Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Το iPad αποκτά το πρώτο του οικολογικό πληκτρολόγιο !!!

Έχεις οικολογική συνείδηση αλλά σου αρέσουν και τα γκάτζετς; Τώρα η iZen, κατασκεύασε ένα πληκτρολόγιο προορισμένο για όσους δεν θέλουν να χρησιμοποιούν προϊόντα με ισχυρό ενεργειακό και περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.


Το πληκτρολόγιο της iZen είναι φτιαγμένο από μπαμπού, σε ποσοστό 92%, και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συμβατικά, πλαστικά πληκτρολόγια.

Πρώτον, κατά την παραγωγική διαδικασία δεν χρησιμοποιείται πετρέλαιο και δεύτερον, το μπαμπού αναπτύσσεται 40 φορές ταχύτερα σε σχέση με άλλα φυτά χωρίς να χρειάζεται άπλετο χώρο ή μεγάλες ποσότητες νερού.

Το ξύλινο πληκτρολόγιο της iZen είναι ασύρματο, λεπτό και εύχρηστο. Το φυσικό στοιχείο είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα πληκτρολόγια, ενώ το μπαμπού διευκολύνει τη γρήγορη πληκτρολόγηση.

10 παράξενα προϊόντα κατά του στρες

 Μαζί με τα δώρα, τη διασκέδαση και το καλό φαγητό, η περίοδος των γιορτών φέρνει συχνά και άγχος! Δείτε δέκα μοναδικούς τρόπους για να νικήσετε το στρες με ξεχωριστό στυλ!







PuchiPuchi εικονικό bubble wrap
10 παράξενα προϊόντα κατά του στρες (1)

Αυτό το Γιαπωνέζικο προϊόν μιμείται τον ήχο και την αίσθηση του να σπας πλαστικές φούσκες, ενώ μπορείς να σπας για πάντα αφού δεν τελειώνουν ποτέ.

Παιχνίδι για το στρες σε σχήμα στήθους
10 παράξενα προϊόντα κατά του στρες (2)

Ζουλίξτε ένα τέτοιο και σίγουρα το μυαλό σας δεν θα σκέφτεται πλέον αυτό που σας στρεσάρει.

Σιδερογροθιά ενάντια στο στρες
10 παράξενα προϊόντα κατά του στρες (3)

Φορέστε αυτές τις μαλακές σιδερογροθιές και αρχίστε να τις ζουλάτε όποτε νιώθετε ότι χάνετε την ψυχραιμία σας!

Σάκος του μποξ Smack Him
10 παράξενα προϊόντα κατά του στρες (4)

Νεύρα με τον σύζυγο ή τον αγαπημένο σας; Μπορείτε βγάλετε την επιθετικότητα σας, χωρίς να πάτε φυλακή!

Μαγικό δέντρο Sakura
10 παράξενα προϊόντα κατά του στρες (5)

Τώρα μπορείτε να έχετε τη δική σας Γιαπωνέζικη κερασιά στο γραφείο σας! Αυτό το δέντρο είναι φτιαγμένο από χαρτί και συνοδεύεται από «μαγικό νερό». Με το που το ποτίσετε, τα υπέροχα ροζ άνθη του εμφανίζονται και διαρκούν για πάνω από ένα μήνα.

Geek Cube LED Light Show
10 παράξενα προϊόντα κατά του στρες (6)

Πάνω από 1000 πολύχρωμα φώτα LED θα μετατρέψουν το γραφείο σας σε κέντρο χαλάρωσης.

Μαξιλάρι με το φως του φεγγαριού
10 παράξενα προϊόντα κατά του στρες (7)

Το βελούδινο αυτό μαξιλάρι δημιουργεί άμεσα φωτισμό που θα σας χαλαρώσει. Μια κρυφή μπαταρία το βοηθά να μετατρέψει κάθε δωμάτιο σε χώρο Ζεν με το απαλό, τρεμάμενο φως του.

Λάμπα LED σε σχήμα μέδουσας που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη διάθεση
10 παράξενα προϊόντα κατά του στρες (8)

Διαλέξτε το χρώμα σας με αυτή την επιτραπέζια λάμπα και παρακολουθήστε τη δική σας θάλασσα μεδουσών που επιπλέουν γαλήνια

Ξαπλώστρα για μασάζ σιάτσου10 παράξενα προϊόντα κατά του στρες (9)

Απλά καθίστε και απολαύστε…

Κουμπί πανικού έκτακτης ανάγκης
10 παράξενα προϊόντα κατά του στρες (10)

Όταν όλα πάνε στραβά και εσείς απλά χρειάζεστε να φωνάξετε δυνατά για να ξελαφρώσετε, γιατί να κουράζετε τις φωνητικές σας χορδές, αφού μπορείτε να πατήσετε το κουμπί πανικού; Ένα πάτημα του κουμπιού και η μονάδα εκπέμπει μια κραυγή που θα σας παγώσει το αίμα και σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα αμέσως!

Ο πιο γρήγορος τρόπος να καθαρίσεις ένα μήλο (Video)

Μήλο Φυσικά χρειάζεται την σχετική επιδεξιότητα καθώς και μεγάλη προσοχή απ’ όσους δεν την διαθέτουν ακόμη…

Η κοπέλα με τη μεγαλύτερη γλώσσα στον κόσμο




Η... παιχνιδιάρα Kate Upton








Ποζάρει με ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια
Προκαλεί «σεισμό» στον ανδρικό πληθυσμό σε κάθε της εμφάνιση. Ο λόγος για την Κate Upton η οποία φωτογραφήθηκε για άλλη μια φορά με εσώρουχα.....


Ο άγγελος της Victoria’s Secret παρουσίασε εσώρουχα γνωστής εταιρείας αποδεικνύοντας γιατί η σόουμπιζ παραληρεί σε κάθε πέρασμά της για τα περιοδικά «διψάνε» για μία της φωτογράφιση. Η πληθωρική Kate ποζάρει στο φακό γεμάτη νάζι κρατώντας γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά.














Μακιγιέρ σε γραφείο κηδειών Απίστευτη φάρσα...





ΔΕΙΤΕ: Γέλιο μέχρι δακρύων και... λιποθυμίας


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;



Στα 12 της χρόνια έκανε ντεμπούτο στο Brodway και στα 13 υποδύθηκε ένα ορφανό κοριτσάκι στο «Annie»......


Ο λόγος για την διάσημη ηθοποιό Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που πλέον στα 46 της χρόνια έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με τον ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ με τον οποίο απέκτησαν και τρία παιδιά.

Σε ποιά ανήκουν αυτά τα καλλίγραμμα πόδια;



Τη φωτογραφία με τα καλλίγραμα πόδια ανέβασε ...
ο Βασίλης Δρυμούσης στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter και έχει την χαρά να τα βλέπει κάθε σαββατοκύριακο από κοντά.

Φυσικά ανήκουν στην Έλενα Παπαβασιλείου.

Ο Βασίλης μάλιστα, για να αστειευτεί, ανέβασε και φωτογραφία με τα δικά του πόδια για να κάνουμε τη... σύγκριση.


Τι "σπρώχνει" τις γυναίκες στο ... κέρατο ;




Οι παράνομοι δεσμοί παντρεμένων γυναικών παρουσιάζουν εκρηκτική αύξηση τα τελευταία χρόνια και οι γυναίκες έχουν σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς συντρόφους, ακριβώς όπως και οι άνδρες όταν τους δοθεί η ελευθερία και η ευκαιρία.

Έρευνες δείχνουν ότι υπάρχει μια σταθερή αύξηση των γυναικών που έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τα τελευταία τρία χρόνια και ότι η ηλικία, στην οποία οι γυναίκες αυτές κάνουν την πρώτη τους παράνομη σχέση, είναι σταδιακά όλο και μικρότερη. Οι γυναίκες που έκαναν παράλληλους δεσμούς πριν το 1960 ήταν μεταξύ 30 και 40 ετών. Στη δεκαετία του 1970 και του 1980, οι γυναίκες άρχιζαν τις εξωσυζυγικές σχέσεις στις ηλικίες 26 με 30, ενώ στη δεκαετία του 1990 λίγο μετά τα 20.

Σε μια άλλη έρευνα, που εξέταζε γιατί οι παντρεμένες γυναίκες απατούν το σύζυγό τους, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το κάνουν για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για αυτοεκτίμηση. Η προσοχή ενός άλλου άνδρα, πέρα από τον άνδρα της και τα κομπλιμέντα του για τις ικανότητές της και για το σώμα της, ενισχύουν τον αυτοσεβασμό μιας γυναίκας.

Μια παράλληλη σχέση προσφέρει επίσης μια πρόσθετη συναισθηματική εγγύτητα και οικειότητα με ένα άλλο μέλος του αντίθετου φύλου. Μερικές φορές μια παράνομη σχέση γεννιέται από τη μοναξιά, όταν ο σύζυγος είναι απλά πολύ απασχολημένος για να μιλήσει με τη σύζυγό του. Μπορεί ακόμη μια γυναίκα να βρει εραστή επειδή αναζητά την βαθύτερη κατανόηση του εαυτού της και θέλει να διερευνήσει τις σκέψεις της με έναν άνθρωπο, ο οποίος της αποδεικνύει ότι νοιάζεται γι 'αυτήν.
Ένας άλλος λόγος για τους εξωσυζυγικούς δεσμούς των γυναικών είναι ο φόβος των γηρατειών, όπου μια γυναίκα αισθάνεται πιο νέα και πιο σέξι χάρις στη σεξουαλική επιθυμία του εραστή της για εκείνη.



To 10 πιο ιστορικά σαρδάμ της τηλεόρασης!



To 10 πιο ιστορικά σαρδάμ της τηλεόρασης!
Πάνω στον ειρμό του λόγου μπορεί να σου ξεφύγουν πολλά. Και αν δουλεύεις στην τηλεόραση και το πρόγραμμα είναι live τότε τα πράγματα είναι αρκετά χειρότερα. Δες 10 σαρδάμ που έγραψαν ιστορία.
1. Μάρω Λεονάρδου: Θα ζεσταθεί το…
Από τα πιο επικά σαρδάμ της ελληνικής τηλεόρασης. Και από τις ψυχραιμότερες αντιδράσεις.
2. John Jbeili – Το κοπή τη πίτα
Από τα σαρδάμ που έγιναν ατάκες και μάλιστα διαχρονικές. Όλο το βίντεο είναι γεμάτο σαρδάμ αλλά τον συγχωρούμε γιατί κατάγεται από το εξωτερικό.
3. Γιώργος Αυτιάς – Ασθένεια Suzuki
Ο Γιώργος Αυτιάς προλογίζει ένα σοβαρό θέμα με ένα παιδί που πάσχει από μια ασθένεια. Και κάπου εκεί μπέρδεψε το όνομα της αρρώστιας και το θέμα «κάηκε» κάπως.
4. Σωκράτης Κόκκαλης – Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στον Παναθηναϊκό
Συνέντευξη Τύπου με τον τέως πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον νυν. Και όμως ο Σωκράτης Κόκκαλης θα είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Ένα σαρδάμ που έκανε την αίθουσα Τύπου και εκείνον να γελάσουν.
5. Γιώργος Παπανδρέου – Δίνουμε όλοι το παρών την Κυριακή στις κάλτσες
Ο τέως πρωθυπουργός μας έχει συνηθίσει στα σαρδάμ. Δες ένα από την προεκλογική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη όπου μπέρδεψε τις κάλπες με τις κάλτσες.
6. Χριστίνα Λαμπίρη – Η εκκλησία και το τσιγάρο
Στην εκκλησία όταν πηγαίνουμε ανάβουμε κεριά, η Χριστίνα Λαμπίρη όμως κάνει μια άλλη πρόταση λόγω σαρδάμ!
7. Κατερίνα Λάσπα – Όταν η αμαρτία γίνεται γένος αρσενικού
Αυτά παθαίνεις άμα είσαι αγχωμένος. Μπερδεύεις τα γένη. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Λάσπα τραγουδώντας το «Ιστορία μου» της αείμνηστης Ρίτας Σακελλαρίου έκανε την αμαρτία αρσενικού γένους.
8. Γιώργος Λεβέντης – Θα πηδηχτώ από το παράθυρο
Άλλο ένα σαρδάμ που έγινε ατάκα. Αυτή τη φορά δια στόματος Γιώργου Λεβέντη στο X Factor.
9. Φαίη Σκορδά – Αίγιο Πέλαγος
Και το Αίγιο έχει πέλαγος. Κατά τη Φαίη Σκορδά στο «Πολύ μπλα μπλα».
10. Ελένη Μενεγάκη – Όταν το δελτίο ειδήσεων γίνεται hot
Η Ελένη προσφάτως φιλοξένησε τον Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή της. Λίγο νωρίτερα η παρουσιάστρια προλόγισε τον καλεσμένο της. Με ένα πολύ hot σαρδάμ.
ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Άγρια γιούχα στους εορτασμούς του Μεσολογγίου για τους πολιτικούς [VIDEO]



Άφαντος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αποθεώθηκαν οι εκπρόσωποι του Στρατού και της Κύπρου!
«Προδότες», «αλήτες» ήταν από τις λέξεις που άκουσαν οι πολιτικοί, οι οποίοι για πρώτη φορά δεν ακολούθησαν την πομπή της παρελάσεως συνοδεία της Εικόνας Της Εξόδου.

Την ώρα των καταθέσεων γιουχάριστηκε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Θάνος Μωραίτης και οι εκπρόσωποι της Βουλής, Δημήτρης Σταμάτης και Μακρυπίδης.

Αυτοί που εισέπραξαν το χειροκρότημα ήταν η Κύπρος και ο Ελληνικός Στρατός.

H Γερμανίδα Τζούλια Αλεξανδράτου!!




H Gina Lisa Lohfink είναι μόλις 24 ετών και ο τρόπος ζωής της μοιάζει πάρα πολύ με τις επιλογές της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Συμμετείχε στο...


γερμανικό Next Top Model και το μόνο που έκανε ήταν να τσακώνεται με τις άλλες διαγωνιζόμενες.

Όταν αποχώρησε όλοι πίστευαν ότι την περίμενε μια σπουδαία καριέρα στις πασαρέλες αλλά πήρε την κάτω βόλτα.



Μπήκε κατευθείαν στο εξώφυλλο του Playboy (όχι απαραιτήτως κακό) αλλά μετά ήρθε η ώρα να δει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο περίπου 20 λεπτών στο οποίο έκανε σεξ με έναν χοντρό και τριχωτό άνδρα μέσα σε ένα τροχόσπιτο.



Οι εμφανίσεις της είναι πάντα προκλητικές. Συνέχεια φωτογραφίζεται με ένα ποτό στο χέρι, κάνει άσεμνες χειρονομίες και δίνει μονίμως αφορμές για υποτιμητικά σχόλια.

Πρόσφατα είχε σχέση με τον Arthur Boka, ποδοσφαιριστή της Στουτγκάρδης, η σχέση έληξε σύντομα καθώς όπως είπε:''Κάναμε σεξ κάθε ημέρα αλλά με απάτησε''. Κατόπιν βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Sangerin Loona, μιας τραγουδίστριας με την οποία φιλιέται στο στόμα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί και πριν από λίγο καιρό πήγαν στη Μαγιόρκα για τα γυρίσματα ενός video clip στο οποίο έμγανίζονται γυμνές ανάμεσα σε κόσμο, μπαίνουν στη θάλασσα και φιλιούνται.






Bίντεο: Επική φάρσα σε αστυνομικούς που «μάσησαν» τρελά!


Εσείς πως θα αντιδρούσατε στη θέα ενός άνδρα που κάνει την ανάγκη του στη μέση του δρόμου μέρα μεσημέρι;

Μάλλον θα πράττατε όπως κι οι αστυνομικοί στο βίντεο. Μόνο που....
τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι… καθώς επρόκειτο για φάρσα. Δείτε τις αστείες αντιδράσεις που καταγράφει η κρυφή κάμερα!



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Μαρτυρία 3χρονου που έμεινε 3 ώρες “κλινικά” νεκρός!

 Ένα τρίχρονο αγόρι στη 
Γερμανία, κατά τη διάρκεια
του παιχνιδιού στις όχθες μιας λίμνης, στην
περιοχή Lychen, στο Brandenburg, έπεσε μέσα στο νερό και ανασύρθηκε από
τον παππού του χωρίς καθόλου σφυγμό! 
Αμέσως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου 4 γιατροί 
προσπαθούσαν για ώρες να τον επαναφέρουν στη ζωή. Μετά από 3 ώρες και 18
λεπτά (!!) κι ενώ κάθε ελπίδα έμοιαζε να έχει χαθεί για τον μικρό Πολ 
(στη φωτογραφία), ο καρδιογράφος άρχισε δειλά-δειλά να καταγράφει 
καρδιακούς παλμούς.


Ο καθηγητής Lothar Schweigerer, θεράπων ιατρός του μικρού από το 
νοσοκομείο Helios, ανάφερε πως ποτέ στην καριέρα του δεν είχε 
παρουσιαστεί ανάλογο φαινόμενο σε ένα παιδί τόσο μικρής ηλικίας : ” Τα 
μικρά παιδιά που μένουν τόση ώρα κάτω από το νερό, συνήθως δεν τα 
καταφέρνουν!”, είπε.


Οι γιατροί πιθανολογούν ότι η επιβίωση του τρίχρονου Πολ οφείλεται 
στην χαμηλή θερμοκρασία του νερού η οποία επιβράδυνε τον μεταβολισμό του
παιδιού, επιτρέποντάς του να ζει με ελάχιστο οξυγόνο. Το περίεργο 
γεγονόςόμως δεν είναι μόνο η επιβίωση του, αλλά αυτά που διηγήθηκε στους
γονείς του όταν επανήλθε στην ζωή.  “Πήγα στον παράδεισο και συνάντησα τη γιαγιά. Μου είπε ότι θα ξαναπάω
πολύ γρήγορα πίσω ” εξομολογήθηκε, δημιουργώντας αναστάτωση σε 
συγγενείς αλλά και γιατρούς! Άραγε ο ισχυρισμός του Πόλ ήταν αποτέλεσμα 
της παιδικής φαντασίας του και έντονης νοσταλγίας για τη γιαγιά του ή 
αποτέλεσμα επιθανάτιας εμπειρίας, αναρωτιούνται όλοι!   Οι γονείς του πάντως, προτιμούν να δώσουν στη φράση “η γιαγιά μου 
είπε ότι θα ξαναπάω γρήγορα πίσω”, την ερμηνεία ότι η γιαγιά 
προανήγγειλε στον εγγονό της την επιστροφή του στη ζωή και όχι στον άλλο
κόσμο!  Περιπτώσεις επιθανάτιων εμπειριών παρουσιάζονται συχνά σε 
ετοιμοθάνατους ιδιαίτερα σε χώρους εντατικής περιποίησης. Το φαινόμενο 
σχετίζεται με την καρδιά και τον εγκέφαλο. Ο δεύτερος θεωρείται ως ο 
κύριος υπεύθυνος για τις επιθανάτιες εμπειρίες, ωστόσο η επιστήμη ακόμη 
αδυνατεί να πει με σαφήνεια αν πρόκειται για χημική μεταβολή στον 
εγκέφαλο ή για έναν εξωγενή παράγοντα, όπως η θεία βούληση.  Πρόσφατη έρευνα στις επιθανάτιες εμπειρίες υπέδειξε ως αιτία τους, τα
υψηλά ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα και στους ιστούς 
(“Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι βρήκαν την εξήγηση για τις επιθανάτιες 
εμπειρίες”).

Η τηλεοπτική φάρσα που προκάλεσε πανικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! (VIDEO)



Υπεύθυνος της φάρσας, ο γνωστός για παρόμοιες δραστηριότητες και στο 
παρελθόν, Δημήτρης
Γαλανίδης -ιδρυτής της ομάδας “camenoi”.Ο ίδιος μαζί 
με τον συνεργάτη του, πήραν ένα σεντόνι, στάθηκαν κάτω από ένα κτίριο 
και περίμεναν να πέσει κάποιος που στην πραγματικότητα δεν υπήρχε. Την 
ίδια στιγμή, φώναζαν “Μην το κάνεις! Δεν αξίζει!” Όπως ήταν αναμενόμενο,
ο κόσμος συγκεντρώθηκε σύντομα στο σημείο, ενώ τα πράγματα σοβάρεψαν 
περισσότερο όταν έφτασαν η αστυνομία και η πυροσβεστική!

Κι όμως… δεν έβαλε αυτό το γκολ!!!

Κι όμως… δεν έβαλε αυτό το γκολ!!! Αναμφίβολα, πρόκειται για μια φάση που μπορεί άνετα να χαρακτηρίσει τη φετινή χρονιά του Ντιρκ Κόιτ στη Λίβερπουλ, η οποία είναι σε γενικές γραμμές μάλλον απογοητευτική. Ο Ολλανδός βρέθηκε μια ανάσα από το τρίτο προσωπικό του γκολ στη σεζόν στο χθεσινό ματς με την Άστον Βίλα, αλλά δείτε πως σπατάλησε την ευκαιρία…  

Γεωργιάδης: «Περνάω τις χειρότερες οικονομικές περιόδους της ζωής μου»

 Γεωργιάδης: «Περνάω τις χειρότερες οικονομικές περιόδους της ζωής μου»

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης, παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους ζωής μεταξύ άλλων.
Η Ευγενία πάντως μίλησε για την παραίτηση του Άδωνι από το υπουργικό αξίωμα:
«Όσο ήταν υπουργός ο Αδωνις τα πράγματα ήταν [πολύ δύσκολα να τα διαχειριστούμε σε καθημερινή βάση, γιατί πλέον δεν υπήρχε ελεύθερος χρόνος για τίποτα. Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για μένα που έχω συνηθίσει τον Άδωνι πιο ενεργό στην οικογενειακή μας ζωή. δεν σας κρύβω ότι η παραίτησή του με έκανε να νιώσω τεράστια ανακούφιση, γιατί θα επανερχόμουν στους παλιούς μου ρυθμούς… Από την πλευρά του πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν φάνηκε να αμφιταλαντεύτηκε για αυτή την απόφαση «ούτε μια στιγμή, η κατάσταση ήταν οριακή», ανέφερε συγκεκριμένα. «Οι συνεργάτες του στο γραφείο την ημέρα που πήγαμε να μαζέψουμε τα πράγματά του έκλαιγαν»σχολιάζει η Ευγενία.
Οι δυο τους πάντως, μιλώντας στην εφημερίδα για την προσωπική τους σχέση, αναφέρουν ότι έχουν περάσει δυσκολίες αλλά και κάποιες ζήλιες. «Αν μπεις στη διαδικασία να ψάχνεις για να διαπιστώσεις τι συμβαίνει αργά ή γρήγορα η σχέση αυτή θα τελειώσει. Δεν θα πω ψέματα όμως, όλοι κατά καιρούς το έχουμε κάνει, γιατί είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες: έχω ψάξει το κινητό της!» εξομολογείται ο κ. Γεωργιάδης.
«Όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε περάσει δυσκολίες – και είναι λογικό να ξεπεράσουμε. Οι σχέσεις δεν είναι επίπεδες, έχουν σκαμπανεβάσματα», συμπληρώνει η Ευγενία Μανωλίδου.
Πάντως η ίδια είναι μια παραδοσιακή σύζυγος όπως αποκαλύπτει. «Ξυπνάω το πρωί και μου φέρνει τον καφέ και το πρωινό στο κρεβάτι» αναφέρει ο Άδωνις, που τονίζει και τα «πολιτικά» προσόντα της συζύγου του: «είναι προσηνής άνθρωπος, διαθέτει το χάρισμα της επικοινωνίας κι αν τη δείτε να μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια θα εκπλαγείτε! Είναι σαν να το κάνει χρόνια».
Τέλος, οι δυο τους δεν παραλείπουν να αναφέρουν το πώς έχει επηρεάσει την οικογένειά τους και η οικονομική κρίση: «Οι επιχειρήσεις μου έχουν μεγάλο πρόβλημα, όπως και όλες. Αν προσθέσεις την πτώση του τζίρου, την Εφορία και τα χαράτσια, τα εισοδήματά μου δεν έχουν απλώς μειωθεί, έχουν μηδενιστεί. Βιώνω μία από τις χειρότερες οικονομικές περιόδους της ζωής μου», επισημαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο ίδιος πάντως, παρά τη ρήξη με το ΛΑΟΣ, παραδέχεται ότι θα πάρει τηλέφωνο τον κουμπάρο του, Γιώργο Καρατζαφέρη, το Πάσχα για ευχές, «αλίμονο άλλωστε», σημειώνει.

 
Powered by Blogger