Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Τα ΜΑΤ ποδοπατάνε διαδηλωτή στο κεφάλι.Δείτε καρέ καρέ την επίθεση..


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΑΡΤΗΣΗ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΠΕΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!



Ανταρσία Βορίδη και Γεωργιάδη στον Καρατζαφέρη!

Ανταρσία Βορίδη και Γεωργιάδη στον Καρατζαφέρη!

Ο Μάκης Βορίδης και ο Αδωνις Γεωργιάδης θέτουν ουσιαστικά τον εαυτό τους εκτός ΛΑΟΣ, καθώς αντίθετα...
με την επίσημη θέση που διατύπωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, προτίθενται να ψηφίσουν υπέρ των μέτρων για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Παράλληλα, παρά τη δέσμευση του κ. Καρατζαφέρη, θα υποβάλουν την παραίτησή τους από μέλη του υπουργικού Συμβουλίου καθώς πλέον δεν θα νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στην κυβέρνηση.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σαφέστατο πλήγμα για τον κ. Καρατζαφέρη ο οποίος, εκτός των άλλων, δήλωσε το μεσημέρι ότι οι αποφάσεις του έχουν την ομόφωνη έγκριση της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ενώ από το πρωί υπήρχαν πληροφορίες για τις διαφωνίες αυτές.

Επιστολή προς Δένδια, Γκερέκου: Έσχατη προδοσία αν ψηφίσετε!


Να καταψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση όταν αυτή έρθει στη Βουλή, καλούν πολίτες της Κέρκυρας το βουλευτή της Ν.Δ. Νίκο Δένδια και τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Α. Γκερέκου με ανοικτή επιστολή τους την οποία αντιπροσωπεία τους παρέδωσε στα γραφεία τους.
Την επιστολή συνέταξαν μέλη της Αντιμνημονιακής Κίνησης Πολιτών Κέρκυρας αλλά και του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, ενώ αναγνωστικέ σήμερα το πρωί στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία.
Η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Ο αφυπνισμένος λαός της Κέρκυρας, ενωμένος δυνατός και αποφασισμένος, προ της ολοκλήρωσης του σχεδίου καταστροφής της χώρας, σας δίνει την παρακάτω ρητή εντολή:
Καταψηφίστε τη νέα δανειακή σύμβαση όταν αυτή θα κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση, καθώς και οποιοδήποτε άρθρο του νέου Μνημονίου.
Επίσης, ο λαός της Κέρκυρας σας προειδοποιεί για τα παρακάτω:
Επειδή με τη συνεχή στήριξη που παρέχετε στην προδοτική, ανθελληνική, αντισυνταγματική, ξενόδουλη, ψευδοκυβέρνηση Παπαδήμoυ – Παπανδρέου – Σαμαρά – Καρατζαφέρη και με τα όσα έχετε υπογράψει μέχρι σήμερα:
-    Προδίδετε και παραδίδετε σε ξένους κατακτητές την πατρίδα
-    Καταστρέφετε το μέλλον των παιδιών μας
-    Καταδικάζετε σε αφανισμό και γενοκτονία το Ελληνικό Έθνος
-    Καταβαραθρώνετε την αξιοπρέπεια του υπερήφανου Ελληνικού Λαού
-    Ξεπουλάτε τον εθνικό πλούτο της χώρας μας
-    Γίνεστε συνένοχοι στο έγκλημα της υφαρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων
-    Διαλύετε όλα τα εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα όλων μας
Στην περίπτωση που υπογράψετε τη νέα Δανειακή Σύμβαση θα θεωρηθείτε, για άλλη μια φορά, ένοχοι εσχάτης προδοσίας κατά του Ελληνικού Λαού και Ένοχοι οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος που με την ψήφο σας θα προκαλέσετε, κατά παράβαση του Εθνικού μας ή του Διεθνούς Δικαίου.
Τις συνέπειες των πράξεών σας θα υποστείτε όταν ο δημοκρατικός λαός της Κέρκυρας και όλης της χώρας εν γένει, πάρει την εξουσία στα χέρια του.
Γραμματεία Πυρήνα ΕΠΑΜ Κέρκυρας
Γραμματεία ΑΚΙΠ Κέρκυρας

Δείτε Live Τι Γίνεται Αυτή Την Ώρα Στο Σύνταγμα

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/10/CF283F199C57FA97725CF00B4C07D204.jpg
Συγκρούονται κουκουλοφόροι και ΜΑΤ...




Tι θέλουν οι γυναίκες (από έναν άντρα);





Έρευνα αποκαλύπτει τα top 5 χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι γυναίκες στους άντρες!


Τι πρέπει να έχουν οι άντρες για να μαγνητίζουν τις γυναίκες; Βλέπεις κάποιους άντρες συνεχώς να περιβάλλονται από γυναίκες και να έχουν πληθώρα κατακτήσεων στο ενεργητικό τους! Τι είναι αυτό που τους κάνει ανάρπαστους στις γυναίκες; Αν εξαιρέσεις χαρακτηριστικά όπως η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση ή τα πολλά χρήματα, ποια είναι εκείνα τα συστατικά προσωπικότητας που τραβούν τις γυναίκες σαν μαγνήτης; Αυτό θέλησε να απαντήσει σχετική έρευνα που έγινε στο New York University Stern School of Business σε πάνω από 1,000 γυναίκες, με το ερώτημα «Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα ελκυστικό;».

Διάβασε τα αποτελέσματα: 

1. Να έχει αίσθηση του χιούμορ
2. Να ταιριάζει σε πολλές παρέες
3. Να σκέφτεται γρήγορα
4. Να είναι έξυπνος!
5. Να έχει θετική προσέγγιση για την ζωή

Οι γυναίκες επίσης θεώρησαν σημαντικά και τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

• 45%  - Να γνωρίζουν από μόδα
• 44% - Να ασχολούνται με κάποιο σπορ
• 44% - Να γνωρίζουν την ποπ κουλτούρα
• 18% - Να έχουν περιουσία





Πηγή

Αυτό θα πει home theater(ΦΩΤΟ)




Δες πώς να φτιάξεις κι εσύ ένα




 

Νέα μέθοδος! Ο γιατρός δεν «πληρώνεται» σε ευρώ αλλά σε χρυσές λίρες!

Εναλλακτικούς τρόπους φαίνεται ότι ψάχνουν οι γιατροί εκείνοι που συνηθίζουν να ζητούν φακελάκι για να κάνουν τη δουλειά τους, καθώς υπό τον φόβο του ανοίγματος των λογαριασμών τους από το ΣΔΟΕ, καταφεύγουν σε «ευρηματικές» λύσεις για το τι θα ζητήσουν από τους συγγενείς του ασθενή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με το dete.gr, είναι το περιστατικό με γνωστό γιατρό σε μεγάλο νοσοκομείο. Οι συγγενείς ενός ασθενούς που μόλις είχε χειρουργήσει τον πλησιάσαν για το φακελάκι, αλλά εκείνος του έστειλε τη γραμματέα του. Όταν οι άνθρωποι πήγαν στην κυρία για να δώσουν τα χρήματα, έμειναν άναυδοι ακούγοντάς την να τους λέει ότι ο γιατρός δεν «πληρώνεται» σε ευρώ αλλά σε χρυσές λίρες!

Γιατί το κάνει αυτό ο συγκεκριμένος γιατρός; Ίσως θεωρεί ότι η χρυσή λίρα είναι πιο ασφαλής επένδυση ή ίσως πιστεύει ότι ζητώντας φακελάκι με λίρες δεν κινδυνεύει να τον πιάσουν τόσο όσο με τα χαρτονομίσματα που μπορεί να έχουν προσημειωθεί...


Πηγή

Το κινητό του δείχνει τις προηγούμενες συντρόφους;





Όχι, δεν είναι νέο app. Είναι η επιστήμη που συσχέτισε τους τύπους κινητών με την ερωτική ζωή των ιδιοκτητών τους (αν έχει iphone, δύσκολα τα πράγματα).
Εάν θέλεις να μάθεις ποιο είναι το νούμερο γυναικών που πέρασαν πριν από σένα, έλεγξε το μέγεθος του κινητού του. Κι όμως, σε έρευνα του okCupid.com συμπεραίνεται ότι οι χρήστες iPhone είχαν περισσότερες σεξουαλικές συντρόφους από εκείνους που είχαν Blackberry ή Android.
Αναρωτιέσαι ποια είναι η σχέση ανάμεσα στη μάρκα κινητού και στο σεξ; Διαφορετικοί τύποι κινητών μπορεί να προσελκύουν ανθρώπους με διαφορετικά σεξουαλικά ενδιαφέροντα.

- Ο χρήστης iPhone μπορεί να είναι πιο δημιουργικός και περιπετειώδης, για παράδειγμα, γεγονός που σημαίνει ότι μάλλον θα είναι και πιο ανοιχτός στο περιστασιακό σεξ. Μέσος όρος συντρόφων για τον τύπο iphone: 12 για τους άντρες και 10 για τις γυναίκες.- Το Blackberry, εξηγούν οι ερευνητές, είναι περισσότερο εταιρικό κινητό, επομένως αυτός που το χρησιμοποιεί ίσως θεωρεί κύρια προτεραιότητα τη δουλειά και μετά τα ραντεβού. Μέσος όρος συντρόφων για τον τύπο Blackberry: 9 για τους άντρες και 8 για τις γυναίκες.- To Android φαίνεται ότι είναι για νεότερα άτομα, εξού και το χαμηλό σκορ στους συντρόφους. Μέσος όρος συντρόφων για τον τύπο Αndroid: ισοπαλία 6 για άντρες και γυναίκες.



Με αυτά τα ξυπνητήρια ξυπνάς θες δεν θες.. (pics)

 εν σου «χαρίζονται» με τίποτα..


Ξυπνητήρι - Γκονγκ


Ξυπνητήρι που δεν σταματάει αν δεν κάνετε με το χέρι τη χορευτική κίνηση που σας υποδεικνύει


Ξυπνάτε ή... χάνετε τα λεφτά σας


Το ξυπνητήρι «ελικόπτερο» εκτοξεύει μια προπέλα όταν χτυπάει. Εσείς πρέπει να τη βρείτε και να την τοποθετήσετε στη θέση της προκειμένου να σταματήσει.


Το ξυπνητήρι-ηχητική βόμβα σας ξυπνάει με έναν εκκωφαντικό ήχο που φτάνει μέχρι και τα 113 ντεσιμπέλ



Κι όμως υπάρχει! Το ξυπνητήρι που σας ψήνει μπέικον με το ξύπνημα



Στην ίδια φιλοσοφία υπάρχει και το ξυπνητήρι-καφετιέρα


Το ξυπνητήρι-μαθηματικό παζλ σας καλεί να λύσετε έναν γρίφο κάθε φορά που ξυπνάτε προκειμένου να το κάνετε να σταματήσει να χτυπάει

Πηγή

Ημερήσιες προβλέψεις 10/02/2012!!!!













Ιχθείς
Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας, για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας. Σπουδές,  ταξίδια  αλλά  και  νομικές  υποθέσεις  έρχονται  στο  προσκήνιο. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας.




Ιχθείς
Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αντιθέτως σχεδιάστε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει.




Ιχθείς
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Θα γίνετε πιο δυναμικοί και η αυτοπεποίθηση σας θα τονωθεί, πράγμα που θα σας δώσει ώθηση για να βάλετε τις βάσεις για ένα πιο επιτυχημένο μέλλον. Μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί δεν ευνοείστε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.




Ιχθείς
  Κληρονομικά  ή  και  φορολογικά  ζητήματα  μπορεί  να  έρθουν  στο  προσκήνιο  και  να  χρειαστούν  την  προσοχή  σας. Αγαπητοί αδέσμευτοι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για εσάς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες και δυνατές συγκινήσεις αρκεί να το θέλετε. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια.




Ιχθείς
Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Οι ελεύθεροι ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει…. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι παραμένετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας θα έχετε απολαβές παρά τα μικροπροβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.




Ιχθείς
Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαρούμενη αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα αρχίσετε να αναπολείτε ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.


Ιχθείς
Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Στη δουλειά σας οι απαιτήσεις των ανώτερων σας θα είναι αυξημένες και θα καταβάλλετε προσπάθειες για να μπορέσετε να πετύχετε αυτά που θέλουν. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, καθώς τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά συγχρόνως θα χρειαστεί να καλύψετε και έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ.




Ιχθείς
Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας δεν σας ικανοποιούν πια αφού οι ανάγκες σας ολοένα μεγαλώνουν και θα αποφασίσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, μελετήστε προσεκτικά τις προσφορές εργασίας που θα σας γίνουν. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας.







Ιχθείς
  Προσέξτε  μόνον  τον τρόπο  με  τον οποίο  θα  χειριστείτε  την κατάσταση  Υπάρχει  ο κίνδυνος  να  εξωτερικεύσετε  μια ένταση  που έχετε  μέσα  σας εδώ και αρκετό  καιρό με  συνέπεια  να  έχετε  αντίθετα  αποτελέσματα  από αυτά  που θα  θέλατε. Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος. Αποφύγετε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Για να επιτύχετε καλύτερες συνεργασίες θα πρέπει να κοντρολάρετε τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα.




Ιχθείς
Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγουν, και θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την επιμονή που είχατε τόσο καιρό πάνω στους αρχικούς σας στόχους. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική μπορείτε να παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Προσοχή σε διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες σας και κινηθείτε με ήρεμο τρόπο και διπλωματία αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές.



Πηγή

 
Powered by Blogger