Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η Μπρουκ Μιούλερ αρνείται την αποτοξίνωση

Μετά τη σύλληψή της το σαββατοκύριακο στο Κολοράντο, η 34χρονη πρώην σύζυγος του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) δεν φαίνεται ιδιαίτερα διατεθειμένη να συνεργαστεί με τις αρχές.

Η Μπρουκ Μιούλερ στη φωτογραφία της σύλληψής της στο Άσπεν του Κολοράντο.
Η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller)συνελήφθη στο Άσπεν του Κολοράντο για κατοχή –και πρόθεση διακίνησης- κοκαΐνης καθώς και για επίθεση.
Όμως σύμφωνα με το RadarOnline η Μιούλερ,αρνείται να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για εννέα μήνες, όπως θεωρήθηκε αναγκαίο, υποστηρίζοντας ότι "δεν θέλει να μείνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα δύο ετών δίδυμα αγόρια της, Μπομπ (Bob) και Μαξ (Max).
Το "θεματάκι" που έχει η πρώην κυρία Σιν με τα ναρκωτικά πηγαίνει πολύ πίσω στον χρόνο και η ίδια έχει μεγάλη θητεία σε κέντρα αποτοξίνωσης. Χωρίς αποτέλεσμα, όμως, όπως φαίνεται!
"Η θεραπεία που έχει λάβει η Μπρουκ μέχρι τώρα δεν ήταν αρκετή, προφανώς. Χρειάζεται μακροπρόθεσμη παρακολούθηση αλλά δεν την έχει δεχτεί ποτέ ως τώρα", μεταφέρουν πηγές κοντά στην Μιούλερ τονίζοντας ότι εκείνη δεν έχει ακούσει ποτέ τις συμβουλές που της δίνουν οι γιατροί, ούτε οι δικοί της άνθρωποι, που υποστηρίζουν ότι αν δεν μπει μέσα σε κλινική για μεγάλο διάστημα δεν θα δει προκοπή.
Μέχρι τώρα η Μπρουκ έχει επιλέξει τις εξωτερικές επισκέψεις σε κέντρα αποτοξίνωσης, που όμως δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα απέναντι στον ολοένα και πιο ισχυρό εθισμό της.
Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν τον Τσάρλι Σιν –ο οποίος παρεμπιπτόντως φαίνεται να έχει "μεταλλαχθεί" αφήνοντας μία και καλή πίσω του το κακό παρελθόν του- όχι μόνο να έχει πληρώσει την εγγύηση για να βγει η Μπρουκ από τη φυλακή, αλλά να έχει προθυμοποιηθεί να αναλάβει τα αγόρια εκείνος για όσο καιρό η μητέρα τους χρειαστεί να είναι στην κλινική. Εύγε…











Πηγή womenonly.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger