Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ Δύο εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία!

Δύο εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία! Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε δύο... επικά εξώφυλλα της Βάνας Μπάρμπα που έγραψαν ιστορία και... σημάδεψαν ανεξίτηλα τους σημερινούς 40άρηδες, τότε νεαρούς και εφήβους.
Το πρώτο είναι του Playboy (1989) και το δεύτερο του ΚΛΙΚ (1995).
Επειδή ζούμε σε προεκλογική περίοδο και η Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει στις εκλογές, με το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ., είπαμε να "βοηθήσουμε" τους αναποφάσιστους να φρεσκάρουν τη μνήμη και την κρίση τους...

Οι βουτιές της Kim στον Άγιο Δομίνικο




Συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της
Συνεχίζει τις διακοπές της στον Άγιο Δομίνικο η Kim Kardashian και όπως φαίνεται το διασκεδάζει ιδιαίτερα. Η τηλεπερσόνα δεν σταματά να αλλάζει τα μαγιό της, δείχνοντας ότι διαθέτει μία πλούσια συλλογή αλλά και να επιδεικνύει τις καμπύλες της.

Η Kim φαίνεται πως αγαπάει την περιπέτεια και τα μακροβούτια αφού δεν δίστασε να βουτήξει στα καταγάλανα νερά από το πολυτελές σκάφος.



Η Kim βρίσκεται σε διακοπές μαζί με την οικογένεια της και απολαμβάνει μερικές μέρες χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας.

2012...το νέο τραγούδι της Ke$ha feat. Flaming Lips!!

2012...το νέο τραγούδι της Ke$ha  feat. Flaming Lips!!

Η Ke$ha μαζί με τους acid rockers Flaming Lips ερμηνεύει το τραγούδι "2012"  ένα rock/ funky/ electro/ jam κομμάτι που μιλάει για την καταστροφή του κόσμου και ...
την χαρά που νοιώθει η τραγουδίστρια όταν ο διπλανός της πονάει “I’m having fun while you’re having pain”,. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του τραγουδιού ακούγονται και κάποια εφφέ όπως τράβηγμα ουράς γάτας. Ακούστε το..

4χρονος πυροβόλησε τον πατέρα του επειδή δεν του πήρε Playstation!




Ένα απίστευτο περιστατικό...
από τη Σαουδική Αραβία μας μεταφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας τετράχρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του επειδή δεν του αγόρασε την κονσόλα... Playstation!

Ο μικρός το είχε ζητήσει ως δώρο και όταν ο μπαμπάς του γύρισε σπίτι χωρίς την κονσόλα ο 4χρονος, νευριασμένος, έπιασε το πιστόλι του από το τραπέζι την ώρα που εκείνος άλλαζε ρούχα και τον πυροβόλησε, σύμφωνα με το Αsharq.

Το δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα δημιουργήσει αρκετό σάλο σχετικά με την βία και τα βιντεοπαιχνίδια.


Νέο ριάλιτι με «καυτά» κορίτσια σε ξενοδοχείο! (pics)





Το Catalina υπόσχεται πως δεν θα είναι ένα ακόμα ριάλιτι στην τηλεοπτική ιστορία αλλά θα καθηλώσει τον κόσμο στον καναπέ του με τις ίντριγκες, τις σέξι ιστορίες του και την 24ωρη διάθεση των πρωταγωνιστών για… ξεφάντωμα.

Είναι απολύτως σίγουρο ότι μετά την προβολή του ριάλιτι στις ΗΠΑ πολλές χώρες θα αρχίσουν να ζητούν κόσμο για ένα ανάλογο τηλεοπτικό προϊόν, καθώς το σενάριό του ακούγεται ενδιαφέρον (και με ανεξάντλητες κόντρες).

Το Catalina είναι ένα ξενοδοχείο στις Νότιες παραλίες του Μαϊάμι και οι εργαζόμενοί του (στην πλειοψηφία τους σέξι νεαρά κορίτσια) όλη μέρα δουλεύουν ενώ όλη νύχτα… πίνουν και χορεύουν.

Στα πρώτα γυρίσματα που έγιναν στην παραλία, οι πρωταγωνιστές φάνηκαν να το διασκεδάζουν και να μην ντρέπονται καθόλου να φανούν διαχυτικοί μπροστά στο φακό.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η πρεμιέρα του σόου θα γίνει στα τέλη Μαΐου.
















Η Ανδρομάχη Ξένου προτιμά τα … brazilian !!








Η Ανδρομάχη Ξένου “προτιμά” τα … brazilian !!

Υπάρχει κολπικός οργασμός;

Υπάρχει κολπικός οργασμός; Είναι μία διαμάχη που κρατάει από την εποχή του Σίγκμουντ Φρόιντ: μπορούν οι γυναίκες να έχουν οργασμό μόνο με διέγερση του κόλπου, ή πάντοτε συνυπάρχει διέγερση της κλειτορίδας; 

Στο ερώτημα δίνει απάντηση μία σειρά άρθρων που δημοσιεύονται στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM) και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως κλειτοριδικός και κολπικός οργασμός είναι δύο εντελώς διαφορετικά φαινόμενα. 

«Έχουμε πολλά στοιχεία όσον αφορά τη διαφορά μεταξύ των δύο οργασμών, εκείνου που ενεργοποιείται κλειτοριδικά και εκείνου που ενεργοποιείται από τον κόλπο», λέει ο δρ Εμάνουελ Τζανίνι, καθηγητής Ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ακίλα, στην Ιταλία και ο επιστήμονας που διοργάνωσε την όλη δημοσίευση.

Θεωρητικώς, η απάντηση στο μυστήριο των δύο οργασμών είναι εύκολη: ρωτάει κανείς μια ομάδα γυναικών ποιον από τους δύο έχει. Στην πράξη όμως, ήταν αρκετά δύσκολο να εντοπιστεί η διαφορά μεταξύ τους.

Η γαλλίδα γυναικολόγος Οντίλ Μπουϊσόν, από το Νοσοκομείο Saint-Germain-en-Laye, γράφει στην JSMότι το πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου είναι συνδεδεμένο με τα εσωτερικά τμήματα της κλειτορίδας, συνεπώς η διέγερση του κόλπου δίχως ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας είναι σχεδόν αδύνατη – και αν ισχύει αυτό, ο «κολπικός» οργασμός είναι ο κλειτοριδικός με άλλο όνομα. 

Ωστόσο, έρευνες του δρος Μπάρι Κομισάρουκ από το Πανεπιστήμιο Ράτγκερς έδειξαν πως όταν διεγείρεται μόνο ο κόλπος ή μόνο η κλειτορίδα, ενεργοποιούνται διαφορετικά τμήματα του εγκεφάλου και όχι τα ίδια, όπως θα συνέβαινε εάν οι δύο οργασμοί ήταν ταυτόσημοι. 

Οι έρευνες αυτές έγιναν σε εθελόντριες, οι οποίες αυνανίζονταν μέσα σε μαγνητικό τομογράφο, με την εγκεφαλική δραστηριότητά τους να καταγράφεται λεπτομερώς (αυτού του είδους η εξέταση είναι η λειτουργική μαγνητική τομογραφία ή fMRI).

Υπάρχουν επίσης τα στοιχεία από τις ίδιες τις γυναίκες, τα οποία αναφέρουν πολλαπλά είδη οργασμού. Κλειτοριδικός και κολπικός οργασμός λ.χ. κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν εντελώς διαφορετικά, ενώ γυναίκες με τραυματισμούς στον νωτιαίο μυελό που απαγορεύουν κάθε διέγερση της κλειτορίδας κατορθώνουν να έχουν οργασμό μόνο με διέγερση του κόλπου. 

Χώρια οι γυναίκες που έρχονται σε οργασμό την ώρα που κάνουν γυμναστική στο γυμναστήριο, από τη διέγερση και μόνο των κοιλιακών μυών τους ή εκείνες (οι ελάχιστες) που έχουν οργασμό μόνο και μόνο όταν σκέφτονται ότι έχουν οργασμό (με άλλα λόγια, δίχως να υπάρχει η παραμικρή σωματική διέγερση).

«Ο γυναικείος οργασμός βρίσκεται στον εγκέφαλο, γίνεται αισθητός σε πολλά τμήματα του σώματος και μπορεί να προκληθεί από πολλές περιοχές του σώματος ή και από τη φαντασία τους», γράφει η ομότιμος καθηγήτρια στο Ράτγκερς δρ Μπέβερλι Γουίπλ.

Σε κάθε περίπτωση, ο δρ Τζανίνι επισημαίνει πως δεν πρέπει να νιώθουν κατώτερες όσες γυναίκες δεν έχουν κολπικό οργασμό, αλλά μόνο κλειτοριδικό. 

«Η γυναίκα πρέπει να ξέρει το σώμα της και το ποια είναι, αλλά πρέπει να δέχεται και τη μοναδικότητά της», επισημαίνει. «Το να προσπαθεί πειθαναγκαστικά να βρει στον εαυτό της όσα αποκαλύπτουν οι έρευνες για τον κολπικό ή τον κλειτοριδικό οργασμό, είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσει την ικανοποίηση που προσφέρει το σεξ».

Στο εμπόριο η πρώτη λάμπα που διαρκεί 20 χρόνια!

Στο εμπόριο η πρώτη λάμπα που διαρκεί 20 χρόνια! Η πρώτη λάμπα φωτισμού που διαρκεί 20 ολόκληρα χρόνια ή και παραπάνω, σύμφωνα με την κατασκευάστρια ολλανδική εταιρία Philips, άρχισε να πωλείται στις ΗΠΑ από χθες, ημερομηνία εορτασμού της «Μέρας της Γης».
Συγκεκριμένα, διαρκεί 30.000 ώρες με μέση χρήση τεσσάρων ωρών τη μέρα, πράγμα που «μεταφράζεται» σε ζωή τουλάχιστον δύο δεκαετιών.
Η λάμπα, των δέκα βατ, που αντιστοιχεί σε μία συμβατική λάμπα πυράκτωσης των 60 βατ, είναι τύπου διόδου εκπομπής φωτός (LED) και κοστίζει γύρω στα 60 δολάρια (45 ευρώ) η μία, αλλά πολλά καταστήματα θα την πωλούν με έκπτωση, που, κατά την εταιρία, μπορεί να μειώσουν το κόστος έως τα 25 δολάρια. Κατά τη Philips μία τέτοια λάμπα παρέχει μέση εξοικονόμηση 125 ευρώ στη διάρκεια της ζωής της, άρα αποσβένει με το παραπάνω το αυξημένο κόστος της.
Η λάμπα, που έχει φωτεινή ροή 940 «λούμεν» (lumen), είναι 83% πιο αποδοτική ενεργειακά από τη συμβατική λάμπα των 60 βατ, ενώ δεν περιέχει υδράργυρο. Όπως ανακοίνωσε η ολλανδική εταιρία, αν μία χώρα όπως οι ΗΠΑ αντικαθιστούσαν όλες τις παραδοσιακές λάμπες τους των 60 βατ με τη νέα λάμπα LED, τότε θα πετύχαιναν εξοικονόμηση περίπου τεραταβατώρες ή 3,9 δισ. δολ. σε ένα χρόνο, ενώ θα αποφευγόταν η απελευθέρωση 20 εκατ. τόνων άνθρακα στο περιβάλλον.
Σύμφωνα με το BBC και το Γαλλικό Πρακτορείο, βραβεύτηκε στον διαγωνισμό «Φωτεινό Αύριο» του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ, που είχε ως στόχο να αναδειχθεί η καλύτερη εναλλακτική λύση, από άποψη εξοικονόμησης ενέργειας, σε σχέση με την παραδοσιακή λάμπα πυράκτωσης των 60 βατ. Ο διαγωνισμός έθετε ως όρο τη δημιουργία μιας λάμπας που βγάζει «ζεστό» φως (όπως οι συμβατικές λάμπες πυράκτωσης) και ταυτόχρονα είναι πολύ πιο αποδοτική ενεργειακά.
Η Philips κέρδισε άνευ αντιπάλου τον διαγωνισμό και η λάμπα της υποβλήθηκε σε 18μηνα τεστ, προτού ανακηρυχθεί νικήτρια και επίσημα. Μία παρόμοια έκδοση της εν λόγω λάμπας, που είναι όμως πιο φθηνή και έχει μικρότερη διάρκεια, ήδη πωλείται από την Philips στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
Οι λάμπες LED αντιμετωπίζουν ισχυρό ανταγωνισμό από τις λάμπες φθορισμού που έχουν σχεδόν ίδια ενεργειακή αποδοτικότητα και είναι πολύ πιο φθηνές. Σε πολλές χώρες του κόσμου, βρίσκονται σε εξέλιξη επίσημες πρωτοβουλίες για απεξάρτηση από τις ενεργοβόρες λάμπες πυράκτωσης. Η παραγωγή τέτοιων λαμπτήρων των 100 βατ έχει σταματήσει στην ευρωπαϊκή και την αμερικανική αγορά. Η παραγωγή των παραδοσιακών λαμπτήρων των 60 βατ έχει σταματήσει στην Ευρώπη και σταδιακά σταματά στις ΗΠΑ.

Natalya Gazhain στο Playboy Ουκρανίας !













Natalya Gazhain στο Playboy Ουκρανίας !

5 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ

 Όταν η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού γίνεται λίγο βαρετή,

κακή και σε πολλές περιπτώσεις ανύπαρκτη, όταν πρόκειται για την
κατανόηση του γυναικείου σώματος και τι το ‘ενεργοποιεί’, ο εύκολος
στόχος στο παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών ( όταν η σεξουαλική
ικανοποίηση αρχίζει να φθίνει), είναι ο άνδρας. Δε λέω βολεύει…..







Το σίγουρο όμως είναι πως και οι άνδρες έχουν το δικό τους 
μερίδιο στα ‘λάθη’ της κρεβατοκάμαράς. Ωστόσο για να μπορέσουμε να 
επιρρίψουμε ευθύνες στο σύντροφό μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα 
της σεξουαλικής μας ζωής, πρέπει πρώτα να σιγουρευτούμε ότι δεν κάνουμε 
εμείς λάθος.





Όπως αποδεικνύεται σύμφωνα με τους ειδικούς οι γυναίκες κάνουν αρκετά λάθη στο σεξ. ..



Λάθος # 1 : Οι γυναίκες αποφεύγουν να ζητήσουν από το σύντροφο τους να έρθουν σε επαφή
Πολλές
γυναίκες ανησυχούν περισσότερο για το πώς θα χαρακτηριστούν από το 
σύντροφό τους και επιθυμούν να διατηρήσουν μια ‘αξιοπρεπή 
συμπεριφορά’. Σε καμία περίπτωση δε σκέφτονται να ζητήσουν από τον 
σύντροφό τους να έρθουν σε σεξουαλική επαφή γιατί πιστεύουν ότι αυτό 
πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από εκείνον. Σύμφωνα με την Les Parrot, 
καθηγήτρια ψυχολογίας στο Seattle Pacific University’, αυτό είναι ένα 
από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες.


Λάθος # 2: Ανησυχείτε για το πώς φαίνεστε
Η σκέψη
για το πώς φαίνεστε κατά διάρκεια του σεξ, σας εμποδίζει από την 
απόλαυση και τις πιθανότητές που έχετε να έρθετε σε οργασμό. Κορίτσια, 
μην σκέφτεστε το λίπος στην κοιλιά σας ή το μακιγιάζ στο πρόσωπό σας. 
Σύμφωνα με την Hellen Fisher, PhD, ανθρωπολόγος στο Πανεπιστήμιο 
Rutgers οι άντρες δεν παρατηρούν ούτε τα μισά πράγματα που βασανίζουν
τις γυναίκες, ούτως ή άλλως!


Λάθος # 3: Πιστεύετε ότι το σεξ δε σημαίνει τίποτα για τον άνδρα
Σύμφωνα
με τους ειδικούς θα πρέπει να ξεχάσουμε τις παλαιομοδίτικες αντιλήψεις
που λένε ότι οι γυναίκες δεν σκέφτονται το σεξ και ότι οι άνδρες δεν 
είναι ρομαντικοί. Για κάποιους άνδρες το σεξ είναι μια πάρα πολύ 
σημαντική πράξη. 
Σε μελέτη που έγινε από την Dr Hellen Fisher και 
αφορούσε στη συμμετοχή φοιτητών σε one-night stands, τα αποτελέσματα 
έδειξαν ότι το 50% των γυναικών και το 52% των ανδρών ανέφερε ότι το 
έκαναν ελπίζοντας να δημιουργήσουν μια σχέση. Το ένα τρίτο από αυτούς 
το έπραξαν. Ποιο είναι το δίδαγμα; Όχι , κορίτσια δεν είναι το ‘για να 
κάνω σχέση πρέπει να αρχίσω τα one-night stand….’
Το δίδαγμα είναι: 
"Ποτέ μην υποθέσετε ότι ένας άνδρας δεν είναι ρομαντικός" 


Λάθος # 4: Πιστεύετε ότι οι άνδρες σκέφτονται πάντα το σεξ και είναι πάντα πρόθυμοι….
Τα
περισσότερα αγόρια στην εφηβεία είναι πάντα πρόθυμα και έτοιμα ανά 
πάσα στιγμή να έρθουν σε σεξουαλική επαφή αλλά αυτό δεν ισχύει και για 
τους άνδρες. Οι πιέσεις της καθημερινότητας- οικογένεια, εργασία, 
λογαριασμοί- μπορεί να ‘ισοπεδώσουν’ τη λίμπιντο ενός άνδρα. Αυτό 
έρχεται ως μεγάλη έκπληξη για πολλές γυναίκες, και συχνά η έλλειψη 
ενδιαφέροντος για το σεξ είναι κάτι που παίρνουμε προσωπικά. Χαλαρώστε 
…δε σημαίνει ότι δε σας αγαπάει …απλά δε θέλει να κάνει σεξ….


Λάθος # 5: Δεν λέτε τι είναι αυτό που σας αρέσει….
Μιλώντας
πολύ άμεσα για το σεξ, για το τι μας αρέσει και τι δεν μας αρέσει , 
συχνά να μας κάνει να νιώθουμε άβολα, ακόμα και με έναν σύντροφο που 
έχουμε περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί και που αισθανόμαστε κοντά.
Ωστόσο, είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί μια ικανοποιητική 
σεξουαλική σχέση.


Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να φέρει μια γυναίκα σε οργασμό αν εκείνη
δεν αναλάβει την ευθύνη για τη σεξουαλική της εμπειρία. Ακόμη και ο 
καλύτερος εραστής δεν μπορεί να ξέρει τι χρειάζεται η σύντροφός του εάν
εκείνη δεν τον καθοδηγήσει.


Τα καλά νέα, σύμφωνα πάντα με την δόκτορα Fisher, είναι ότι οι άνδρες θέλουν πολύ να ευχαριστήσουν τις γυναίκες.
"Εάν μπορείτε να τους το πείτε με τρόπο που δεν σκοτώνει το εγώ τους, θα το εκτιμήσουν» 

Οι ωραιότερες παραλίες στον κόσμο, για βουτιές στο απέραντο γαλάζιο [φωτο]

 Αχανείς αμμουδιές, πράσινα είτε καταγάλανα νερά και πλούσια βλάστηση είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν τις παρακάτω παραλίες αγαπημένους προορισμούς.
Οι εν λόγω παραλίες, αποτελούν… πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών ενώ δίνουν την αίσθηση στους λουόμενους ότι βρίσκονται στον παράδεισο.
Τέτοιοι επίγειοι παράδεισοι υπάρχουν αρκετοί, εμείς σας δίνουμε μια μικρή μόνο γεύση.
Ταϊλάνδη
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/image4033.jpeg
Σεϋχέλλες
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/image4034.jpeg
Χαβάη
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/image4035.jpeg
Αυστραλία
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/image4036.jpeg
Γεωργία
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/image4037.jpeg
Καλιφόρνια
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/image4038.jpeg
Βόρεια Καρολίνα
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/image4039.jpeg
Νότια Αφρική
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/image4040.jpeg
Μπαχάμες
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/04/image4041.jpeg


Read more: http://mydarkface.co/profiles/blogs/5190533:BlogPost:464817#ixzz1srscTsFI

Επιστρέφει το «Αλ Τσαντίρι» την Πρωτομαγιά

Επιστρέφει το «Αλ Τσαντίρι» την Πρωτομαγιά Μετά τα best off και τις διακοπές της Μεγάλης Εβδομάδας, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στη μικρή οθόνη του Alpha την Πρωτομαγιά με μια χορταστική εκπομπή που θα σατιρίζει όλη την προεκλογική περίοδο.
Από το πρώτο «Τσαντίρι» του Μαΐου θα παρελάσουν όλοι οι πολιτικοί μας αλλά και πρόσωπα-έκπληξη.

Η μάνα «έπιασε» την κόρη σε «ροζ» ραντεβού επί πληρωμή

 Ακόμα και το γεγονός ότι είχαμε μπει στη Mεγάλη Eβδομάδα δεν πτόησε τη νεαρή η οποία έκλεινε «ροζ» ραντεβού με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας προσφέροντάς τους ικανοποίηση με το αζημίωτο! Και η ανακάλυψη δεν έγινε από κάποιον όποιον κι όποιον, αλλά από την ίδια της την μάνα!
Και όπως ήταν φυσικό, κατά την έφοδο που έκανε η μητέρα στη «ροζ» γκαρσονιέρα έγινε κυριολεκτικά της… κακομοίρας. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Μ. Δευτέρα, σε μικρό διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή του ΤΕΙ της Πάτρας.
Όπως δημοσιεύει το dete.gr, η μόλις 18 ετών «πρωταγωνίστρια» της υπόθεσης είχε φύγει από το σπίτι της λέγοντας ότι θα πήγαινε βόλτα με φίλες, όμως η μητέρα της αποφάσισε να την παρακολουθήσει. Και τελικά πέτυχε διάνα μιας και είδε την 18χρονη να κατευθύνεται με το δικό της αυτοκίνητο προς την περιοχή του ΤΕΙ της Πάτρας και να σταθμεύει στον προαύλιο χώρο πολυκατοικίας.
Η μάνα είδε από το ασανσέρ σε ποιον όροφο σταμάτησε η κόρη της και μετά από αρκετά λεπτά μπήκε με άλλον ένοικο στην πολυκατοικία. Έφθασε στον τρίτο όροφο κι άρχισε να χτυπά τα κουδούνια. Οι ένοικοι άνοιξαν τις πόρτες και η μόνη που έμενε κλειστή ήταν αυτή της «ροζ» γκαρσονιέρας. Η μητέρα χτυπούσε με δύναμη την πόρτα και φώναζε στην κόρη της να ανοίξει, με τους γείτονες να στέκονται στον διάδρομο και να παρακολουθούν άφωνοι.
Τελικά η κόρη άνοιξε, η μάνα μπούκαρε στο μικρό διαμέρισμα και έπιασε στα πράσα τον «εραστή», έναν άνδρα γύρω στα πενήντα!

 
Powered by Blogger