Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΚΩΛΟμβιανό … τούμπανο !!

















ΚΩΛΟμβιανό …τούμπανο Andrea Rincon !!

Ραγάδες - Πώς να απαλλαγείτε



Οι ραγάδες συνήθως συνδέονται με την εγκυμοσύνη, ωστόσο μπορεί να εμφανιστούν και κάθε φορά που το σώμα σας περνά από ραγδαίες αλλαγές, όπως κατά την εφηβεία ή μετά από απότομη αύξηση ή απότομη μείωση του βάρους. Οι ραγάδες συχνά είναι ένα παρεξηγημένο φαινόμενο. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι τις προκαλεί, αν και μερικοί γιατροί πιστεύουν ότι εμφανίζονται λόγω των ορμονών που σχετίζονται με ορισμένες αλλαγές στο σώμα μας. Μερικές γυναίκες έχουν την τάση να αποκτήσουν ραγάδες, ενώ άλλες όχι. Αν κάποιος στην οικογένειά σας είχε ραγάδες, τότε είναι πολύ πιθανό και εσείς να αντιμετωπίσετε την ίδια μοίρα.



Η φωτεινή πλευρά σε όλα αυτά είναι ότι οι ραγάδες δεν προκαλούν προβλήματα υγείας. Επίσης, με τον καιρό, υπάρχει η πιθανότητα να εξασθενίσουν. Εκτός αυτού υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν αρκετά την κατάσταση. Αν έχετε ραγάδες τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες.  Θα μάθετε περισσότερα για το τι προκαλεί τις ραγάδες, τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτές και πόσο αποτελεσματικές μπορούν να είναι οι θεραπείες.

Τι προκαλεί τις ραγάδες;

Οι ραγάδες μπορούν να μοιάσουν με κόκκινες, ροζ ή μοβ λωρίδες. Μπορεί να εμφανίζονται και ως εσοχές, ή και γραμμές, ή ακόμα και ως ραβδώσεις με διάφορες αποχρώσεις όπως ροζ, λευκό, ή γκρι. Οι ραγάδες εμφανίζονται σε διάφορες περιοχές όπως του στομαχιού, στους μηρούς, στους γοφούς, στο στήθος, στα μπράτσα, την πλάτη και τους ώμους.

Οι ραγάδες συνήθως συνδέονται με μια απότομη αλλαγή στο σώμα σας. Πολλές έγκυες γυναίκες, για παράδειγμα, εμφανίζουν ραγάδες σε διάφορες περιοχές στο σώμα τους. Στις έφηβες στις οποίες μπορεί να αυξηθεί το στήθος με αρκετά γρήγορο ρυθμό μπορούν να εμφανιστούν επίσης ραγάδες. Επίσης, εάν μια γυναίκα βάλει ή χάσει απότομα κιλά είναι αρκετά πιθανό και αυτή να εμφανίσει ραγάδες.

Αν μια γυναίκα εμφανίσει μεγάλο αριθμό από ραγάδες, τότε ίσως αυτό αποτελεί ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά με το σώμα της. Μερικοί γιατροί ισχυρίζονται ότι οι ραγάδες προκαλούνται από τις ορμονικές αλλαγές στο σώμα μας κατά την διάρκεια της αυξομείωσης του βάρους. Αυτό συμβαίνει πιο συχνά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στα εφηβικά του χρόνια, αλλά μπορεί επίσης να συμβεί σε παχουλές γυναίκες που είτε έβαλαν είτε έχασαν γρήγορα κιλά.


Ίσως να αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν να απαλλαγείτε από τις ραγάδες. Λοιπόν, εάν είστε μία έφηβη, τότε τα νέα είναι ευχάριστα. Οι περισσότερες εφηβικές ραγάδες σιγά-σιγά εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Για τις γυναίκες όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Οι ραγάδες θα "ξεθωριάσουν" με το πέρασμα του χρόνου, αλλά δεν θα εξαφανιστούν εντελώς. Από την αρχή, ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση των ραγάδων είναι να αποφευχθεί η ταχεία αύξηση ή μείωση του σωματικού βάρους. Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να απαλλαγείτε από αυτό.




Κρέμες - λοσιόν για τις ραγάδες
Μερικές λοσιόν, κρέμες ή άλλα προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν αρκετά την κατάσταση. Επιλέξτε μια κρέμα με ρετινοειδή, όπως Retin-A, Renova, Tazorac ή Differin. Τα ρετινοειδή βοηθούν στην αύξηση της παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα επιλέξτε κρέμες που περιέχουν και γλυκολικό οξύ (ένα συστατικό που βρίσκεται συνήθως στις κρέμες peeling). Οι έγκυες ή οι θηλάζουσες γυναίκες, δεν πρέπει να χρησιμοποιούν προϊόντα που περιέχουν ρετινοειδή.

Επέμβαση με laser
Αν το πρόβλημα είναι πολύ έντονο, η θεραπεία με λέιζερ είναι μια πιθανή επιλογή. Υπάρχουν ορισμένα "κέντρα ομορφιάς" που εξειδικεύονται στην απομάκρυνση των ραγάδων με τεχνολογίες laser. Αν αναρωτιέστε πόσο οδυνηρή είναι η θεραπεία με laser, απλά να είστε προετοιμασμένες για ήπιους μώλωπες και μικρό - πρηξίματα.

Φυσικές - σπιτικές κρέμες για τις ραγάδες
Εάν ανησυχείτε για τους κινδύνους των χειρουργικών επεμβάσεων με laser ή τη χρήση κρεμών και λοσιόν με χημικά στο δέρμα σας, ή αν απλά ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση, τότε οι φυσικές - σπιτικές κρέμες - λοσιόν ίσως είναι η λύση. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η βιταμίνη Ε προλαμβάνει ή μειώνει τις ραγάδες ωστόσο αυτό δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι ισχύει με βεβαιότητα. Στα αρχικά στάδια δημιουργίας των ραγάδων, το έλαιο φύτρου σταριού μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση. Οι σπιτικές κρέμες με βούτυρο κακάο είναι άλλη μια γνωστή συνταγή για την καταπολέμηση των ραγάδων. Τέλος το εκχύλισμα του φυτού Aloe Vera επίσης μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση.

Αυτές είναι οι πρωταγωνίστριες στην νέα ταινία του Σειρηνάκη...




Είναι δύο κορίτσια που απο μικρά μάλλον είχαν ως πρότυπό τους την Τζούλια Αλεξανδράτου. Πως αλλιώς να δικαιολογήσει κανείς την απόφασή τους να παίξουν στη νέα ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη και μάλιστα να το ζουν με την ψυχή τους;








Ένα στήθος σκέτος «μπελάς» (pics)





Δεν βοηθούσε και το φόρεμα

«Κατακκόκινη» έγινε η Cara Kilbey, που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο ριάλιτι «The Only Way is Essex» μετά τα χθεσινά της αποκαλυπτήρια.

Η Cara φόρεσε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα για να πάει στην πρεμιέρα της ταινίας Magic Mike στο Λονδίνο. Το φόρεμα όμως αποδείχτηκε μεγάλος «μπελάς». Το πάνω μέρος του φορέματος, άφηνε έκθετο σχεδόν όλο το στήθος της με αποτέλεσμα εκείνη καθόλη τη διάρκεια της νύχτας να προσπαθεί να το χωρέσει στο φόρεμα.









Μάταια προσπαθούσε με τα χέρια της να μαζέψει το στήθος της. Εκείνο αρνιόταν να συνεργαστεί και πεταγόταν έξω. Και δεν της έφτανε κι αυτό. Ήρθε και η φίλη της και συμπρωταγωνίστριά της Billie Mucklow να σηκώσει για πλάκα την φούστα της, χωρίς να προβλέψει πόσο μεγάλο ήταν το σκίσιμο, και οι παρευρισκόμενοι χάρηκαν και την πίσω της πλευρά της Cara.









Οι πιο «Καυτές» εμφανίσεις της Sofia Vergara!




Οι εμφανίσεις της με μαγιό γίνονται απάντα αντικείμενου θαυμασμού αλλά και συζήτησης. Ο λόγος για την 40χρονη Sofia Vergara που δεν..
χρειάζεται να κουνήσει και πολύ το δαχτυλάκι της για να κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά.

Είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου και κάθε της εμφάνιση είναι και μία πρόκληση!

Είναι όμορφη, έξυπνη, ευγενική, ταλαντούχα, φιλόδοξη και καλόκαρδη.














Διακοπές μαζί: τι να κάνεις με κάθε ζώδιο, για να μην είναι η πρώτη και τελευταία φορά!



Οι μέρες για τις πρώτες σας κοινές διακοπές πλησιάζουν και δεν σταματάς να ανυπομονείς..  
Πού και πού όμως, μικρά συννεφάκια ανησυχίας και άγχους για την έκβαση του όλου εγχειρήματος κάνουν την εμφάνισή τους, δικαίως ίσως αφού οι πρώτες διακοπές μαζί είναι ένα σημαντικό τεστ για τη σχέση σου. Πώς μπορείς να προετοιμαστείς κατάλληλα λοιπόν;

Τι να αποφύγεις και τι να έχεις κατά νου προκειμένου αυτές οι διακοπές να είναι ένα όμορφο όνειρο και όχι ένας ζοφερός εφιάλτης; 


Ανάλογα με το ζώδιο της αγάπης σου, οι απαντήσεις είναι όλες εδώ!


ΚΡΙΟΣ
Αν περιμένεις πώς και πώς για ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας, άραγμα στην ξαπλώστρα και χαλαρούς ήσυχους περιπάτους στα σοκάκια, απλά κάνε ένα delete στην όλη εικόνα και πάμε από την αρχή. Οι διακοπές με τον Κριό απέχουν πολύ από το παραπάνω concept, για την ακρίβεια αποτελούνται κυρίως από την συμμετοχή σας σε κάθε είδους δραστηριότητα. Θες θαλάσσιο σκι; Θες beach volley; Θες jet ski; Θες πεζοπορία στα φαράγγια; Όλα θα τα έχεις, παρέα με τον Κριό. Αν τώρα δεν θες τίποτα από τα παραπάνω, τότε μπορείς να συμμετάσχεις ως θεατής, παρακολουθώντας τον με αμείωτο ενθουσιασμό και θαυμασμό και τραβώντας τον πολλές φωτογραφίες εν δράσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι διακοπές με τον Ταύρο δεν περιλαμβάνουν σε καμία περίπτωση οτιδήποτε έχει να κάνει με περιπέτεια. Οι δυο σας θα απολαύσετε άπειρες ώρες σεξ και φαγητού, οι οποίες θα διακόπτονται από μερικές χαλαρωτικές βουτιές στη δροσερή θάλασσα ή καμιά βολτίτσα τριγύρω, για να το ξαναπιάσετε από εκεί που το αφήσατε. Το σίγουρο είναι ότι θα χαλαρώσεις ως εκεί που δεν πάει και η μοναδική «κούραση» θα είναι από το πολύ σεξ –τουλάχιστον θα καις τις μπόλικες θερμίδες που θα παίρνεις από τα λουκούλλεια γεύματά σας στα τριγύρω ταβερνάκια και τα χλιδάτα πιάτα που θα φέρνει το room service.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν το επάγγελμά σου έχει να κάνει με δημόσιες σχέσεις, τότε ετοιμάσου να δουλέψεις και στις διακοπές, αφού παρέα με έναν Δίδυμο διαρκώς αυτό θα κάνεις. Όποιος άνθρωπος υπάρχει σε ακτίνα εκατό χιλιομέτρων θα γίνει φιλαράκι σας, και σε λίγες μέρες θα χαιρετάτε τους πάντες όταν θα βγαίνετε έξω, με μία οικειότητα λες και βρίσκεστε στη γειτονιά σας. Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο θα μετατρέπεται σε χρόνο dt σε μάζωξη, αφού κάθε διαβάτης που περνά και σταματά να σας χαιρετήσει, θα δέχεται και από μία πρόσκληση να καθίσει μαζί σας. Άφησε στην άκρη λοιπόν τα μελιστάλαχτα τετ-α-τετ και ετοιμάσου για ημέρες γεμάτες παρέες, συζητήσεις, αλλά και διαρκείς μετακινήσεις, έτσι για να μη βαριόσαστε –και να γνωρίσετε και τους κατοίκους στην άλλη άκρη του νησιού φυσικά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι εκείνος που θα σου προσφέρει αυτό που φαντάζεται κανείς, όταν ακούει τη φράση «πρώτες ρομαντικές διακοπές μαζί». Θα υπάρχει πολλή ησυχία. Θα υπάρχουν πολλά γούτσου-γούτσου, αγκαλίτσες, ηλιοβασιλέματα, βλέμματα γεμάτα στοργή, γεύματα υπό το φως των κεριών, ρομαντικές βόλτες στην ακροθαλασσιά, όπου θα χαράζετε στην άμμο τα ονόματά σας μέσα σε μία καρδιά, νυχτερινά μπάνια, βραδιές μπροστά από μία μικρή φωτιά στην παραλία, όπου θα χαζεύετε αγκαλιασμένοι την αντανάκλαση του φεγγαριού επάνω στη γαλήνια θάλασσα, με λίγα λόγια κάθε τι ρομαντικό θα υπάρχει σε αυτές τις διακοπές. Αν τώρα εσύ φανταζόσουν κραιπάλες, πάρτι και χορούς στα κλαμπ του νησιού μέχρι πρωίας, τότε καλύτερα άσε αυτό το σενάριο να παραμείνει στη σφαίρα της φαντασίας σου και μην το προτείνεις καν!

ΛΕΩΝ
Οι πρώτες διακοπές μαζί με εσένα, τον καινούριο του έρωτα, είναι κάτι που ο Λέων το έχει τιμή του και καμάρι του, και αυτός είναι και ο λόγος που θα θέλει να επιδειχθεί στους πάντες γι’ αυτό. Από τη μία κάτι τέτοιο ακούγεται πολύ κολακευτικό, από την άλλη όμως πράγματα όπως απομονωμένες παραλίες, ερημονήσια ή μοναχικά ελεύθερα κάμπινγκ βρίσκονται στη μαύρη λίστα για τον Λέοντα. Τι να σε κάνει άμα είναι να σε κρύβει; Οπλίσου λοιπόν με υπομονή, παπούτσια που θα είναι άνετα και σταθερά στο περπάτημα (γιατί οι ατελείωτες βόλτες με τακούνι στα καλντερίμια μπροστά από τις πιο πολυσύχναστες καφετέριες είναι ένα επικίνδυνο εγχείρημα και μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε μεν, για τους λάθος λόγους δε) βάλε τα καλά σου και ετοιμάσου για κοσμικές εξόδους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν κατά τη διάρκεια αυτών των πρώτων κοινών σας διακοπών αποφασίσεις ότι θέλεις να χωρίσετε με τον Παρθένο, μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα και ανώδυνα για όλους. Απλά φρόντισε να παρατάς παντού τα πράγματά σου, να γεμίζεις το δωμάτιο με άμμους από τα παπούτσια σου, να πέφτεις για ύπνο το μεσημέρι στα καθαρά σεντόνια χωρίς να έχεις πρώτα κάνει μπάνιο, να αφήνεις οδοντόκρεμες πασαλειμμένες μέσα στο νιπτήρα, να βγάζεις το μαγιώ σου και να το πετάς έτσι άπλυτο στο πάτωμα του μπάνιου, να χτενίζεσαι και να γεμίζεις τον τόπο τρίχες. Επίσης να κάνεις άνω-κάτω τη βαλίτσα του σκαλίζοντας τα πράγματά του, για να βρεις το τάμπλετ του και να το πάρεις μαζί σου, όταν πάτε για μπάνιο, στάζοντας επάνω του νερά από τα μαλλιά σου και ξεχνώντας το πάνω στην άμμο. Εάν θέλεις να παραμείνετε μαζί, τότε μην κάνεις ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ τίποτε από τα παραπάνω…

ΖΥΓΟΣ
Οι διακοπές μαζί με τον Ζυγό μπορούν να είναι πολύ όμορφες, φτάνει να μην κάνεις το λάθος να τον πας σε κανένα κακόγουστο ξενοδοχείο από αυτά με τα απαίσια ντεκόρ, τους τραγικούς πίνακες στους τοίχους και τις φρικιαστικές λουλουδάτες κουρτίνες. Φρόντισε λοιπόν να βρεθεί σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, ούτως ώστε να μπορέσει να αισθανθεί άνετα. Έτσι θα ξεκινήσει να γνωστά του «τεστάκια-τσούχτρες», τα οποία εμφανίζονται από το πουθενά για να συνταράξουν μια οποιαδήποτε γαλήνια στιγμή και, χωρίς να καταλάβεις από πού σου ήρθε, έχεις βρεθεί να δοκιμάζεσαι για το κατά πόσον είσαι το κατάλληλο ταίρι για όλη του τη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν φοβάσαι ότι οι διακοπές μαζί με έναν Σκορπιό θα σε κάνουν να βαρεθείς, πίστεψέ μας ότι η λέξη «βαρεμάρα» είναι κάτι που δεν θα χαρακτηρίσει ούτε στο ελάχιστο οποιαδήποτε κοινή σας στιγμή. Οι διακοπές σας θα βρίθουν από άφθονο πάθος και εναλλαγές. Από τον υπέρτατο ρομαντισμό, θα βρίσκεστε σε μία γεμάτη ένταση διαφωνία εν ριπή οφθαλμού και μετά θα κάνετε παθιασμένο σεξ, ως επισφράγιση της συμφιλίωσής σας. Μαζί με τον Σκορπιό θα ζήσεις για λίγο στα άκρα, ωστόσο όσα έχεις δει από την αρνητική πλευρά του δεν είναι τίποτα, μέχρι να κάνεις το λάθος να κοιτάξεις ένα γοητευτικό εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου που θα περάσει από μπροστά σου. Ο Σκορπιός θα βγάλει το κεντρί του και δεν σε γλιτώνει τίποτα από το δηλητήριό του. Γι’ αυτό έχε το νου σου να μην προκαλέσεις για κανένα λόγο την ανασφάλειά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν το έτερόν σου ήμισυ είναι Τοξότης, τότε σε συμβουλεύουμε να μην επενδύσεις πολλά χρήματα σε κανένα ακριβό δωμάτιο κάποιου πολυτελούς, γεμάτου παροχές και υπηρεσίες ξενοδοχείου, γιατί θα πάνε χαράμι και είναι κρίμα σε τέτοιους καιρούς. Κλείσε το πιο φτηνό και άθλιο δωμάτιο του νησιού, δεδομένου του ότι θα το δεις ελάχιστα, αφού ο Τοξότης θα θέλει διαρκώς να κάνετε πράγματα πέρα-δώθε, διαφορετικά δε κάθε φορά. Το να κάτσετε απλά και να χαλαρώσετε στο δωμάτιο, είναι κάτι που δεν πρόκειται να γίνει που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, οπότε έχε μαζί σου πολλά τονωτικά ροφήματα, βιταμίνες, κουράγιο, και μην ξεχάσεις να φυλάξεις μερικές μέρες άδεια για να ξεκουραστείς, όταν τελειώσουν οι διακοπές μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ατελείωτες στιγμές θερινής ραστώνης, ήσυχες και χαλαρές βραδιές, ήρεμες και οργανωμένες καταστάσεις είναι αυτά που θα συναντήσεις κατά κύριο λόγο στις διακοπές σου μαζί με τον Αιγόκερω. Το πρόγραμμα της ημέρας θα είναι πάνω-κάτω το ίδιο καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών και όλα θα κυλούν ατάραχα. Αν τώρα εσύ αποζητάς περιπέτειες και συγκινήσεις, τότε ένας μόνο τρόπος υπάρχει να τις βρεις με τον Αιγόκερω: προσπάθησε να τον κάνεις να σου ανοιχτεί. Είναι κάτι που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα, καθώς οι περιπετειώδεις προσπάθειές σου θα σε γεμίζουν με τόση αδρεναλίνη, που ούτε μια ώρα κανόε καγιάκ στα αφρισμένα νερά του πιο άγριου ποταμού δεν μπορούν να προσφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόος και απλές, κοινές, συνηθισμένες διακοπές, είναι πράγματα που δεν πάνε μαζί, αλληλοαναιρούνται, πώς να το κάνουμε. Ο Υδροχόος σου, αν δεν τον γνωρίζεις αρκετά, το πιθανότερο είναι ότι στις διακοπές θα σε ξαφνιάσει με το πρωτοποριακό και περιπετειώδες πνεύμα του. Μην περιμένεις ότι θα κάνετε όλα όσα κάνουν οι υπόλοιποι άνθρωποι, με τον τρόπο που τα κάνουν, ή τις ώρες που τα κάνουν. Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, κάθε τι που θα κάνετε στις διακοπές σας θα συνίσταται από καινοτόμες ιδέες, διαφορετικότητα και εκπλήξεις. Τώρα, το εάν αυτές οι εκπλήξεις θα σου φανούν ευχάριστες ή δυσάρεστες, αυτό είναι που θα δείξει και το πόσο ταιριάζετε στην πραγματικότητα.

ΙΧΘΕΙΣ
Με τον Ιχθύ θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψεις τον ρομαντισμό μέσα σε κάθε τι. Μπάνιο στη θάλασσα μαζί; Είναι ρομαντικό. Ξαπλωμένοι στις πετσέτες σας να κάνετε ηλιοθεραπεία πλάι-πλάι; Είναι ρομαντικό. Χταποδάκι ξιδάτο στην ταβέρνα με ουζάκι δίπλα στο κύμα; Βολτούλα στα σοκάκια του νησιού με αργό βήμα πιασμένοι χεράκι-χεράκι; Άραγμα στις ξαπλώστρες της παραλίας το βράδυ χαζεύοντας τα αστέρια; Μάντεψε… ω, ναι! Όλα αυτά είναι ρομαντικά! Φρόντισε λοιπόν να μην του το χαλάσεις υποτιμώντας τη σημασία των μικρών αλλά σημαντικών για εκείνον στιγμών. Αν όλο αυτό το μελιστάλαχτο σε πνίγει, μη φρικάρεις. Σκέψου ότι αυτές οι υπερβολικές δόσεις ρομάντζας λειτουργούν και ως εξισορροπητικό της σκληρότητας της ρουτίνας της καθημερινότητάς σου πίσω στο σπίτι.

9 πράγματα που οι άνδρες κρύβουν από τις γυναίκες



Ποιες γυναίκες προτιμούν, αυτές που του... δυσκολεύουν τη ζωή ή αυτές που του τη διευκολύνουν; ...

Η επιστήμη έχει τις απαντήσεις!
1. Ναι, είναι για το σεξ. Οι άνδρες αγαπούν το σεξ, αγαπούν την ποικιλία. Οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες που απολαμβάνουν το σεξ και την ποικιλία και είναι δραστήριες στο σεξ.

2. Ένας άνθρωπος είναι λιγότερο πιθανό να αισθανθεί ερωτισμό, αν μια γυναίκα του κάνει τη ζωή του δύσκολη. Όταν οι γυναίκες θέλουν αγκαλίτσες, είναι μάλλον λάθος να ξεκινήσουν καβγά γιατί ο σύντροφός τους άφησε το καπάκι της τουαλέτας ανοιχτό ή δεν πέταξε τα σκουπίδια.

3. Οι άνδρες είναι παθιασμένοι με τα πράγματα που οι γυναίκες μισούν. Σε γενικές γραμμές όταν οι άνδρες δηλώνουν σε μια γυναίκα ότι δεν τους αρέσουν τα κινούμενα σχέδια, οι ταινίες δράσης, οι μοτοσικλέτες, ο αθλητισμός, τα πυροβόλα όπλα, οι Simpsons κλπ. απλά ψεύδονται πιθανότατα για να της ρίξουν στο κρεβάτι!

4. Οι άνδρες δεν έχουν τα ίδια γούστα στη διασκέδαση με τις γυναίκες. Προτιμούν να κάνουν οτιδήποτε άλλο παρά να δούν τη Μπρίτζετ Τζόουνς, αν και μπορεί τελικά να το κάνουν για το σεξ.

5. Η μέρα έχει μόνο 24 ώρες. Οκτώ ώρες ύπνου, δέκα ώρες στη δουλειά, δύο ώρες για φίλους και κοινωνικές επαφές, 90 λεπτά στο γυμναστήριο, 90 λεπτά για μαγείρεμα, φαγητό και πλύσιμο και μένει μόνο μία ώρα κάθε ημέρα για προσωπικές στιγμές. Για αυτό δε γουστάρουν τα πολλά πολλά.

6. Οι γυναίκες έχουν κρύα χέρια, πόδια, άκρα και άλλα μέρη του σώματος. Οι άνδρες μερικές φορές αισθάνονται λίγο σαν προσωπικές συσκευές θέρμανσης.

7. Όταν οι γυναίκες λένε ότι θέλουν να καθίσουν και να μιλήσουν, οι άνδρες καταλαβαίνουν ''έχω τα νεύρα μου''. Αισθάνεστε πολλές φορές ότι ποτέ δεν θέλουμε να μιλήσουμε για πράγματα που σας αρέσουν, όπως τα σπορ, έτσι όταν ακούτε από μας ότι θέλουμε να μιλήσουμε το εκλαμβάνετε ως μήνυμα ότι κάτι μας έχει ενοχλήσει. Και φυσικά προσπαθείτε να αποφύγετε τη συζήτηση.

8. Οι άνδρες μισούν το πρώτο ραντεβού επειδή πρέπει να προσποιηθούν. Το να λένε ψέματα δεν είναι διασκέδαση. Δεν μπορούν να περιμένουν να παντρευτούν για να μπορέσουν να πουν πώς αισθάνονται πραγματικά για τη Μπρίτζετ Τζόουνς. Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή ενός άνδρα είναι όταν αυτός δεν χρειάζεται πλέον να λέει ψέματα για να κάνει σεξ.

9. Χωρίς ιδρώτα δουλειά δε γίνεται. Δεν θέλουν να ακούσουν για το πόσο σκληρό ήταν το μάθημα γιόγκα της συντρόφου τους, όταν όλες οι γυναίκες που συμμετείχαν στο μάθημα φορούσαν μακιγιάζ.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τη sexy τραγουδίστρια;




Η γνωστή τραγουδίστρια πραγματοποίησε live εμφάνιση σε beach bar της Μυκόνου, ξεσηκώνοντας τα πλήθη..

Όχι μόνο με τη φωνή της αλλά και με την άκρως αποκαλυπτική εμφάνισή της η Τάμτα τράβηξε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις!









Γιατί οι άντρες δεν κάνουν συχνά στοματικό έρωτα στη γυναίκα;









Το στοματικό είναι μια πολύ διαδεδομένη μορφή σεξ που την αναζητούν όλο και περισσότερο τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες… Το να κάνουν όμως στοματικό οι γυναίκες στον άντρα είναι πιο διαδεδομένο από ότι το αντίθετο. Πολλοί είναι οι άντρες που λένε όχι στο να κάνουν στοματικό έρωτα σε μια γυναίκα., και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό.
Πολλοί είναι αυτοί που σιχαίνονται,καθώς στον μέσο όρο το γεννητικό όργανο της γυναίκας είναι εστία περισσότερων μικροβίων από ότι το γεννητικό όργανο του άντρα, και μπορεί να έχει άσχημη και περίεργη μυρωδιά και γεύση- όπως λένε. Aπό την άλλη πολλοί δεν θεωρούν ότι τους προσφέρει κάποια ηδονή(αν είναι δυνατόν!) και εγωιστικά θεωρούν ότι μόνοι αυτοί έχουν δικαίωμα να δέχονται την απόλαυση του στοματικού σεξ. Αυτό όμως δεν αποτελεί κανόνα. Υπάρχουν και άντρες οι οποίοι γουστάρουν να κάνουν στοματικό και να βλέπουν την κοπέλα να απογειώνεται..
Όμως κακά τα ψέμματα- το στοματικό σεξ απο την πλευρά των γυναικών είναι πιο διαδεδομένο από ότι το αντίθετο και ένας λόγος είναι κυρίως το ότι οι γυναίκες δεν το ζητούν και δεν το απαιτούν, αναφέρει τ queen.gr. Οι άντρες, συνήθως κατόπιν απαίτησης της γυναίκας προβαίνουν στην πράξη, ενώ πιο συχνό είναι να το κάνουν σε μια κοπέλα που τους ενδιαφέρει πραγματικά και όχι σε ένα απλό one night stand. Oπότε, την ηδονή του στοματικού νιώθουν πιο πολύ οι κοπέλες μέσα σε σχέση σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, διότι εκεί οι άντρες ενδιαφέρονται πραγματικά να τις ικανοποιήσουν, ενώ παράλληλα τις γνωρίζουν και δεν τίθενται και λόγοι τύπου «σιχαίνομαι-δεν σε ξέρω»….
Πάντως οι περισσότερες γυναίκες είτε το ζητούν είτε όχι, θέλουν και απολαμβάνουν όσο και οι άντρες το στοματικό σεξ.

Η Άσλεϊ Χόγκαν όπως την γέννησε η μάνα της, από τη μέση και πάνω (Photos)









Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την συνέλαβε τόπλες στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου στο Μαϊάμι.
Δες όλη τη σειρά των φωτογραφιών και μείνε κι εσύ…




Ανέκδοτο:Συμπτώσεις!!




Τρεις φίλοι συζητούν σχετικά με τις συμπτώσεις:


-Η γυναίκα μου διάβαζε την “Ιστορία δύο πόλεων” και γέννησε δίδυμα!
-Η δικιά μου διάβαζε τους “Τρεις σωματοφύλακες και γέννησε τρίδυμα!
Τότε ο τρίτος πετάγεται από τη θέση του πανικόβλητος και φωνάζει:
-Ωχ, πρέπει να πάω αμέσως στο σπίτι μου! Την ώρα που έφευγα η γυναίκα μου διάβαζε το “Ο Αλή Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες”!

Φοβερές Ατάκες Από Δικαστήρια! Πολύ Γέλιο…





Tα ακόλουθα είναι από το βιβλίο Disorder in the American Courts…και έχουν ειπωθεί από ανθρώπους σε δικαστήρια- έχουν καταγραφεί κατά λέξη από δικαστικούς ρεπόρτερ στην Αμερική, οι οποίοι… μετά βίας παρέμεναν σοβαροί την ώρα που γίνονταν οι ερωταποκρίσεις.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σας είπε ο άντρας σας εκείνο το πρωί;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ. Είπε «Πού βρίσκομαι, Κάθριν;»

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Και γιατί σας αναστάτωσε τόσο;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Το όνομά μου είναι Σούζαν!
_
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Είστε σεξουαλικά ενεργή;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ¨ Οχι, απλώς μένω ξαπλωμένη.
_
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ο μικρότερος γιος, ο εικοσάχρονος, τι ηλικίας είναι;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Είναι 20, όσο περίπου και το IQ σας.
_
ΔΙΚ: Ήσουν παρών όταν πάρθηκε η φωτογραφία σου;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Τώρα με δουλεύετε;
_
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Ώστε η ημερομηνία της σύλληψης του παιδιού ήταν η 8η Αυγούστου;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι.
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Και τι κάνατε εκείνο τον καιρό;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Έκανα σεξ.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και είχε τρία παιδιά, έτσι δεν είναι;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πόσα ήταν αγόρια;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Κανένα.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Υπήρχε κανένα κορίτσι;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Κύριε Δικαστά, νομίζω χρειάζομαι άλλον δικηγόρο. Μπορώ να πάρω άλλον;
_
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πώς τερματίστηκε ο πρώτος σας γάμος;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Λόγω θανάτου.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και με τίνος τον θάνατο τερματίστηκε;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Για μαντέψτε;
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Μπορείτε να περιγράψετε το άτομο;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ήταν μεσαίου αναστήματος και είχε γένεια.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. Ήταν άντρας ή γυναίκα;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Αν δεν είχε έρθει κανα τσίρκο στην πόλη, μάλλον άντρας θα έλεγα.
_
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Γιατρέ, πόσες από τις νεκροψίες σας τις έχετε διενεργήσει
σε νεκρούς ανθρώπους;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ : Όλες. Οι ζωντανοί, ξέρετε, αντιστέκονται πάρα πολύ.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Θυμάστε την ώρα που εξετάσατε το σώμα;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Η αυτοψία άρχισε γύρω στις 8:30 πμ.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και ο κύριος Νέντον ήταν νεκρός εκείνη την ώρα;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Αν όχι, σίγουρα ήταν μέχρι να τελειώσω.
_
Και τελος:
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Γιατρέ, πριν διενεργήσετε τη νεκροψία, ελέγξατε αν υπήρχε σφυγμός;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Όχι
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ελέγξατε την πίεση του αίματος;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: ‘Οχι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ελέγξατε την αναπνοή;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Όχι..
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ώστε λοιπόν, είναι πιθανόν ο ασθενής να ήταν ζωντανός όταν αρχίσατε την νεκροψία;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: ‘Οχι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πώς μπορείτε να είστε σίγουρος, γιατρέ;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Γιατί ο εγκέφαλός του βρισκόταν πάνω στο γραφείο μου σε μια γυάλα.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Α, μάλιστα. Όμως θα μπορούσε ο ασθενής, παρ’ όλα αυτά, να είναι ακόμα ζωντανός;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι, είναι πιθανόν- θα μπορούσε να είναι ζωντανός και να ασκεί τη δικηγορία.

Τι Προβλήματα Προκαλούν Οι Σαγιονάρες…



Οι σαγιονάρες είναι ωραίες για την παραλία ή για τις πισίνες, αλλά όταν πρόκειται για μεγάλους περιπάτους, ειδικοί προτρέπουν να φοράτε κανονικά παπούτσια.





Είναι ιδιαίτερα κακή ιδέα για τη συμμετοχή σε αθλήματα ή για διαδρομές πεζοπορίας και…

μεγάλους περιπάτους στην πόλη, δηλώνουν ειδικοί. Οι σαγιονάρες δεν προσφέρουν στήριξη στην καμάρα, προστασία στη φτέρνα ή απορρόφηση της έντασης, σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Ποδιάτρων.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους, ορθοπεδικοί του Mount Sinai School of Medicine στη Νέα Υόρκη, προειδοποίησαν ότι η έλλειψη απορρόφησης της έντασης από τις σαγιονάρες μπορεί να οδηγήσει σε πόνο στην πατούσα, τα πόδια, τους γλουτούς και τη μέση.

Ακόμα χειρότερα, μπορεί να οδηγήσουν σε διάστρεμμα στον αστράγαλο, κατάγματα στα δάχτυλα και σπασμένα νύχια, πελματιαία απονευρωσίτιδα, καθώς και προβλήματα νεύρων.

Οι σαγιονάρες μπορεί να επηρεάσουν τον έλεγχο του οδηγού ενός οχήματος αν γλιστρήσουν από το πόδι και σφηνώσουν κάτω από τα πεντάλ, σύμφωνα με το Bill Van Tassel, της Αμερικανικής Ένωσης Αυτοκινητιστών. Πρόσθεσε: «Ό,τι φοράτε στα πόδια σας δεν θα πρέπει να είναι τόσο χαλαρό που να βγαίνει και να παρεμβάλλεται με τα πεντάλ».

Άλλος κίνδυνος όταν φοράμε σαγιονάρες είναι η βλάβη από την ηλιακή ακτινοβολία. Όταν εκθέτετε το γυμνό σας πόδι, την ημέρα, να έχετε εξασφαλίσει ότι φοράτε αντηλιακό για να μειώσετε τον κίνδυνο καρκίνου στο δέρμα.

Τι Σχέση Έχει Το Facebook Με Την Κατάθλιψη Στους Νέους;





Μέχρι πρόσφατα οι ειδικοί θεωρούσαν ότι όσο περισσότερη ώρα περνάει κανείς στο facebook και στα άλλα ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα, ιδίως αν είναι νέος, τόσο αυξάνει ο κίνδυνος να εμφανίσει κατάθλιψη.

Μία νέα αμερικανική έρευνα όμως, έρχεται να διαλύσει αυτές τις ανησυχίες, καθώς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, κατά πάσα πιθανότητα, τέτοιος φόβος είναι αδικαιολόγητος.

Οι ερευνητές της Σχολής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν, με επικεφαλής την καθηγήτρια παιδιατρικής Μέγκαν Μορένο, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό για θέματαυγείαςτων εφήβων “Journal of Adolescent Health”, έκαναν έρευνα μεταξύ 190 φοιτητών ηλικίας 18 έως 23 ετών και δεν βρήκαν στοιχεία που να δικαιολογούν τη σχέση μεταξύ χρήσης κοινωνικών δικτύων και κατάθλιψης.

Η συσχέτιση facebook – κατάθλιψης ιδίως μεταξύ των εφήβων έγινε πέρυσι από μία μελέτη της Αμερικανικής Εταιρίας Παιδιατρικής. Αντίθετα, η νέα έρευνα θεωρεί πρόωρο να θέτουν οι γιατροί ζήτημα κινδύνου κατάθλιψης, αν ένας νέος περνάει αρκετές ώρες στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως επεσήμαναν, και άλλες έρευνες στο παρελθόν, που αφορούσαν άλλες χρήσεις του ηλεκτρονικού υπολογιστή (e-mail, chat κ.α.), επίσης δεν είχαν βρει κάποια συσχέτιση με την κατάθλιψη.

Όπως είπε η Μέγκαν Μορένο, ακόμα και αν ένα παιδί αφιερώνει αρκετό χρόνο στα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook, οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν, εφόσον δεν αλλάζει η διάθεση και συμπεριφορά του παιδιού, έχει πάντα φίλους (όχι ηλεκτρονικούς!) και τα πάει καλά στο σχολείο. Από την άλλη, πρόσθεσε, τόσο οι γονείς όσο και οι καθηγητές θα πρέπει να φροντίζουν να συστήνουν τη λελογισμένη χρήση των κοινωνικών δικτύων.

Δίχρονες Μπαλαρίνες Πλακώθηκαν Στη Μέση Της Παράστασης!




Mια συνηθισμένη παράσταση παιδικού μπαλέτου…είχε εντελώς απρόσμενη εξέλιξη…

αφού δύο χορεύτριες 2 ετών ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση των γονιών για να τις χωρίσουν! Απ’ ότι φαίνεται δεν χωρούν δύο βεντέτες στην ίδια σκηνή…


Η Φραντζέσκα Μελά Γδύνεται Κρατάει Μαχαίρια Και Γουστάρει!!!!!





Θυμόμαστε τα γυμνά της Φραντζέσκας Μελά;

Κάποτε με τις επιλογές και τις κινήσεις μπροστά και πίσω απο τις κάμερες προκαλούσε. Σχόλια και όχι μόνο.Ομολογουμένως μαζί με την σύγχρονη Ελίνα Μπεκάκου αποτελούν τις δύο πιό καυτές παρουσίες που γνωρίσαμε μέσα απο Ελληνικά Big Brother…Για πάρτε μάτι…έτσι να τελειώσει η μέρα σήμερα που ήταν η πιό καυτή-μέχρι την επόμενη-με όνειρα!!!!


















Πασίγνωστη Ηθοποιός…Χωρίς Εσώρουχο!!!


Ξεχασιάρα μας… βγήκε

Η πρόκληση είναι στο αίμα της και συνηθίζει να γίνεται αντικείμενο συζήτησης τόσο για τις προκλητικές εμφανίσεις της και για την προκλητική συμπεριφορά της.

Ο λόγος για την Lindsay Lohan, που φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα σε έξοδό της στο Μαλιμπού. Το πρόβλημα ήταν ότι όχι μόνο ξέχασε να φορέσει εσώρουχο αλλά αμέλησε να κουμπώσει τα κουμπιά του φορέματος. Έτσι όταν ο αέρας φύσηξε για λίγο… έγινε και η αποκάλυψη. Οι φωτορεπόρτερ την εντόπισαν την ώρα που έβγαινε από εστιατόριο στο Μαλιμπού και φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία.

Τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός να πρωταγωνιστεί στην ταινία για τη ζωή της Elizabeth Taylor και φαίνεται ότι είναι… ξεχασιάρα.






ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

 
Powered by Blogger