Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Τα βασιλικά Χριστούγεννα της Πίπα

Μπορεί να μην ήταν και πολύ καλός ο τελευταίος μήνας εξαιτίας του χωρισμού της από τον αγαπημένο της Άλεξ Λούντον(Alex Loudon), όμως η 28χρονη αδελφή της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έχει κάθε λόγο για να χαίρεται πια.

Η Πίπα έχει πολύ καλή σχέση με τον μικρό αδελφό του Γουίλιαμ, πρίγκιπα Χάρι.
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) έχει ήδη λάβει επίσημη πρόσκληση από το Μπάκινχαμ να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας για την 26η Δεκεμβρίου –γνωστής ως "Boxing day"- που θα πραγματοποιηθούν στο Σάντρινγκχαμ.
Πρόκειται για μια αρκετά παράξενη κίνηση αν υπολογίσει κανείς ότι η Πίπα θα πάρει μέρος στο παραδοσιακό κυνήγι του φασιανού όπου συμμετέχουν μόνο μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι σύζυγοί τους.
Υπάρχει όμως μια εξήγηση, αφού αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα που η νιόπαντρη δούκισσα του Κέιμπριτζ μακριά από την οικογένειά της, οπότε πιθανότατα η πρόσκληση της μικρής της αδελφής να ήρθε στο πλαίσιο της προσπάθειας να μη νιώσει εκείνη τελείως "έξω από τα νερά της".

Πίπα, Κέιτ και Κάρολ: Οι γυναίκες της οικογένειας Μίντλετον είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους.
Κατά τα άλλα, η Πίπα, η οποία ξέρει άψογο σημάδι, φαίνεται να… μετρά μέρες μέχρι τη γιορτή.
"Στην Κέιτ θα λείπουν φυσικά οι γονείς της τα Χριστούγεννα, καθώς δεν υπήρξαν γιορτές που δεν πέρασε μαζί τους μέχρι σήμερα. Όμως, το ότι θα έχει κοντά την αδελφή της, σίγουρα θα είναι μεγάλη παρηγοριά για την ίδια, αλλά και για τους Μίντλετον", μεταφέρουν πηγές του παλατιού.
Γενικότερα πάντως, από τον αρραβώνα ακόμη της Κέιτ με τον Γουίλιαμ (William), ο πρίγκιπας είχε φροντίσει να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τα πεθερικά του, ενώ τους έχει ήδη καλέσει για 2-3 κυνηγητικά σαββατοκύριακα στο Μπαλμόραλ με τον πατέρα του.
Εκτός από αυτό, η ίδια η βασίλισσα κάλεσε τη μητέρα της Κέιτ στο Άσκοτ τον Ιούνιο, όπου η Κάρολ Μίντλετον (Carole Middleton) έφτασε στον χώρο με τη βασιλική άμαξα.
Κατά τα άλλα, πληροφορίες θέλουν τον Κάρολο (Charles) και την Καμίλα (Camilla) –η οποία έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη νύφη της- να έχουν προσκαλέσει τον Γουίλιαμ και την Κέιτ να περάσουν την πρωτοχρονιά μαζί τους στο Μπίρκχολ της Σκοτίας. Ακόμη όμως, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα για αυτά τα προγράμματα.











Πηγή:  womenonly.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger