Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

802.495 ευρώ θα πληρώσουμε για το γραφείο του Πάγκαλου



ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ TOY "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"

Έχει δίκιο ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, να αποκαλεί τους (αγανακτισμένους) Έλληνες "μαλάκες". Γιατί σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία δεν θα έβρισκε να του πληρώνουν 800.000 ευρώ για το πολιτικό του γραφείο, ιδιαίτερα αφού αυτό είναι... διακοσμητικό.
Δεν ειναι φάρσα. Το πολιτικό γραφείο του Αντιπροέδρου, θα.....
επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους κατά 802.495 ευρώ. Τι κι αν δεν έχουμε βιβλία στα σχολεία; Τι κι αν δεν έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις; Μαζί τα τρώμε, άλλωστε. Στη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως,
διαβάζουμε πως το γραφείο, έχει 20 άτομα προσωπικό. Πιο συγκεκριμένα συνιστώνται δέκα θέσεις Μετακλητών Διοικητικών Υπαλλήλων και πέντε ενιαίες θέσεις Ειδικών Συμβούλων και Ειδικών Συνεργατών. Επίσης θα αποσπαστούν μέχρι πέντε Υπάλληλοι του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημοσίου Τομέα.
Κι όλα αυτά γιατί; Για διαδικαστικούς- τυπικούς λόγους. Γιατί, τι έργο έχει να επιδείξει ο Αντιπρόεδρος; Μήπως το "καθάρισμα" του κέντρου της Αθήνας, που υποσχέθηκε; Ο ίδιος δήλωσε ευθαρσώς ότι "τα πράγματα είναι καλύτερα", παρότι δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ!



Πηγή:http://ksipnistere.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger