Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

5 στάσεις που ξετρελαίνουν τις...γυναίκες!!!

 Οι γυναίκες λατρεύουν το σεξ και το σκέφτονται το ίδιο συχνά με τους άντρες, για να μην σου πω και περισσότερο! Απολαμβάνει όλες τις στάσεις 
που θα της δείξεις ως ειδικός αλλά υπάρχουν ορισμένες που θα την κάνουν να...

διασχίσουν τις πύλες του παραδείσου πολύ ευκολότερα και με λιγότερο κόπο απ’ ότι κάποιες άλλες.

Είναι μια από τις αγαπημένες στάσεις των γυναικών, για τον απλούστατο λόγο ότι παίρνουν στα χέρια τους τον έλεγχο. Κι είναι γνωστό ότι η δύναμη είναι από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά! Η στάση αυτή διαθέτει πολλές παραλλαγές. Εάν παρόλα αυτά είσαι της παλιάς σχολής, απλά ξάπλωσε κι άστην να σε «καβαλικεύσει». Μη ξεχάσεις να τη βοηθήσεις λιγάκι κρατώντας τους γοφούς της καθώς κάθεται πάνω σου. Βέβαια υπάρχει κι η πιθανότητα να μην της αρέσει αυτή η στάση καθώς μπορεί να αισθάνεται εκτεθειμένη, ειδικά εάν έχει ανασφάλειες με το σώμα της.


Μια εναλλακτική για τη στάση αυτή είναι να μεταφερθείτε στον καναπέ. Κάθισε, γύρε προς τα πίσω και βάλτην να καθίσει πάνω σου. Σίγουρα θ’ απολαύσει στο έπακρο αυτή τη στάση καθώς θα είναι σε θέση ν’ ακουμπήσει στη πλάτη του καναπέ, βρίσκοντας τη κατάλληλη γωνία που θα τη φέρει πιο κοντά στον οργασμό. Με το ένα χέρι θα στηρίζεται και με το άλλο θα μπορεί να παίζει ελεύθερα με τη κλειτορίδα της. Και μπορεί να σου καλαρέσει η ιδέα του απλά να κάθεσαι πίσω και ν’ απολαμβάνεις τ’ όλο σκηνικό, αλλά εάν θέλεις να την κάνεις να τρέμει από ηδονή, φρόντισε καθώς βρίσκεται από πάνω σου να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου για να παίξεις με το στήθος και για να εξερευνήσεις με τα χέρια σου το υπόλοιπο κορμί της.

2. Ιεραποστολική

Μπορεί να έχεις τη συγκεκριμένη στάση στο μυαλό σου με το πολύ προβλέψιμο και βαρετό σεξ, αλλά αυτό συμβαίνει μονάχα όταν λείπει το πάθος κι η δημιουργικότητα. Εάν τα έχεις αυτά τότε αυτή η στάση πρόκειται να σας οδηγήσει σε καυτές στιγμές καθώς οι πιθανοί συνδυασμοί για να την ηδονή είναι αμέτρητοι και δεν απαιτούνται κι ιδιαίτερες γυμναστικές δεξιότητες.
Ανάλαβε δράση! Ξάπλωσε την στο κρεβάτι, άνοιξε της τα πόδια, βάλε τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της και δείξτης ποιος είναι ο άντρας. Οι γυναίκες λατρεύουν να εκδηλώνεις την κυριαρχία σου πάνω τους-στα πλαίσια του σεξ πάντα! Για ν’ ανέβεις επίπεδο, δοκίμασε να της μιλήσεις βρώμικα. Ψιθύρισε της στο αυτί τι πρόκειται να της κάνεις και πες της ότι θέλεις να την ακούσεις να φωνάζει τ’ όνομα σου λίγο πριν το τέλος.

3. Οριζόντια και κάθετα
Η στάση αυτή σου δίνει μια καλή ευκαιρία να ξεφύγεις λίγο από το κρεβάτι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την βάλεις να κάτσει σε μια επιφάνεια που να φτάνει το ύψος της μέσης σου, όπως ο πάγκος της κουζίνας, το πλυντήριο, το πιάνο, το καπό του αυτοκινήτου σου, και να διεισδύσεις όσο πιο βαθιά μέσα της μπορείς. Όσο πιο ανοιχτά είναι τα πόδια της, τόσο το καλύτερο, γι’ αυτό θα μπορούσες να τα τυλίξεις γύρω από τη μέση σου. Μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να πετύχεις το σημείο G της και να την στείλεις στα ουράνια. Μπορεί να τη φοβάσαι λίγο αυτή τη στάση γιατί είναι πολύ εύκολο να τελειώσεις γρήγορα εξαιτίας της βαθιάς διείσδυσης. Απλά φρόντισε λίγο πριν την κρίσιμη στιγμή να σταματήσεις και ν’ ασχοληθείς με τον ερεθισμό της κλειτορίδας της με σκοπό να την φτάσεις στα άκρα και να βρίσκεται στην ίδια φάση όταν θα ξαναμπείς στο παιχνίδι.

4. Spooning
Από την λίστα αυτή σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει η στάση αυτή. Οι γυναίκες απλά λατρεύουν να νιώθουν το στήθους του συντρόφου τους ν’ ακουμπάει τη πλάτη τους, τα χέρια του να είναι τυλιγμένα γύρω τους και την αίσθηση να διεισδύεις μέσα τους από πίσω τους.


Μια πολύ βολική κι αγαπησιάρικη στάση που σου επιτρέπει να χαϊδεύεις παράλληλα το στήθος και τη κλειτορίδα της φέρνοντας την έτσι ένα βήμα πιο κοντά στον οργασμό. Ξάπλωσε πίσω της, πέρνα το πόδι της πάνω από το δικό σου και τράβα την προς τα πίσω κολλώντας την πάνω σου. Μια πολύ αναπαυτική αλλά και αισθησιακή στάση που θα σε δικαιώσει, ειδικά εάν παράλληλα ερεθίζεις την κλειτορίδα της και τις ψιθυρίζεις προστυχόλογα στο αυτί.


5. Doggy style


Μπορεί να μην το περίμενες αλλά ναι και στις γυναίκες αρέσει αυτή η στάση. Ναι τους αρέσει να σκύβουν στα τέσσερα και να διεισδύεις από πίσω τους, αλλά τ’ απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο όταν σκύβεις κι εσύ πάνω τους γλιστρώντας τα δάχτυλα σου ανάμεσα στους μηρούς της παίζοντας με τη κλειτορίδα της και δαγκώνοντας την ελαφρά στους ώμους .


Για να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα όμως μπορείς έτσι όπως είστε, δίχως να βγεις από μέσα της να την φέρεις προς τα πίσω έτσι ώστε να γονατίζει και να είσαι κι εσύ γονατισμένος από πίσω της. Φυσικά και τους αρέσει αυτή η στάση, αρκεί ν’ αφήσεις στην άκρη όλα αυτά που βλέπεις στις πορνοταινίες και να μην της φερθείς σαν να είναι αντικείμενο.


Τι Βλέπουν οι γυναίκες ? ( ΜΟΝΟ για άντρες )




Δείτε τα πράγματα με τα μάτια μιας γυναίκας.....













Τι είπε Δήμαρχος για το πλούσιο στήθος Ελληνίδας βουλευτή;

 Δεν κρατήθηκε γνωστός δήμαρχος της Βόρειας Ελλάδας και μόλις είδε την ελληνίδα βουλευτή το ξεστόμισε.

Τι είπε για το πλούσιο στήθος της;
Σε κομματικό πηγαδάκι που στήθηκε έξω από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, γνωστός δήμαρχος της αυτοδιοίκησης εκμυστηρεύτηκε στους συντρόφους του τους πιο μύχιους πόθους του.

Η κουβέντα περιστρεφόταν γύρω από την πολιτική επικαιρότητα. Κάποια στιγμή άρχισε ο σχολιασμός για πρόσωπα που εκπροσωπούν την πόλη στη Βουλή. Όταν ακούστηκε το όνομα όμορφης βουλευτίνας ένας από την παρέα τόνισε ότι «προηγείται με διαφορά στήθους».

Ο ζωηρούλης αυτοδιοικητικός (Δήμαρχος Δήμου του πολεοδομικού) άδραξε την ευκαιρία και δήλωσε με παρρησία: «Θα ήθελα να δω γυμνά αυτά τα στήθια»!

Πώς να του κάνουμε; Η Θεσσαλονίκη είναι ερωτική πόλη.











Τραγικές φωτογραφίες που ανεβάζουν οι γυναίκες στο ίντερνετ!

Το τρίτο μέρος της σειράς τραγικές φωτογραφίες θα μας αποδείξει το πόσο τρελά πράγματα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες...















































ΑΦΙΕΡΩΜΑ : Tα καλύτερα μωρα του Facebook.

Μία γυναίκα όποτε και όταν θέλει μπορεί να τρελάνει έναν άντρα. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε













Κλέλια Ρένεση

 Η Κλέλια Ρένεση γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου και κατάγεται από τη Ζάκυνθο. 
Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και ζει στο Παγκράτι. Αρχικός της στόχος ήταν να γίνει γιατρός, ωστόσο, όπως έχει δηλώσει, της αρέσει να θέτει νέους στόχους. Κάπως έτσι άλλαξε τα πλάνα της και έγινε ηθοποιός.
Ταξίδεψε μέχρι την.......

Ιταλία, όπου έζησε ενάμιση χρόνο.
Εκεί ξεκίνησε να σπουδάζει Ιατρική.
Κάποια στιγμή αποφάσισε να τα παρατήσει...
Ετσι, επέστρεψε στην Ελλάδα και μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.
Γράφτηκε λοιπόν στη σχολή Βεάκη, την οποία -βεβαίως- ολοκλήρωσε.
Το ντεμπούτο της το έκανε ως πρωταγωνίστρια στο ρόλο της νεαρής Πολωνής στη σειρά «Σαν όνειρο» του Alpha.Τη σεζόν του 2009-2010 έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα από το ρόλο της Ρίτας στη σειρά του Μega «Μίλα μου βρόμικα»!
Της αρέσει να κάνει σχέδια και να θέτει στόχους. Δεν σκέφτεται το αύριο. Την ενδιαφέρει το τώρα. Αλλωστε, με την υποκριτική ασχολήθηκε επειδή της αρέσει πολύ, χωρίς να ενδιαφέρεται για την... επαγγελματική της σταδιοδρομία.
Οι σκηνές του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Μίλα μου βρόμικα». Για τις ανάγκες του ρόλου της, αποκάλυψε πολλά σημεία του σώματός της.
Λατρεύει τον κινηματογράφο. Βλέπει πολλές ταινίες σε DVD. Η μεγάλη της αδυναμία είναι οι γκανγκστερικές. Λατρεύει τις ταινίες του Κόπολα, του Σκορσέζε και του Λεόνε.
Συχνάζει στο...σπίτι της. 'Εχει πολλές υποχρεώσεις για να κυκλοφορεί στα κλαμπ της Αττικής κάθε βράδυ.
Εκτός από το θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση, δεν μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα.
Για το ρόλο της στο «Με λένε Βαγγέλη» μίλησε η Κλέλια Ρένεση στο περιοδικό Hello.
«Κατ΄αρχάς, η σειρά βασίζεται στη ξένη μεγάλη αμερικανική επιτυχία «Μy name is Earl» την οποία παρακολουθούσα φανατικά πριν ακόμα μάθω ότι θα μεταφερθεί στην Ελλάδα και θα πάρω ρόλο μέσα από κάστινγκ. Τα γυρίσματα τα έχουμε ξεκινήσει ήδη από πέρυσι και μάλιστα έχουμε ολοκληρώσει τα επτά πρώτα επεισόδια. 
 
Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουμε και πάλι γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια. Είμαι ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με αυτούς τους συνεργάτες, αλλά ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συνεργαστώ για ακόμη μια φορά με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.» είπε η όμορφη ηθοποιός.
Για το ρόλο της αποκαλύπτει «Υποδύομαι τη «Ζήνα», ένα χαρακτήρα - κλειδί, θα λέγαμε, αφού ενώνει τον πρωταγωνιστή με την παλιά και τη καινούργια του ζωή. Η «Ζήνα» είναι η γυναίκα του «Βαγγέλη» , ένα άτομο αφερέγγυο και άπιστο, που σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί το πρότυπο της καλής συζύγου και νοικοκυράς. Επίσης, όσο θα εξελίσσεται η πλοκή της σειράς θα βλέπουμε πως αν και είναι αρκετά μπερδεμένη, πεισματάρα, επιπόλαιη και κακομαθημένη, κατά βάθος κρύβει κάποιες ευαισθησίες που την κάνουν χαριτωμένη.»
Μάλιστα η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα στο «Με λένε Βαγγέλη». «Είμαι και εγώ εκρηκτική όπως και η «Ζήνα» αλλά με διαφορετικό τρόπο, καθώς θα ξεπεράσω τα όριά μου και θα ξεσπάσω μόνο αν αισθανθώ αδικημένη, για σοβαρό φυσικά λόγο και όχι για θέματα εγωισμού.»























Amy Winehouse: Θα γίνει ταινία η ζωή της;

Απ' τη μία οι φήμες ότι ο πρώην σύντροφός της Reg Taviss, βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες προκειμένου να ετοιμάσει την πολυαναμενόμενη ταινία και από την άλλη η οικογένεια της τραγουδίστριας, και κυρίως ο πατέρας της, Mitch Winehouse, ο οποίος τις τελευταίες μέρες φέρεται να έχει απορρίψει και κατόπιν αποδεχτεί πρόταση για την αυτοβιογραφική ταινία της κόρης του.
Το πρόβλημα ωστόσο μεταξύ των δύο έγκειται στο γεγονός ότι ο πατέρας της Amy έχει όλα τα δικαιώματα των τραγουδιών της και όπως ο ίδιος είπε «μία αυτοβιογραφία χωρίς τη μουσική της δεν θα ήταν αντιπροσωπευτική», έστειλε σαφέστατο μήνυμα προς τον Taviss, ότι δεν έχει καμία πρόθεση να του τα παραχωρήσει.
Η παραφιλολογία συνεχίζεται, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο πατέρας της, και κύριος διαχειριστής των δικαιωμάτων των τραγουδιών της Amy, έχει όντως δώσει το πράσινο φως να γίνει η ζωή της κόρης του κινηματογραφικό σενάριο, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Διαψεύδει ωστόσο τις φήμες που τον ήθελαν να προτείνει ο ίδιος την Lady Gaga για το ρόλο. Με ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος μέσω tweeter, ξεκαθάρισε ότι «Ποτέ δεν είπα ότι η Lady Gaga, θα παίξει την Amy. Αγαπώ τη Lady Gaga αλλά δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο σχέδιο».
Οι φανς της Winehouse από τη δική τους πλευρά, περιμένουν με ανυπομονησία την αυτοβιογραφία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας, «Amy, η κόρη μου», την οποία ο Mitch Winehouse έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει σε συνεργασία με την Harper Collins, και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Τα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα πάνε στο ίδρυμα «Amy Winehouse», για τα θύματα από χρήση ουσιών και τα παιδιά από προβλήματικές οικογένειες.

 
Powered by Blogger