Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Δείτε πως είναι σήμερα η Ματούλα από το «Καφέ της Χαράς»!

Το πραγματικό της όνομα είναι Χαρά Ισμύρου..



ΣΟΚ: Παραμορφώθηκε η τραγουδίστρια των Tatu! Δείτε φωτογραφίες!

ΣΟΚ: Παραμορφώθηκε η τραγουδίστρια των Tatu! Δείτε φωτογραφίες!
Σοκαριστική είναι η εικόνα της τραγουδίστριας του Ρωσικού συγκροτήματος "Tatu", αφού έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές!

Το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού δεν άλλαξε την Τζούλια, αλλά την παραμόρφωσε!
Να σας υπενθυμίσουμε ότι το συγκρότημα "Tatu" έχει πουλήσει σχεδόν 10.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως. Ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της Ρωσίας!
Ήταν το πρώτο συγκρότημα που έλαβε IFPI Ευρωπαϊκό πλατινένιο βραβείο για το ίδιο άλμπουμ σε δύο διαφορετικές γλώσσες.
Το 2003, συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Eurovision καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Τον Μάρτιο του 2011 το συγκρότημα ανακοίνωσε, μέσω της ιστοσελίδας του, τη διάλυσή του.
Πάντως είναι κρίμα ένα μικρό κορίτσι να παραμορφώνεται έτσι!

Μόνικα: Ναυάγησε έξω από την Σέριφο και κολύμπησε μέχρι τη Τζιά!

Μόνικα: Ναυάγησε έξω από την Σέριφο και κολύμπησε μέχρι τη Τζιά!
Δύσκολες στιγμές έζησε η γνωστή τραγουδίστρια Μόνικα, το Σάββατο το βράδυ, καθώς...
το φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε εκείνη και ο σύντροφός της, γνωστός εφοπλιστής, έπιασε φωτιά.

Η τραγουδίστρια, αποφάσισε να κάνει μια εξόρμηση στη Σέριφο. Όλα ξεκίνησαν κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα και συγκεκριμένα έξω από τη Σέριφο, όταν το φουσκωτό στο οποίο επέβαινε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπιασε φωτιά. Με το που αντίκρισαν τις φλόγες και δίχως να μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν, πέφτοντας στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το radar.gr τα τρία άτομα της παρέας στάθηκαν πιο τυχερά και εντοπίστηκαν λίγες ώρες μετά, από ένα ελικόπτερο τύπου Super Puma, όπου και τους περισυνέλεξε ανοιχτά της Σερίφου. Τα ίχνη τόσο της Μόνικα όσο και του συντρόφου της είχαν χαθεί και έτσι δεν ήταν δυνατόν να επιβιβαστούν μαζί με την υπόλοιπη παρέα.

Έπειτα από αρκετές ώρες έγινε γνωστό πως το ζευγάρι βρήκε τη δύναμη και κολύμπησε μέχρι τη Τζιά, όπου με τη βοήθεια ενός ντόπιου έλαβε τέλος η περιπέτεια τους.

Έλληνας τραγουδιστής έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική

Τη χειρότερη εξέλιξη επιφύλασσε η ζωή για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90. 

Ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν από μερικούς μήνες με το διαζύγιό του, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για...
την επιθετικότητα που έδειχνε εκείνη την εποχή.
Μετά το διαζύγιό του μάλιστα αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Έμενε λοιπόν και εργαζόταν στο εξωτερικό, μέχρι που δυστυχώς μια οικογενειακή τραγωδία τον ανάγκασε να επιστρέψει πίσω. 
Και τότε είναι που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Ο τραγουδιστής άρχισε να αναπτύσσει έντονες φοβίες, ενώ αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Από εκείνη την ώρα νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας με συμπτώματα βαριάς κατάθλιψης. Οι γιατροί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του. 
Μάλιστα επειδή έχει κάποιες δικαστικές εκκρεμότητες που θα πάρουν το δρόμο τους σε λίγο καιρό και επειδή η οικονομική του κατάσταση είναι πάρα πολύ κακή προσέφυγαν στην πρώην σύζυγο του τραγουδιστή, μήπως και μπορεί να τον βοηθήσει. 
Εκείνη, που μάλλον δεν έχει αφήσει πίσω της τις άσχημες αναμνήσεις από το διαζύγιό τους, προτίμησε να του γυρίσει την πλάτη, κρατώντας σκληρή στάση. 
Μόνος λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής παλεύει με σκιές και φαντάσματα και προσπαθεί να βγει και πάλι όρθιος μέσα από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο έχει μπει.

Η Μενεγάκη έβαλε το στέμμα της!

Η Μενεγάκη έβαλε το στέμμα της!
Ως βασίλισσα της... εκάστοτε ζώνης, η Ελένη Μενεγάκη σήμερα έβαλε το στέμμα της!
Όσο για το πού το βρήκε; Λόγω πρεμιέρας της εκπομπής «Ελένη» ο συνεργάτης της εκπομπής, Άλεξ Κάβδας έκανε ένα δώρο στην παρουσιάστρια το οποίο ήταν ένα χτενάκι-στέμμα για τα μαλλιά. Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με το δώρο και δεν έχασε ευκαιρία να το φορέσει στα μαλλιά. Βέβαια, το δώρο ήταν και η αφορμή για να μάθουμε πως η Ελένη Μενεγάκη αρχίζει να έρχεται κοντά με την πρεσβυωπία.

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια        
Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με τον Κρόνο περίπου δυόμισι χρόνια στον Ζυγό δοκιμαστήκατε, σοβαρευτήκατε και αναλάβετε ευθύνες και επιπλέον καθήκοντα μέσα στη σχέση, η οποία έκανε το test drive της, επιβίωσε και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της. Με τον Άρη στον Τοξότη από τις 7 Οκτωβρίου έχετε την ανάγκη να κάνετε ορισμένα ξεκαθαρίσματα σε θέματα επικοινωνίας και πιθανόν να κάνετε κάποιες μετακινήσεις μαζί με το ταίρι σας που θα συμβάλλουν στο να ζήσετε λίγο πιο χαλαρά. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις γύρω τις 8/10 καθώς και να αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ενέργειες που μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες. Η Νέα Σελήνη στις 15 Οκτωβρίου προμηνύει έναν νέο κύκλο επεισοδίων στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να αρραβωνιαστείτε, άλλοι να παντρευτείτε, άλλοι να κάνετε ένα παιδί και άλλοι να προχωρήσετε σε μια συνεργασία που θα έχει αντίκτυπο και στη σχέση σας. Τέλος, με την Αφροδίτη στην Παρθένο κάποιοι θα κάνετε κάποιες προπαρασκευαστικές ενέργειες για το νέο άνοιγμα σας και άλλοι πιθανόν να κάνετε έναν αναλυτικό κατάλογο με λάθη, παρατυπίες αλλά και νίκες και επιτυχίες του παρελθόντος.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Επιτέλους ο Κρόνος αποχαιρετά για τα καλά την αισθηματική σας ζωή και πλέον πιο ώριμοι και συνάμα πιο πρόθυμοι να ερωτευτείτε αφήνεστε στην αγκαλιά του έρωτα. Ο Οκτώβριος για πολλούς από εσάς θα αποτελέσει ένα μήνα ορόσημο για την ερωτική σας ζωή καθώς- ναι- θα μπείτε σε σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 15 Οκτωβρίου ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και δίνει το έναυσμα για μια όμορφη και ερωτική ένωση. Παράλληλα, ο Άρης στο ευνοϊκό ζώδιο του Τοξότη σας ωθεί να δράσετε, να διεκδικήσετε και να χαρείτε βλέποντας κάτι θετικό και χαρούμενο για το μέλλον σας. Το τρίγωνο του σχηματίζει με τον Ουρανό στις 15/10 προοιωνίζει μια γνωριμία μέσω φίλων ή γνωστών ενώ δεν αποκλείεται η σύζευξη που θα προκύψει να είναι πολύ καλύτερη από ότι θα μπορούσατε να προβλέψετε. Προσοχή, ωστόσο, σε φλερτ και αισθηματικές γνωριμίες που λαμβάνουν χώρα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα γιατί μπορεί να αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός.

Ταύρος ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με τον Κρόνο πλέον στο απέναντι ζώδιο από τις 5 Οκτωβρίου, αρχικά οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα αρχίσετε να είστε πιο απαιτητικοί, κτητικοί και επίμονοι σε θέματα σχέσεων. Συχνά, ο Κρόνος φέρνει προβλήματα που χρειάζεται να λύσετε για να περάσετε τις εισαγωγικές εξετάσεις για την επόμενη φάση της ζωής ή της σχέσης σας. Από την άλλη, αν η δέσμευση που έχετε έχει γερά θεμέλια, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε διότι θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή και δυνατή. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας ωθεί να εξετάσετε πιο σχολαστικά ζητήματα έρωτα ενώ σας ωθεί να δείξετε την αγάπη σας με πρακτικούς τρόπους. Αποφύγετε στις αρχές του μήνα να επηρεαστείτε από φίλους και παρέες όσον αφορά στις αισθηματικές επιδιώξεις σας διότι τα πράγματα θα γίνουν ένα μάτσο κουβάρια και θα ψάχνετε την άκρη του νήματος και δεν θα τη βρίσκετε. Ερωτικές και παθιασμένες στιγμές θα ζήσετε γύρω στις 9 (Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα) και στις 16 Οκτωβρίου (Αφροδίτη τρίγωνο με Μαύρη Σελήνη) που η ερωτική διάθεση θα έχει ακουμπήσει κόκκινο.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο Οκτώβριος αποτελεί έναν σημαντικό μήνα για τα δρώμενα της ζωής σας, καθώς επηρεάζονται πολλοί τομείς από τις αλλαγές του πλανητικού σκηνικού. Ο ακρογωνιαίος τομέας των σχέσεων υποδέχεται τον Κρόνο και ως εκ τούτου, σε πρώτη φάση οι γεννημένοι στα τέλη Απριλίου, θα αναγκαστείτε από τις συνθήκες και τις καταστάσεις της ζωής να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα την αισθηματική ζωή. Θα γίνετε πιο επιλεκτικοί και τα κριτήρια σας θα είναι πλέον πιο αυστηρά. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα έχετε την τάση να αναλύετε και την παραμικρή λεπτομέρεια σε ζητήματα φλερτ και ερωτοτροπιών ενώ δεν θα σας ξεφεύγει τίποτα όσον αφορά στις κινήσεις των άλλων. Με την Πανσέληνο στις 29 Οκτωβρίου στο δικό σας ζώδιο, περισσότερο οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου, θα θελήσετε να κάνετε ένα σταθερό και βέβαιο βήμα στη ζωή σας δίνοντας ιδιαίτερη βάση τόσο στις συναισθηματικές όσο και τις οικονομικές σας ανάγκες, ωστόσο κάποιες υποσχέσεις ίσως να είναι παραπλανητικές. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα γύρω στις 4, 8 και 29/10.



Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Οκτώβριος θα μπορούσε να είχε τίτλο «ναι μεν... αλλά» διότι μπορεί ο Δίας στο ζώδιο σας να αποτελεί ένα θετικό οιωνό για τους προσωπικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σας και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού να υπόσχεται ανανέωση και ερωτική ανάταση, ωστόσο ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη έρχεται να βάλει τρικλοποδιές και να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση. Το κύριο πρόβλημα θα είναι η αδυναμία να δείξετε συνέπεια και πιθανόν να φανείτε αξιόπιστοι στα μάτια του συντρόφου σας. Η Αφροδίτη μέσα στον οίκο του σπιτιού δείχνει την τάση να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται συγγενείς ενώ ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα καλό θα είναι να αποφύγετε να λοξοκοιτάτε δεξιά και αριστερά γιατί ίσως σας πιάσουν στα πράσα και τότε χάσετε τα αυγά με τα πασχάλια. Γύρω στα μέσα του μήνα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις θετικές αστρολογικές συγκυρίες για ταξίδια, ερωτικά τετ – τετ, γάμους, βαφτίσια και άλλες ευτυχείς στιγμές.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Όπου οσμίζεστε αλλαγή, κίνηση, διαφορετικότητα και διανόηση τρέχετε σαν κυνηγόσκυλο που διακατέχεται από κυνηγετικό πάθος. Έξυπνοι, ευέλικτοι και άφταστοι στο λέγειν αξιοποιείτε τις ευκαιρίες για φλερτ, έρωτα και περιπέτεια. Για εσάς η διάρκεια δεν έχει καμία σημασία και ως εκ τούτου δε διστάζετε να ξεκινήσετε κάτι γρήγορα, άμεσα ή ακόμα και επιπόλαια. Με τον Άρη στον Τοξότη είστε πολύ ενεργητικοί όσον αφορά γνωριμίες, προσεγγίσεις και τολμηροί και άφοβοι στις κινήσεις σας. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στις 15 Οκτωβρίου στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού αποτελεί ένα θετικό οιωνό για την απόκτηση συντρόφου είτε επιδιώκετε την πρόσκαιρη διασκέδαση είτε ψάχνετε για μια όμορφη σχέση. Το πρώτο δεκαήμερο ίσως παραμυθιαστείτε ή δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις όπως και γύρω στις 29 Οκτωβρίου. Στα μέσα στου μήνα τα άστρα είναι με το μέρος του έρωτα και ευνοούν να παίξετε μια ενδιαφέρουσα, ζωηρή και ευχάριστη παρτίδα του.



Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί συζητήσεις και κουβέντες που αποσκοπούν στο να δείτε κάποιες καταστάσεις μέσα από την οπτική της λογικής και να κινηθείτε σεμνά και ταπεινά. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού προοιωνίζει αλλαγές που αφορούν τον τρόπο που συμβιώνετε, το χώρο του σπιτιού, τις σχέσεις με τους πολύ κοντινούς συγγενείς αλλά και τους στόχους και τα όνειρα σας. Ο σύντροφός σας θα βρίσκεται σε μια αναστάτωση ή για κάποιους λόγους θα χρειαστεί να κάνει κάποιες μετακινήσεις που θα επιβαρύνουν τη σχέση σας. Συγχρόνως, φεύγοντας ο Κρόνος από το Ζυγό αρχίζει να εξασθενίζει η αίσθηση της αδικίας και της ανεπάρκειας σε ζητήματα συναισθηματικής σύνδεσης. Πολλοί από εσάς θα δείτε τον ελεύθερο χρόνο αλλά και τον έρωτα ως μια σοβαρή υπόθεση και θα δώσετε μεγάλο μέρος από τη ψυχή σας για να ξαναδείτε τον εαυτό σας χαρούμενο και ευτυχισμένο. Η ανάδρομη φορά του Δία από τις 4 Οκτωβρίου ίσως επηρεάσει την κρίση σας και αναθεωρήσετε την στάση σας απέναντι σε καταστάσεις που συνδέονται με το παρελθόν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο Οκτώβριος αποτελεί ένα μεταβατικό μήνα για εσάς, καθώς μικρές αλλαγές που θα γίνουν αυτό το χρονικό διάστημα θα σας προετοιμάσουν για μεγαλύτερες. Σε πρώτη φάση γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και δείχνετε προθυμία να ερωτευτείτε, να βγείτε έξω, να σηκώσετε το τηλέφωνο, να απαντήσετε σε μηνύματα και να πείτε «ναι» σε προτάσεις, κονέ και προξενιά. Αδέλφια, φίλοι, συνάδελφοι και κοντινά πρόσωπα θα μεσολαβήσουν για μια γνωριμία ή θα σας παρακινήσουν να συμμετάσχετε σε εξόδους, συναντήσεις και μετακινήσεις. Η διάθεσή σας πράγματι θα αλλάξει, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως η ζωή είναι πιο ωραία, όταν περιβάλλεται από έρωτα και αγάπη. Πολύ πιθανόν, να έχετε κάποια κίνηση – πρόταση από άτομο από το παρελθόν, γεγονός που θα πρέπει να αποφύγετε όπως «ο διάολος το λιβάνι», ιδιαίτερα εάν λάβει χώρα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Τέλος, ο Κρόνος στο Σκορπιό από τις 5 Οκτωβρίου θα συμβάλλει, ώστε να κάνετε εις βάθος ξεσκαρταρίσματα όσον αφορά στην αισθηματική ζωή.



Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η ανάδρομη φορά του Δία από τις 4 Οκτωβρίου βάζει φρένο σε κάποια σχέδια που αφορούσαν την αισθηματική ζωή, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφα και καλά. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που κάποιες απογοητεύσεις, παρερμηνείες και διχογνωμίες θα σας προκαλέσουν μια σύγχυση, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα μπορείτε να ταξιδέψετε, να παραδώσετε μαθήματα αγάπης, να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε την έξαψη του παίχτη στο παιχνίδι της ερωτικής ζωής. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα θελήσετε να εκδηλώσετε την αγάπη σας μέσα από πράξεις και να βάλετε σε μια σειρά τα συναισθήματα σας. Γύρω στις 15 του μήνα, μεταξύ εσάς και του συντρόφου θα αναπτυχθεί μια ιδιαίτερα ξεχωριστή σύζευξη που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Το ξαφνικό θα συνδυαστεί με το συναρπαστικό και πραγματικά θα αισθανθείτε ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να ζήσετε την ευτυχία σε όλο της το εύρος.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Πολύ πιθανόν κάτι που βρισκόταν στα σκαριά για κάποιο λόγο να πάει πίσω και εσείς να νιώσετε μετέωροι. Με τον Άρη στον τυχερό Τοξότη δεν το βάζετε κάτω και η τύχη σας χαμογελά, ακόμα και αν δεν μπορείτε προς το παρόν να ποντάρετε στην πρώτη επιλογή σας. Το πρώτο δεκαήμερο δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα και σε πολλές περιπτώσεις ενώ οι καμπάνες θα έχετε την εντύπωση ότι χτυπούν χαρμόσυνα, θα αποδειχτεί ότι άλλα λέει η ζωή και άλλα ακούν τα αυτιά σας. Γύρω στα μέσα του μήνα, τόσο η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των σχέσεων όσο και το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό παραδίδουν την σκυτάλη της ευτυχίας στην αισθηματική σας ζωή και εσείς πατάτε γκάζι για να ζήσετε τη χαρά και την ηδονή του έρωτα. Σε αρκετές περιπτώσεις θα νιώσετε την ανάγκη να ακούσετε τη λογική σας, χωρίς ωστόσο να παραγκωνίσετε τη φωνή της καρδιά σας. Στόχος σας θα είναι να τελειοποιήσετε τον τρόπο που προσφέρετε και λαμβάνετε αγάπη, προκειμένου να γίνετε καλύτεροι.



Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η έξοδος του Κρόνου από το ζώδιο του Ζυγού πέρα ότι θα σας αφήσει τα περιθώρια να πάρετε μια οικονομική ανάσα θα σημάνει και την έναρξη μιας περιόδου που θα νιώσετε πιο κοντά τον σύντροφό σας, καθώς από κοινού θα δημιουργήσετε μια πιο στενή επαφή. Η σκέψη σας θα είναι πιο βαθιά και συνάμα ίσως απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που ψυχικά σας φθείρουν, είτε πρόκειται για πρόσωπα του δικού σας κοντινού περιβάλλοντος είτε του συντρόφου. Με τον Ποσειδώνα μέσα στον οίκο των σχέσεων άλλοι θα βιώνετε μια όαση ευτυχίας και άλλοι θα εξαπατηθείτε. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου, κρατάτε μικρό καλάθι γύρω στις 4/10 και στις 29 Οκτωβρίου. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το ταίρι σας έχει κακές προθέσεις όμως οι συνθήκες δεν θα συμβάλλουν, ώστε να νιώσετε ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω του. Από την άλλη, με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 3 του μήνα θα βελτιώσετε τη σχέση με τον εαυτό σας, φροντίζοντας για τη φυσική σας κατάσταση και επιμελούμενοι την εμφάνισή σας, γεγονός που θα έχει θετικό αντίκτυπο και μέσα στη σχέση.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Σε φθινοπωρινούς ρυθμούς βρίσκεται η ερωτική σας διάθεση. Προτιμάτε να ζείτε τη γλυκιά μελαγχολία της βροχής, να κοιτάζετε τις ψιχάλες στο τζάμι της ζωής σας παρά να πάρετε την ομπρέλα σας να βγείτε έξω και να περπατήσετε στο μονοπάτι του έρωτα. Αναμφισβήτητα, με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο θα νιώσετε ποθητοί και θα αισθανθείτε ερωτικό ενδιαφέρον, ωστόσο δεν νιώθετε έτοιμοι να παλέψετε με την πραγματικότητα, τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις μιας σχέσης. Κάποιοι μάλιστα θα προτιμήσετε τον πλατωνικό έρωτα ή θα είστε ερωτευμένοι περισσότερο με την ιδέα που έχετε για ένα πρόσωπο παρά για το ίδιο το πρόσωπο. Με Ποσειδώνα και Πλούτωνα στους τομείς των σχέσεων και της αισθηματικής ζωής οι αλλαγές που πραγματοποιούνται είναι υποδόριες, βαθιές και μεταβάλλουν άρδην τόσο την στάση σας όσο και την οπτική σας για τον έρωτα.



Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο αποχωρισμός από τον Κρόνο σίγουρα δεν είναι επώδυνος, αντίθετα ήταν διακαής πόθος κι αυτό γιατί το κόστος των μαθημάτων που πήρατε ήταν μεγάλο. Από τη μια, του κουνάτε του μαντήλι και τον στέλνετε στον καλό και από την άλλη νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας και επιτέλους να ανταποκριθείτε με μεγαλύτερη ζέση στα αιτήματα του ζωδίου σας. Συντροφικότητα, αρμονία, αγάπη, ισοτιμία είναι μερικές από τις αξίες που διεγείρει η Νέα Σελήνη στις 15 Οκτωβρίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επικυρώσετε το εισιτήριο για το τρένο της ευτυχίας στο ταξίδι του έρωτα. Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό την ίδια περίοδο ενισχύει τη θετική επιρροή των ημερών και επικροτεί πρωτοβουλίες και κινήσεις που αποσκοπούν να ζήσετε μοναδικά υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας. Επιπλέον, ίσως ανοίξουν προοπτικές για έναν ιδιαίτερα σημαντικό στόχο σας που είναι άμεσα συνυφασμένος με την πρόοδο και την εξέλιξη της σχέσης. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε υπερβολές, να ξεφύγετε από αυτά που πρεσβεύει η συνείδηση σας και να αδιαφορήσετε για αυτά που διαισθάνεστε γύρω στις 4,8 και 29 Οκτωβρίου.
.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ακόμα και όταν όλα είναι γκρίζα και θαμπά, εσείς συνεχίζετε να σκέφτεστε θετικά, να αναζητάτε την ομορφιά και να επιδιώκετε τη δικαιοσύνη, το ρομαντισμό και τον έρωτα. Με την αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σας τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα γιατί δεν έχετε να παλέψετε πια με τις δυσμενείς συνθήκες και τα σκληρά γεγονότα που επηρέασαν όλο σας το «είναι». Αντίθετα, νιώθετε ότι επιτέλους σηκώνεστε όρθιοι, νιώθετε δυνατοί και ανοίγετε το παράθυρο για να εισπνεύσετε το οξυγόνο του έρωτα. Η Νέα Σελήνη στις 15 Οκτωβρίου σε συνδυασμό με το τρίγωνο Άρη – Ουρανού δεν έρχονται να παίξουν ρώσικη ρουλέτα με την καρδιά σας αλλά να σας προσφέρουν το τυχερό αστέρι της αγάπης και του έρωτα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο πολλοί θα επανεξετάσετε το ενδεχόμενο επιστροφής σας σε μια περασμένη αγάπη. Αποφύγετε να ενδώσετε σε τέτοιες διαθέσεις γύρω στις 4, 8 και 28 Οκτωβρίου για να μη ζήσετε την αγωνία μιας απατηλής προσδοκίας.



Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο μήνας ανοίγει με τον Κρόνο να σας πλησιάζει ενώ σας κοιτά αυστηρά και κρατά τη βέργα στο χέρι. Άφοβοι και αγωνιστές εκ φύσεως θα συγκεντρωθείτε σε ένα υψηλό στόχο και θα του δοθείτε ψυχή τε και σώματι. Έχετε το ταλέντο να τα καταφέρετε με λίγα ως μηδαμινά και ως εκ τούτου έχετε τη δύναμη από χαμηλά να φτάσετε ψηλά. Κάποιες φορές ίσως το ταίρι σας βλέπει ως μια εξουσιαστική φιγούρα που θέλει να το καθυποτάξει και εκεί υπάρχουν κάποια προβλήματα. Είναι δικό σας χρέος να του δώσετε να καταλάβει γιατί παλεύετε, γιατί πασχίζετε και συνάμα να του δίνετε να καταλάβει ότι κάποιες φορές η αυταρχικότητα είναι το άλλο πρόσωπο της υπευθυνότητας και δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύετε για εκείνο. Μέρες καλές και όμορφες μέρες ξεπηδούν στη διάρκεια του μήνα, καθώς με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο όχι μόνο χαίρεστε την κοινωνική ζωή αλλά αντιλαμβάνεστε ότι το μέλλον σας μπορεί να είναι ένα μπαλκόνι με όμορφη θέα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο γαλαξίας της ψυχής σας με τον Κρόνο πλέον στο δικό σας ζώδιο δεν παύει να είναι έναστρος αλλά γίνεται πιο απρόσιτος. Μπορεί το τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα να υπόσχεται μια ώριμη σχέση ή ένα σοβαρό δεσμό όμως αυτό δε σημαίνει ότι μια πιθανή γνωριμία δε θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο ή δε θα φροντίσετε να κρατάτε τις αποστάσεις σας. Έχετε που έχετε την τάση να κρατάτε κάποια πράγματα μόνο για εσάς, τώρα θα αποτελείτε ζωντανό παράδειγμα του «λακωνίζει εστί φιλοσοφείν» ενώ κάποιοι θα γίνετε πιο αδύνατοι ως απόρροια της επιθυμίας να στερήσετε από τον εαυτό σας ό, τι του είναι περιττό, άχρηστο ή βλαβερό. Οι φίλοι, η παρέα σας, μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε θα συμβάλλουν με κάποιο τρόπο σε κάποια γνωριμία ή θα σας κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα όσον αφορά έναν φλερτ. Συγχρόνως, η Πανσέληνος στις 29 Οκτωβρίου στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου εγείρει την επιθυμία να είστε επίμονοι και διεκδικητές της αποκλειστικότητας στην καρδιά του πόθου σας αλλά ταυτόχρονα σάς γεννιούνται κάποια περίεργα προαισθήματα. Λίγη προσοχή γύρω στις 4,10 και 29 Οκτωβρίου γιατί το σκηνικό θα είναι παραπλανητικό.



Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με το Δία ανάδρομο από τις 4 Οκτωβρίου είτε δεν είστε σίγουροι για τα νέα βήματα που θέλετε να κάνετε μέσα στη σχέση ή κάποιες καταστάσεις σας ανάβουν τη φιτιλιά της αμφιβολίας. Όσοι ετοιμάζεστε για γάμο καλό είναι μην επαναπαύεστε στην αξιοπιστία των άλλων είτε είναι κουμπάροι, συγγενείς, διοργανωτές γάμου και τα λοιπά γιατί ίσως προκύψουν ζητήματα που σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 15 Οκτωβρίου είναι ο από μηχανής θεός που έρχεται θα σώσει την κατάσταση και να σας απογειώσει στα ουράνια. Με ερωτική διάθεση, εκπληκτική παρουσία και απίστευτη ενέργεια θα ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο ενώ θα νιώσετε ότι σας αποκαλύπτεται η πιο μεγάλη χαρά του κόσμου. Αν αποφύγετε να παρασυρθείτε σε χίμαιρες γύρω στις 4,10 και 29 Οκτωβρίου αυτός ο μήνας θα σας προσφέρει την ικανοποίηση και την ευτυχία που προσφέρει η εμπειρία να κάθεστε στο πιο ψηλό βάθρο της επιτυχίας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
«Αμέτι μουχαμέτι» το έχει βάλει ο Δίας να σας ζευγαρώσει ακόμα και αν δεν πάρετε συστατικές επιστολές για τον υποψήφιο σύντροφο σας. Δεν έχετε την τάση να πολυσκέφτεστε και ως εκ τούτου μπορεί να μπείτε σε μια σχέση από βιασύνη ή ενθουσιασμό ενώ κάποιες προετοιμασίες ίσως είναι πρόχειρες αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων όπως λέγεται «πολλοί θα τις δουν, λίγοι θα τις καταλάβουν». Αναμφισβήτητα ο Άρης στο δικό σας ζώδιο από τις 7 Οκτωβρίου αλλάζει τη στάση και τη συμπεριφορά σας, καθώς γίνεστε πιο τολμηροί, πιο διεκδικητικοί και συνάμα διακατέχεστε από αισθήματα αυτοπεποίθησης, δύναμης και παράφορης ορμητικότητας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 15 Οκτωβρίου δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο, καθώς στην περίπτωσή σας σηματοδοτεί ένα σπουδαίο γεγονός που έτσι ξαφνικά θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας για τον έρωτα. Αν νομίζετε ότι τα έχετε ζήσει όλα η ζωή, θα σας αποδείξει ότι υπάρχουν πολλοί ανεξερεύνητοι δρόμοι ακόμα.



Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Προβλήματα σας δημιουργούν γονείς, πεθερικά και πρόσωπα που ίσως συμβιώνετε στον ίδιο χώρο, εκτός του συντρόφου σας. Η ευελιξία δεν είναι το δυνατό σας χαρτί ενώ το σωστό και το πρέπον είναι κορώνες στο κεφάλι σας και δεν διστάζετε να υποφέρετε, αν χρειαστεί, αρκεί να τις υπερασπιστείτε. Παράλληλα, για τους περισσότερους η σχέση με το ταίρι σας κρατά γερά ενώ αυτόν τον μήνα με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα αναπτυχθεί και καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας και πιθανόν να αναθερμάνετε τον έρωτα σας με ταξίδια και ευχάριστες δραστηριότητες. Τέλος του μήνα, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου δραστηριοποιεί την αισθηματική ζωή και σας καλεί να αφεθείτε στην αυτοκρατορία των αισθήσεων. Συγχρόνως, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, να ξεχάσετε ή να χάσετε κάτι, να αναστατωθείτε από κάποια είδηση ή απλά να πέσετε στην παγίδα να υποδυθείτε κάτι που δεν είστε. Παραμείνετε αυθεντικοί.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Τη μοναξιά όχι μόνο δεν την φοβάστε αλλά είστε και καλοί φίλοι, αφού έχετε μάθει να περνάτε και μόνοι σας καλά. Αυτόν τον μήνα σκάνε ζητήματα που θα σας ταλαιπωρήσουν ή θα ξύσουν πληγές που η οικογένεια ή η οικία αποτελούν την κύρια πηγή τους. Επιπλέον, τόσο η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα όσο και το γενικότερο πλανητικό σκηνικό τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα θα θυμίζουν το «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά», καθώς είτε πρόκειται για καταστάσεις που είναι «χύμα στο κύμα» είτε κάποιος παίζει το θύμα. Από την άλλη, η Αφροδίτη στην Παρθένο σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε τη λογική, την οξύνοια και την ηθική σας ακεραιότητα για να επιδιώξετε επαφές, γνωριμίες και σχέσεις με άτομα που μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες, τις πεποιθήσεις και τις παραδοχές σας. Επίσης, η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 29 Οκτωβρίου αποτελεί την αλογόμυγα που έρχεται να σας ξεσηκώσει, προκειμένου να δώσετε μορφή και πλαίσιο σε ένα φλερτ ή μια αισθηματική γνωριμία. Ωστόσο, προσέχετε να μην προτρέξετε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί μπορεί να πέσετε στην λούμπα της εσφαλμένης κρίσης.



Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η παρουσία του πολύδωρου Δία στον 5ο ηλιακό οίκο απεικονίζει την επιθυμία σας να είστε ευτυχισμένοι, να έχετε πολλά και ποίκιλα ενδιαφέροντα και συνάμα ο έρωτας να αποτελεί μια πολυδιάστατη εμπειρία που θα σας αναζωογονεί, θα σας κρατά σε εγρήγορση και θα σας κάνει να διακατέχεστε από τον ενθουσιασμό της ήβης. Η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 4 Οκτωβρίου φέρνει κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές που θα σας ξενίσουν και θα σας δημιουργήσουν πάμπολλα ερωτηματικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον οίκο της ερωτικής επιθυμίας και πιθανόν να γίνετε κάπως περίεργοι, ιδιότροποι ή τελειομανείς σε ζητήματα ερωτικής κλίνης. Παράλληλα, θα έχετε την τάση να ερευνήσετε το παρελθόν του συντρόφου και αναζητήσετε μια βαθιά συναισθηματική ένωση που η λογική θα ενισχύει και θα επιχειρηματολογεί υπέρ της. Τέλος του μήνα, ίσως στην ανάγκη σας να διασκεδάσετε να παρασυρθείτε σε έξοδα ή πάνω στον ενθουσιασμό σας να πληρώσετε τον κούκο αηδόνι.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Οι περισσότεροι έχετε πιει το νερό της λήθης, έχετε αφήσει πίσω σας το παρελθόν και με σύμμαχο το Δία ευχαριστιέστε τη ζωή με πολλούς, ενδιαφέροντες, ποικίλους και εναλλακτικούς τρόπους. Ο έρωτας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπάρχει στη ζωή σας και είτε βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης είτε φλερτάρετε, θα κάνετε ένα βήμα παραπάνω και ό, τι ήθελε προκύψει. Με τον Δία ανάδρομο από τις 4 Οκτωβρίου, ωστόσο, κόβετε ταχύτητα και για να μην πάει ο χρόνος σας χαμένος βρίσκεστε την όρεξη να αναπτύξετε μια θεωρία περί της καταστάσεως της αισθηματικής σας ζωής. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο τα μυστικά και τα κρυφά σας έλκουν και ως εκ τούτου με ευκολία θα φάτε τον απαγορευμένο καρπό ενώ δεν θα φοβηθείτε μήπως εξοριστείτε από τον Παράδεισο, αντίθετα ένα τέτοιο ενδεχόμενο σας εξιτάρει ακόμα περισσότερο. Τέλος, οι πλανήτες σας δείχνουν πράσινο στις 15 Οκτωβρίου και κόκκινο στις 4, 8 και 29 του μήνα.



Ιχθύες

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με την οριστική αποχώρηση του Κρόνου από το Ζυγό μπορείτε να κλείσετε την πόρτα του πόνου στη ζωή σας και να ξαναβρεθείτε κοντά με το εταίρο ήμισυ τόσο ερωτικά όσο και συναισθηματικά. Οι αποστάσεις μεταξύ σας μικραίνουν ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ένα νέο άνοιγμα έρχεται να αποτελέσει το φάρο για μια ζωή πιο όμορφη, χαρούμενη και ευτυχισμένη. Με την Αφροδίτη στον 7ο η καθημερινότητα της σχέσης σας βελτιώνεται και μπορείτε να αναγνωρίσετε στο ταίρι σας την πρόθεση και τη διάθεση να σας ευχαριστήσει, να σας σταθεί, να σας κατανοήσει και σε κάποιες περιπτώσεις να φροντίσει για κάποιες εξόδους και βόλτες. Για τους γεννημένους στις αρχές του α' δεκαημέρου το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σηματοδοτεί μια εποχή που η εμπειρία συνδυάζεται με την έμπνευση και τη διαίσθηση ενώ θα αισθανθείτε ότι οι προσωπικοί σας στόχοι μπαίνουν στο δρόμο της υλοποίησης. Παγίδες και ομίχλες γύρω στις 4, 8 και 29 Οκτωβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με το Δία στο θεμελιώδη οίκο, που αντιπροσωπεύει το σπίτι, την οικειότητα, τις ρίζες και τα συναισθήματα αναμφίβολα θα δεχτείτε εύνοια και θα κάνετε νέα ξεκινήματα, είτε ανοίγοντας το δικό σας σπιτικό είτε καλύπτοντας ή βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής σας. Κάπου εδώ θέση έχει και ο έρωτας, καθώς εσείς, έντονα συναισθηματικοί και συχνά ευάλωτοι, δεν ζείτε χωρίς αυτόν. Αυτόν τον μήνα η Αφροδίτη στην Παρθένο διευκολύνει τις προσεγγίσεις και χτίζει γέφυρες επικοινωνίας με τον κόσμο του άλλου. Πολλοί από εσάς με τη Νέα Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο στις 15 Οκτωβρίου θα δείτε την ερωτική ζωή να αποκτά ένα διαφορετικό νόημα, αφού η αρμονία, η ισορροπία, η συνεργασία και η εγκεφαλική επικοινωνία θα προσδιορίζει σε μεγάλο βαθμό την ευχαρίστησή σας. Ο ατομικός σας συναγερμός θα αρχίσει να χτυπά στις 4, 8 και 29 Οκτωβρίου, καθώς θα υπάρχει απόπειρα διάρρηξης της καρδιάς σας ενώ στις 11 του μήνα ίσως βρεθείτε στον κήπο της Εδέμ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φόρεσε στη κατσίκα γυναικεία εσώρουχα και τη βίασε!



 Ο 20χρονος Marc Loucas Thompson, από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορήθηκε ότι έκλεψε τη κατσίκα του γείτονα του..
.




Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό…ο νεαρός τη βίασε και τη σκότωσε καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια «αλάτων μπάνιου». Η αστυνομία βρήκε τη....





νεκρή κατσίκα στο υπνοδωμάτιο του φορώντας γυναικεία εσώρουχα!! Στο δικαστήριο, ο 20χρονος επικαλέστηκε παράνοια και υπάρχει περίπτωση να γλιτώσει τη φυλακή. Οι γείτονες υποψιάστηκαν ότι ο νεαρός είχε αρπάξει την κατσίκα, καθώς τον είχαν δει να την παρατηρεί και να φέρεται παράξενα.

5 Λόγοι Που Ένας Άντρας Γκρινιάζει Ασταμάτητα!!!


Ένας άντρας γκρινιάζει σε καθημερινή βάση…
Στη δουλειά, στο σπίτι, στη σχέση, στην παρέα, στην εξοχή. Το θέμα δεν είναι αν η γκρίνια είναι δικαιολογημένη (ένας άντρας όταν γκρινιάζει, όταν θυμώνει,όταν τα χώνει έχει πάντα δίκιο, μην επαναλαμβάνουμε θεμελειώδεις παραδοχές), αλλά κατά πόσο το...(σουρεάλ) γκρινιαρόμετρο της ζωής του κάνει κάθε φορά νέο ρεκόρ γκρινιαρομετρήσεως. Ένας άντρας:

1. Γκρινιάζει στον συνεργειατζή του που έχει μυριστεί ότι του πουλάει φούμαρα τεχνικά προβλήματα, λέγοντάς του “άγνωστες λέξεις” που κρύβονται κάτω από το καπό και το σασί, και έχει ψυλλιαστεί ότι τον κλέβει και στα ανταλλακτικά και κάθε φορά που πάει για ένα χαλασμένο φανάρι φεύγει με ρεκτιφιέ στη μηχανή μέχρι και (επί πληρωμή) γυάλισμα και τρόχισμα στα ζαντολάστιχα!

2. Γκρινιάζει στη γυναίκα του ή τη γκόμενά του που είναι επίσης γκρινιαρόγατα. Αν δεν γκρινιάξει εκεί σπίτι του δηλαδή που θα γκρινιάξει; Σε ξένο αχυρώνα; Άσε που την βλέπει και λίγο σάκο του μποξ, προπόνηση και εκτόνωση. Το μόνο που δεν σκέφτεται είναι ότι τίποτα από αυτά δεν είναι τζάμπα. Διότι, με τις γυναίκες, όλα εδώ πληρώνονται (ειδικά αν της έχεις ψήσει το ψάρι στα χείλη με τη γκρίνια!).

3. Γκρινιάζει στον συμπαίχτη του στο 5Χ5 διότι του λέει να δώσει πάσα κι αυτός δε δίνει. Του λέει να κάνει “γέμισμα” κι αυτός την κατεβάζει μοναχοφαγάς μόνος του. Του λέει να τον βρει για κεφαλιά στο ψηλοκρεμαστό κι αυτός σουτάρει απευθείας και τη στέλνει στα περιστέρια. Ε, μετά αυτός φταίει που γκρινιάζει; Δηλαδή δεν μπορούν κανείς τους να καταλάβει ότι ο ρόλος του είναι ό,τι και ο ρόλος του Μέσι στην Μπάρτσα, να περιμένει την σωστή πάσα να βάλει γκολ, να τελειώνουμε;

4. Γκρινιάζει στον προϊστάμενό του που δεν του δίνει ευκαιρίες να ανοίξει τα φτερά του, να φανεί η λεβεντιά του (μαζί και το ταλέντο του, αν έχει, γιατί η γκρίνια για επαγγελματική ευκαιρία δεν συνοδεύεται απαραίτητα από κρυμμένο-ταλαντούχο-golden-boy-επίπεδο-εργασίας). Αντ’ αυτού, ο προϊστάμενος πάει και πουσάρει κάτι δικά του τσιράκια και κάτι λακέδες του για επαγγελματική ανέλλιξη, αλλά έλα που ξέρει πολύ γραφειακό παρασκήνιο και του δείξει αυτός του μ@λ@κ@ προιστάμενου! Για την ώρα όμως (επειδή η γκρινια γκρίνια, αλλά είναι και λίγο κότα αυτή την περίοδο, μην χάσει και τα μισθά του, μέρες που είναι, αν αρχίσει εκβιασμούς), κάνει σολάρισμα αθώας μεν, αβάσταστης δε, γκρίνιας.

5. Γκρινιάζει ακατάπαυστα στον υφιστάμενό του που είναι ένα ρεμάλι και μισό, που κάνει αυτός όλη τη δουλειά για εκείνον παρότι είναι από πάνω του και τον έχει σώσει άπειρες φορές από ξεμπρόστιασμα σε άλλα τμήματα, αλλά έλα που ως προιστάμενος είναι καλός άνθρωπος και επειδή, που και που, ο μικρός φέρνει ταπεράκια μαγειρευτού φαγητού από τη μάνα του, τον κρατάει, αλλιώς από το ετοιματζίδικο φαγητό θα πάθαινε σκορβούτο. Άσε που ο ρέμπελος υφιστάμενος γνωρίζει κάτι καλά γκομενάκια και 2-3 φορές που έχουν βγει έξω σε after-office ποτά, ο -κατά τα άλλα ρέμαλος- υφιστάμενος του έχει πασάρει κάτι ξανθομάλλικα να κάνει παιχνίδι. Και επίσης ισχύει και το εξής στο κεφάλι του: κάποια μέρα ήταν κι αυτός υφιστάμενος κι έκανε τις ίδιες μαλακίες οπότε θα στρώσει ο μικρός. Ως τότε όμως ας ακούει γκρίνια να μαθαίνει!

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: 5 Λόγοι Που Ένας Άντρας Γκρινιάζει Ασταμάτητα!!! http://24wro.blogspot.com/2012/10/5_1.html#ixzz283jMGC1i

 
Powered by Blogger