Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ανέκδοτο...σεξ με πλυντήριο




Ένα αντρόγυνο είχε αντικαταστήσει τη λέξη σεξ με πλυντήριο..

Πάει τη πρώτη μέρα ο άντρας κ λέει στην γυναικά :
- Γυναικά … θα βάλουμε πλυντήριο; !
- Όχι έχω πονοκέφαλο …
Τη επόμενη μέρα:
- Γυναικά θα βάλουμε πλυντήριο;
- Όχι έχω κοιλόπονο …
Πάει την επόμενη μέρα η γυναίκα στον άντρα και του λέει:
-Αγάπη μου…θα βάλουμε πλυντήριο σήμερα ?
- Όχι άσε … τα έπλυνα στο χέρι…!!!

Χ. Κλυνν: Ρίχνει…την βόμβα του στον ‘Ακη



  • 6
     
 Χ. Κλυνν: Ρίχνει…την βόμβα του στον ‘Ακη
Σιγά μην ξέφευγε ο Ακης Τσοχατζόπουλος από την πένα του Χ. Κλύνν. Διαβάστε τι έγραψε στο blog του.
«Ο Άκης στην φυλακή, αλλά το ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε την αγορά της ντροπής αντιμετώπιζε την άθλια προστασία των βαρώνων της διαπλοκής. Μόνο κάποιος ανεγκέφαλος πρασινοφρουρός θα πίστευε βέβαια ότι ο Άκης έφαγε μόνος του τα εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ της μίζας.

Οι υπογραφές των εκλεκτών του εκσυγχρονισμού στο επίμαχο ΚΥΣΕΑ δεν έπαιξαν σε κανένα από τα μεγάλα ΜΜ”Ε” αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς, υπάρχει το διαδίκτυο. Έτσι για να βλέπει ο κόσμος ποιοί συμμετείχαν (εσκεμμένα ή από “άγνοια” θα το κρίνει η δικαιοσύνη) στο μεγάλο φαγοπότι εις βάρος της πατρίδας.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο όπλο στα χέρια του ανακριτή, που αποδεικνύει ότι όλο τα περισσότερα μέλη του ΚΥΣΕΑ αλλά και ο ίδιος ο Σημίτης ήταν ενήμεροι για το φωτογραφικό της ανάθεσης. Είναι η επιστολή που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε διαγωνισμός, αλλά οι συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου “έστησαν” προσφορές ώστε οι Γερμανοί να ολοκληρώσουν το πλιάτσικο και οι πολιτικοί να γεμίσουν τους λογαριασμούς τους με κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια μίζας. Η επιστολή μάλιστα ήταν ο βασικός μοχλός πίεσης από την πλευρά του Άκη και φαίνεται ότι την χρησιμοποίησε μόλις κατάλαβε ότι οι σύντροφοι του τον εγκαταλείπουν.

Για να καταλάβετε τι θα διαβάσετε. Η συμφωνία με τα υποβρύχια είναι απ’ ευθείας ανάθεση και όχι διαγωνισμός. Όλοι λοιπόν έριξαν τα βάρη στον Άκη, ότι έκανε μόνος του την μεθόδευση και παρουσίασε ως διαγωνισμό μία κραυγαλέα υπόθεση, έχοντας ετοιμάσει ολόκηρη σκηνοθεσία για να παρουσιάσει άλλες δύο προσφορές (!!) ώστε να “πείσει” το ΚΥΣΕΑ για την ορθότητα του σχεδίου.

Ποιά ήταν η μεθόδευση; Ο κύριος Σμπώκος ήρθε σε επαφή με άλλες εταιρείες για να αποσπάσει προσφορές ώστε να βολιδοσκοπήσει την “ανταγωνιστικότητα των Γερμανών”. Οι προμηθευτές βεβαίως νόμιζαν ότι ήταν κάποιο προσχέδιο για μελλοντικό διαγωνισμό αφού βεβαίως επίσημος διαγωνισμός ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ!

Αφού λοιπόν πήραν τις προσφορές με αυτόν τον τρόπο, τις παρουσίασαν ως “επίσημο διαγωνισμό”, δίπλα στην προσφορά των Γερμανών! Όλη η κουβέντα λοιπόν μέχρι σήμερα, γίνεται στην βάση ότι μόνο ο Άκης γνώριζε την απάτη και εξαπάτησε με την σειρά του το ΚΥΣΕΑ.

Η επιστολή λοιπόν που ακολουθεί και διαθέτει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δείχνει ότι ΟΛΟ το ΚΥΣΕΑ είχε ενημερωθεί από την ίδια την εταιρεία για την παράτυπη χρήση της προσφοράς της (δείτε την πρώτη σελίδα). Για τον ρόλο του Σμπώκου, για τον τρόπο με τον οποίον ζητήθηκε η προσφορά. Όταν λέμε όλοι, το εννοούμε: Ο νυν πρωθυπουργός, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ΟΛΟΙ. Δείτε την δεύτερη σελίδα με όλα τα ονόματα.

Το Ξέσπασμα Της Ελεονώρας Μελέτη στο twitter





Φανερά εκνευρισμένη η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στο twitter.


"Όταν φύγω απο το μπου...
Που λέγεται τβ, για να κάνω οικογένεια, σας ορκίζομαι, θα τους ξεσκεπάσω όλους."


Μετά απο λίγο είπε σε επόμενο μήνυμα,




"Υποκρισία. Υποκρισία. Υποκρισία. Υποκρισία. υποκρισια.
Ουστ. Ουστ. Υποκρισία. Βαρίεμαι. Τους βαρίεμαι. υποκρισία. Ζήτω η ζωη. Get a life"

Είναι Ελληνίδα, έχει κορμάρα, και δεν χορταίνουμε να την απολαμβάνουμε!






Θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα, βάζεις στοίχημα..?

Άκρως αποκαλυπτική με μικροσκοπικό μπικίνι, η Georgia Salpa λιάζει την κορμάρα της σε πισίνα και εμείς απλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό!! Είναι που έχει και πλούσια τα ελέη!


Πρόεδρος των ΗΠΑ o George Clooney!!







Καλά διαβάσατε. Ο γοητευτικός ηθοποιός θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ...

καθώς πρόκειται να εσαρκώσει τον Bill Clinton την κινηματογραφική ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγός Harvey Weinstein. Μάλιστα ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν προορισμένος ή για τον Brad Pitt ή για τον George Clooney αλλά κέρδισε στα σημεία ο γκριζομάλλης star καθώς όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο παραγωγός ο Brad είναι πάρα πολύ όμορφος. Την σύζυγό του Χίλαρι θα υποδυθεί η καταπληκτική Meryl Streep αλλά την περιβόητη Monica δεν γνωρίζουμε ακόμα.

15 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε στο σεξ μέχρι τα 30


 Το σεξ δεν είναι διαγωνισμός γνώσεων και γυμναστικών δεξιοτήτων. Μπορείτε να μείνετε μια ζωή στη δοκιμασμένη συνταγή που ξέρετε και λειτουργεί για εσάς - και να είστε απολύτως ικανοποιημένη. Ή, μπορείτε και να πειραματιστείτε.

Εμείς πάντως, συγκεντρώσαμε τα 15 πράγματα που αξίζει να έχετε δοκιμάσει έστω μια φορά μέχρι τα 30 σας. Ώστε μετά, που θα βρίσκεστε πλέον στη χρυσή δεκαετία για την ερωτική ζωή μιας γυναίκας, να έχετε πλέον σφαιρική άποψη για όλα όσα σας ανάβουν...

1. Να έρθετε μόνες σας σε οργασμό
 
Δεν είναι χρονοβόρα διαδικασία (hello, ξέρετε το σώμα σας από την κορφή ως τα νύχια), αλλά οι πρώτες φορές ίσως είναι λίγο άβολες μέχρι να βρείτε τα "κουμπιά" σας. Αν σας φαίνεται περίεργο να είστε μόνη, δοκιμάστε το στην αρχή παρουσία του παρτενέρ σας. Ωραία, και τώρα δείτε το θαυμασμό στα μάτια του και κρατήστε το ως mental note για τις υπόλοιπες φορές που θα το δοκιμάσετε, αυτή τη φορά χωρίς παρέα.

2. Να "πρωταγωνιστήσετε" σε ένα παιχνίδι ρόλων
 
Γιατί βάζετε τη φαντασία σας να οργιάσει και έχετε την ευκαιρία να κάνετε σεξ με κάποιον "άλλο", χωρίς να απιστήσετε. Αρκεί να σκεφτείτε τι ρόλο θα θέλατε να υποδυθείτε ("καμαριέρα-πελάτης" ή "γιατρός-ασθενής" είναι μερικά από τα επικρατέστερα σενάρια) και... έτοιμη για το κοντινό σας πλάνο.

3. Να δοκιμάσετε anal sex
Με τον κατάλληλο παρτενέρ, την κατάλληλη στάση και αρκετό λιπαντικό, το πρωκτικό σεξ από αγγαρεία θα γίνει ευχαρίστηση. Αν διστάζετε ακόμη, ξεκινήστε με προκαταρκτικά στην περιοχή.

4. Να δείτε μια ταινία πορνό
 
Ποιος είπε ότι το πορνό είναι καθαρά ανδρική υπόθεση; Υπάρχουν πλέον ταινίες πορνό γυρισμένες από γυναίκες σκηνοθέτες, ειδικά για γυναίκες. Αν πάλι είστε από τις πιο τολμηρές, βρείτε μια που να αρέσει και στον σύντροφό σας και δείτε τη μαζί του. Στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε αυτά που μόλις είδατε...

5. Να χρησιμοποιήσετε ερωτικά βοηθήματα
 
Φορέστε για παράδειγμα ένα ζευγάρι χειροπέδες ξαπλώστε και αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας. Αν όμως ανήκετε σε μια πιο kinky κατηγορία, επισκεφτείτε με το σύντροφό σας ένα sex shop και ξεκινήστε τη δική σας συλλογή από τέτοια είδη.

6. Να κάνετε σεξ με κάποιον αρκετά διαφορετικής ηλικίας
Πως θα σας φαινόταν αν κάνατε σεξ με κάποιον που έχει 10 παραπάνω χρόνια εμπειρίας από εσάς; Σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Αν πάλι θέλετε ένταση και ακούραστο πάθος, επιλέξτε κάποιον αρκετά μικρότερό σας, 20αρη ας πούμε. Και οι δύο περιπτώσεις θα σας ανανεώσουν!

7. Να μιλήσετε "βρώμικα"
Αν νιώθετε άνετα με τον παρτενέρ σας, μη ντρέπεστε να του μιλάτε κατά τη διάρκεια του σεξ (όχι για το τι θα ψωνίσετε στο σουπερμάρκετ, προφανώς). Καθοδηγήστε τις κινήσεις του χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λεξιλόγιο και ζητήστε του να κάνει και εκείνος το ίδιο σε εσάς.

8. Να κάνετε μεταμεσονύχτιο σεξ
 
Τι σημασία έχει η ώρα; Στην περίπτωση αυτή έχει και μάλιστα μεγάλη: όταν κοιμάστε το σώμα σας είναι αρκετά χαλαρό και δέχεται πιο εύκολα οποιαδήποτε ερεθίσματα. Αν τύχει και ξυπνήσετε το βράδυ στον ύπνο σας (και έχετε αντοχές), χαϊδέψτε τον σύντροφό σας στο επίμαχο σημείο μέχρι να ξυπνήσει και προσφέρετέ του μια απολαυστική εμπειρία, που την επόμενη μέρα θα τη θυμάται σαν όνειρο.

9. Να κάνετε μια εμφάνιση μόνο με εσώρουχα
 
Στην προκειμένη δεν ποντάρουμε τόσο στο σεξ, αλλά σε όλα αυτά που θα συμβούν πριν από αυτό. Φορέστε τα εσώρουχα που του αρέσουν και ψηλές γόβες και περιμένετέ τον στο σπίτι έχοντας ετοιμάσει ένα ωραίο γεύμα. Αν δεν το ‘χετε με τη μαγειρική, παραγγείλτε απ' έξω και απλά δημιουργήστε ατμόσφαιρα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα του αρέσει.. .

10. Κανονίστε ένα μασάζ και για τους 2 σας
Είναι από τις πιο χαλαρωτικές εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε μαζί με τον σύντροφό σας - και δεν υπάρχει λόγος να τη στερηθείτε τώρα με την κρίση. Αν κάνετε σωστή έρευνα θα ανακαλύψετε spa που προσφέρουν couple massage σε πολύ προσιτές τιμές. Αν θέλετε να του το κάνετε δώρο (για την επέτειό σας ας πούμε), να ξέρετε ότι θα το εκτιμήσει δεόντως.

11. Να κάνετε τρίο
 
Αν έχετε καιρό την ιδέα του "threesome" στο μυαλό σας, μη διστάζετε να το τολμήσετε. Αρκεί να βρείτε δύο παρτενέρ που θα είναι κατάλληλοι για εσάς και που θα σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

12. Να φαντάζεστε ότι κάνετε σεξ με κάποιον άλλο
 
Όχι συνέχεια, αλλά δεν είναι καθόλου κακό και ούτε αποτελεί απιστία αν κάποια στιγμή σκεφτείτε ότι κάνετε σεξ με τον με τον γείτονά σας ή ακόμα και με τον Gerard Butler. Φαντασία να υπάρχει…

13. Να κάνετε σεξ… αθόρυβα
 
Ακόμα και αν είστε μόνοι στο σπίτι, δοκιμάστε να κάνετε σεξ αθόρυβα, σαν να φοβάστε μη σας ακούσουν. Το πιο ήρεμο και "αθόρυβο" σεξ (όσο και να σας κάνει εντύπωση) είναι πάντα πιο διεγερτικό και δημιουργεί μεγαλύτερο πάθος. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

14. Να κάνετε σεξ με κάποιον ξένο
Όταν λέμε ξένο δεν εννοούμε άγνωστο, αλλά κάποιον από άλλη χώρα. Τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι είναι ιδανικά για τέτοιου είδους γνωριμίες, δεν χρειάζεται άλλωστε να μιλάτε την ίδια γλώσσα, η γλώσσα του σώματος θα σας καθοδηγήσει.

15. Να κάνετε σεξ σε ανοιχτό χώρο
 
Μπορεί να είναι μια εμπειρία που κρύβει πολλούς κινδύνους, δεν παύει όμως να αποτελεί φαντασίωση για πολλούς. Βρείτε ένα μέρος που να αρέσει και στους 2, μια απομονωμένη παραλία, ένα ιδιαίτερο σημείο σε ένα βουνό ή όπου αλλού σας αρέσει και ζήστε κάτι μοναδικό.

EURO 2012 Ακούστε το τραγούδι της διοργάνωσης






    Άκρως καλοκαιρινό είναι το επίσημο τραγούδι της φετινής διοργάνωσης το οποίο σε ρυθμούς μπιτ αλλά και με στοιχεία reggae αναμένεται να γίνει το χιτ του καλοκαιριού το οποίο θα συνοδεύσει τις καλοκαιρινές στιγμές των φιλάθλων στην Ευρώπη και όχι μόνο.

    Το Endless Summer της Oceana θα είναι λοιπόν το soundtrack του Euro 2012 και φυσικά το βίντεο κλίπ είναι άκρως ποδοσφαιρικό!




    Το σαβουάρ-βιβρ του Facebook







    Τα λάθη που μπορούν να σας στοιχίσουν φίλους... και όχι μόνο


    Ακόμη κι αν δεν έχετε φθάσει στο σημείο του να... ζείτε μέσω Facebook, είναι πολύ πιθανό να περνάτε αρκετό χρόνο εκεί. Μήπως όμως το παρακάνετε; Μήπως η συμπεριφορά σας στο Facebook είναι λίγο παρεξηγίσιμη; Μήπως κινδυνεύετε να χάσετε φίλους;

    Δείτε εδώ το σαβουάρ-βιβρ που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το προφίλ σας «καθαρό».

    1. Μην ρετουσάρετε υπερβολικά τις φωτογραφίες σας.
    Λογικά, οι περισσότεροι φίλοι που έχετε στο Facebook σας έχουν δει και στην πραγματικότητα. Οπότε, μην κάνετε τον κόπο να παίζετε με το PhotoShop.

    2. Μην κάνετε κατάχρηση του Foursquare.
    Ποιος ο λόγος να ενημερώνετε τους πάντες για το αν μπήκατε στο σπίτι ή βγήκατε; Αν δεν θέλετε να αποκτήσετε την ταμπέλα του επιδειξιομανούς, κρατήστε το Foursquare για τις πραγματικά ξεχωριστές εμπειρίες. Ναι, όπως ο τελικός του Champions League...

    3. Μην καλείτε όλους τους φίλους σας να παίξουν παιχνίδια
    Όπως στην πραγματική ζωή, έτσι και στο Facebook, είναι πολύ σημαντικό να ξεχωρίζετε ποιος ενδιαφέρεται για τι. Σκεφθείτε το: θα καλούσατε ένα χορτοφάγο φίλο σας σε μπάρμπεκιου;

    4. Προσοχή στις μυστικές ερωτήσεις
    Όταν απαντάτε «μυστικές ερωτήσεις» για φίλους σας, δεν χρειάζεται να τις ποστάρετε στο wall τους. Για ευνόητους λόγους...

    5. Μην στέλνετε friend request σε άτομα που σας «έβγαλαν» από φίλους
    Είναι σαν να προσεγγίζετε ξανά το παλιό αμόρε που σας «έφτυσε». Κάποιο λόγο θα είχε και, εν τέλει, δεν σας νοιάζει κιόλας. Ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε. Αυτό υπαγορεύει ο κανόνας της αξιοπρέπειας.

    6. Μην αλλάζετε συνέχεια το relationship status
    Είστε σε μία σχέση που πάει και δεν πάει. Τη μία μέρα έτσι, την άλλη «γιουβέτσι». Αυτό είναι δικό σας θέμα και δεν πρέπει να το κάνετε βούκινο στο Facebook. Μην αλλάζετε κάθε μέρα από «Single» σε «In a relationship» και τούμπαλιν. (Εκτός αν είστε έως 15 ετών). Γι’ αυτό άλλωστε ο Mark (ο Ζuckerberg) προνόησε και έφτιαξε το κουμπάκι «It’s complicated»...

    7. Μην σχολιάζετε το status relationship των άλλων
    ...ιδίως όταν έχει αλλάξει από «In a relationship» σε «Single». Μην ρωτάτε «δημοσίως». Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε, στείλτε private μήνυμα.

    8. Μην φτιάχνετε profile για το αγέννητο παιδί σας
    Έχετε τρελαθεί από τη χαρά σας που θα κάνετε παιδί και θέλετε να το μοιραστείτε με όλους; Μπορείτε να το κάνετε μέσω του δικού σας προφίλ! Δεν χρειάζεται να φτιάξετε προφίλ για το έμβρυο. Αν μπορούσε να σας μιλήσει, μάλλον κι εκείνο το ίδιο θα σας έλεγε!

    9. Μην ανοίγετε κοινό profile με το έτερον ήμισυ
    Αγοράσατε μαζί σπίτι, αυτοκίνητο, πήρατε σκύλο και αποκτήσατε παιδί. Μην ξεχνάτε ότι εξακολουθείτε να είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι με ξεχωριστές προσωπικότητες. Διατηρείστε δύο ξεχωριστά προφίλ.

    10. Μην κάνετε tag όλους τους φίλους σας σε όλες τις φωτογραφίες
    Αν θέλουν να κάνουν tag μπορούν να το κάνουν και μόνοι τους. Αν δεν το κάνουν σημαίνει ότι δεν θέλουν. Απλό!

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ Η καριέρα του ξεκίνησε με πλαστογραφία!







    Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει διακριθεί ως τερματοφύλακας όσο κανένας άλλος Έλληνας. Λάτρης του ποδοσφαίρου, πριν ένα χρόνο ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια ότι εγκαταλείπει την ενεργό δράση.

    Όσα δεν ξέρουμε για τον ωραίο γκριζομάλλη των γηπέδων, θα τα μάθουμε από το βιβλίο – βιογραφία του, “ Ο αγώνας της ζωής μου”, του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου.

    Αίσθηση προκαλεί απόσπασμα του βιβλίου που δημοσίευσε σήμερα το Πρώτο ΘΕΜΑ, με τον παλαίμαχο των γηπέδων να εξομολογείται ότι η καριέρα του ξεκίνησε στην Άρτα με μια μικρή πλαστογραφία!

    Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

    “Εκείνο που παραμένει μυστήριο είναι η πρώτη φορά που συναντιέσαι με τη μοίρα σου και δεν υποψιάζεσαι ότι αυτή η συνάντηση μπορεί να σου σφραγίσει τη ζωή, όπως συνέβη με εμένα και τη θέση του τερματοφύλακα. Μια απίστευτη σύμπτωση. Στην ομάδα του χωριού τερματοφύλακας έπαιζε ένας ξάδερφός μου, ο οποίος είχε φύγει για να παντρευτεί αλλά δεν γύρισε την ημέρα που τους είχε υποσχεθεί. Η ομάδα του χωριού έδινε παιχνίδι και σκέφτηκαν να βάλουν εμένα τερματοφύλακα, το ίδιο επώνυμο, ήμουν ψηλό παιδί και έδειχνα μεγαλύτερος από την ηλικία μου, οπότε η αντικατάσταση δεν θα προκαλούσε υποψίες. Από μια μικρή πλαστογραφία ξεκίνησαν όλα. Το άλλο χωριό με το οποίο παίζαμε, ένα κεφαλοχώρι μεγαλύτερο από το δικό μας, έχασε το παιχνίδι, δεν έκανε ένσταση, αλλά ήθελε να με πάρει στην ομάδα του”.

    ΑΛΙΚΗ ΜΙΛΑΝΤ Δες τις σέξι φωτογραφίες της






    Το μοντέλο Αλίκη Μίλαντ σε πόζες που… μιλάνε, όχι βρώμικα, αλλά σίγουρα κάποια λόγια τα αξίζουν. Βγήκε από τα ρούχα της, όχι όμως (κακώς) από το μαγιό της.

    Το καλοκαίρι είναι γεγονός και τα κορίτσια της πασαρέλας, μην μπορώντας να αντέξουν τον καύσωνα, πέταξαν τα ρούχα τους, φόρεσαν το μαγιό τους και μας… χαρίζουν εικόνες που κόβουν την ανάσα.

    Το μοντέλο Αλίκη Μίλαντ, γνωστή από τις στήλες μόδας και ομορφιάς τηλεοπτικών εκπομπών, μας κερνάει… βαθιές ανάσες ζωής.

    Απολαύστε την!













    ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η γιαγιά και η …αυτοκτονία!



    ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η γιαγιά και η …αυτοκτονία!
    Περνάει ένας έξω από ένα σπίτι και ακούει μέσα έναν πυροβολισμό. Κοιτάει από το παράθυρο και βλέπει μια γιαγιά μέσα στα αίματα. Σπάει την πόρτα, πάει την κοιτάει, είναι ακόμα ζωντανή.
    Δίπλα έχει ένα πιστόλι και η γιαγιά έχει πυροβοληθεί στο αριστερό γόνατο.
    Φωνάζει το ΕΚΑΒ, έρχονται την παίρνουν, την πάνε στονοσοσκομείο. Αφού της κάνουν εγχείρηση πάει και την βλέπει ο γιατρός.
    -Τί έπαθες γιαγιά;
    -Ήθελα να αυτοκτονήσω αγόρι μου. 96 χρονών είμαι, την σύνταξη μου την κόψανε, τα παιδιά μου έχουν πεθάνει ήδη, τί την θέλω τη ζωή;
    -Καλά, γιατί πυροβολήθηκες στο γόνατο;
    -Είπα να χτυπήσω στην καρδιά να πεθάνω σίγουρα
    -Και τί σχέση έχει η καρδιά με το γόνατο ρε γιαγιά;
    -Ρώτησα τον εγγονό μου που είναι η καρδιά και μου λέει κάτω από το αριστερό βυζί.

    Σε βραδινή έξοδο με το... μαγιό


    Δεν είχε άλλο τρόπο να τραβήξει την προσοχή
    Άφησε την τουαλέτα στο σπίτι της και φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της για να κλέψει λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ο λόγος για την πρώην «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» Gretchen Rossi η οποία προτίμησε να φορέσει το μαγιό της και να εμφανιστεί σε πάρτι στο Λας Βέγκας.

    Το μπικίνι της είχε πάνω την «Άρτα και τα Γιάννενα» και το συνδύασε με απαστράπτουσες πλατφόρμες. 


    Τι να τρως για να χάσεις 2-4 κιλά χωρίς δίαιτα




    Για να χάσεις βάρος, πρέπει να κόψεις θερμίδες. Ανάλογα με το πόσες θερμίδες μειώνεις καθημερινά, θα δεις και τα αποτελέσματα στη γραμμή σου! Ακόμα και αν μειώσεις 50 θερμίδες καθημερινά, μιλάμε για 1500 θερμίδες μείον σε μια εβδομάδα, δηλαδή για απώλεια μέχρι και 1,5 κιλού το χρόνο! Όσο περισσότερες αθόρυβες αλλαγές κάνεις στη διατροφή σου (ακόμα και υγιεινές διατροφικές αντικαταστάσεις) τόσο περισσότερα κιλά θα χάσεις, ακόμα πιο σύντομα!
    Για να κόψεις 50 θερμίδες:
    Κατανάλωσε ένα τοστ αλλά με μία φέτα ψωμί και όχι με δύο
    Αντικατάστησε ένα ποτήρι πλήρες γάλα με ένα άπαχο
    Προτίμησε τη μουστάρδα αντί για τη μαγιονέζα στα σάντουιτς
    Προτίμησε ένα μπέργκερ γαλοπούλας αντί για βοδινό
    Απόφυγε τη σος στις σαλάτες. Φτιάξε τη δικιά σου: 1 κουταλάκι λάδι, 1 κουταλάκι ξίδι μπαλσάμικο, 1 κουταλάκι μουστάρδα και σκόρδο ξερό στο μπλέντερ.
    Άφησε το 1/4 του φαγητού σου στο πιάτο
    Συνόδεψε το γεύμα σου με σαλάτα και όχι με ρύζι ή πατάτες
    Για να κόψεις 100 θερμίδες
    Κατανάλωσε 1 μήλο ή πορτοκάλι αντί για ένα ποτήρι χυμό
    Κατανάλωσε ένα αυγό και όχι δύο. Στην ομελέτα, αραίωσε το ένα αυγό με λίγο γάλα ή νερό
    Προτίμησε τον τόνο σε νερό και όχι σε λάδι
    Προτίμησε την τορτίγια καλαμποκιού αντί για εκείνη από αλεύρι
    Φτιάξε την πίτσα σου χορτοφαγική με ελιές, πιπεριές και τομάτα αντίο για λουκάνικα και μπέικον
    Προτίμησε μια ψητή πατάτα αντί για τηγανητή.
    Αν «ψοφάς» για πατατάκια, προτίμησε την ψημένα και όχι τηγανισμένα
    Κατανάλωσε στήθος κοτόπουλο αντί για μπούτι
    Πες ναι στο παγωμένο γιαούρτι αντί για το παγωτό
    Φτιάξε το δικό σου παγωτό: βάλε στο μπλέντερ φράουλες, γιαούρτι (ή κρέμα γάλακτος light και ένα μπισκότο θρυμματισμένο)
    Μείνε στο ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί και μην παραγγείλεις δεύτερο (μέχρι 4 ποτήρια σε μια εβδομάδα)
    Προτίμησε μια light μπύρα αντί για κάποιο κοκτέιλ
    Αγόρασε μια σειρά πιάτων και ποτηριών σε μικρότερο μέγεθος
    Για να κόψεις 200 θερμίδες
    Αντικατάστησε την μαρμελάδα που έχεις στο ψυγείο σου με μία χωρίς σάκχαρα
    Συνόδευσε το ποτό σου με καρότα και αγγουράκια και όχι με ξηρούς καρπούς
    Μείωσε τα ανθρακούχα ροφήματα που καταναλώνεις. Το πολύ πολύ να πιεις ένα ανθρακούχο φυσικό νερό
    Πιες τον καφέ σου χωρίς γάλα
    Φάε μια γρανίτα παγωτό
    Προτίμησε φρέσκα φρούτα αντί για τα αντίστοιχα σε κομπόστα
    Δώσε προσοχή στους ξηρούς καρπούς που καταναλώνεις: 23 αμύγδαλα, 18 κάσιους, 18-22 φιστίκια, 15-20 καρύδια θα σε φορτώσουν με 200 θερμίδες το κάθε είδος

    Τι μισθούς παίρνουν οι υπάλληλοι του Facebook;









    Πρόκειται για μια από τις πλουσιότερες και πιο ισχυρές εταιρείες στον πλανήτη.

    Λογικό επομένως το Facebook του πολυεκατομμυριούχου Mark Zuckerberg να διαθέτει αρκετά υψηλούς μισθούς στους εργαζόμενους...

    Για πρώτη φορά η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα ποσά με τους μισθούς που δίνει, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ένας εκπαιδευόμενος softwareengineer εισπράττει... 74,700 δολάρια το χρόνο!

    Αρκετά υψηλοί οι μισθοί για όλους τους υπαλλήλους, με τους υπεύθυνους για το software της εταιρείας να είναι οι πιο καλοπληρωμένοι, κάτι που είναι άλλωστε λογικό.

    Δείτε ενδεικτικά μερικά από τα ποσά:



    Βρήκαν μίζες του Ακη, 300 εκατομμυρίων ευρώ, και συνεχίζουν...





    Σημειώσεις του ίδιου του Ακη Τσοχατζόπουλου οδηγούν τις έρευνες των Αρχών στην υπόνοια ότι συνολικά οι μίζες, απ' όλες τις προμήθειες, ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ!....


    Υπάρχει σημείωση γι' αυτό το ποσό (300 εκατ.), όπως υπάρχουν και... ακατάληπτες -προς το παρόν- αναφορές σε μεσολαβητές και περιγράφεται αναλυτικά η διακίνηση μαύρου χρήματος. Από τα συγκεκριμένα σημειώματα φαίνεται διάχυτη η αγωνία του Άκη Τσοχατζόπουλου να κρύψει τα χρήματα και να σβήσει τα ίχνη, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα το "Βήμα της Κυριακής".

    «Οπως σου είπα ο μεσολαβητής εγγυάται την επιστροφή των χρημάτων...Εγώ πάντως θα συνεχίσω να πιέζω όσο μπορώ...».

    «Η επιστροφή χρημάτων που σου έδωσα εγώ προσωπικά για να τα διακινήσεις, ή με δικές σου ενέργειες δόθηκαν να τα διακινήσεις για μένα από κάποιους (λίστα)... Εδώ και έναν χρόνο υπάρχει συμφωνία για επιστροφή 1 εκατομμυρίου. Εφθασαν κάποτε μόνο 50.000 και 20.000 ευρώ... Παρά τις υποσχέσεις, τις προτάσεις, τις αλλαγές ανθρώπων και πολλά σχέδια για τράπεζες, Ρωσία, Ουκρανία, Λίβανο, Ελβετία κ.ά., τίποτε απολύτως δεν έγινε...».

    Και συνεχίζει: «Ποτέ δεν κατάλαβες ότι από κοινού πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα... Το τι τραβάω κάθε μέρα δεν φαντάζεσαι... Γι' αυτό λύσε το θέμα της τράπεζας... Πάρ' το πάνω σου, κάνε παρέμβαση στον... και λύσ' το».

    Οι Αρχές έχουν ανακαλύψει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρόσωπο (έχει συγγένεια εξ αγχιστείας με πρόσωπο το οποίο τώρα ο πρώην υπουργός κατήγγειλε στο αρχείο ότι του καταχράστηκε τα χρήματα) που ίδρυσε τις δυο off shore εταιρίες Bluebell και P&A Investments το 1998 οι οποίες άρχισαν να δέχονται τις μίζες.

    ΒΙΝΤΕΟ: Μια ξεχωριστή πρόταση γάμου, σε… σχολείο



    ΒΙΝΤΕΟ: Μια ξεχωριστή πρόταση γάμου, σε… σχολείο
    Μια διαφορετική πρόταση γάμου δέχθηκε η Lauren Sherman.
    Η ανυποψίαστη δασκάλα, συμμετείχε σε διαγωνισμό τυφλού σκίτσου, όταν ο φίλος της εμφανίστηκε και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε μαθητές και συναδέλφους της…
    Η ίδια τα έχασε καθώς επρόκειτο για κάτι το εντελώς αναπάντεχο!
    Δείτε το βίντεο:

    Αποκάλυψη: Που πάνε τα λεφτά από τα διόδια




    Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του...
    ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ, δηλαδή με απλά λόγια το κόστος κατασκευής είναι 100ευρώ/m2 , αν υπολογίσουμε για…  γεφυρώσεις αρδευτικά κλπ ένα διπλάσιο κόστος ανοιγμένο σε m2 τροποποιείται σε…200ευρώ/m2.
    Αν διπλασιάσουμε το συνολικό κόστος για απρόβλεπτα και διάφορα ειδικά έργα το συνολικό κόστος τροποποιείται σε 400 ευρώ/m2.
    Αυτό σημαίνει ότι για την κατασκευή ενός χιλιομέτρου απαιτείται κόστος 400Χ20Χ1000 = 8.000.000 ευρώ /km.Επίσης από πρόχειρους υπολογισμούς τα έσοδα σε ετήσια βάση από τις εισπράξεις των διοδίων ανέρχονται σε περίπου 2.177.000.000 δίς ευρώ.Τα τμήματα του εθνικού μας δικτύου που μπορούν να ενώσουν ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια είναι:

    1. ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ = 220km (εισπράξεις 10.000Χ6Χ366 = 110.000.000 ευρώ)

    2. ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΚΑΛΑΜΑΤΑ = 250km (εισπράξεις 20.000Χ8Χ366 = 58.000.000 ευρώ)

    3. ΠΑΤΡΑ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ = 150km (εισπράξεις 20.000Χ4Χ366 = 30.000.000 ευρώ )

    4. ΡΙΟ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ = 225km (εισπράξεις 40.000Χ18Χ366 = 263.000.000 ευρώ)

    5. ΕΓΝΑΝΤΙΑ( ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΑΛΕΞ/ΛΗ) = 566km (εισπράξεις 100.000Χ6Χ366 = 219.000.000 ευρώ)

    6. ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ = 502km (εισπράξεις 150.000Χ23Χ366 = 1.262.000.000 ευρώ)

    7. ΛΑΡΙΣΣΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ = 189km

    8. ΛΑΜΙΑ-ΑΝΤΙΡΙΟ = 170km

    9. ΧΑΝΙΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ = 202km

    10. ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ = 45km (εισπράξεις 200.000Χ4Χ366 = 235.000.000 ευρώ)

    Το συνολικό μήκος του παραπάνω δικτύου είναι 2.519km

    Αν δεχθούμε ότι στη χώρα μας τα ΙΧ επιβατηγά και φορτηγά που κυκλοφορούν είναι περίπου 8.000.000 με ένα μέσο όρο 200 ευρώ το χρόνο που πληρώνουν για τέλη κυκλοφορίας, το κράτος εισπράττει 8.000.000Χ200 = 1.600.000.000 δίς ευρώ.
     Με τους παραπάνω υπολογισμούς συγκεντρώνονται περίπου 3,77 δίς ευρώ το χρόνο για την «συντήρηση» των δρόμων.
     Αν δεχθούμε ότι δαπανάται ένα ποσόν περίπου 20% για την συντήρηση και την λειτουργία των δρόμων, δηλαδή 770.000.000 ευρώ περισσεύουν 3δίς ευρώ.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
    1. Για την κατασκευή ολοκλήρου του εθνικού δικτύου εκ του μηδενός απαιτούνται 2.519Χ8.000.000 = 20.152.000.000 δίς ευρώ.

    2. Με τις παραπάνω εισπράξεις σε 7 χρόνια έχει ανακατασκευαστεί το εθνικό δίκτυο εξ, ολοκλήρου.

    3. Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες συνέχισης των δρόμων και ανακοινώνουν προγράμματα ΕΣΠΑ για την συνέχιση τους;

    4. Γιατί αυξήθηκαν οι εισφορές στα διόδια;

    5. Γιατί με την κατάργηση διοδίων η χώρα μας πλήρωσε πρόστιμο σε εργολάβους 7.000.000 ευρώ, και πως υπολογίστηκε η ανταποδοτικότητα;

    6. Πόσα χρήματα έβαλαν οι εργολάβοι για την κατασκευή των οδών που ελέγχουν;

    7. Γιατί το κόστος κατασκευής στην Ελλάδα είναι τριπλάσιο από αυτό των Ευρωπαϊκών χωρών;

    8. Ποιος θα πληρώσει την ζημιά για την κακοτεχνία στο τμήμα ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ που δεν λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια και ανέρχεται σε 200 εκατομμύρια ευρώ σαν κόστος και άλλα 100 εκατομ. περίπου από στέρηση εσόδων από τα διόδια, δηλαδή συνολικά 300.000.000 ευρώ.;

    9. Πού πήγαν οι εισπράξεις περίπου 15 δίς ευρώ την τελευταία πενταετία που δεν έχει κατασκευασθεί ούτε ένα μέτρο δρόμου ενώ αυτές γίνονται κανονικά;

    10. Πόσα χρήματα πρέπει να προσθέσουμε στα παραπάνω που έχουν εισπραχθεί από την Ευρώπη από εθνικά προγράμματα τύπου ΕΣΠΑ κλπ;

    11. Πόσο μήκος δρόμου έχει κατασκευαστεί τα τελευταία 5 χρόνια και με ποιό κόστος;


    ΔΕΙΤΕ: Η άλλη πλευρά του Euro!




    Οι αιθέριες υπάρξεις που περιμένουν να το... σηκώσουν...

    Είναι πανέμορφες,επιτυχημένες, σέξι, διάσημες και θα βρίσκονται στο πλευρό των μεγαλύτερων αστέρων του ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας προς τέρψιν του ανδρικού πληθυμσού.

    Οι αιθέριες υπάρξεις του φετινού Euro θα δώσουν τον δικό τους «αγώνα» δίπλα στους αγαπημένους τους και θα περιμένουν υπομονετικά να σηκώσουν το τρόπαιο. 


     
    Natalie Suliman (Ρίτσαρντσον - Αγγλία)
     

     
    Alena Seredova (Μπουφόν - Ιταλία)
     

     
    Lara Alvarez (Σέρχιο Ράμος - Ισπανία)
     

     
    Yolanthe Cabau (Σνάιντερ - Ολλανδία)
     

     
    Oksana Andersson (Γουίλιεμσον - Σουηδία)
     

     
    Sylvie Van Der Vaart (σύζυγος του Ράφαελ - Ολλανδία)
     

     
    Shakira (Πικέ - Ισπανία)
     

     
    Raffaella Fico (Μπαλοτέλι - Ιταλία)
     

     
    Irina Shayk (Ρονάλντο - Πορτογαλία)
     

     
    Sara Carbonero (Κασίγιας - Ισπανία)
     

     
    Daniella Semaan (Φάμπρεγκας - Ισπανία)
     

     
    Sarah Brandner (Σβαϊνστάιγκερ - Γερμανία)


    Η Asus ανακοινώνει τα Windows 8 Tablets και notebooks της



    Όσοι πίστευαν πως η Nokia θα ήταν η πρώτη που θα παρουσίαζεWindows 8 tablet, ατύχησαν. H Asus ξεκίνησε την καταιγίδα των tablet που θα φορούν το νέο λειτουργικό και κατά την διάρκεια της παρουσίασης που έκανε στα πλαίσια της έκθεσης Computex 2012 στην Taipei της Taiwan. Ας δούμε όμως τις συσκευές που παρουσίασε η εταιρεία μία μία:
    Asus Taichi: διπλής οθόνης, υβρίδιο tablet-laptop
    Θα μπορούσε να αποκαλέσει κάποιος αυτή τη συσκευή ως υλικό για φαντασιώσεις. Είναι ένα υβρίδιο μεταξύ tablet και laptop το οποίο διαθέτει δύο οθόνες. Μία με 13.3 ίντσες Super IPS+ 1080p οθόνη και μία με 11.6 ίντσες. Το υβρίδιο αυτό λειτουργεί βασιζόμενο σε έναν Ivy Bridge Core i7 επεξεργαστή, SSD storage και δύο κάμερες.
    Όταν είναι «ανοιχτό» σαν notebook μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα κανονικό laptop με QWERTY πληκτρολόγιο και trackpad. Αν κλείσετε το καπάκι όμως, θα έχετε ένα κανονικό tablet στην οθόνη των 13.3 ιντσών που βρίσκεται πάνω του. Σε αυτή την οθόνη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε stylus, αλλά και υπολογίστε ότι οι δύο οθόνες λειτουργούν ανεξάρτητα η μία από την άλλη. Συνεχίζοντας με το hardware, να σας πούμε πως η RAM του Taichi είναι στα 4 GB ενώη συνδεσιμότητα εξασφαλίζεται με USB 3.0, miniVGA ενώ το tablet, όταν κυκλοφορήσει (που δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε και πού) θα διαθέτει και NFC.
    Δείτε το Hands on που έκαναν στο Engadget.

    ASUS Tablet 600
    Η λέξη που πρέπει να κρατήσετε εδώ είναι το ARM καθώς ο επεξεργαστής του 600 είναι ο τετραπύρηνος Tegra 3 με 2GB RAΜ. Μοιάζει εκπληκτικά με τα transformer και η διαγώνιος της οθόνης 10,1 ιντσών με ανάλυση 1366×768, τεχνολογίας Super IPS+. Στην πίσω του μεριά βρίσκεται μία κάμερα 8MP με αυτόματη εστίαση και LED flash, ενώ για την πραγματοποίηση των βιντεοκλήσεων, διαθέτει μπροστά μία κάμερα 2MP. Μαζί με όλα αυτά, στο νέο Asus Tablet 600 βλέπουμε φυσικά σύνδεση WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, γυροσκόπιο, e-compass και φυσικά NFC.
    Asus Tablet 810
    To 810 θα μπορούσε να το πει κανείς «άλλο» ένα tablet αλλά θα πρέπει να υπολογίσει πως σε αντίθεση με το 600 ο επεξεργαστής του είναι ο Intel Medfield με την RAM επίσης στα 2GB. Η οθόνη του είναι λίγο μεγαλύτερη από το 600, στις 11,6 ίντσες ενώ η ανάλυσή της παραμένει η ίδια, δηλαδή στα 1366×768 και είναι τεχνολογίας Super IPS+. Ακολουθεί το hands on του Engadget και νομίζουμε πως ήδη έχουμε αρχίσει να ερωτευόμαστε…

    Asus Transformer Books. Τα πρώτα convertible notebooks
    Υπήρχε ένα επιχείρημα σε όσους «έκριναν» τα tablets όλο αυτόν τον καιρό. Ότι τα tablets είχαν φτιαχτεί για να απολαμβάνει κάποιος περιεχόμενο online και όχι για να δημιουργεί. Ε, αυτό το αλλάζει πια η Asus με τη νέα οικογένεια των Transformer books καθώς πρόκειται για tablets που προσαρτώνται σε keyboard και γίνονται καθ’ όλα λειτουργικά notebooks. Θα κυκλοφορήσουν σε 11,6 , 13 και 14 ίντσες, όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης ενώ ο επεξεργαστής θα είναι ο τελευταίος Intel Core i7, 4GB RAM και SSD και HDD δίσκους. Η Asus υπόσχεται ότι ο ήχος στα νέα Transformer books είναι κρυστάλινος και το tablet είναι εξοπλισμένο με δύο κάμερες, μπροστά και πίσω, για χρήση για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και λήψη φωτογραφιών, ανεξάρτητα από τον τρόπο που χρησιμοποιεί κανείς τη συσκεύη, είτε σαν tablet, είτε σαν laptop

    «Νιώθω κολακευμένη από την ανήθικη πρόταση»




    Δεν «μασάει» η Kelly Brook Μπορεί μια οποιαδήποτε κοπέλα να ένιωθε
    προσβεβλημένη στη θέση της η Kelly Brook όμως δεν «μασάει».

    Όπως δήλωσε η 32χρονη ηθοποιός-μοντέλο νιώθει κολακευμένη από την πρόταση του ενός εκατομμυρίου που της έκανε γάλλος επιχειρηματίας προκειμένου αυτή να δεχτεί να περάσει ένα βράδυ μαζί του.
    Αστειεύτηκε μάλιστα λέγοντας ότι μετέπειτα έψαξε να βρει τον μυστηριώδη άντρα χωρίς όμως επιτυχία.

    Ο Γάλλος επιχειρηματίας είχε κυριολεκτικά μπουκάρει σε μια φωτογράφηση της ενόψει της νέας της ταινίας «The Film» για να της προσφέρει μια επιταγή ώστε να εξασφαλίσει μια βραδιά σεξ μαζί της. Το 32χρονο μοντέλο, που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία με τον Keith Lemon αρχικά θεώρησε πως ήταν φάρσα, την οποία είχε οργανώσει ο «πλακατζής» συμπρωταγωνιστής της. «Τον είδα στο πλήθος και είχε μαζί του τηλεοπτικό συνεργείο, επομένως νομίζα ότι ήταν αστείο. Δεν το οργάνωσα εγώ. Ήταν δική του πρωτοβουλία. Αλλά, ναι, κολακεύτηκα», δήλωσε η γοητευτική Kelly Brook.

    Η Kelly, μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον αθλητή του ράγκμπι Thom Evans, αποκαλύπτοντας ότι είναι χαρούμενη που εκείνος δεν αναμειγνύεται στα της δουλειάς της. Απέρριψε μάλιστα και πρόταση που του έκανε να την ακολουθήσει στις Κάννες. «Τον κάλεσα στις Κάννες και είπα “σε παρακαλώ έλα μαζί, θα πάμε σε πολλά πάρτι, θα πάμε στο πάρτι του Puff Daddy” εκείνος όμως δεν έδειξε να ενδιαφέρεται. Προπονείται, είναι αθλητής, κάνει τα δικά του», κατέληξε η Kelly Brook.

    Γνωστή τραγουδίστρια στήνεται και οι paparazzi τραβούν ασταμάτητα!



    Strapless μαγιό, νάζι και sexappeal...


    πώς να μην τραβηξει όλα τα φλας πάνω της η Nicole Scherzinger..?

    Οι paparazzi τσάκωσαν την γνωστή τραγουδίστρια σε χαλαρές στιγμές στην παραλία, και φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία να απαθανατίσουν το αψεγάδιαστο κορμί της!



     
    Powered by Blogger