Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Καλύτερη καρδιαγγγειακή υγεία έχουν οι πολύτεκνες μητέρες

Όσο περισσότερες κυήσεις τόσο καλύτερη η υγεία της μητέρας, υποστηρίζουν οι ερευνητές
Νέα Υόρκη
Οι γυναίκες που έχουν μείνει έγκυες τουλάχιστον τέσσερις φορές είναι λιγότερο πιθανό να αποβιώσουν από καρδιαγγειακά νοσήματα, συγκριτικά με εκείνες που δεν έχουν αποκτήσει παιδιά, δείχνει αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Fertility and Sterility.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο υποστηρίζουν ότι το παρατηρούμενο όφελος μπορεί να αποδοθεί στις προστατευτικές επιδράσεις των ορμονών της κύησης, καθώς και στην επιπλέον κοινωνική υποστήριξη που παρέχεται στις πολύτεκνες μητέρες ή ακόμη και στο γεγονός ότι οι γυναίκες που αποκτούν περισσότερα παιδιά βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση ως προς την υγεία τους.
Η Δρ Ντόνα Κριτζ-Σιλβερστέιν εξηγεί ότι «η καρδιακή νόσος είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα. Είναι κύρια αιτία θανάτου, ενώ πολλές γυναίκες δεν θεωρούν ότι κινδυνεύουν.»
Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ, η καρδιακή νόσος αποτελεί αιτία θανάτου περισσοτέρων από 600.000 Αμερικανών ετησίως, με τις γυναίκες να αναλογούν σε ποσοστό άνω του 50% του αριθμού αυτού.
Στην έρευνα που έγινε από την ομάδα του Δρ Μάρνι Τζέικομπς πήραν μέρος σχεδόν 1.300 γυναίκες από το Ράντζο Μπερνάρντο στην Βόρεια Καλιφόρνια. Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν οι συμμετέχουσες ήταν περίπου 70 ετών, οι ερευνητές τις ρώτησαν για τον αριθμό των κυήσεων και πόσο παιδιά είχαν αποκτήσει. Επίσης τις ρώτησαν για τον τρόπο ζωής τους, όπως το κάπνισμα και τη γυμναστική, και μέτρησαν τα επίπεδα της χοληστερόλης, της αρτηριακής πίεσης, το ύψος και το βάρος τους.
Για τα επόμενα 19 χρόνια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα το δείγμα ελεγχόταν ιατρικώς, ενώ απαντούσε και σε ερωτηματολόγια. Παράλληλα οι ερευνητές μελετούσαν και τα αρχεία θανάτων.
Κατά τη διάρκεια της μελέτης, 707 (55%) γυναίκες είχαν αποβιώσει από διάφορες αιτίες. Μόλις οι μισοί εκ των θανάτων αυτών αποδίδονταν σε καρδιακά και αγγειακά νοσήματα, περιλαμβανομένης της καρδιακής ανεπάρκειας, του εμφράγματος και των εγκεφαλικών επεισοδίων.
Συγκριτικά με τις γυναίκες που δεν είχαν κυοφορήσει ποτέ, όσες είχαν αναφέρει τουλάχιστον τέσσερις κυήσεις, είχαν 35% μικρότερο κίνδυνο να πεθάνουν από οποιαδήποτε καρδιακή ή αγγειακή νόσο, περιλαμβανομένης και της πιθανότητας να αποβιώσουν από εγκεφαλικό επεισόδιο ή άλλη σχετική πάθηση με τις αρτηρίες και την υπέρταση.
Μάλιστα η τάση αυτή συνέχισε να παρατηρείται και όταν οι ερευνητές μελέτησαν τον αριθμό των φορών που γυναίκες είχαν γεννήσει (και όχι μόνο τις κυήσεις), αλλά δεν είναι σίγουροι ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν οφείλεται στην τύχη.
Όπως σημειώνουν, το εύρημα αυτό μπορεί να αποδοθεί στον μικρότερο αριθμό γυναικών που απέκτησαν τέσσερα ή περισσότερα παιδιά (131 συμμετέχουσες), συγκριτικά με 240 που είχαν μείνει έγκυες τουλάχιστον τέσσερις φορές. Στο άλλο άκρο βρίσκονταν 316 γυναίκες που δεν είχαν ποτέ κυοφορήσει και 406 που δεν γέννησαν ποτέ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μελέτη ενδεχομένως να μην αφορά γενικά τις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, καθώς το δείγμα αποτελούνταν από γυναίκες με μεγάλο προσδόκιμο επιβίωσης, με καλή οικονομική κατάσταση και καλή πρόσβαση σε υπηρεσίες φροντίδας υγείας.
Ωστόσο, η Δρ Κριτζ-Σιλβερστέιν εξηγεί ότι η σχέση εγκυμοσύνης και μειωμένου κινδύνου θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το σώμα παράγει περισσότερο οιστρογόνο, και η μεγαλύτερη δια βίου έκθεση στην ορμόνη έχει καρδιοπροστατευτικές επιδράσεις. Επίσης, οι καρδιαγγειακοί θάνατοι μπορούν να είναι μειωμένοι στις γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδιά λόγω της γενικότερης υποστήριξης που απολαμβάνουν καθώς αυτές μεγαλώνουν.
Τέλος, να επαναλάβουμε ότι τα υψηλότερα επίπεδα γονιμότητας αντανακλούν γενικά καλύτερη κατάσταση υγείας.


health.in.gr

Παχυσαρκία






Γενικά
"Παλαιότερα οι άνθρωποι έτρωγαν για να επιβιώσουν, σήμερα πρέπει να σταματήσουν να τρώνε, εάν θέλουν να ζήσουν". Η παχυσαρκία τείνει να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του δυτικού κόσμου. Η εξάπλωση της παχυσαρκίας δεν εξαρτάται μόνο από την ποσότητα της τροφής που καταναλώνουμε, άλλα κυρίως από την ποιότητα και τον τρόπο ζωής μας. Η αφθονία αγαθών, ο υπερκαταναλωτισμός και η καθιστική ζωή, σε συνδυασμό με το άγχος και τις ευκολίες στη διαβίωση που προσφέρει η τεχνολογία, αυξάνουν τον αριθμό των παχύσαρκων ατόμων. Σύμφωνα μάλιστα με τις μετρήσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), τα τελευταία 15 χρόνια διπλασιάστηκε ο αριθμός των παιδιών που χαρακτηρίζονται παχύσαρκα στις ΗΠΑ, ενώ το ποσοστό των παχύσαρκων ενηλίκων στην ίδια χώρα αυξήθηκε κατά 30%. Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον επικεφαλής του Διεθνούς Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας Σέιντελ και θα μπορούσε να ισχυρισtεί κανείς ότι αντανακλά πολύ εύστοχα το μήνυμα του8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Παχυσαρκίας που έγινε στο Παρίσι από τις 30 μέχρι τις 31 Αυγούστου του 1998. Περισσότεροι από 300 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο χαρακτηρίζονται παχύσαρκοι, ενώ υπολογίζεται ότι τέσσερις στους δέκα υπερβαίνουν σήμερα το φυσιολογικό επιθυμητό βάρος κατά 14 κιλά. Το πλέον ανησυχητικό, πάντως, είναι ότι, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία σχετικά με την παιδική παχυσαρκία, το έτος 2030 το 100% των παιδιών στις ΗΠΑ θα είναι παχύσαρκα! Η παχυσαρκία, όπως τόνισαν επιστήμονες από όλο τον κόσμο, που συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου, συνδέεται με μια σειρά ασθενειών, όπως η υπέρταση, ο διαβήτης, η δυσλιπιδαιμία, οι καρδιακές παθήσεις, τα εγκεφαλικά, οι παθήσεις του ήπατος και του παγκρέατος, η οστεοαρθρίτιδα, η υπνική άπνοια και η κατάθλιψη. Σύμφωνα, μάλιστα, με πρόσφατες μελέτες, αρκετοί γιατροί σχετίζουν την εμφάνιση της παχυσαρκίας και με τον καρκίνο του μαστού, του ενδομητρίου, του προστάτη και του παχέος εντέρου. Ωστόσο, η παθογένεια της νόσου εξακολουθεί να είναι άγνωστη. Πιθανές αιτίες που ενοχοποιούνται είναι η κληρονομικότητα και οι ψυχολογικοί παράγοντες, αλλά και καθαροί οργανικοί παράγοντες.
Τα αίτια

Πρόσφατες μελέτες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έδειξαν ότι κάποιοι ιοί, οι οποίοι εντοπίστηκαν αρχικά στα πουλερικά σχετίζονται με τη διαταραχή της όρεξης. Οι ιοί αυτοί βρέθηκαν περισσότερο σε παχύσαρκα άτομα από ό,τι σε αδύνατα και φάνηκε ότι προκαλούν παχυσαρκία στα πειραματόζωα, όταν οι ερευνητές τα μόλυναν τεχνητά με αυτούς. Σύμφωνα με τον Αμερικανό καθηγητή του Πανεπιστημίου Κορνέλ, οι ιοί μεταδίδονται πολύ εύκολα, όπως ένα απλό κρυολόγημα. Βέβαια, όπως εξήγησε, με αυτήν τη λογική όλοι οι άνθρωποι θα ήταν παχύσαρκοι. Οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στην επίδραση των συγκεκριμένων ιών σε ζώα, ενώ η έρευνα στους ανθρώπους βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και το "σύνδρομο του ψυγείου", καθώς -όπως εξήγησαν οι ομιλητές- πολλοί άνθρωποι δεν παχαίνουν εξαιτίας των ιών, αλλά επειδή, στην προσπάθειά τους να χαλαρώσουν από μια αγχώδη μέρα ή να διώξουν την αϋπνία, καταφεύγουν στο ψυγείο και τρώνε ό,τι υπάρχει. Η πράξη αυτή οφείλεται κυρίως σε ψυχολογικά αίτια και όχι σε γονίδια. Παρ' ότι, μάλιστα, το 70% των υπέρβαρων παιδιών έχουν τουλάχιστον ένα γονέα παχύσαρκο, τα γονίδια δεν είναι ικανά από μόνα τους να επηρεάσουν το βάρος από την παιδική ηλικία. Η κούραση, το άγχος και η κακή διάθεση μας οδηγούν, τελικά, πιο συχνά στο τραπέζι από ό,τι η πείνα, λένε οι ειδικοί.
H λύση στο πρόβλημα
Η λύση στο πρόβλημα της παχυσαρκίας δεν είναι οι εξαντλητικές δίαιτες, αλλά η αλλαγή της διατροφής μας. Συνιστάται αποχή από τα λιπαρά φαγητά, ενώ πρέπει να επισημανθεί ότι μια διατροφή πλούσια σε ελαιόλαδο, λαχανικά, φρούτα και ψάρια, σε συνδυασμό με καθημερινό περπάτημα και ελεγχόμενες μερίδες στα γεύματα, εφοδιάζει ενεργειακά τον οργανισμό, χωρίς να του προσδώσει επιπλέον κιλά. Στις ΗΠΑ, τα τελευταία 15 χρόνια διπλασιάστηκε ο αριθμός των παιδιών που χαρακτηρίζονται παχύσαρκα, ενώ το ποσοστό των ανηλίκων αυξήθηκε κατά 35%, κάνοντας πολλούς ειδικούς να μιλούν για επιδημία παχυσαρκίας. Η Ευρώπη βρίσκεται δέκα χρόνια πίσω από την Αμερική και την Αυστραλία, όπως τονίστηκε σε σχετική διάσκεψη στη Στοκχόλμη, η οποία συνέπεσε χρονικά με το συνέδριο. Ως μεθόδους καταπολέμησης της παχυσαρκίας οι ιατροί ανέφεραν τις συντονισμένες ενέργειες σχολείου και οικογένειας, ώστε να αυξηθεί η άθληση και να μειωθούν οι ώρες μπροστά στην τηλεόραση. Ο Αγγλος φυσιολόγος Αντριου Πρέντιτς είπε χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν πολλοί ενήλικοι και παιδιά που παρακολουθούν ακόμη και πέντε ώρες τηλεόραση τρώγοντας τσιπς, πίτσες και άλλες έτοιμες τροφές. Πάντως, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ανία, η κούραση και η καθιστική ζωή οδηγούν πιο εύκολα στο τραπέζι, από ό,τι η πείνα. Το κλειδί για την απώλεια βάρους δεν είναι οι γρήγορες δίαιτες αλλά η σταδιακή και διαρκής αλλαγή διατροφής. Εξάλλου, οι έρευνες απέδειξαν ότι οι άνθρωποι που κάνουν καθιστική ζωή παχαίνουν πιο εύκολα από ό,τι παλαιότερα, καθώς και ότι οι γυναίκες παχαίνουν περισσότερο από τους οι άνδρες. Επίσης, οι γυναίκες που δεν γυμνάζονται παχαίνουν επτά φορές περισσότερο από αυτές που γυμνάζονται και οι άνδρες που περνούν πολλές ώρες στο γραφείο, τέσσερις φορές περισσότερο από εκείνους που ασχολούνται με κάποιο σπορ.














Γαλλία: Στοπ στην πορνεία και με νόμο

Με νομοθετική βούλα θέλει να απαγορεύσει την άσκηση του…αρχαιότερου επαγγέλματος η γαλλική βουλή, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από το σωματείο εκδιδόμενων.

Την ποινικοποίηση της πορνείας συζητά το γαλλικό κοινοβούλιο που ετοιμάζεται να ψηφίσει μια συμβολική πρόταση διακομματικής επιτροπής την οποία ενδέχεται να ακολουθήσει σχετικό νομοσχέδιο τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Η επιτροπή προτείνει την απαγόρευση σε μια περίοδο που η πορνεία μοιάζει να γίνεται θέμα «ρουτίνας» σε όλη την Ευρώπη. Μόνο στην Γαλλία, εκτιμάται ότι εκδίδονται περίπου 20000 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και φοιτήτριες-ες που καλύπτουν έτσι ενοίκια και δίδακτρα.
Η ποινική δίωξη των πελατών είναι «ο καλύτερος τρόπος να μειωθεί η πορνεία στην Γαλλία» υποστηρίζει η επιτροπή, προτείνοντας εξάμηνες ποινές φυλάκισης και πρόστιμο ως και 3000 ευρώ για τους πελάτες. Με την ισχύουσα νομοθεσία ένας πελάτης μπορεί να διωχθεί σε ορισμένες περιπτώσεις, π.χ. όταν η εκδιδόμενη είναι ανήλικη.
Η άσκηση του αρχαιότερου επαγγέλματος δεν συνιστά έγκλημα στην Γαλλία εκτός και αν θεωρηθεί ότι διαταράσσει την δημόσια τάξη, ενώ η εξώθηση σε πορνεία τιμωρείται με επταετή φυλάκιση.
Αντιδράσεις
Έντονη ήταν η αντίδραση των άμεσα ενδιαφερόμενων.
Το Strass, το σωματείο των εκδιδόμενων, διοργανώνει πορεία διαμαρτυρίας έξω από την βουλή, ενάντια στο προωθούμενο νομοσχέδιο με το επιχείρημα ότι είναι διαφορετικό το να εκδίδεται κάποιος με την θέλησή του και το να είναι θύμα κυκλώματος σωματεμπόρων.
Το σωματείο απέστειλε μάλιστα επιστολή στους γάλλους βουλευτές, κατηγορώντας τους ότι αντιμετωπίζουν όσους εκδίδονται ως περιθωριακούς, άτομα που η φωνή τους δεν αξίζει να ακουστεί.
Το Strass ζητά περισσότερα δικαιώματα για τα μέλη του, αντί για την ποινική δίωξη των πελατών που θα οδηγήσει όπως τονίζει σε «μεγαλύτερη απομόνωση και περισσότερες παράνομες συμπεριφορές».









Ο Λάκης Γαβαλάς άλλαξε! Ζήτω ο Λάκης!









Έναν πιο απλό τρόπο ζωής επιλέγει πλέον ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς, αφήνοντας πίσω τη χλιδή που τον διέκρινε. Δείτε σε βίντεο τι δήλωσε ο ίδιος.



Εντελώς αλλαγμένος δηλώνει ο πάλαι ποτέ μπον βιβέρ, Λάκης Γαβαλάς, που μέχρι πρότινος μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στην πλατεία Κολωνακίου και τα μυκονιάτικα σοκάκια.

"Έχω απαρνηθεί τα πάντα. Ζω σε ένα σπίτι εξήντα τετραγωνικών. Για το μόνο που εκλιπαρώ είναι μου δώσουν ένα περιθώριο να επανορθώσω", δήλωσε ο ίδιος.

Στην εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" μάλιστα έδωσε απάντηση σε όσους εξακολουθούν να τον κατηγορούν για... τρυφηλή ζωή: "Όσοι νομίζουν ότι βγαίνω συνέχεια και διασκεδάζω, κάνουν λάθος", είπε ο διάσημος μόδιστρος.

"Η δουλειά μου είναι να πουλάω lifestyle. Προσπαθώ να δώσω αισιοδοξία στην Ελλάδα. Όταν έρχονται επενδυτές και άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι από το εξωτερικό, πρέπει να δείξω μια Ελλάδα αισιόδοξη και όχι μίζερη", συμπλήρωσε.


 




Το σημείο G

Τη δεκαετία του 1940 στη Γερμανία, ένας γυναικολόγος-μαιευτήρας, ο Ερνστ Γκράφενμπουργκ, υποστήριξε ότι είχε κάνει μια ανακάλυψη. Είχε εντοπίσει μιαν άγνωστη, εσωτερική ερωτογενή ζώνη στις γυναίκες που συμμετείχαν στις έρευνές του. Ξεκίνησε τότε μια διαμάχη ανάμεσα στους επιστήμονες σχετικά με την ύπαρξη του σημείου G (το αρχικό γράμμα του ονόματος Grafenburg) στον άνδρα και στη γυναίκα. Είναι σχεδόν βέβαιο πως υπάρχει μια κρυφή περιοχή, σε ορισμένους τουλάχιστον άνδρες και γυναίκες, η οποία, όταν ερεθιστεί, προκαλεί απερίγραπτη ηδονή και οργασμό. Στις γυναίκες είναι γνωστή ως σημείο G, στους άνδρες εντοπίζεται στον αδένα του προστάτη. Οι παθολογοανατόμοι όμως δεν έχουν βρει έως τώρα το σημείο G (όταν ερεθιστεί μοιάζει με φασολάκι) σε όσες γυναίκες έχουν κάνει νεκροψία. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν πως το συγκεκριμένο σημείο έχουν μόνο μερικές γυναίκες. Αλλοι φρονούν ότι επειδή το πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου είναι πολύ ευαίσθητο, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλεί οργασμό. Αλλοι απορρίπτουν αυτές τις θεωρίες ως ανόητες και υποστηρίζουν ότι όλος αυτός ο θόρυβος δημιουργεί σε άνδρες και γυναίκες αδικαιολόγητο συναίσθημα ανεπάρκειας και άγχους. Τελικά, η εξερεύνηση του κορμιού σας είναι ο μόνος τρόπος να διαπιστώσετε εάν το σημείο G μπορεί να σας χαρίσει την υπέρτατη ηδονή ή εάν το όλο θέμα δεν είναι παρά μία πλάνη.
Το σημείο G στη γυναίκα
Κατά τον οργασμό "εκσπερματώνει" ένα διαυγές υγρό, παρόμοιο σε σύνθεση με εκείνο που παράγει ο προστάτης.
Είναι ένα πλέγμα από απολήξεις νεύρων, αδένες, πόρους και αιμοφόρα αγγεία γύρω από την ουρήθρα ή ουροφόρο οδό. Η περιοχή αυτή γίνεται αντιληπτή μόνο όταν ερεθιστεί έντονα ο κόλπος. Αρχίζει τότε να διογκώνεται, συχνά σχεδόν αστραπιαία, και εμφανίζεται στο κολπικό τοίχωμα ως μια μικρή μάζα με ευδιάκριτο σχήμα. Ο προορισμός της δεν φαίνεται άλλος από το να ενισχύει τη σεξουαλική ηδονή της γυναίκας. Κατά τον οργασμό "εκσπερματώνει" ένα διαυγές υγρό, παρόμοιο σε σύνθεση με εκείνο που παράγει ο προστάτης. Ορισμένοι μάλιστα ειδικοί πιστεύουν πως το σημείο G στη γυναίκα είναι μια μη εξελιγμένη μορφή του ανδρικού αδένα. Ο ευκολότερος τρόπος να εντοπίσει μια γυναίκα αυτή την περιοχή στο σώμα της, είναι να καθίσει κανονικά ή οκλαδόν. Καλύτερα να αρχίσετε τις εξερευνήσεις σας όταν κάθεστε στη λεκάνη της τουαλέτας, αφού ο ερεθισμός του σημείου G μπορεί να σας προξενήσει την επιθυμία να ουρήσετε. Όταν αδειάσει η ουροδόχος κύστη, θα συνεχίσετε με μεγαλύτερη άνεση τη διέγερση της ερωτογενούς αυτής ζώνης, γνωρίζοντας πια ότι η αίσθηση ηδονής που σας έχει κυριεύσει, προέρχεται από το σημείο G και όχι από τη γεμάτη κύστη.
Η διέγερση του σημείου G
Οι ερωτικές στάσεις που ερεθίζουν το σημείο G είναι εκείνες στις οποίες είτε η γυναίκα είναι από πάνω είτε η διείσδυση γίνεται από πίσω.
Πιέστε με τα δάχτυλά σας σταθερά και προς τα επάνω το πρόσθιο τοίχωμα του κολπικού τοιχώματος. Ταυτόχρονα, με το άλλο χέρι πάνω στην κοιλιά σας πιέστε προς τα κάτω. Με τη διέγερση, το σημείο G θα αρχίσει να διογκώνεται και θα το νιώσετε ανάμεσα στα δάχτυλά σας σαν ένα σβολαράκι μέσα και έξω από τον κόλπο. Στη μήτρα μπορεί να αρχίσουν τότε ηδονικές συσπάσεις, προκαλώντας ένα βαθύ οργασμό, ασύγκριτα πιο έντονο από εκείνον που προέρχεται από την κλειτορίδα. Μπορεί ακόμα και να εκσπερματώσετε από την ουρήθρα ένα διαυγές υγρό, που, παρά τα φαινόμενα, δεν είναι ούρα. Η διέγερση θα είναι πιο αποτελεσματική, αν την αναλάβει ο παρτενέρ σας. Ξαπλώστε ανάσκελα σε ένα κρεβάτι, με δύο μαξιλάρια κάτω από τους γοφούς, με τα πόδια λίγο ανοιχτά και τα οπίσθιά σας κάπως ανασηκωμένα. Ο σύντροφός σας μπορεί τότε να γείρει επάνω σας και με την παλάμη στραμμένη προς τα κάτω να περάσει δύο δάχτυλα στον κόλπο και να αρχίσει να χαϊδεύει το πρόσθιο τοίχωμα. Οι ερωτικές στάσεις που ερεθίζουν το σημείο G είναι εκείνες στις οποίες είτε η γυναίκα είναι από πάνω είτε η διείσδυση γίνεται από πίσω. Στη δεύτερη περίπτωση, το πέος τρίβεται απευθείας πάνω στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου, όπου εδρεύει το περίφημο σημείο. Όταν πάλι η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, ελέγχει αποτελεσματικότερα την κατεύθυνση του πέους και το βάθος του, ώστε μπορεί με μικρές μετακινήσεις προς τα εμπρός ή στα πλάγια να το οδηγήσει στο σημείο που την ευχαριστεί περισσότερο. Ο άνδρας συμβάλλει επίσης στη διέγερση της συντρόφου του μετακινώντας το σώμα του κατάλληλα και πιέζοντας τη βάση του πέους, ώστε η κεφαλή του οργάνου του να συμπέσει ακριβώς με το σημείο G. Το αποτέλεσμα για το ζευγάρι θα είναι πιθανότατα διαδοχικοί και έντονοι οργασμοί.





Πηγή:http://health.in.gr

Hot Wallpapers έτοιμα να στοιχειώσουν τις νύχτες μας!


Alina Vacariu



Denise Milani





Danielle Lloyd



Adriana Lima



Carmen Electra


Brooklyn Decker



Avril Lavigne



Jennie Corner



Susan Ward



Olga Kurylenko



Tiffany Mulheron 







Πηγή:http://newingreece.blogspot.com

Ολόγυμνη στο Playboy για 1 εκατ. δολλάρια η Lindsay Lohan

H Lindsay Lohan δε φαίνεται να πτοείται από τις δεκάδες ώρες υποχρεωτικής κοινωνικής εργασίας σε νεκροτομείο που της επέβαλε το δικαστήριο για τα παραπτώματά της. Έτσι κανονίζει καινούρια φωτογράφηση.Αφού απέρριψε τα 750.000 δολάρια, η 25χρονη Lindsay τελικά έδωσε τα χέρια με τους υπεύθυνους του αμερικανικού ανδρικού περιοδικού για... 250.000 χιλιάδες δολάρια παραπάνω, σύμφωνα με τα ξένα ταμπλόιντς.
Η φωτογράφηση θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα










Hot Iphone girls!!! part 1

Η Μπρουκ Μιούλερ αρνείται την αποτοξίνωση

Μετά τη σύλληψή της το σαββατοκύριακο στο Κολοράντο, η 34χρονη πρώην σύζυγος του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) δεν φαίνεται ιδιαίτερα διατεθειμένη να συνεργαστεί με τις αρχές.

Η Μπρουκ Μιούλερ στη φωτογραφία της σύλληψής της στο Άσπεν του Κολοράντο.
Η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller)συνελήφθη στο Άσπεν του Κολοράντο για κατοχή –και πρόθεση διακίνησης- κοκαΐνης καθώς και για επίθεση.
Όμως σύμφωνα με το RadarOnline η Μιούλερ,αρνείται να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για εννέα μήνες, όπως θεωρήθηκε αναγκαίο, υποστηρίζοντας ότι "δεν θέλει να μείνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα δύο ετών δίδυμα αγόρια της, Μπομπ (Bob) και Μαξ (Max).
Το "θεματάκι" που έχει η πρώην κυρία Σιν με τα ναρκωτικά πηγαίνει πολύ πίσω στον χρόνο και η ίδια έχει μεγάλη θητεία σε κέντρα αποτοξίνωσης. Χωρίς αποτέλεσμα, όμως, όπως φαίνεται!
"Η θεραπεία που έχει λάβει η Μπρουκ μέχρι τώρα δεν ήταν αρκετή, προφανώς. Χρειάζεται μακροπρόθεσμη παρακολούθηση αλλά δεν την έχει δεχτεί ποτέ ως τώρα", μεταφέρουν πηγές κοντά στην Μιούλερ τονίζοντας ότι εκείνη δεν έχει ακούσει ποτέ τις συμβουλές που της δίνουν οι γιατροί, ούτε οι δικοί της άνθρωποι, που υποστηρίζουν ότι αν δεν μπει μέσα σε κλινική για μεγάλο διάστημα δεν θα δει προκοπή.
Μέχρι τώρα η Μπρουκ έχει επιλέξει τις εξωτερικές επισκέψεις σε κέντρα αποτοξίνωσης, που όμως δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα απέναντι στον ολοένα και πιο ισχυρό εθισμό της.
Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν τον Τσάρλι Σιν –ο οποίος παρεμπιπτόντως φαίνεται να έχει "μεταλλαχθεί" αφήνοντας μία και καλή πίσω του το κακό παρελθόν του- όχι μόνο να έχει πληρώσει την εγγύηση για να βγει η Μπρουκ από τη φυλακή, αλλά να έχει προθυμοποιηθεί να αναλάβει τα αγόρια εκείνος για όσο καιρό η μητέρα τους χρειαστεί να είναι στην κλινική. Εύγε…











Πηγή womenonly.gr

Τα βασιλικά Χριστούγεννα της Πίπα

Μπορεί να μην ήταν και πολύ καλός ο τελευταίος μήνας εξαιτίας του χωρισμού της από τον αγαπημένο της Άλεξ Λούντον(Alex Loudon), όμως η 28χρονη αδελφή της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έχει κάθε λόγο για να χαίρεται πια.

Η Πίπα έχει πολύ καλή σχέση με τον μικρό αδελφό του Γουίλιαμ, πρίγκιπα Χάρι.
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) έχει ήδη λάβει επίσημη πρόσκληση από το Μπάκινχαμ να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας για την 26η Δεκεμβρίου –γνωστής ως "Boxing day"- που θα πραγματοποιηθούν στο Σάντρινγκχαμ.
Πρόκειται για μια αρκετά παράξενη κίνηση αν υπολογίσει κανείς ότι η Πίπα θα πάρει μέρος στο παραδοσιακό κυνήγι του φασιανού όπου συμμετέχουν μόνο μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι σύζυγοί τους.
Υπάρχει όμως μια εξήγηση, αφού αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα που η νιόπαντρη δούκισσα του Κέιμπριτζ μακριά από την οικογένειά της, οπότε πιθανότατα η πρόσκληση της μικρής της αδελφής να ήρθε στο πλαίσιο της προσπάθειας να μη νιώσει εκείνη τελείως "έξω από τα νερά της".

Πίπα, Κέιτ και Κάρολ: Οι γυναίκες της οικογένειας Μίντλετον είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους.
Κατά τα άλλα, η Πίπα, η οποία ξέρει άψογο σημάδι, φαίνεται να… μετρά μέρες μέχρι τη γιορτή.
"Στην Κέιτ θα λείπουν φυσικά οι γονείς της τα Χριστούγεννα, καθώς δεν υπήρξαν γιορτές που δεν πέρασε μαζί τους μέχρι σήμερα. Όμως, το ότι θα έχει κοντά την αδελφή της, σίγουρα θα είναι μεγάλη παρηγοριά για την ίδια, αλλά και για τους Μίντλετον", μεταφέρουν πηγές του παλατιού.
Γενικότερα πάντως, από τον αρραβώνα ακόμη της Κέιτ με τον Γουίλιαμ (William), ο πρίγκιπας είχε φροντίσει να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τα πεθερικά του, ενώ τους έχει ήδη καλέσει για 2-3 κυνηγητικά σαββατοκύριακα στο Μπαλμόραλ με τον πατέρα του.
Εκτός από αυτό, η ίδια η βασίλισσα κάλεσε τη μητέρα της Κέιτ στο Άσκοτ τον Ιούνιο, όπου η Κάρολ Μίντλετον (Carole Middleton) έφτασε στον χώρο με τη βασιλική άμαξα.
Κατά τα άλλα, πληροφορίες θέλουν τον Κάρολο (Charles) και την Καμίλα (Camilla) –η οποία έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη νύφη της- να έχουν προσκαλέσει τον Γουίλιαμ και την Κέιτ να περάσουν την πρωτοχρονιά μαζί τους στο Μπίρκχολ της Σκοτίας. Ακόμη όμως, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα για αυτά τα προγράμματα.











Πηγή:  womenonly.gr

Τα μυστικά της κρεβατοκάμαρας του Χιου Τζάκμαν

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο «παράδοξα» ζευγάρια του Χόλιγουντ, τουλάχιστον ηλικιακά, αλλά τα 16 χρόνια του πολύ αγαπημένου γάμου τους, είναι η τρανή απόδειξη ότι τα φαινόμενα απατούν!
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Ντέμπορα-Λι Φέρνες (Deborah-Lee Furness) εξήγησε με ποιον τρόπο ο σύζυγός της κρατά αναμμένη τη «φλόγα» στην… κρεβατοκάμαρά τους!

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα-Λι Φέρνες το 1997. Εκείνος ήταν 29 χρονών, εκείνη 42.
«Μεταμορφώνεται στον άντρα των φαντασιώσεών μου», αποκάλυψε η 56χρονη ηθοποιός καταφέρνει να την εντυπωσιάζει κάθε φορά φορώντας τη στολή του… χρηματιστή! Και εξήγησε ακριβώς τι εννοεί.
«Πάντα έλεγα ότι θα παντρευόμουν κάποιον λογικό άντρα. Έναν χρηματιστή. Ο Χιου το ξέρει αυτό και πολλές φορές μου πραγματοποιεί τη φαντασίωση», παραδέχεται η Φέρνες, η οποία γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό το 1991 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Correlli» στην πατρίδα του, την Αυστραλία.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Ντέμπορα-Λι έπαιζε μια ψυχίατρο στις φυλακές και ο Χιου έναν τρόφιμο που ζητούσε τη συμβουλή της.
«Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά ήταν σίγουρα μια στιγμιαία σχέση, μια αναγνώριση», συνέχισε η Φέρνες, η οποία, παρεμπιπτόντως, εκείνη τη χρονιά είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι δεν θα ξαναέβγαινε ποτέ με ηθοποιούς, ούτε και κάποιον μικρότερο των 30 ετών. Και πέτυχε το δύο στα δύο με τον Τζάκμαν ο οποίος τότε ήταν μόλις 23 χρονών.
Εκείνη μπορεί να είχε δεύτερες σκέψεις για αυτή τη σχέση, αλλά αυτό δεν ίσχυε και για τον αγαπημένο της, που έχει επανειλημμένα παραδεχτεί ότι ήξερε από πολύ νωρίς ότι είχε βρει το έτερόν του ήμισι.
«Ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι εκείνη ήταν η μία και μοναδική από τις πρώτες δύο εβδομάδες. Όμως, αποφάσισα να περιμένω έξι μήνες πριν ζητήσω από την Ντεμπ να με παντρευτεί. Στους τέσσερις, αποφάσισα ότι ήταν χαζό να περιμένω χωρίς λόγο και το έκανα τότε», ομολογεί από την πλευρά του ο 43χρονος Χιου Τζάκμαν τονίζοντας ότι ποτέ άλλοτε δεν ένιωσε τέτοια σιγουριά στη ζωή του.
Τι και αν τώρα πια ο σύζυγός της είναι ένας από τους πιο διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, η κυρία Τζάκμαν υποστηρίζει ότι στο σπίτι είναι τόσο απλός και συνηθισμένος, που σχεδόν ξεχνά αυτή την ιδιότητά του.
«Μη νοιάζεστε όμως. Και εγώ πιστεύω ότι είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο και πραγματικά εύχομαι κάθε γυναίκα στον κόσμο να βλέπει τον άντρα της έτσι», ολοκληρώνει η Ντέμπορα-Λι Φέρνες, σχολιάζοντας τον κολακευτικό τίτλο που έχει κερδίσει ουκ ολίγες φορές ο καλός της.
Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Χιου Τζάκμαν γκέι και τον γάμο του "βιτρίνα", η σύζυγός του είναι κάθετη: "Δεν δίνουμε καθόλου βάση σε αυτά τα δημοσιεύματα. Πολύ απλά δεν μας αφορούν. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει", ξεκαθαρίζει η Ντέμπορα-Λι και είναι πάγματι σαφέστατη.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 11 Απριλίου 1996 και ύστερα από δύο αποβολές, υιοθέτησε δύο παιδιά, τον Όσκαρ Μαξιμίλιαν (Oscar Maximillian) που γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 2000 και την Άβα Έλιοτ (Ava Eliot) που γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 2005.
Κατά τα άλλα ο Χιου Τζάκμαν έγινε πρόσφατα και… καφετζής αφού εγκαινίασε το φιλανθρωπικού χαρακτήρα καφέ "Laughing Man Coffee & Tea" στη Νέα Υόρκη, ενώ στον κινηματογράφο τον βλέπουμε στην ταινία «Real Steal».
















Πηγή: womenonly.gr

Γκράθια «Δεν με τρομάζει η πίεση»

Γκράθια στο Οnsports: «Δεν με τρομάζει η πίεση» (photos)

Ο Χάβι Γκράθια εμφανίστηκε στην Κέρκυρα, πριν από τους μάγους με τα δώρα! Με συστατική επιστολή τα θετικά δείγματα γραφής από την σύντομη (λόγω ανωτέρας βίας) θητεία του στον Βόλο, ανέλαβε το τιμόνι της νησιώτικης ομάδας, ωστόσο εν αντιθέσει με τους μάγους και τον Αγιο Βασίλη, το προσωπικό του δώρο προς τους Φαίακες, έχει… χρονοδιακόπτη! Η «ώρα μηδέν» δεν είναι προγραμματισμένη την «ανατολή» του 2012, αλλά με το πέσιμο της καρό σημαίας του πρωταθλήματος, τότε που φιλοδοξεί να΄χει διασφαλίσει την παραμονή της Κέρκυρας στην… Ιθάκη της Super League.



Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στοOnsports, από την στιγμή που ανέβηκε στο καράβι των Φαιάκων. Αυτή την φορά, εν αντιθέσει με το «ναυάγιο» του Βόλου, θεωρεί ότι η ιστορία θα είναι καλή μαζί του, διότι σκοπεύει να την γράψει μαζί με τους παίκτες του, από εβδομάδα σε εβδομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι, κάτι που δεν του δόθηκε η δυνατότητα να κάνει στον Παγασητικό! Και ξέρετε, στο ποδόσφαιρο, τα καλύτερα δώρα έρχονται πάντα την Ανοιξη!
- O ερχομός στην Ελλάδα συνιστά την πιο θεαματική αλλαγή όχι μόνο στην καριέρα, αλλά και στην ζωή σας, δεδομένου πως δεν είχατε εργαστεί άλλη φορά εκτός Ισπανίας;
«Σίγουρα είναι μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή μου, για μένα και την οικογένειά μου και όχι μόνο σε ό,τι αφορά το αθλητικό κομμάτι. Μέχρι τώρα, έχω περάσει καλά στην Ελλάδα. Συνάντησα εξαιρετικές συνθήκες, τόσο στο Βόλο, όσο και στην Κέρκυρα. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι μου φέρονται άψογα, ενώ οι σωστές επαγγελματικές συνθήκες, κάνουν πιο εύκολη την δουλειά μου».
- Συμβιβαστήκατε πλέον με την ελληνική πραγματικότητα, έπειτα από την περιπέτεια ή εάν θέλετε την εμπειρία του Ολυμπιακό Βόλου;
«Το καλοκαίρι στον Βόλο, δεν ήταν εύκολο. Από την άλλη, δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που έχω κάνει. Αισθάνομαι περήφανος για τον κόσμο του Βόλου και για την συνεργασία με την συγκεκριμένη ομάδα. Στην καινούργια μου ομάδα, αισθάνομαι εξίσου καλά. Τώρα πλέον είμαι σε μια νέα επαγγελματική φάση και ελπίζω η δουλειά μου να αποδώσει τα αποτελέσματα που θέλω τόσο εγώ, όσο και οι άνθρωποι, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν».
 - Αισθάνεστε μεγαλύτερη πίεση στην Ελλάδα συγκριτικά με την Ισπανία και τις προηγούμενες επαγγελματικές σας συνεργασίες;
«Την πίεση την βάζω εγώ ο ίδιος, στο επαγγελματικό μου περιβάλλον. Την χρειάζομαι για να κάνω σωστά την δουλειά μου και να γίνεται η ομάδα ολοένα και καλύτερη μέσα από τις προπονήσεις. Εχθρός του καλού, άλλωστε, είναι πάντα το καλύτερο, είτε δέχεσαι κριτική από πολλούς, είτε από λίγους φιλάθλους, από πολλούς ή από λίγους δημοσιογράφους. Συνεπώς δεν με τρομάζει η πίεση».
- Ποιες ομοιότητες και διαφορές υπάρχουν μεταξύ Κέρκυρας και Ολυμπιακού Βόλου;
«Πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες, οπότε δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία της σύγκρισης. Θα ήταν άδικο εκ μέρους μου και δεν το θέλω».
«Εξαιρετική η οργάνωση της Κέρκυρας»
- Τώρα που «συστηθήκατε» καλύτερα με το έμψυχο δυναμικό της Κέρκυρας, ποιο κατά την γνώμη σας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα και μειονέκτημα της ομάδας;
«Όταν ήρθα στην Κέρκυρα και βλέποντας την θέση της στην βαθμολογία, έλεγα ότι μόνο καλύτερα θα μπορούσε να πάει. Πρόκειται για ένα σύλλογο με εξαιρετική οργάνωση. Η θέληση των ανθρώπων της να βοηθήσουν την ομάδα και η θέληση που βγάζουν οι παίκτες, είναι κάτι άκρως σημαντικό για την επίτευξη των στόχων της. Από εκεί και πέρα, θα προτιμούσα να μην μιλήσω για κανένα μειονέκτημα. Προτιμώ να μην δω τίποτα κακό».
- Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σπεύσατε να αλλάξετε στην ομάδα;
«Εκτιμώντας την δουλειά του προηγούμενου προπονητή, είναι φυσιολογικό όταν έρχεται ένας καινούργιος τεχνικός, να θέλει να αλλάξει ορισμένα στοιχεία και χαρακτηριστικά. Διέκρινα πως η ομάδα χρειαζόταν έναν καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι της, περισσότερη δυναμικότητα και μεγαλύτερη θέληση, πέρα από κάποιες αλλαγές στο αμιγώς τεχνικό κομμάτι».
«Ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης»
- Ποια είναι η φιλοσοφία που θέλετε να περάσετε στην Κέρκυρα;
«Ο κάθε προπονητής κάνει τα πλάνα του, σύμφωνα με την δυναμικότητά του υλικού που έχει στην διάθεσή του. Ολοι θα ήθελαν να παίζουν σαν την Μπαρτσελόνα ή την Εθνική Ισπανίας, δυστυχώς όμως δεν γίνεται. Στις ομάδες που εργάζομαι επιδιώκω να υπάρχει καταρχάς μια ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Κατοχής μπάλας, καλές στημένες φάσεις, γρήγορες αλλαγές και επιστροφές στην άμυνα».
- Στα τελευταία παιχνίδια πάντως, παρατηρείται μια ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης.
«Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Εχουμε αποκτήσει καλύτερα πατήματα στην άμυνα, κάτι που το δείχνουν και τα νούμερα, εάν θυμηθούμε πόσα γκολ δεχόμασταν προηγουμένως. Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε αγώνες, θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στην επίθεση. Η άμυνα άρχισε να δουλεύει καλά, οι γραμμές αρχίζουν και κλείνουν, όμως επαναλαμβάνω δεν φτάνει μόνο αυτό».
«Οι μάγοι με τα δώρα…»
- Να περιμένουμε αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της ομάδας τον Ιανουάριο;
«Τα Χριστούγεννα έρχονται οι μάγοι με τα δώρα. Τότε, θα δούμε εάν θα περάσουν και από την Ελλάδα. Από εδώ που είμαστε τώρα όμως μέχρι τα Χριστούγεννα και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, υπάρχει ακόμη δρόμος και δύσκολα παιχνίδια. Οφείλουμε να βγάλουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ελπίζω οι παίκτες μου να τα πάνε καλά και να στείλουμε μια μικρή κάρτα για δώρα στον Αγιο Βασίλη… (γέλια)»
- Εδώ και αρκετές ημέρες πάντως, έχετε μπροστά σας «κλειδωμένο» το κουτί με το δώρο του Χουάν Μαρτίν…
«Από την μια πλευρά, είναι τύχη να έχουμε τον Μαρτίν στην Κέρκυρα και να κάνει προπονήσεις μαζί μας. Από την άλλη, όμως, είναι κρίμα να μην μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στα παιχνίδια. Θα τον περιμένουμε. Εμπιστεύομαι 100% τους παίκτες μου και σίγουρα θα είμαι ο τελευταίος που θα μιλήσω άσχημα για το ρόστερ της ομάδας μου».
- Πόσο δύσκολος είναι ο στόχος της παραμονής στην Super League;
«Αυτό θα φανεί μέσα από την πορεία του πρωταθλήματος. Γνώμη μου είναι πως εκτός από τις μεγάλες ομάδες, από εκεί και πέρα όλες οι υπόλοιπες είναι λίγο έως πολύ ισοδύναμες. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να είχε μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Δεν το έκανε και τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Παρά το ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να παραμείνουμε στην Super League».
«Σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι»
- Φαντάζεστε τον εαυτό σας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κέρκυρα;
«Οταν ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πήγα στον Βόλο, ήμουνα πολύ ευχαριστημένος. Σε καμία περίπτωση, δεν περίμενα αυτό που ακολούθησε. Τώρα είμαι τρεις εβδομάδες στην Κέρκυρα. Περνάω καλά μαζί με την οικογένειά μου και δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτε περισσότερο από το επόμενο παιχνίδι».
- Στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει η φιλοδοξία της συνεργασίας με μια μεγαλύτερη ελληνική ομάδα;
«Στο μυαλό μου υπάρχει πάντα να χαίρομαι την δουλειά μου. Μπορώ να αισθανθώ ικανοποιημένος και χαρούμενος, είτε εργάζομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, είτε σε έναν μικρότερο. Στα 15 χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο στην Ισπανία, πέρασα από μεγάλες και μικρές ομάδες και ήμουνα εξίσου χαρούμενος σε όλες».
- Αντιμετωπίζετε την θητεία σας στην Ελλάδα ως μια καλή ευκαιρία να «φτιάξετε» το όνομά σας και να επιστρέψετε στην Ισπανία;
«Αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει, είναι να κάνω καλά την δουλειά μου χωρίς να σχεδιάζω για το αύριο. Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Οταν τελειώσει η σεζόν θα κάνουμε το ταμείο μαζί με τους ανθρώπους της Κέρκυρας. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε εάν θα συνεχίσουμε μαζί ή εάν θα πρέπει να ψάξω για καινούργια ομάδα».
«Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες»
- Δεχτήκατε πρόταση από άλλες ομάδες όταν πλέον στον Βόλο το πράγμα έδειχνε ότι φτάνει στο τέλος του;
«Είχα προτάσεις και από την Ελλάδα και από την Ισπανία. Οι πρώτες κρούσεις έγιναν στην αρχή του προβλήματος στον Βόλο, στις οποίες δεν έδωσα καμία σημασία, αφού είχα συμβόλαιο με την ομάδα. Στην πορεία και όταν πλέον τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα, δέχτηκα προτάσεις από άλλες ομάδες, ωστόσο δεν θα ήθελα να τις ονοματίσω αφού πλέον έχουν άλλους προπονητές».
- Ποια είναι τα προγνωστικά σας για την μάχη του τίτλου; Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός ή ενδεχομένως κάποια τρίτη ομάδα;
«Εάν ήξερα ποια ομάδα θα κερδίσει το πρωτάθλημα θα προσπαθούσα να το χρησιμοποιήσω, αλλά δεν το ξέρω… (γέλια). Νομίζω πως θα πάμε σε μια μάχη στήθος με στήθος, μέχρι το φινάλε. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι την Κέρκυρα και όχι ποια ομάδα θα τερματίσει πρώτη. Εκτός πάντως από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ».
- Τι είναι πιο δύσκολο τελικά; Το επάγγελμα του προπονητή, ή του ποδοσφαιριστή;
«Η ζωή του προπονητή είναι πιο δύσκολη, διότι είναι λιγότερες οι στιγμές της δικαίωσης. Πάντα υπάρχει το καλύτερο και πάντα σου λείπει».
- Το ερχόμενο Σάββατο (10/12) υπάρχει στο πρόγραμμα το Clasico της Ισπανίας. Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα;
«Δεν είμαι μάγος και δεν έχω κάποια σφαίρα μπροστά μου, για να μπορώ να γνωρίζω εκ προτέρων τι θα συμβεί. Η Ρεάλ δείχνει φέτος πιο δυνατή από την περασμένη σεζόν. Το πρωτάθλημα φέτος στην Ισπανία είναι πιο δύσκολο και περισσότερο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια».
Τι δώρο θέλετε να σας φέρει ο Αγιος Βασίλης ενόψει του 2012;
«Θα ήθελα να αρχίζουν να λύνονται τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα, στην Ισπανία και σε άλλες χώρες και να αποκτήσουμε όλοι μας, καλύτερη ποιότητα ζωής. Αλλα δώρα, δεν χρειάζομαι».



onsports.gr

12 σέξι παιχνίδια με την γλώσσα!



Η γλώσσα είναι ένα από τα πλέον διεγερτικά μέρη του σώματος! Χρησιμοποίησέ την με διαφορετικούς αλλά πάντα σέξι τρόπους, σε διάφορα σημεία του σώματος του παρτενέρ σου για να τον ξετρελάνεις!
* Γλύψε με την άκρη της γλωσσούλας σου τις θηλές του στήθους σου.
* ''Τρέξε'' γρήγορα με τη γλώσσα και χωρίς ιδιαίτερη λίπανση το εξωτερικό μέρος του αυτιού του, από το πτερύγιο ως το λοβό. Αν δείχνει να του αρέσει και δεν έχεις κι εσύ πρόβλημα, μπορείς να αφήσεις τη γλώσσα σου να περάσει πάνω και από όλο το αυτάκι του.
* Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα και σε παραμελημένες περιοχές όπως η μαλακή περιοχή πίσω από το γόνατο, το εσωτερικό των αγκώνων ή το δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλά του. Χρησιμοποίησε κι εδώ την άκρη της γλώσσας για να του προκαλέσεις ερωτική ανατριχίλα.
* Διαπίστωσε πόσο πολύ τον φτιάχνεις με το εξής κόλπο: κάθισε μπροστά του και γλύψε προκλητικά ένα παγωτό (ξυλάκι ή πύραυλο), ένα γλειφιτζούρι ή μια μπανάνα. Κοίταξέ τον όλο νόημα, καθώς κινείς γύρω γύρω την γλώσσα σου από το παγωτό. Αν δεν σε αρπάξει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δεν θα το έχεις κάνει καλά!!
*Ενώ του προσφέρεις ένα ωραιότατο στοματικό, κατέβασε με το ένα σου χέρι το κεφαλάκι του πέους του προς τα κάτω και με τη γλώσσα σου γλύψε το γυμνό πια κεφαλάκι του σε όλη την ακτίνα του.
* Η κρυφή γλωσσίτσα: αν έχεις μια ντροπή να του κάνεις στοματικό με ανοιχτά φώτα, η λύση του 'βγάλε γλώσσα στα τυφλά' θα σε σώσει. Κλείνεις τα φώτα, υγραίνεις τη γλώσσα και ξεκινάς να γλύφεις το πέος του όχι μόνο με την άκρη της γλώσσας αλλά με όλη την επιφάνεια της. Το παιχνίδι αυτό που δεν θα του επιτρέπει να σε βλέπει, θα του εξάψει την φαντασία.
* Για να του δώσεις την αίσθηση πως είσαι το 'βαθύ λαρύγγι', τοποθέτησε την άκρη της γλώσσας σου στον ουρανίσκο. Έπειτα, πάρε το πέος του στο στόμα σου και άφησέ τον να 'βρίσκει' στο εσωτερικό της γλώσσας, κάνοντας τον να πιστεύει πως έχει φτάσει όσο πιο βαθιά γίνεται στο στόμα σου.
* Μην αμελείς να γλύψεις με χάρη και μπόλικο σάλιο τα μπαλάκια του (όρχεις) αλλά και την περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και την βάση του πέους. Η ανατριχίλα που θα νιώσει (αφού εκεί περνούν εκατοντάδες νευρικές απολήξεις) θα τον ξεμυαλίσει. Μην φοβηθείς να αφιερώσεις χρόνο και σάλιο στα μπαλάκια του...
* Μην γλύφεις το πέος του μόνο με το επάνω μέρος της γλώσσας. Το πίσω μέρος είναι και πιο μαλακό και πιο αισθησιακό και θα τον ξετρελάνει.
* Βάλε το φαγητό στο δρόμο της γλώσσας. Φέρε στη μικρή του περιοχή (προσοχή όχι στο κεφαλάκι ή στην ουρήθρα του για να μην δημιουργηθούν μολύνσεις) σαντιγί, λιωμένη σοκολάτα (όχι καυτή), κάποιο σιροπάκι (όχι μέλι που κολλάει, δεν θέλουμε να του κάνουμε χαλάουα). Αν είναι ιδιαίτερα τριχωτός, μην επιχειρήσεις πολλά κόλπα με φαγητά που κολλάνε.
* Χάρισέ του το πιο ποθητό στοματικό αφήνοντας τα χέρια σου εντελώς έξω από το παιχνίδι και κάνοντας πρωταγωνίστρια τη γλώσσα. Όταν κουραστείς, μπορείς να αφήσεις το στόμα να βοηθήσει αλλά όχι τα χέρια. Με την εξάσκηση θα γίνεις πολύ καλή στην τεχνική.
* Βάλε ένα παγάκι στο στόμα σου για να παγώσει και η γλωσσίτσα και έπειτα πέσε με την γλώσσα στο πέος του. Η ανατριχίλα από την ψύχρα που θα νιώσει θα τον ξεσηκώσει. Μετά το ψυχρό κύμα της γλώσσας μπορείς να φυσήξεις με την άχνα σου πάνω στο πέος του και να αφήσεις τις αισθήσεις του να ερεθιστούν.
Προσοχή: τα παιχνίδια της γλώσσας με τον πισινούλη της, επιτρέπονται ΜΟΝΟ όταν εκείνος το ζητήσει ρητά κι εσύ θέλεις να το κάνεις (όχι για να τον ευχαριστήσεις αλλά γιατί αρέσει και σε σένα). Σε κάθε άλλη περίπτωση μείνει μακρυά!!!!!!!! Δεν θα εκτιμήσει την αυθόρμητη κινησή σου στην πίσω πόρτα του.











Κάνε το πιο καυτό γρήγορο σεξ σε 5-10-15 λεπτά

Όταν δεν υπάρχει χρόνος, υπάρχει τρόπος!
Με την πολυάσχολη ζωή που ζούμε, είναι δύσκολο να βάλουμε το σεξ μέσα στο πρόγραμμα! Κι όμως αν νομίζεις πως δεν υπάρχει χρόνος για σεξάκι γρήγορο και ωραίο κάνεις λάθος.
Ακόμα κι αν έχεις μόνο πέντε, δέκα και δεκαπέντε, μπορείς να απολαύσεις το πιο ξεσηκωτικό σεξ της ζωής σου και μην ανησυχείς, ακόμα κι αν ο οργασμός σε επισκέπτεται αργά, η σωστή προετοιμασία θα απογειώσει τα πάντα, ακόμα και σε 5 λεπτάκια.
Διαθέτετε πέντε λεπτάκια ακριβώς!
Το να σου έρθει ο οργασμός πακέτο σε πέντε λεπτά είναι κομματάκι δύσκολο και σχέδιο αισιόδοξο αφού η πλειοψηφία των γυναικών χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο. Αν λοιπόν διαθέτεις μόνο πέντε λεπτά για σεξάκι στα γρήγορα, προετοιμάσου από νωρίς:
Σκέψου πονηρά και πρόστυχα: βάλε μπρος το πονηρό σου μυαλουδάκι και φαντάσου πως θα γίνει το ερωτικό σκηνικό. Μπορείς και να του στείλεις ένα καυτό μηνυματάκι για να του εξηγήσεις πως ακριβώς θα τον περιποιηθείς όταν βρεθείτε οι δυο σας.
Μην περιμένεις στα πέντε λεπτά που διαθέτεις να ξεκινήσεις από όσα κολπάκια δεν σου λένε τίποτα. Ό,τι σε φτιάχνει, ζήτησέ το να το κάνει πρώτο, είτε πρόκειται για τα φιλιά στο στήθος ή ένα λίγο στοματικό από μεριάς του.
Μπες στο κέφι: φτιάξε ένα σέξι σενάριο ή κάντε και πάλι πραγματικότητα ένα παλιότερο σκηνικό.
Μην βγάλετε τα ρούχα σας: κράτησε τα ρουχάκια σου και οδήγησε τα δαχτυλάκια του στις ερωτογενείς σου ζώνες. Προσπάθησε να μην φοράς ρούχα περίπλοκα. Για παράδειγμα, αντί για καλσόν, κάλτσες, αντί για κυλοτάκι τύπου μπραζίλιαν, ένα καυτό στριγκάκι.
Χαμήλωσε το φωτισμό, βάλε μουσικούλα που σας ανεβάζει και πάρτο απόφαση: πολλά προκαταρκτικά στη φάση αυτή δεν θα υπάρξουν. Οπότε ένα λιπαντικό με βάση το νερό θα σας σώζει!
Εναλλακτικά, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ένα δονούμενο δαχτυλίδι στο πέος του που θα ερεθίσει με μιας την κλειτορίδα σου ή ένα δονητή εφόσον και οι δύο συμφωνείτε.

Συμφέρει:
* Αν στο διπλανό δωμάτιο έχετε κόσμο
* Σε δημόσιο χώρο (ανσασέρ) που ο φόβος μπορεί να είναι ερεθιστικός αλλά η ώρα τρέχει και δεν θέλετε να σας πιάσει κάποιος στα πράσα.
Διαθέτετε δέκα λεπτάκια ακριβώς:
Δοκιμάστε κι άλλους τύπους σεξ: δεν χρειάζεται να έχετε στο μυαλό σας μόνο το σεξ με διείσδυση.
Μπορείτε να καλοπεράσετε και με σκέτα προκαταρκτικά, στοματικό ή και μόνο με τα χεράκια σας ο ένας στον άλλο! Απόλαυση και ηδονή να είναι κι ότι θέλει ας είναι!
Μην στρεσάρεστε: επειδή τα δέκα λεπτά δεν είναι υπερβολικά πολλά ή λίγα, είναι εύκολο να πέσετε και οι δυο στην παγίδα του στρες. Δεν πρέπει να κολλάς στο αν νιώθεις παχουλή σήμερα, αν το κρεβάτι δεν είναι στρωμένο, το σεξ στα γρήγορα δεν έχει να κάνει με την τελειότητα αλλά με το ''βρήκα ένα κενό και είπα να το αξιοποιήσω οριζοντίως, πλαγίως και καθέτως''!
Μην περιμένεις τον οργασμό με το τουφέκι στο χέρι: αν είναι να έρθει ο οργασμός μέσα στο δεκάλεπτο, εννοείται πως είναι καλοδεχούμενος. Αν πάλι δεν έρθει, χαλάρωσε και απόλαυσε την κούρσα που έτσι κι αλλιώς επειδή δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Λίγο σεξ άλλωστε είναι καλύτερο από το καθόλου!
Συμφέρει:
* Στο σπίτι των γονιών που η πόρτα μπορεί να χτυπήσει από στιγμή σε στιγμή.
*Στο αυτοκίνητο που δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το χρόνο που έχετε.
*Στη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα που βλέπει (μην πάει στράφι κι αυτή η ποδοσφαιρική βραδιά).

Διαθέτετε δεκαπέντε λεπτάκια:
Το τεταρτάκι μπορεί να έχει ποικιλία:
Εδώ μπορείτε να παίξετε με το σκηνικό και τα δωμάτια δράσης. Μπορεί να είναι η κουζίνα όσο περιμένουμε το φαγητό να πάρει χρώμα ή το μπάνιο στη διάρκεια που κάνουμε ντους.
Πάρε την πρωτοβουλία από το πουρνό: Το πρωί, τόσο τα κοριτσάκια όσο και τα αγοράκια διαθέτουν αυξημένες ορμές. Εκμεταλλεύσου το στοιχείο αυτό για να βάλεις το ρολόι 15 λεπτά νωρίτερα (εντάξει είσαι υπναρού αλλά μια φορά στο τόσο μπορείς κι εσύ!). Τα τρία πρώτα θυσίασέ τα για να βουρτσίσεις δόντια, να βάλεις σέξι εσώρουχα και να βγάλεις την τσίμπλα από το μάτι (θυμήσου και το θερμοσίφωνα για να έχετε ζεστό νεράκια μετά το γρήγορο).
Ξύπνησέ τον με ένα ωραίο στοματικό (περίπου πέντε λεπτά) και στα υπόλοιπα πέντε κάνε ότι μπορείς για να ικανοποιηθείς. Μέχρι τότε θα έχει ξυπνήσει εκείνος και θα πάρει το πάνω χέρι στο σεξ του χουζούρη. Δεν χρειάζεται να είσαι απολύτως ξύπνια αλλά η απόλαυση να είσαι σίγουρη πως θα έρθει.

Βρες τη στάση που σε ικανοποιεί περισσότερο: επειδή τα 15 λεπτά είναι αρκετά για να υπάρξει σεξ με διείσδυση αλλά και να βρεθείς κατάματα με τον οργασμό, ενίσχυσε τις πιθανότητες υπέρ σου. Μπορεί να είσαι κορίτσι στα τέσσερα ή γυναίκα καουμπόισα ή σε τόσο λίγο χρόνο μπορεί να προτιμάς τον πάγκο της κουζίνας ή το σεξ πάνω στο πλυντήριο. Ό,τι σε βολεύει, τούτο και πράξε!
Αξιοποίησε το υγρό στοιχείο: μπείτε τα δυο σας στο ντους χωρίς μάλιστα να αφαιρέσετε όλα τα ρούχα σας (ένα λευκό δικό σου φανελάκι βρεγμένο μπορεί να δείξει σούπερ σέξι).

Συμφέρει:
* Στο ξύπνημα και λίγο πριν τον ύπνο (ειδικά όταν νυστάζεις πολύ)
* Λίγο πριν ξεκινήσει η ταινία!
* Αν η δουλειά σου είναι κοντά στο μεσημεριανό διάλειμμα για φαγητό!
* Πριν την βραδινή σας έξοδο -μπορείτε να το κάνετε χωρίς να στήσετε τους φίλους για ώρες
* Αν είστε παράνομο ζευγαράκι και δεν σας περισσεύει χρόνος.








womenonly.gr

Hot mamas… κι όποιος αντέξει

Είναι μαμάδες, αλλά είναι και οι πιο σέξι γυναίκες.
Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πώς μετά τη μητρότητα έχασαν όλα τα κιλά και έγιναν, ίσως και καλύτερες από πριν, αλλά και πώς βρίσκουν τις ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Χωρίς αμφιβολία, αξίζουν συγχαρητήρια. Τυχεροί οι άντρες τους αλλά και τα παιδιά τους.

Ο λόγος για τις κυρίες: Miranda Kerr, Gisele Bündchen, Cindy Crawford, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Elizabeth Banks, Jessica Alba, Sarah Shahi που έχουν φωτογραφηθεί στο περιοδικό «GQ» με τα απολύτως απαραίτητα …«κόβοντας»την ανάσα.




Το μοντέλο και άγγελος της Victoria’s Secret κατάφερε να γοητευτεί από τον star του Hollywood, Orlando Bloom, και μαζί απέκτησαν τον γιο τους, Flynn, που είναι ενός έτους.





Η 31χρονη βραζιλιάνα θεά, Gisele Bündchen και ο σύζυγός της Tom Brady έχουν φέρει στο κόσμο, εδώ και δυο χρόνια περίπου, ένα γλυκύτατο αγοράκι που ακούει στο όνομα Benjamin.





Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Οι φήμες και οι φωτογραφίες θέλουν τη δεκάχρονη κόρη της αγέραστης Cindy Crawford, Kaia, να της μοιάζει μέρα με την ημέρα όλο και πιο πολύ.





Και άλλος άγγελος που δεν αντιστάθηκε στο χτύπημα του βιολογικού ρολογιού είναι η Adriana Lima, που εδώ και δυο χρόνια είναι μια χαρωπή μαμά, ενός γλυκύτατου κοριτσιού εν ονόματι Valentina.




Σε ένα μήνα και κάτι το supermodel Doutzen Kroes, κλείνει ένα χρόνο μητρότητας και από τότε δείχνει να το απολαμβάνει όλο και πιο πολύ. Ο γιος της, Phyllon, γεννήθηκε στο Amsterdam ολοκληρώνοντας το γάμο της πανέμορφης Doutzen και του συζύγου της Sunnery James.




Ευλογία για την Elizabeth Banks και για το σύζυγό της Max είναι ο μικρούλης Felix που ήρθε στη ζωή με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας.





Όχι ένα, αλλά δυο πανέμορφα κοριτσάκια, έφερε στο κόσμο η πάντα σικάτη Jessica Alba. Η Honor, 3 ετών, και η πολύ μικρούλα Haven έχουν κρατήσει τη μαμά τους πίσω από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά αυτό δεν την επηρεάζει από το να είναι πάντα σέξι και μέσα στη μόδα.






Είχε αποκαλύψει ότι είχε πολλές λιγούρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά τώρα η γνωστή ηθοποιός, Sarah Shahi, απολαμβάνει τη μητρότητα με τον σχεδόν δυο ετών γιο της.



 

"Ένα στα γρήγορα κι ένα στο τέλος"!



Κεφάτος ο Βαλβέρδε ενόψει Άρσεναλ. "Θα βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, μετά θα κλειστούμε πίσω και στο τέλος θα βάλουμε άλλο ένα", είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού που προανήγγειλε κέντρο με αμυντικούς!


valverde


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού:

"Έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, ειδικά στο κέντρο. Αλλά δεν το σκεφτόμαστε αυτό, θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε.

Δεν γνωρίζω ποιοι παίκτες θα παίξουν αύριο από την Άρσεναλ. Αλλά δεν με απασχολεί, αφού είναι όλοι καλοί παίκτες. Δεν έρχονται εδώ για να μας χαρίσουν κάτι. Είναι τεχνική και γρήγορη ομάδα. Αλλά όπως και να έχει, εμείς θέλουμε τη νίκη. Ή Άρσεναλ είναι ομάδα με μεγάλη αξία και έχει ήδη προκριθεί.

Μένει ακόμη μια προπόνηση για να δούμε αν προλαβαίνει ο Φουστέρ και να δούμε την κατάσταση του Ορμπάιθ. Εμείς αύριο θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, μπροστά στον κόσμο μας. Έχουμε καταφέρει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να κερδίσουμε αύριο. Να παίξουμε δυνατά, γρήγορα, όπως ξέρουμε. Αν είμαστε μέτριοι δεν θα τα καταφέρουμε.

Θα βάλουμε γρήγορα ένα γκολ, θα κλειστούμε μετά πίσω και στο τέλος θα βάλουμε και ένα δεύτερο και θα κερδίσουμε", είπε αστειευόμενος ο Βαλβέρδε.

Θέλουμε από το πρώτο λεπτό να παίξουμε όπως πρέπει. Να αποφύγουμε το κακό ξεκίνημα που είχαμε στο Λονδίνο και χάναμε 2-0 στο 20'.

Πιστεύω πως αξίζουμε την πρόκριση και θέλω να το καταφέρουμε. Μετά δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε. Όλοι οι προπονητές πιστεύουν ότι η ομάδα τους αξίζει. Το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή το έχει η Μαρσέιγ. Το γεγονός πως αύριο ίσως αναγκαστούμε να παίξουμε με περισσότερους αμυντικογενείς παίκτες, δεν θα αλλάξει την φιλοσοφία μας. Ανεξάρτητα από το ποιοι θα παίξουν, θα μπούμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και να κερδίσουμε.

Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να περιμένει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, βοηθάνε προς αυτή την κατεύθυνση, διαφημίζουν το ποδόσφαιρο της χώρας.

Για εμένα δεν είναι κάτι παραπάνω το να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι πολύ σημαντικό πρώτα για την ομάδα, αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Είναι ένα κρίσιμο ματς για τον σύλλογο και εμένα, αλλά μόνο σαν προπονητή του Ολυμπιακού. Όχι για εμένα προσωπικά. Η Μαρσέιγ έχει το προβάδισμα, αυτή τη στιγμή. Μας νοιάζει να κερδίσουμε την Άρσεναλ και αν τα καταφέρουμε, πιθανόν να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση".

sportdog



































































Login
About Disqus


Sharing this page …
Thanks! Close

10 πιο ανεξήγητα φαινόμενα!




10. Βόμβος του Τάος
Ορισμένοι κάτοικοι και επισκέπτες της μικρής πόλης Τάος στο Νέο Μεξικό, αναφέρουν εδώ και χρόνια έναν ενοχλητικό και μυστηριώδη, χαμηλής συχνότητας, βόμβο στον αέρα της ερήμου.Για έναν περίεργο λόγο, μόνο το 2% των κατοίκων της περιοχής έχει αναφέρει ότι ακούει τον ήχο αυτό.
Κάποιοι πιστεύουν ότι αποτελεί απλά ένα ασυνήθιστο ακουστικό φαινόμενο, άλλοι υποψιάζονται μαζική υστερία ή εμπλέκουν απειλητικές συνομωσιολογικές ιστορίες.

Είτε όμως είναι όντως κάποιος υπαρκτός βόμβος, είτε αποτελεί κάποιο ψυχολογικό, φυσικό ή υπερφυσικό φαινόμενο, κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει την προέλευσή του.
9. Μεγαλοπόδαρος

Εδώ και κάποιες δεκαετίες, υπάρχουν αναφορές σε ολόκληρη την Αμερική για μεγάλα, τριχωτά τέρατα, που μοιάζουν με ανθρώπους και ονομάζονται μεγαλοπόδαροι.Παρά τον μεγάλο αριθμό μεγαλοπόδαρων που θα πρέπει να υπάρχει λογικά ώστε να αναπαράγονται, δεν έχει βρεθεί πότε το σώμα κάποιου. Κανένας κυνηγός δεν έχει καταφέρει να σκοτώσει μεγαλοπόδαρο, κανένα αυτοκίνητο δεν τους έχει χτυπήσει, και κανείς δεν έχει πεθάνει από φυσικά αίτια.
Λόγω έλλειψης, λοιπόν, απτών αποδεικτικών στοιχείων, όπως δόντια ή οστά, όλα στηρίζονται σε προσωπικές μαρτυρίες και ορισμένες αμφιλεγόμενες φωτογραφίες και βίντεο.
Δεδομένου ότι είναι αδύνατον να αποδείξεις κάτι που -θεωρητικά έστω- δεν υφίσταται, η επιστήμη δεν θα μπορέσει ποτέ να αποδείξει πως υπάρχουν πλάσματα, όπως οι μεγαλοπόδαροι και το τέρας του Λοχ Νες, εντούτοις είναι πιθανόν αυτά τα μυστηριώδη τέρατα να κρύβονται από τα αδιάκριτα βλέμματα των ανθρώπων.
8. Διαίσθηση

Είτε την αποκαλέσουμε ένστικτο, είτε έκτη αίσθηση, είτε κάτι άλλο, όλοι έχουμε νιώσει κάποια στιγμή τη διαίσθηση. Φυσικά, το ένστικτό μας κάποιες φορές κάνει λάθος, αλλά εκείνη τη στιγμή που το νιώθουμε μοιάζει πιο σωστό από ποτέ.Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως ο άνθρωπος λαμβάνει υποσυνείδητα πληροφορίες από τον κόσμο γύρω του, με αποτέλεσμα να διαισθάνεται ή να γνωρίζει πληροφορίες, χωρίς ακριβώς να γνωρίζει πώς ή γιατί τις ξέρει.
Τα φαινόμενα διαίσθησης είναι εξαιρετικά δύσκολα να τα αποδείξεις ή να τα μελετήσεις και έτσι η ψυχολογία μπορεί να απαντήσει μόνο σε ένα μικρό κομμάτι.
7. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις

Άνθρωποι εξαφανίζονται για διάφορους λόγους. Πολλοί απλά το σκάνε, άλλοι παθαίνουν κάποιο ατύχημα, άλλοι πέφτουν θύματα απαγωγής ή σκοτώνονται, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό τελικά εξ αυτών εντοπίζεται. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τις πραγματικά μυστηριώδεις εξαφανίσεις.Από το πλήρωμα του πλοίου Marie Celeste μέχρι τον Jimmy Hoffa, την Amelia Earhart και τη Natalee Holloway, κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης, χωρίς να αφήσουν κανένα απολύτως ίχνος πίσω τους.
Όταν βρίσκεται κάποιος αγνοούμενος, είτε είναι αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας, είτε κάποιας μαρτυρίας ή κάποιου ατυχήματος. Όταν, όμως, δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο και έχουν χαθεί όλα τα ίχνη, ούτε η αστυνομία αλλά ούτε και η ιατροδικαστική επιστήμη μπορεί να λύσει το μυστήριο.
6. Φαντάσματα

Από τον «Μάκβεθ» του Σαίξπηρ μέχρι το σόου του NBC «Medium», τα πνεύματα των νεκρών έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αναφέρει κατά καιρούς πως έχουν δει τόσο μυστήριες σκιές όσο και αγαπημένα τους πρόσωπα, που έχουν φύγει από τη ζωή.Παρόλο που παραμένουν απροσδιόριστα τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν την ύπαρξη φαντασμάτων, εξακολουθούν να υπάρχουν μαρτυρίες για θεάσεις, φωτογραφίες, ακόμα και επικοινωνία με φαντάσματα.
Οι ερευνητές των φαντασμάτων ελπίζουν πως κάποια μέρα θα μπορέσουν να αποδείξουν ότι οι νεκροί επικοινωνούν με τους ζωντανούς, δίνοντας μία οριστική απάντηση στο μυστήριο.
5. Déjà vu

Το déjà vu είναι γαλλική φράση και σημαίνει «έχω ήδη δει». Το χρησιμοποιούμε για να αναφερθούμε στο έντονο, περίπλοκο και μυστηριώδες συναίσθημα που νιώθουμε όταν νομίζουμε πως έχουμε ξαναζήσει κάποια συγκεκριμένα γεγονότα στο παρελθόν.Μία γυναίκα μπορεί να μπει σε ένα κτίριο, για παράδειγμα, σε μία ξένη χώρα, που δεν έχει επισκεφτεί ποτέ στο παρελθόν, και να αισθανθεί πως ο συγκεκριμένος χώρος τής είναι, κατά έναν παράξενο και ξεχωριστό τρόπο, οικείος.
Κάποιοι αποδίδουν το déjà vu σε υπερφυσικές εμπειρίες ή αυθόρμητες φευγαλέες ματιές σε προηγούμενες ζωές. Όπως και με τη διαίσθηση, η έρευνα της ανθρώπινης ψυχολογίας μπορεί να προσφέρει περισσότερο φυσιοκρατικές εξηγήσεις, αλλά ουσιαστικά η αιτία και η φύση του φαινομένου παραμένουν ένα μυστήριο.
4. ΑΤΙΑ

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπάρχουν ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) - πολλοί άνθρωποι βλέπουν διάφορα αντικείμενα στον ουρανό που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν, είτε πρόκειται για αεροσκάφη είτε για μετεωρίτες. Τώρα, αν κάποιο από αυτά τα αντικείμενα ή φώτα είναι στην πραγματικότητα ένα εξωγήινο αεροσκάφος, είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.Δεδομένης της τεράστιας απόστασης και της προσπάθειας που χρειάζεται για να φτάσει στη Γη από την άλλη άκρη του διαστήματος, το σενάριο των ΑΤΙΑ μοιάζει μάλλον απίθανο. Εντούτοις, αν και ενδελεχείς έρευνες έχουν αποκαλύψει τα πραγματικά αίτια τέτοιου είδους αναφορών, κάποιες περιπτώσεις ΑΤΙΑ θα παραμένουν για πάντα ανεξήγητες.
3. Επιθανάτιες εμπειρίες και ζωή μετά θάνατον

Τα άτομα που βρέθηκαν κάποτε πολύ κοντά στο θάνατο, αναφέρουν κάποιες φορές διάφορες μυστήριες εμπειρίες (όπως ότι περπατούν μέσα σε ένα τούνελ και βλέπουν μπροστά τους ένα έντονο φως, βρίσκονται ξανά με αγαπημένα πρόσωπα που δεν είναι εν ζωή, ή νιώθουν μία αίσθηση γαλήνης, κ.α.) Αυτές οι εμπειρίες ενδεχομένως να υποδηλώνουν πως υπάρχει ζωή μετά θάνατον.Αν και οι εμπειρίες αυτές είναι έντονες, κανείς δεν έχει επιστρέψει από τον θάνατο με αποδείξεις ή επιβεβαιωμένες πληροφορίες.
Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν πως οι εμπειρίες αυτές εξηγούνται ως φυσικές και αναμενόμενες παραισθήσεις του τραυματισμένου εγκεφάλου. Εντούτοις, δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε με βεβαιότητα τι προκαλεί τις επιθανάτιες εμπειρίες ή εάν είναι στην πραγματικότητα οράματα «του άλλου κόσμου».
2. Τηλεπαθητικές δυνάμεις και εξωαισθητηριακή αντίληψη

Οι τηλεπαθητικές δυνάμεις και η εξωαισθητηριακή αντίληψη (ESP) συγκαταλέγονται μεταξύ των 10 κορυφαίων ανεξήγητων φαινομένων, για τον μοναδικό λόγο ότι υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν σε αυτές.Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η διαίσθηση είναι μία μορφή τηλεπαθητικής δύναμης, ένας τρόπος πρόσβασης στην απόκρυφη ή ειδική γνώση του κόσμου ή του μέλλοντος.
Ερευνητές υπέβαλαν σε εξετάσεις άτομα που ισχυρίζονται πως έχουν τηλεπαθητικές δυνάμεις, παρόλο που τα αποτελέσματα, με καθαρά επιστημονικά κριτήρια, είναι μέχρι στιγμής αρνητικά ή αμφιλεγόμενα.
Ορισμένοι ισχυρίζονται πως οι τηλεπαθητικές ικανότητες δεν μπορούν να εξεταστούν. Εάν αυτό ισχύει, τότε η επιστήμη δεν θα καταφέρει ποτέ να αποδείξει την ύπαρξη ή μη των τηλεπαθητικών δυνάμεων.
1. Σύνδεση σώματος/νου

Η ιατρική επιστήμη μόλις έχει αρχίσει να κατανοεί τους τρόπους με τους οποίους ο νους επηρεάζει το σώμα. Το φαινόμενο placebo, για παράδειγμα, δείχνει πως οι άνθρωποι μπορούν κάποια στιγμή να προκαλέσουν ανακούφιση σε ορισμένα ιατρικά συμπτώματα ή στον πόνο, απλά και μόνο πιστεύοντας πως η θεραπεία είναι αποτελεσματική - είτε είναι στην πραγματικότητα είτε όχι.Χρησιμοποιώντας διαδικασίες που είναι ελάχιστα κατανοητές, η ικανότητα που έχει το σώμα να θεραπεύεται μόνο του είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από οτιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει η σύγχρονη ιατρική.

Πηγή:http://periergaa.blogspot.com

 
Powered by Blogger