Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Η Αλεξάνδρα Λοΐζου με καυτό bikini μας δείχνει που κρύβει το tatoo της....








Η Αλεξάνδρα Λοϊζου ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις και στην πασαρέλα και στην.. παραλία.. φωτιά και λαύρα το κόκκινο μικροσκοπικό μαγιό της..

Οι Ασιάτισες είναι πολύ πιο σέξι απ’ότι νομίζουμε!




Έχουν κάτι το σαγηνευτικό πάνω τους που δεν μπορείς παρά να τις χαζεύεις… Δείτε μερικές «καυτές» παρουσίες για να καταλάβετε περίπου τι εννοούμε!




Η Βαλεντίνα Τσεπάνου με brazilian στην Μύκονο ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία





Η πανέμορφη Βαλεντίνα Τσεπάνου κάνει τις διακοπες της στην Μύκονο και ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία με τις καυτές εφανίσεις της με brazilian bikini στις παραλίες..


Απολαύστε την












Απίστευτη φάρσα σε με καθαρίστρια σε μάντρα αυτοκινήτων..!!!





Ακολουθεί το βίντεο...

Οι πιο «καυτές» φωτογραφίες των celebrities στο Twitter!





Πόσα πράγματα μπορεί να «μοιραστεί» κανείς μέσω Twitter; Πολλά είναι η απάντηση, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τους celebrities, που εκτός από τα tweets τους, μοιράζονται με τους χιλιάδες ή εκατομμύρια followers τους, άκρως προσωπικές στιγμές, με αποκορύφωμα τις sexy φωτοηγραφίες.



Ξεκινάμε με την Kim Kardashian, που δεν δίστασε να ποστάρει φώτο με το bikini της στους 15 εκ. followers της δείχνοντας το σωματότυπο-κλεψύδρα της.





Το ίδιο έκανε και η Demi Lovato, που ανέβασε φώτο με το μαγιό της, ποζάροντας από το σπίτι της, για να δείξει πόσο ασφαλής και καλά νιώθει πλέον με το σώμα της, μετά από χρόνια προσπαθειών και σκληρής δίαιτας.



Δείτε τη Heidi Klum που έβαλε φωτιές στο Twitter με τη super sexy φώτο της, όπου ποζάρει με το bikini, και το στήθος της σε κοινή θέα.



Και η Paulina Gretzky όμως, δεν δίστασε να ανεβάσει στο Twitter της, μια πολύ sexy φώτο από τα γυρίσματα των «Grown Ups», όπου ποζάρει παρέα με μια hot φίλη της.



Super sexy όμως και η 40χρονη ηθοποιός Sofia Vergara, που πόσταρε φώτο με μαύρο καυτό bikini, από το Μεξικό, δείχνοντας μας την κορμάρα της.



Καλά για τη Demi Moore δεν το συζητάμε, μιας και στο Twitter έχουμε δει σχεδόν όλη την προσωπική της ζωή, με φώτο όπου ποζάρει άλλοτε με εσώρουχα, και άλλοτε με μαγιό, από το μπάνιο του σπιτιού της.



Και η πρώην του George Clooney, Elisabetta Canalis, κατάφερε ν’ ανεβάσει τη θερμοκρασία στο Twitter, αφού πόσταρε φώτο με sexy bikini στην παραλία.



Για το τέλος, σας αφήσαμε τη δική μας, Maria Menounos, η οποία ανέβασε στους followers της, φωτογραφία με μαύρο bikini, να ποζάρει ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα όλο sex appeal.


Γνωστή τηλεπερσόνα τρώει μια θεαματική τούμπα και αποκαλύπτεται το στρίνγκ της!!





Αυτή την ημέρα σίγουρα θα ήθελε να την ξεχάσει η...

πρωταγωνίστρια του reality Desperate Housewives, Layla Flaherty αφού πήγε να παρακολουθήσει αγώνα πόλο αλλά μάλλον ήπιε ένα ποτηράκι παραπάνω και σωριάστηκε στο έδαφος. Ήταν τόσο ζαλισμένη που καθώς πήγε να κάτσει στην καρέκλα της παραπάτησε και έφαγε μια θεαματική τούμπα...Το χειρότερο όμως δεν ήταν πως έπεσε και λερώθηκε με λάσπες αλλά το γεγονός πως στην πτώση φάνηκε το









Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τα έδειξε...όλα..!!! (hot video)







Η Κατερίνα τότε έκανε ρεπορτάζ στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» με την «πεντάδα» των παρουσιαστών! Κάποια στιγμή ο Νίκος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφασίζουν να την πετάξουν στη πισίνα! Εκείνη φοράει φορεματάκι…







Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...
 
Προσπαθεί να αντισταθεί, φωνάζει «Όχι, όχι, όχι…μη φανεί τίποτα» όμως δεν μπορεί να αντισταθεί! Τα αγόρια τη σηκώνουν αγκαλιά και τη πετούν στη πισίνα! Και κατά τη διάρκεια τα βλέπουμε όλα! Ασορτί άσπρο βρακάκι με το φορεματάκι! Είναι μετά να μη θέλει να το δει ξανά ο Σεργουλόπουλος σε αργή κίνηση;;;

Οι πιο σέξι εμφανίσεις της Τάμτα...Αδυναμία στα κορμάκια και στις ψηλοτάκουνες γόβες! (sexy pics)





Η Τάμτα σε κάθε της εμφάνιση εκπλήσσει! Έχει ένα στυλ μοναδικό, κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή μεταμορφώνεται στο πιο σέξι θηλυκό της pop μουσικής σκηνής....


Ακόμα και στην προσωπική της ζωή το ντύσιμό της είναι πολύ ξεχωριστό με σέξι πινελιές!

Η pop τραγουδίστρια αποτελεί είδωλο για πολλά νεαρά κορίτσια.

Οι αναλογίες της υποστηρίζουν τέλεια όλες τις στιλιστικές της επιλογές.

Έχει μια αδυναμία στα κορμάκια και στις ψηλοτάκουνες γόβες, τα μακριά λεπτεπίλεπτα πόδια της είναι αξιοζήλευτα!





Ξεγυμνώθηκε και στο Παρίσι η Madonna (sexy pics + video)







Με... δόσεις δείχνει τον εσωτερικό της κόσμο...

Δεν σταματάει να ξεγυμνώνεται η Madonna. Σε κάθε της συναυλία βρίσκει πάντα ένα τρόπο για να εντυπωσιάσει το κοινό της όχι μόνο με την φωνή της και τα τραγούδια της αλλά και με τις τολμηρές της εμφανίσεις.

Στην Κωνσταντινούπολη πέταξε έξω το στήθος της προς τέρψιν των θαυμαστών της και χθες το βράδυ σε συναυλία της στο Παρίσι είπε να αποκαλύψει το αριστερό της στήθος. Και δεν σταμάτησε εκεί. Κατέβασε και το φερμουάρ του παντελονιού της για να φανεί το εσώρουχό της. Φυσικά επικράτησε πανικός αφού οι θαυμαστές της «διψάνε» για τέτοια αποκαλυπτήρια.

Η «βασίλισσα» της ποπ ξέρει τον τρόπο να γίνεται θέμα συζήτησης.






 
Powered by Blogger