Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ; ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ


Ρωσία Khabarovsk Αποκαλυπτικό βίντεο αγνώστων ιπταμένων αντικειμένων

Predator_-_Concrete_Jungle,_2005
image
Το πρόσφατο περιστατικό UFO είχε συμβεί σε ένα χωριό στη ρωσική περιοχή του Khabarovsk, στα σύνορα με την Κίνα, όταν οι κάτοικοι εντόπισαν δύο ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό. 
Το περιστατικό επιβεβαιώνει και το πρόσφατο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από μια σταθερή κάμερα ασφαλείας. Το βίντεο προβλήθηκε  και στην τοπική τηλεόραση ενισχύοντας τις αναφορές των κάτοικων που υποστήριζαν ότι δεν είχαν δει ένα άγνωστο αντικείμενο να χαμηλώνει από τον ουρανό αλλά τελικά ήταν πραγματικό σμήνος από τα άγνωστα φώτα.
Το αντικείμενο, είχε εντοπιστεί και από τη στρατιωτική τοπική βάση αναφέροντας ότι τα φώτα δεν έχουν σχέση με στατιστικές ασκήσεις. Ωστόσο να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά, στη Ρωσία περιοχή υπάρχουν παρόμοιες εκδηλώσεις σχετικά με τις υποτιθέμενες θεάσεις UFO.


Το 1988 πάλι στο Khabarovsk κάτοικοι της περιοχής ανάφεραν ότι αργά το βράδυ εντόπισαν έναν αριθμό από ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό όταν ήδη είχε νυχτώσει. Οι κάτοικοι ανάφεραν ότι το φεγγάρι ήταν στην ανατολή, αλλά προς την κατεύθυνση της Δύσης εντόπισαν μια άλλη Σελήνη.  Ήταν στο ίδιο μέγεθος με την Σελήνη, αλλά με κόκκινο χρώμα. Έμοιαζε να έχει τρεμάμενο μικρό φωτισμό στην επιφάνεια της και ήταν ακίνητο, αλλά σύντομα αρχίσει να αλλάζει περίγραμμα. Το αντικείμενο αρχίσει να περιστρέφεται και μια παράξενη μαύρη λωρίδα φάνηκε στη μέση του όταν ήταν σε κίνηση. Στη συνέχεια, μια μικρή "μπάλα φωτός" βγήκε από αυτό και εξαφανίστηκε κάτω από τον ορίζοντα.  Μετά από αυτό, το μεγάλο αντικείμενο εξαφανίστηκε στον ουρανό.

by SociaLMagazinE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger