, για τα αξεσουάρ τους, για τα μαγιό τους, και φυσικά για τα εσώρουχα τους! Με το να φορέσεις ένα σέξι κορμάκι με το λεοπάρ print και τις ροζ λεπτομέρειες δείχνεις ότι θέλεις να ζήσεις μαζί του πρωτόγονες καταστάσεις. Ετοιμάσου να αναβιώσεις την ιστορία του Ταρζάν και της Τζέιν στο κρεβάτι σας!

 
Aρ. 2 : Χειροπέδες για άγριες καταστάσεις
2
Το να είσαι δεμένος ή να είναι εκείνη δεμένη, μπορεί να αποδειχθεί άκρως ερωτικό γιατί τότε ξεκινά και το παιχνίδι της δύναμης. Προμηθεύσου ένα ωραίο ζευγάρι γούνινες χειροπέδες -για να μην υπάρξουν τραυματισμοί - και κάντε πραγματικότητα τις πιο απόκρυφες φαντασιώσεις σας. Για πιο ακραία απόλαυση προτείνω το θύμα να νιώσει θύμα και αυτό γίνεται μόνο όταν του συμπεριφερθείς βίαια!

 
1
Η ερωτική σου ζωή αρχίζει και επαναλαμβάνεται με βαρετό τρόπο; Θέλεις να την τονώσεις; Δεν υπάρχει καλύτερο από το να δοκιμάσετε να παίξετε διάφορους ρόλους και να υποδυθείτε αγαπημένους σας ήρωες! Η ιστορία του γιατρού και της νοσοκόμας κλασική, αλλά πετυχημένη! Με μια σέξι αποκαλυπτική στολή και αρκετή δόση φαντασίας να είσαι σίγουρος πως θα μείνει αξέχαστη η βραδιά και σε εκείνη αλλά και σε σένα! 

Απίστευτο!!! Η άφιξη ασθενών στη Σουηδία θα σπάσει ρεκόρ…

 Όλοι θέλουν να πάνε ως ασθενείς στην Σουηδία μετά την αγγελία για τις όμορφες και ελκυστικές νοσηλεύτριες.

Στη Σουηδία, ένα νοσοκομείο αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα μία από τις πιο κλασικές φαντασιώσεις κάθε ασθενή.

Στην αγγελία που δημοσίευσε, αναζητώντας νέες νοσηλεύτριες, το γενικό νοσοκομείο της νότιας Στοκχόλμης αναφέρει: «θέλουμε νοσοκόμες με όρεξη για δουλειά, επαγγελματισμό και χιούμορ.

Και φυσικά, θα πρέπει να είναι τόσο ελκυστικές όσο αυτές που παίζουν στις τηλεοπτικές σειρές.
Ο διευθυντής του νοσοκομείου επιμένει ότι δεν ψάχνουν απαραιτήτως για όμορφες νοσοκόμες. Εξηγεί ότι η αγγελία γράφτηκε έτσι για να προσελκύσει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό υποψηφίων.

Πηγή

Ποια Ελληνίδα τόλμησε αυτό το super τοσοδούλι mini?


Ποια Ελληνίδα τόλμησε αυτό το super τοσοδούλι mini? 
Όχι ότι έκανε και φοβερό κρύο εχτές το βράδυ, αλλά δεν είχε πια και τόσο δροσιά για να μπει ξεκάλτσωτο τέτοιο φόρεμα που έμπαζε από παντού..
Πάλι καλά που η Λυδία Παπαϊωάννου έχει το κορμί για να το υποστηρίξει αλλιώς.. Η νεαρή παρουσιάστρια εθεάθη εχτές έξω από το Villa Mercedes να εισέρχεται στο μαγαζί προκαλώντας εγκεφαλικά, μιας και ήταν καλεσμένη των γενεθλίων του Θέμη Γεωργαντά.. ωραίο δωράκι του έκανε δε νομίζετε?

Η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

Ο λόγος για την Katrina Bowden ... Η πανέμορφη αυτή ύπαρξη, ψηφίστηκε απο το ανδρικό περιοδικό Esquier και τούς αναγνώστες της, ώς η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο....
Είναι ηθοποιός που έπαιξε σε πολλές καλές και κακές ταινίες αλλά μέχρι να πάρει το ρόλο στο 30 Rock, δεν είχαμε δει τίποτα από την νεαρή ηθοποιό. Είχε παίξει στο Sex Drive το 2008, σε κάνα δυο φρικτές κωμωδίες αλλά και σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές όπου έπαιρνε μικρούς ρόλους. Το 30 Rock την έκανε γνωστή στο Hollywood, το Esquire την έκανε γνωστή σε όλη την Αμερική και πλέον οι ρόλοι αυξάνονται. Αυτή η αιθέρια παρουσία πάντως έχει μεγάλο... ταλέντο....!!





Party για τα Oscars 2012! Video και φωτογραφίες





Κάθε χρόνο μετά το τέλος της απονομής των Oscars ξεκινούν τα πάρτι! Έτσι και φέτος το Vanity Fair Oscar Party είναι η επόμενη στάση των διάσημων μετά από το Theatre στο Χόλιγουντ! Νικητές και χαμένοι δίνουν το “παρών” και διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

 
Ανάμεσα στους celebrities που βρέθηκαν στο πάρτι ήταν ο Tom Cruise με την σύζυγό του Kate Holmes, η Cameron Diaz, o Gerard Butler, o Brandley Cooper, o Michael Douglas με τους γονείς του, o διάσημος φωτογράφος Mario Testino, ο Ben Stiller, o Martin Scorcese, η Gwyneth Paltrow και πολλοί άλλοι.

 
Από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις ήταν αυτή της Jennifer Lopez, αλλά και της Victoria Beckham με τον σύζυγό της και διεθνή ποδοσφαιριστή David Beckham.

Δες video από το πάρτι:

  
 
Δες φωτογραφίες από το πάρτι:


Jennifer Lopez


Gwyneth Paltrow


Cameron Diaz


Natalie Portman με τον αρραβωνιαστικό της!


Michael Douglas


Jane Foda


Gerard Butler


Mila Cyrus


Brandley Cooper


Claire Danes


Sofia Vergara


Martin Scorcese


Octavia Spencer

Mario Testino


Ben Stiller

 
Powered by Blogger