Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Πανικός σε κεντρικό δρόμο της Βραζιλίας - "Γυμνό" μοντέλο σταμάτησε την κυκλοφορία...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





-Η 23χρονη Αryane Steinkopf που είναι γνωστή στη χώρα της για τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Panico», δημιούργησε η ίδια πανικό...



Η Βραζιλιάνα για τη φωτογράφισή της στο Playboy περπάτησε σχεδόν γυμνή στη μέση μιας λεωφόρου του Σάο Πάολο με αποτέλεσμα (φυσικά) να σταματήσει την κυκλοφορία.


Η Aryane αρχικά εμφανίστηκε στο δρόμο με ένα μαύρο μίνι φόρεμα, στη συνέχεια έμεινε με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και στο τέλος τα έβγαλε όλα.

Οι 16 πιο σέξι γυναίκες ποδοσφαιριστών που θα λάβουν μέρος στο Euro 2012 (pics)





Γιατί το ποδόσφαιρο έχει και έξω από το γήπεδο τη γοητεία του.Λίγο πριν από τη σέντρα του Euro 2012, λοιπόν, η Ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport διάλεξε την ομορφότερη σύντροφο ποδοσφαιριστή, μία από κάθε χώρα (16 δηλαδή στο σύνολο), και την παρουσίασε.

Δείτε τις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Πολωνία – Σάντρα Τζίβισεκ (Βόιτσιεχ Στσέζνι)


Ελλάδα – Αλεξάνδρα Λοΐζου (Γιώργος Σαμαράς)

Ρωσία – Τζούλια Αρσάβινα (Αντρέι Αρσάβιν)

Τσεχία – Ράντκα Κοκούροβα (Τόμας Ροσίτσκι)

Ολλανδία – Γιολάντε Καμπάου (Γουέσλεϊ Σνάιντερ)


Δανία – Μίσε Μπεκίρι (Άντερς Λίντεγκααρντ)

Γερμανία – Λένα Γκέρκε (Σάμι Κεντίρα)

Πορτογαλία – Ιρίνα Σάικ (Κριστιάνο Ρονάλντο)

Ισπανία – Σακίρα (Ζεράρ Πικέ)

Ιταλία – Κριστίνα Ντε Πιν (Ρικάρντο Μοντολίβο)

ΕΙΡΕ – Κλαουντίν Πάλμερ (Ρόμπι Κιν)

Κροατία – Τατιάνα Μπάτινιτς (Ιβάν Ράκιτιτς)

Ουκρανία - Γιούλια Βορονίν (Αντρέι Βορονίν)

Σουηδία – Οκσάνα Άντερσον (Κρίστιαν Βίλχεμσον)

Γαλλία – Τατιάνα Γκολοβίν (Σαμίρ Νασρί)

Αγγλία – Μέλανι Σλέιντ (Θίο Γουόλκοτ)

Πορνοστάρ ιδρύει ακροαριστερό κόμμα



Έχει στο ενεργητικό της μια καριέρα με συμμετοχές σε 180 ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου και από εδώ και στο εξής θα επιδιώκει την εκλογή της στο Κοινοβούλιο. Εντάσσεται στο χώρο της Άκρας Αριστεράς ως συνέχεια του αντιθεϊστικού κινήματος που είχε ιδρύσει τον Αύγουστο του....





2011, με αντικαπιταλιστική και αντιρατσιστική κατεύθυνση. Ο λόγος για τη Γαλλίδα Σελίν Μπαρά η οποία σύμφωνα με τη Figaro κατέθεσε την υποψηφιότητά του κόμματός της στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της Ariège.

Η 33χρονη μελαχρινή με το πλούσιο στήθος τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης της πορνείας σε αυστηρά προσδιορισμένα διαμερίσματα της πόλης, εβδομάδα 30 ωρών εργασίας, εθνικοποίηση όλων των τραπεζών και δωρεάν παροχή νερού και ηλεκτρικής ενέργειας στους Γάλλους.

Επίσης προτείνει να κλείσουν στη Γαλλία όλες οι εγκαταστάσεις θρησκευτικής σημασίας αφού δηλώνει κατά όλων των θρησκειών.

Πώς κάνει ντουζ ένας άνδρας και πώς μια γυναίκα;






Γυναίκα
1. Γδύνεστε τοποθετώντας τα ρούχα σε διαφορετικά καλάθια (ασπρόρουχα, χρωματιστά).
2. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο μπάνιο. Εάν καθοδόν συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά.....

δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο μπάνιο.
3. Παρατηρείτε το είδωλό σας στον καθρέφτη και παραπονιόσαστε για το στομαχάκι που αποκτήσατε.
4. Μπαίνετε στο ντους.
5. Πλύσιμο σώματος διαλέγοντας με τη σειρά το πανάκι για το πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια, το φυσικό σπόγγο Καλύμνου και την ελαφρόπετρα Σαντορίνης.
6. Λούσιμο μαλλιών πρώτο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.
7. Λούσιμο μαλλιών δεύτερο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.
8. Μαλακτικό μαλλιών με βάση έλαια jojoba και αποξηραμένους όρχεις νορβηγικού κάστορα. Το αφήνετε τρία λεπτά να δράσει.
9. Στο διάστημα αυτό απλώνετε στο πρόσωπο μάσκα από χτυπητά αβγά και
μούσμουλα. Το αφήνετε τρία λεπτά να δράσει.
10. Κατόπιν και αφού εν τω μεταξύ έχουν περάσει και τα τρία λεπτά του μαλακτικού ξεπλένετε το κεφάλι.
11. Ξύρισμα στα πόδια και στις μασχάλες. Μην ξεχνάτε την περιοχή γύρω από το μπικίνι. Αποφασίζετε όμως να την αποτριχώσετε με κερί.
12. Κατά την αφαίρεση του κεριού αμολάτε τσιρίδα η οποία αργότερα θα δικαιολογηθεί ως κραυγή αγανάκτησης για τις πιτσιλιές που εντοπίσατε και πάλι στη λεκάνη της τουαλέτας.
13. Βγαίνετε και αφού σφίξετε καλά τις βρύσες στεγνώνετε όλες τις υγρές επιφάνειες ... Ακολουθεί ψεκασμός με ειδικά αντί-μυκητιακά και αντί-μουχλιακά σπρέι.
14. Στεγνώνετε το σώμα με πετσέτα η οποία έχει έκταση όσο ο κάμπος της Λάρισας x2.
15. Τυλίγετε το κεφάλι με δεύτερη πετσέτα σε στιλ Σεβάχ ο Θαλασσινός.
16. Ψάχνετε με επιμονή κάθε σημείο του σώματός σας για σπυράκια, τα οποία εξολοθρεύονται πάραυτα με ειδικό τσιμπιδάκι για το σκοπό αυτό.
17. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο δωμάτιο. Εάν καθοδόν συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο δωμάτιο, ξοδεύοντας τις επόμενες δυο ώρες διαλέγοντας ποιο από τα
φρεσκοπλυμενοσιδερωμένα ρούχα θα φορέσετε!
Άνδρας
1. Αράζεις στο κρεβάτι και γδύνεσαι πετώντας τα ρούχα στο σωρό με τα υπόλοιπα.
2. Προχωράς όπως σε γέννησε η μάνα σου προς το μπάνιο. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου κορδώνεσαι επιδεικνύοντας περήφανα τον Xoσέ.3. Στο μπάνιο τώρα. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δε διέκρινες κανέναν, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. Καμαρώνεις τον Xoσέ ξύνεις τα γεννητικά σου όργανα και μυρίζεις τελευταία φορά για σήμερα το μπρούσκο αντρικό σου άρωμα στα δάχτυλα με τα οποία ξυνόσουν.
4. Μπαίνεις στο ντους.
5. Δεν ψάχνεις για πανάκι (γιατί απλούστατα δεν έχεις από αυτό)
6. Πλένεις μούρη και μασχάλες.
7. Την αμολάς και χαίρεσαι με τα ηχητικά εφέ που δημιουργούνται μες στο μπάνιο.8. Ακολουθεί πλύσιμο του Xoσέ, της γύρω περιοχής και του κ@λου. Μην παραλείψεις να αφήσεις για σουβενίρ μερικές από τις τρίχες των Σημείων αυτών πάνω στο σαπούνι.
9. Συνεχίζεις με λούσιμο του κεφαλιού με ένα οποιοδήποτε σαμπουάν.
10. Παραμερίζεις την κουρτίνα και κοιτιέσαι με τους αφρούς στο κεφάλι, στον καθρέφτη.11. Μην ξεχάσεις να κατουρήσεις.
12. Ξεπλένεσαι.
13. Βγαίνεις αγνοώντας την Μικρή Πρέσπα που έχει δημιουργηθεί επειδή δεν είχες τραβήξει εντελώς την κουρτίνα.
14. Καμαρώνεις στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα σου και ρουφάς το σκεμπέ σου προσπαθώντας να διακρίνεις τους κοιλιακούς σου μυς. Δε διέκρινες κανένα, μην πτοείσαι κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι. Καμαρώνεις τον Χοσέ.
15. Γρήγορο στέγνωμα και βγαίνεις αφήνοντας τα φώτα ανοιχτά και την
κουρτίνα να στραγγίζει στο πάτωμα αντί στην ντουζιέρα.
16. Με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση προχωράς προς το δωμάτιο με αέρα αρχαίου ολυμπιονίκη. Εάν καθοδόν συναντήσεις τη φίλη σου ακολουθούν αποκαλυπτήρια σε συνδυασμό με διάφορες ατάκες π.χ. Πες μου μωρό μου τη γνώμη σου για το εκκρεμές του Φουκώ....λάμπει το θηρίο...
κ.τ.λ.
17. Στο δωμάτιο πετάς την πετσέτα στο κρεβάτι η σε καρέκλα και ντύνεσαι σε διάστημα δυο λεπτών φορώντας τα ρούχα που φορούσες και πριν -συμπεριλαμβανομένου και του σώβρακου- αφού ελέγξεις πρώτα εάν έχει εσωτερικά ίχνος από φρενάρισμα- μη μας περάσουνε και για σιχαμένους!

Δωράκι από την Kim Kardashian για τους 2 εκατ. fans που έφτασε στο Instagram









Τους 2 εκατομμύρια followers έφθασε η Kim Kardashian στο Instagram και τους ευχαρίστησε με μία ολοκαίνουρια σέξι πόζα της, έτσι για να το γιορτάσουν!....

"Σας ευχαριστώ όλους εσάς τα 2 εκατομμύρια σέξι κτήνη που με ακολουθείτε στο Instagram", τουίταρε η Kim Kardashian μαζί με το link στον Instagram λογαριασμό της, το οποίο ήταν δωράκι για την ημέρα. Μια ολοκαίνουρια πόζα με μπότες πάνω από το γόνατο, εσώρουχα και δερμάτινο μπουφάν.
Η Kim την Πέμπτη 31 Μαΐου, όταν και έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ σε followers, μην ξεχνάς ότι έχει 15 εκατομμύρια που την ακολουθούν στο twitter, πόσταρε ακόμη μια φωτογραφία της από το 1989 με τον θρύλο του μπάσκετ, Magic Johnson, όπου οι δύο τους παίζουν σε κήπο. Η Kim φοράει τα αγαπημένα της ρούχα. Μόνο τα εσώρουχα.



Στο Instagram η Kim βάζει διάφορες φωτογραφίες της, όπως μια σειρά "Wet & Wild" βρεγμένη με το μαγιό της, αλλά και διάφορα "πάθη" της καθημερινά, όπως το χρώμα φούξια.








Μωρό γεννήθηκε με δώδεκα δάκτυλα



Με ανοιχτό το στόμα έμειναν γιατροί και γονείς στη θέα των δώδεκα δακτύλων του μωρού τα οποία, μάλιστα κανένας δεν είχε παρατηρήσει από την αρχή.

Το αγοράκι γεννήθηκε πριν από δύο μήνες στην πολιτεία του Τενεσί και ήταν εξαρχής απόλυτα υγιές.

Μόλις, όμως, η κλινική έδωσε στη μητέρα τα αποτυπώματα από τα δάκτυλα των ποδιών του μικρού, εκείνη άρχισε να μετράει. «1,2, 3…6″!

Τα μετρούσε ξανά και ξανά και ο αριθμός ήταν ο ίδιος και στα δύο πόδια.

Οι γιατροί που εξέτασαν το μωρό είπαν ότι δεν θα χρειαστεί επέμβαση καθώς το έκτο στέλεχος του κάθε ποδιού είναι απολύτως υγιές και δεν πρόκειται να του δηξμιουργήσει πρόβλημα.

Η κυρία Μαλόουν, μητέρα του παιδιού αντιμετωπίζει πλέον τα επιπλέον δάχτυλα ως ένα χάρισμα του παιδιού που μπορεί στο μέλλον να του φανούν και εξαιρετικά χρήσιμα.

«Ίσως γίνει ένας καλός ποδοσφαιριστής» είπε χαρακτηριστικά.

Εκπληκτικό ξενοδοχείο μέσα σε βράχο με θέα την Αδριατική...



Λαξευμένο μέσα σε έναν ασβεστολιθικό βράχο, με θέα την γαλαζοπράσινη Αδριατική θάλασσα, βρίσκεται το ξενοδοχείο Grotta Palazzese στο Polignano a Mare, σε μια απαράμιλλη τοποθεσία που μαγεύει τους επισκέπτες του εδώ και αιώνες..















Παραπάνω βλέπουμε πως ήταν το 1784 η σπηλιά που φιλοξενεί τώρα το εστιατόριο του ξενοδοχείο

Ούτε που φαντάζεστε τι θα βγει από το φορτηγό…



Δείτε πιο κάτω τον…πανικό!…

Απίστευτο: Ζωντανό ψάρι «κολυμπούσε» στον πνεύμονα έφηβου!



Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και συνέβη στην Ινδία.
Οι γιατροί χειρούργησαν ένα 12χρονο αγόρι για να αφαιρέσουν από τον πνεύμονά του ένα ψάρι, ζωντανό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, o μικρός Ανίλ Μπαρέλα (Anil Barela) κατάπιε ένα γεμάτο λέπια ψάρι 9 εκατοστών ενώ έπαιζε σε έναν ποταμό στην περιοχή Khargone.

Οι νεαροί Ινδοί συνηθίζουν να καταπίνουν ζωντανά ψάρια για πλάκα. Το συγκεκριμένο ψάρι όμως, με ένα απίθανο τρόπο, κατέληξε στον πνεύμονα του 12χρονου αντί για το στομάχι του!

Οι γιατροί τον έβαλαν επειγόντως στο χειρουργείο καθώς ο νεαρός δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

“Το ψάρι ήταν ζωντανό μέχρι που το αφαιρέσαμε, γεγονός που περιόριζε τη λειτουργία των πνευμόνων του αγοριού και του στερούσε οξυγόνο”, δήλωσε ο ένας εκ των ιατρών.

Ποια τραγουδίστρια «λιώνει» στο γυμναστήριο;



Μπορεί να διαθέτει άψογη σιλουέτα αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα γυμναστικής και σωστής διατροφής...

Η τραγουδίστρια παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρίσκει χρόνο για να γυμναστεί.

Ο λόγος για την Τάμτα που παρά το χορό που ρίχνει κάθε φορά που εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο, εκείνη ωστόσο δεν σταματάει να πηγαίνει γυμναστήριο.

Την  φωτογραφία ανέβασαν οι θαυμαστές της στην επίσημη σελίδα του fan club της στο twitter.

Πασίγνωστη ηθοποιός εμπλέκεται σε σκάνδαλο... πορνείας



Σε σκάνδαλο πορνείας εμπλέκεται η πιο διάσημη ηθοποιός της Κίνας, Zhang Ziyi, γνωστή από την ταινία «Αναμνήσεις μιας γκέισας».
Η διάσημη ηθοποιός που της έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα, κατηγορείται ότι τα τελευταία χρόνια έχει λάβει περισσότερα από 80 εκατ. δολάρια για τις ερωτικές υπηρεσίες που προσέφερε σεισχυρούς άντρες πολιτικούς και πλούσιους Κινέζους επιχειρηματίες.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή επί πληρωμή, είναι και ο πρώηνυπουργός Εμπορίου Bo Xilai.

Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι από το 2004 μέχρι το 2007 έλαβε τεράστια χρηματικά ποσά από τον Bo, ως αντάλλαγμα για τις ερωτικές της υπηρεσίες, ενώ τα 10 κρυφά ερωτικά ραντεβού μαζί του στην περιοχή του Πεκίνου, της απέφεραν περίπου 1,25 εκατ. ευρώ τη φορά!

Η Zhang Ziyi στις Κάννες το Μάιο του 2010

Η Ziyi γνώρισε τον πρώην υπουργό από τον επιχειρηματία Xu Ming, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς. Όπως ισχυρίστηκε ο επιχειρηματίας στις Αρχές, μόνο το 2007 πλήρωσε την ηθοποιό με 750.000 ευρώ για μία ερωτική συνεύρεση μαζί της, ενώ αργότερα έκανε παρόμοια συμφωνία και για τον πρώην υπουργό.

Συνολικά δήλωσε ότι για τις ερωτικές υπηρεσίες που του προσέφερε η διάσημη σταρ πλήρωσε 23 εκατ. ευρώ!

Τα Μ.Μ.Ε. της Κίνας κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει απασχολήσει την Κίνα στην μετά Μάο εποχή, αφού φαίνεται ότι παρόμοιες συμφωνίες έκανε και με άλλους πλούσιους και ισχυρούς άντρες.

Η διάσημη ηθοποιός στην ταινία «Αναμνήσεις μιας γκέισας»

H Κινέζα ηθοποιός Zhang Ziyi που φέτος δεν έδωσε το παρών στο φεστιβάλ των Κανών για την προώθηση της νέας της ταινίας «Dangerous Liaisons», κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω των δικηγόρων της, αρνούμενη τις κατηγορίες ότι εξέδιδε τον εαυτό της.

Ωστόσο ήδη γίνονται έλεγχοι όχι μόνο για τα παράνομα κέρδη που εισέπραττε από τις πληρωμένες υπηρεσίες που προσέφερε, αλλά και για το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής χάρη στις παρεμβάσεις του Xu και ανώτερων αξιωματούχων της κυβέρνησης.


Η Zhang Ziyi, μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του κινέζικου κινηματογράφου ήταν τρεις φορές υποψήφια για βραβείο BAFTA.

Πρωταγωνίστρια των ταινιών «Τίγρης και Δράκος», «Ήρωας» και «Ιπτάμενα Στιλέτα» με την υπέροχη ταινία «Αναμνήσεις μιας γκέισας» μας έβαλε στα άδυτα του μυστηριώδη και γοητευτικού κόσμο της γκέισας, με το λευκό μακιγιάζ και τα τελετουργικά ακριβά κιμονό.

 
Powered by Blogger