Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η ΛΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΤΗΣ... ΚΟΛΑΖΟΥΝ (PHOTO)



Οι ζαρτίερες σε μια γυναίκα ειναι απίστευτα σέξυ, και σε συνδυασμό με αυτην την κουκλάρα γίνεται...κόλαση...απολάυστε την...








Ε. Μελέτη: Δείτε τη... δίδυμη αδερφή της! (φωτογραφίες)


Δίδυμη αδεφή της Ελεονώρας; Σωστά! Και μάλιστα μελαχρινή με μακριά μαλλιά! Μπορείτε μάλιστα να τη δείτε και να τις συγκρίνετε, κάτί που έκαναν και οι followers της παρουσιάστριας με το που ανέβασε τις φωτογραφίες στο twitter. Η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική γιατί... είναι πάλι η Ελεονώρα σε μελαχρινή, αλλά και ξανθιά με μακριά μαλλιά! Τα πειράγματα των φίλων της περί "δίδυμης αδερφής" ήταν αυτά που μας έκαναν να εμεπνευστούμε και τον τίτλο του άρθρου...


 

Big Sister είναι το πρώτο πορνό reality! (video & pics)

královské nádražní reality  Στη διασταύρωση των οδών «Královské» και «Nádražní», στο κέντρο της Πράγας, βρίσκεται ένας οίκος ανοχής που υπόσχεται έντονες στιγμές ηδονής με ένα από τα 40 κορίτσια, μόνο με 20 ευρώ....


Η διαφορά, ωστόσο, με άλλους οίκους ανοχής, είναι το γεγονός ότι στα δωμάτια του οίκου αυτού υπάρχουν κάμερες, που καταγράφουν κάθε «τρυφερή» στιγμή του πελάτη και της... κοπέλας, με την οποία περνάει κάθε φορά τη νύχτα του! Στη συνέχεια, τα βίντεο...

...ανεβαίνουν στο Διαδίκτυο, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού του «reality porn».

Το «Big Sister» είναι το πρώτο πορνό ριάλιτι και αποτελεί ιδέα, ήδη από το 2005, δύο Αυστριακών.


Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες καλλονών από τη Σλοβακία και την Τσεχία, ενώ οι διάσπαρτες κάμερες θα καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια. Τα βίντεο ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του show, όπου οι... οφθαλμολάγνοι, πληρώνοντας 30 ευρώ το μήνα, μπορούν να τα απολαύσουν. Μέχρι σήμερα έχουν ανέβει περισσότερες από 5.000 σκηνές σκληρού, αλλά και soft πορνό. 

Ηρώ Λεγάκη: Μια καυτή φωτογράφηση χωρίς όρια!

Η Ηρώ Λεγάκη σε Καυτή γυμνή φωτογράφηση για το Playboy.. Και αν αυτή είναι η πρώτη της, φανταστείτε τι έχει να γίνει στις επόμενες! Απίστευτες φυσικές καμπύλες, καθώς όπως υποστηρίζει και η ίδια το στήθος της είναι φυσικότατο, χωρίς προσθήκη σιλικόνης και είναι όλα τα λεφτά! Οκ χαλαρώστε και απολαύστε κορμί….






Ποιος θα πάρει την Jordan Carver (με το αμάξι του)...;;;;













Ποιος θα πάρει την Jordan Carver (με το αμάξι του)...;;;;

Σύζυγος... κερατάς μήνυσε τον εραστή της γυναίκας του!

Σύζυγος... κερατάς μήνυσε τον εραστή της γυναίκας του!  Ιστορική πρωτοτυπία στα δικαστικά δεδομένα διαδραματίζεται στην Ιταλία, όπου απατημένος σύζυγος κατέθεσε μήνυση κατά του εραστή της γυναίκας του...
Σύμφωνα με τη δικογραφία που συντάχθηκε στο Σπολέτο, ο σύζυγος κατηγορεί τον εραστή ότι μετά το επίμονο και συνεχές φλερτ, έπεισε τη γυναίκα του στην παράνομη σχέση.

Όπως έγινε γνωστό, ο 43χρονος... κερατάς, υποψιαζόταν ότι η γυναίκα του διατηρούσε παράνομη σχέση και προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να το επιβεβαιώσει.
Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες που συγκέντρωσε ο ντετέκτιβ ήταν... αποκαλύπτικά, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να καταφύγει στη Δικαιοσύνη, όπου ζητά το ποσό των 600.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη ο ίδιος και τα δύο παιδιά τους.

'Ετσι τα έβαλαν μέσα στο ΟΑΚΑ


λητισμός
Όσοι έχετε απορία για το πώς οι χούλιγκαν πέρασαν βόμβες μολότοφ, στιλέτα, κροτίδες και διάφορα άλλα φονικά όπλα ΟΑΚΑ πριν από το ντέρμπι δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Η Ανδριανή Τσάφου, ελληνίδα «μούσα» του διάσημου σχεδιαστή Tζόρτζιο Αρμάνι

  Η Ανδριανή Τσάφου εντυπωσίασε τον κορυφαίο ιταλό σχεδιαστή μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος την επέλεξε μεταξύ δεκάδων μοντέλων για να περπατήσει στην πασαρέλα του στο πλαίσιο του Fashion Week που έγινε πρόσφατα στο Μιλάνο.

Η Ανδριανή Τσάφου, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα με ρούχα Αρμάνι και ενθουσίασε τον σπουδαίο Ιταλό designer, επέστρεψε προσφάτως από το Μιλάνο και δήλωσε:

«Είμαι πολύ περήφανη που επιλέχθηκα μεταξύ τόσο πολλών μοντέλων. Ήμουν στο Μιλάνο ένα μήνα για μόντελινγκ. Πήγα στο κάστινγκ και ο Armani, ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου, φάνηκε ενθουσιασμένος. Όμως η απάντηση δεν ήρθε αμέσως. Ύστερα περίπου από τρεις εβδομάδες, περίοδο που άρχιζε πλέον η τελική προετοιμασία για την Eβδομάδα Mόδας του Μιλάνου, με ενημέρωσαν ότι θα έχω και δεύτερη συνάντηση. Σε αυτή τη συνάντηση είχαμε και το fitting των ρούχων για την παρουσίαση στην πασαρέλα.Το βράδυ της ίδιας μέρας πήρα την επιβεβαίωση ότι τελικώς του άρεσα με τα ρούχα του, έμεινε ικανοποιημένος από το περπάτημά μου στην πασαρέλα και ενημερώθηκα πια για τις τελευταίες λεπτομέρειες του σόου».



Το μοντέλο, σύμφωνα με την Εspresso, μίλησε και για το πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε δεκάδες, πανέμορφα μοντέλα: «Πάρα πολλά μοντέλα περνάνε από κάστινγκ για διεκδικήσουν μια θέση στο σόου του Armani. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Πάντως, πρέπει να πω ότι παίζει μεγάλο ρόλο γενικώς στο μόντελινγκ και κυρίως στην επιλογή των μοντέλων που θα πάρουν μέρος στην εβδομάδα μόδας το ύψος και ο Armani είναι πολύ αυστηρός σε αυτό. Δεν δεχόταν μοντέλα κάτω από 1,80μ, ενώ έδωσε μεγάλη σημασία στο ύφος και στο περπάτημα».

Γάτα και αρουραίος πίνουν γάλα από το ίδιο μπολ

  Με όσα ξέρουμε, φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Γάτα και αρουραίος.. μπορούν να γίνουν φίλοι! Δείτε το βίντεο..


Ακροβατεί σε φαράγγι 150 μέτρων χωρίς κανένα προστατευτικό!


Θα πάθετε συγκοπή ή μάλλον ίλιγγο μόλις δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Ισορροπεί σε ένα σκοινί πάνω απο ένα φαράγγι 150 μέτρων!






Ο 33χρονος Λονδρέζος ακροβατεί στο φαράγγι Cheddar Gorge σε ύψος 150 μέτρων χωρίς καμιά προφύλαξη.
Dim lights Embed 

Φωτογραφικό... overdose από τη Ρία Αντωνίου


Δεν είναι πολλά τα κορίτσια της showbiz που η φήμη τους ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας. Η Ρία Αντωνίου το κατάφερε αυτό…
Η συμμετοχή στο ιταλικό τηλεπαιχνίδι την έκανε περισσότερο γνωστή και… εδώ αλλά και στην Ιταλία. Μπορεί να χόρεψε καλά, αλλά κακά τα ψέματα, αν δεν είχε τα πλούσια προσόντα, δε θα μίλαγαν τόσο γι’ αυτή.
Ακολουθεί ένα φωτογραφικό overdose από τη Ρία Αντωνίου. Καλή… απόλαυση!

Η έλλειψη σεξ ρίχνει τις αρσενικές μύγες στο... αλκοόλ

  Τελικά φαίνεται πως κάποια πράγματα αποτελούν φυσικό νόμο που δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους. Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Science, οι αρσενικές μύγες που δεν βρίσκουν ερωτική ανταπόκριση το ρίχνουν στο... 






αλκοόλ. Όπως εξηγούν στην έκθεσή τους οι επιστήμονες, το αλκοόλ διεγείρει τον εγκέφαλο της μύγας χαρίζοντας την αίσθηση της «ανταμοιβής», όπως ακριβώς αισθάνονται τα έντομα μετά από μια σεξουαλική κατάκτηση. Το μυστικό κρύβεται σε μια χημική ουσία στον εγκέφαλο της μύγας που ονομάζεται νευροπεπτίδιο Φ και ρυθμίζει τη συμπεριφορά της.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, ο Δρ. Shohat-Ophir και οι ερευνητές του διεξήγαγαν ποικίλα πειράματα για να κατανοήσουν τους λόγους για τους οποίους κάποιες μύγες δείχνουν μεγάλη προτίμηση στο αλκοόλ. Αρχικά οι ερευνητές έβαλαν πέντε αρσενικές μύγες σε ένα κουτί με πέντε θηλυκές παρθένες, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στις ερωτικές επιθυμίες των αρσενικών.

Έπειτα έκλεισαν σε ένα άλλο κουτί πέντε αρσενικές μύγες με θηλυκά που είχαν ήδη ζευγαρώσει και αρνούνταν συστηματικά να «ενδώσουν» στις ορέξεις των αρσενικών. Οι επιστήμονες παρείχαν και στις δυο περιπτώσεις δυο διαφορετικά είδη τροφής: κανονική τροφή και τροφή «ποτισμένη» με αλκοόλ.

Όπως προέκυψε, οι μύγες που είχαν ζευγαρώσει απέφευγαν το αλκοόλ, ενώ οι «στερημένες» μύγες το προτιμούσαν.

"Ζωντανοί-νεκροί" στην Ινδονησία! Δείτε την φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου! (φώτο)

  Αν νομίζατε ότι τα ζόμπι ήταν μόνο αποκύημα της φαντασίας των παραμυθάδων, έχουμε ετοιμάσει κάτι που θα σας...
κάνει να χάσετε το μυαλό σας. Αν θεωρήσουμε ότι οι τελετές των κατοίκων της Toraja, στην Ινδονησία είναι πραγματικό γεγονός και όχι απάτη σχεδόν κάθε άτομο που πεθαίνει μπορεί να μετατραπεί σε ζόμπι. Ορισμένοι άνθρωποι του χωριού ισχυρίζονται ότι είχαν και... εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τους νεκρούς να περπατήσουν. Και δεν εννοούμε μεταφορικά.... ...Διαβάζοντας για τις ταφικές τελετές της Toraja, συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές θεωρίες για το πώς.....
το "ξύπνημα των νεκρών" ξεκίνησε. Σύμφωνα με μία, στο αρχαίο παρελθόν, θεωρούνταν ότι ένας νεκρός άνθρωπος, πρέπει να ταφεί στο χωριό καταγωγής του, και όχι στον τόπο του θανάτου του. Τότε τα χωριά ήταν πολύ μακριά και πολύ απομονωμένα, και ήταν δύσκολο για τα μέλη της οικογένειας να μεταφέρουν το πτώμα μέσα από μεγάλες αποστάσεις. Η βοήθεια των ανθρώπων που θα μπορούσαν να κάνουν τους νεκρούς να περπατήσουν ήταν πολύτιμη τότε, καθώς ο νεκρός θα ήταν σε θέση να περπατήσει και να πάει πίσω στο χωριό όπου γεννήθηκε. Κάτι σαν μια "υπηρεσία μετακίνησης" για τους νεκρούς, υποθέτουμε. Έτσι, σε εκείνες τις ημέρες μάλλον δεν ήταν ασυνήθιστο να δεις ένα σκληρό, ανέκφραστο πτώμα να περπατάει στον δρόμο! Και λεγόταν ότι αν κάποιος μιλούσε στο πτώμα, τότε αυτό απλά κατέρρεε, αδυνατώντας να συνεχίσει το ταξίδι. Φανταστείτε τη φρίκη! Η παραπάνω εικόνα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, και δείχνει μια γυναίκα zombie, να στέκεται με πολύ λίγη εξωτερική βοήθεια. Αν και κάποιοι είπαν ότι θα μπορούσε να είναι μια εικόνα "πειραγμένη", άλλοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να είναι μια άρρωστη γυναίκα, που πάσχει από κάτι σαν λέπρα. Ό,τι και από αυτά να ισχύει το μόνο σίγουρο είναι ότι μοιάζει πολύ με ένα πτώμα. Και το γεγονός ότι φαίνεται να κατευθύνεται προς ένα φέρετρο στη γωνία, το καθιστά ακόμη πιο τρομακτικό. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό στο οποίο βασίστηκε ο μύθος των "ζωντανών νεκρών" στην Ινδονησία. Δεδομένου ότι η ποιότητα των δρόμων γύρω από την Toraja έχει βελτιωθεί σημαντικά, οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν πλέον να μεταφέρουν τον νεκρό με τον κλασικό τρόπο, αλλά για να αποδείξουν ότι γνωρίζουν ακόμα το μυστικό του ξυπνήματος των νεκρών, εκτελούν κυρίως τις μυστηριώδεις τελετές τους στα ζώα. Στις κηδείες, είναι συνηθισμένο για τους ανθρώπους της Toraja να θυσιάζουν βοοειδή, και μετά να χωρίζουν το κεφάλι τους από το σώμα τους, και σύμφωνα με αναφορές λένε ότι μπορούν να κάνουν το νεκρό ζώο να σηκωθεί και να περπατήσει για το χρονικό διάστημα των δέκα λεπτών ... Πολύ ανατριχιαστικά πράγματα, αλλά χωρίς καμία πραγματική απόδειξη ώστε να μπορεί κάποιος να πιστέψει σε αυτούς τους ισχυρισμούς...

Sunny Leone: H πορνοστάρ που κατέκτησε το Bollywood!!

  Η Ινδο-Καναδή Sunny Leone, είναι διάσημη πορνοστάρ, μοντέλο και ηθοποιός. Ένα πολύπλευρο ταλέντο που είχε τα μέσα να αξιοποιήσει καταλλήλως η 31χρονη Sunny. Έχει ανακηρυχθεί ως μία από τις  top 12 πορνοστάρ του 2010 ενώ ξεδίπλωσε το υποκριτικό της ταλέντο και στο...
Bollywood με συμμετοχές σε ποικίληςύλης ταινίες, πέραν των αισθησιακών, καθώς και σε πολλά τηλεοπτικά σόου! Εμείς διαλέξαμε τις 16 πιο σούπερ σέξι φωτογραφίες της χυμώδους μελαχρινής και σας τις παρουσιάζουμε…
















 
Powered by Blogger