Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ταινία Contraband



Ο Chris Faraday έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια το εγκληματικό παρελθόν του και βγάζει το ψωμί του ως σεκιουριτάς. Όταν όμως ο κουνιάδος του τα θαλασσώνει σε μια συναλλαγή για λογαριασμό ενός αδίστακτου ναρκέμπορα της περιοχής, ο Chris αναγκάζεται να επιστρέψει στην παρανομία για να τακτοποιήσει το χρέος του κουνιάδου του. Στη συνέχεια βρίσκεται μπλεγμένος σε μια δύσκολη κατάσταση, όπου πρέπει να συγκεντρώσει τα μετρητά σε στο σύνολό τους μέσα σε λίγες ώρες, προκειμένου να μη γίνουν στόχος των εγκληματιών η σύζυγός και ο γιος του.

Αμερικανικό remake του ισλανδικού crime movie «Reykjavik- Rotterdam», που αποτέλεσε την επίσημη πρόταση της Ισλανδίας για τα βραβεία Oscar του 2009. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής του ισλανδικού φιλμ Baltasar Kormakur, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της αμερικανικής διασκευής του. Ο Kormakur δεν είναι νέος στο είδος καθώς έχει σκηνοθετήσει το «Jar City», ένα σφιχτοδεμένο αστυνομικό θρίλερ που δυστυχώς στην χώρα μας πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, όταν προβλήθηκε στις αίθουσες. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο Mark Wahlberg.
  




Θεοδωρίδης: "Άθλια η διαιτησία"

Παράπονα για τη διαιτησία του Δελφάκη εξέφρασε ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης.  Ο Σάββας Θεοδωρίδης, σε "πηγαδάκι" με δημοσιογράφους, εξέφρασε τα παράπονά του για το πώς αντιμετώπισε ο διαιτητής Δελφάκης τον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τη διαιτησία "άθλια", λέγοντας πως ο Δελφάκης δεν ήταν όσο αυστηρός θα έπρεπε στο σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Αναλυτικά όσα είπε: "Η διαιτησία ήταν άθλια. Έπεσε πολλή κλωτσιά και δεν ήταν καθόλου αυστηρός ο διαιτητής. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έβαλε τον Ατρόμητο στην περιοχή του Ολυμπιακού. Δεν δόθηκαν κάποιες κάρτες, ενώ έγιναν λάθη και από τον επόπτη.

Πρέπει να κρατάμε τα θετικά. Το θέμα είναι ότι καλύψαμε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, που έκανε γκέλα. Πήραμε τη νίκη έστω και με μισό-μηδέν, γιατί εγώ το έτρεμα το παιχνίδι από πριν. Οι διακοπές έκοψαν το ρυθμό της ομάδας, που πριν πετούσε".






Kitty Lea … pussycat στο Maxim !




























Kitty Lea … pussycat στο Maxim !


Πηγή

Ταινία:Un Home Qui Crie

Ο Adam Ousmane ζει στην πρωτεύουσα του Τσαντ, την Τζαμένα, είναι 60 χρονών, παλαιός πρωταθλητής της κολύμβησης και εργάζεται ως υπεύθυνος της πισίνας ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στην πόλη. Όταν το ξενοδοχείο αλλάζει χέρια και το εξαγοράζουν Κινέζοι επιχειρηματίες, ο Adam θα πρέπει να παραδώσει τη θέση του στον γιο του, τον Abdel. Ο λόγος είναι φυσικά η ηλικία του. Την ίδια στιγμή το Τσαντ βρίσκεται στο έλεος του εμφύλιου πολέμου, αφού οι ένοπλοι αντάρτες απειλούν να καταλάβουν την εξουσία. Η κυβέρνηση κάνει έκκληση στον λαό της χώρας ώστε να συντελέσει σε μια "προσπάθεια" αντιμετώπισης του πολέμου. Σύντομα αντιπρόσωποι της κυβέρνησης πλησιάζουν τον Adam, και ουσιαστικά απαιτούν απ' αυτόν ή να τους δώσει χρήματα ή κάποιον συγγενή του που να βρίσκεται σε μάχιμη ηλικία για να πολεμήσει απέναντι στους αντάρτες. Όμως εκείνος δεν έχει καθόλου λεφτά παρά μόνο τον γιο του...
  



Έκλεισε ο Κόσμος του Επενδυτή

 Η θύελλα που σαρώνει τα ελληνικά ΜΜΕ, είχε ένα ακόμα θύμα...
Ο "Κόσμος του Επενδυτή" βάζει λουκέτο με απόφαση του εκδότη της.
Δύσκολες ώρες για τους εργαζόμενους της ιστορικής εφημερίδας "Ο Κόσμος του Επενδυτή", καθώς ο εκδότης της Κώστας Γιαννίκος, τους ανακοίνωσε ότι βάζει "λουκέτο".
Ο εκδότης πρότεινε στους εργαζόμενους, οι οποίοι θα αποφασίσουν τι πρόκειται να κάνουν μετά από συνέλευση, να τους παραδώσει το όνομα της εφημερίδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαννίκος τους χρωστάει δύο μισθούς και πλήρωσε μόνο το μισό δώρο, τα Χριστούγεννα.
Η ανακοίνωση των εργαζομένων:
"Όχι στην εργασιακή ομηρία! Όχι στα troika-news! Οι εργαζόμενοι στα έντυπα που εκδίδει η εταιρεία BESTEND Α.Ε. συμφερόντων του κ. Κ. Γιαννίκου (εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» και περιοδικά «TIVO», «Δίφωνο» και «INFORMER») είμαστε σε απεργιακή κινητοποίηση διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων και αντιτιθέμενοι στο καθεστώς εργασιακής ομηρίας και εξαθλίωσης που έχει επιβληθεί σταδιακά τους τελευταίους μήνες.
Ο αγώνας μας είναι ο ίδιος με όλων των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου, όπου η καθυστέρηση της καταβολής δεδουλευμένων, η εκ περιτροπής εργασία, οι ατομικές συμβάσεις εργασίας, η εργασία με «μπλοκάκι», οι απολύσεις, το κλείσιμο επιχειρήσεων, η μαζική ανεργία (από τις υψηλότερες πλέον σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, συγκρινόμενη μόνο με το χώρο της οικοδομής) και η αποχαλινωμένη εργοδοτική αυθαιρεσία παίρνουν πλέον εφιαλτικές διαστάσεις. Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι αυτός ο εργασιακός μεσαίωνας τείνει να επιβληθεί σαν κοινή μοίρα όλων των εργαζομένων.
Έχουμε πλήρη συνείδηση της αιτίας όλων αυτών: των πολιτικών του μνημονίου και της τρόικας. Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι μαζί με τα εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις, του συνόλου των εργαζομένων αλλά και των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου, καταρρέει επίσης ο Τύπος ως λειτούργημα μαζί με το δικαίωμα των πολιτών στην πλουραλιστική ενημέρωση, καθώς σταδιακά επικρατούν τα Μέσα και η ενημέρωση των troika-news, των φερέφωνων του μνημονίου και της τρόικας.
Το αντικείμενο του αγώνα των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου δεν είναι «συντεχνιακό» και γι' αυτό είναι αναγκαίος όχι μόνο ο συντονισμός τους αλλά και η υποστήριξή τους από όλη την κοινωνία: - ενάντια στην εργασιακή ομηρία και ανασφάλεια! - ενάντια στην κατάρρευση της ενημέρωσης και στην επιβολή της καταθλιπτικής μονοτονίας των troika-news! - για να αναδειχθούν οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου σε πραγματικούς πρωταγωνιστές μιας ενημέρωσης στην υπηρεσία της κοινωνίας!"
Αθήνα 4 Ιανουαρίου 2012
Οι εργαζόμενοι στον «Ο Κόσμος του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις της εταιρείας BESTEND («TIVO», Info Informer, «Δίφωνο»)


Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί

 Σε συνέχιση των κινητοποιήσεών τους μέχρι τη Δευτέρα αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί κατά τη συνεδρίαση των φαρμακευτικών συλλόγων τη Τετάρτη.

Ετσι, τα φαρμακεία της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας θα είναι μεν ανοιχτά όμως θα χορηγούν τα φάρμακα στους ασφαλισμένους επί πληρωμή και οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να παίρνουν το ποσό που κατέβαλλαν από τα ταμεία τους.
Τη Δευτέρα όρισαν γενική συνέλευση στις 17.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Intercontinental προκειμένου να αποφασίσουν τι θα κάνουν στο μέλλον.
Οι φαρμακοποιοί τονίζουν ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες ζητούν πλέον τα χρήματα να κατατίθενται αμέσως και δεν κάνουν πίστωση. 

Η Αλίκη Μίλαντ … “μούσκεμα” !!



Η Αλίκη Μίλαντ … μούσκεμα !!

Billie Faiers … topless στο Nuts !












Billie Faiers … topless στο Nuts !

Wuthering Heights



Η ζωή στην κατοικία των Earnshaw κυλάει αργά, ακολουθώντας τους νωχελικούς ρυθμούς της αγγλικής επαρχίας του βορρά. Μια κρύα, χειμωνιάτικη νύχτα, η πόρτα της έπαυλης ανοίγει για να προσφέρει καταφύγιο στον Heathcliff , ένα φτωχό και πεινασμένο αλητάκι από το Λονδίνο. Αρχικά τα παιδιά των Earnshaw δε συμπαθούν το νέο μέλος της οικογένειας όμως με το πέρασμα του χρόνου ένας παράφορος έρωτας θα γεννηθεί ανάμεσα στον Heathcliff που πλέον εντάσσεται στο υπηρετικό προσωπικό και στη νεαρή Catherine Earnshaw (Kaya Scodelario). Όμως τελικά αυτός ο έρωτας θα οδηγήσει σε μια καταιγίδα αβυσσαλέου μίσους.

Η βραβευμένη με Oscar (για το μικρού μήκους Wasp το 2003) σκηνοθέτιδα Andrea Arnold («Fish Tank») μεταφέρει για μια ακόμα φορά στον κινηματογράφο το κλασικό μυθιστόρημα της Emily Bronte, "Ανεμοδαρμένα Ύψη".
  
















Η Αφροδίτη χορεύει και … μας φτιάχνει !!



Η Αφροδίτη χορεύει και … μας φτιάχνει !!

Πηγή

Ένας γάτος χορευτής

Ώρες αγωνίας για τον Νίκο Στραβελάκη!

Ώρες αγωνίας για τον Νίκο Στραβελάκη! Λαχτάρησε ο Νίκος Στραβελάκης! Οι ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές τουδημοσιογράφου στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου στην Αρκαδία λίγο έλειψε να μετατραπούν σε τραγωδία την επόμενη ημέρα της Πρωτοχρονιάς.
Ο πεντάχρονος γιος του την ώρα που έπαιζε αμέριμνος με το χιόνι, παρασύρθηκε από έλκηθρο που ήρθε κατά πάνω του με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει! «Τα πέδιλα του ελκήθρου βρίσκουν τα πόδια του γιου μου και το τιμόνι την κοιλιά του! Το παιδί εκτοξεύεται – ήταν τόση η δύναμη της πρόσκρουσης-και πέφτει στα χιόνια σφαδάζοντας από τον πόνο. Τα χάνω» εξομολογείται σε καθημερινή εφημερίδα. Και συνεχίζει: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως τα πόδια έχουν τσακιστεί. Συνειδητοποιώ ότι το έλκηθρο οδηγούσε ένα κοριτσάκι, το πού πέντε χρονών. Σκύβω πάνω του να δω τι έχει πάθει. Αναζητώ βοήθεια, έναν γιατρό ή ένα ασθενοφόρο. Ταυτόχρονα αντιλαμβάνομαι ότι το κοριτσάκι αυτό ήταν ολομόναχο, χωρίς καμία επίβλεψη...» Η μητέρα και ο παππούς του κοριτσιού κάθονταν αμέριμνοι και όπως ήταν λογικό, κάθε γονιός αν ήταν στη θέση του κυρίου Στραβελάκη θα εξοργίζονταν μαζί τους! Ευτυχώς ο γιος του δεν τραυματίστηκε σοβαρά «Το έσωσε το γεγονός ότι είναι ελαφρό, τινάχτηκε στον αέρα και έπεσε στο χιόνι» όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο παρουσιαστής δεν έκανε μήνυση στη μητέρα του κοριτσιού!

Συσκευή θα κρατάει ξύπνιους τους οδηγούς

Συσκευή θα κρατάει ξύπνιους τους οδηγούς Υπάρχουν ήδη αρκετά συστήματα και συσκευές στην αγορά που εμποδίζουν τους ανθρώπους να κοιμηθούν κατά την οδήγηση. Παρ' όλα αυτά, η ιαπωνική εταιρεία Juki έχει αναπτύξει κάτι το εντελώς διαφορετικό! Πρόκειται για ένα «προστατευτικό» καθίσματος το οποίο τοποθετείται πάνω στο κάθισμα και ενεργοποιεί έναν συναγερμό όταν ανιχνεύσει ότι κάποιος είναι έτοιμος να πάρει έναν «υπνάκο» στο τιμόνι.

Ο τρόπος με τον οποίο το «Buster Sleep» λειτουργεί, βασίζεται στην παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας διαμέσου ενός ενσωματωμένου αισθητήρα, που με τη βοήθεια ενός κατάλληλου λογισμικού, του Human Tachometer, οπτικοποιεί την κατάσταση του οδηγού. Εκτός από την κόπωση και την υπνηλία, οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγξουν το επίπεδο συγκέντρωσής τους ή το πόσο αφηρημένοι είναι.

Η Juki υποστηρίζει ότι το Buster Sleep μετρά τα βιο-σήματα του οδηγού κάθε 18-δευτερόλεπτα και είναι σε θέση να ειδοποιήσει τους οδηγούς 10 λεπτά προτού τους πάρει ο ύπνος, χρόνος αρκετός για να βρουν ένα μέρος να σταθμεύσουν και να ξεκουραστούν.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει την πώληση του Buster Sleep τον επόμενο μήνα με την τιμή του στην Ιαπωνία να αγγίζει τα 1.550 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του καλύμματος, του ελεγκτή και του τροφοδοτικού.














Σοκ: βρέθηκε πτώμα στο παλάτι της βασιλικής οικογένειας!

Σοκ: βρέθηκε πτώμα στο παλάτι της βασιλικής οικογένειας! Και ενώ η βρετανική βασιλική οικογένεια γιόρταζε τα Χριστούγεννα στο παλάτι του Sandringham, στο Norfolk, ιδιοκτησίας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι λίγες μέρες μετά -την Πρωτοχρονιά- στο δάσος του, θα βρισκόταν το πτώμα μιας γυναίκας!
Το μακάβριο εύρημα έγινε από κάποιον περαστικό που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, και η βρετανική αστυνομία είναι σίγουρη ότι παρότι το πτώμα είναι αρκετό καιρό αφημένο στο σημείο, πρόκειται όντως για φόνο.
Γιορτές συνοδεία μυστηρίου… Ποιος θα το έλεγε ότι τα πρώτα βασιλικά Χριστούγεννα της Kate Middleton θα ήταν τόσο επεισοδιακά!









ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ 5


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Steven Quale
ΠΑΙΖΟΥΝ:Ellen Wroe
Miles Fisher
Emma Bell
Nicholas D Agosto
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:29/12/2011
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΘΡΙΛΕΡ
ΤΡΟΜΟΥ

O θάνατος είναι ωσεί παρών, όπως πάντα και κάνει αισθητή την παρουσία του, όταν το προαίσθημα ενός άνδρα σώζει τον ίδιο και μια ομάδα συναδέλφων του από μια τραγική κατάρρευση γέφυρας. Οι ανυποψίαστες όμως, αυτές ψυχές δεν έπρεπε να επιζήσουν και σε έναν τραγικό αγώνα ενάντια στον χρόνο, πρέπει να βρουν τρόπο να ξεφύγουν από τα κυνικά σχέδια του θανάτου





















Πηγή

 
Powered by Blogger