Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Νight out για την "τρόικα" του ΠΑΣΟΚ



Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, σε γνωστό μπαρ της Αθήνας, έκαναν τα τρία πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και υπουργοί, Γ. Ραγκούσης, Α. Διαμαντοπούλου και Ανδ. Λοβέρδος



Όπως αναφέρει δημοσίευμα των "Νέων", οι τρεις τους παρευρέθηκαν σε εκδήλωση της ΠΑΣΠ της δεκαετίας του '80, με κωδική ονομασία "Π80".


"Στο Π80 δεν προωθούμε κανέναν. Είπαμε σε όλους τους πολιτικούς που καλέσαμε πως τα σελέμπριτις είμαστε εμείς, ο απλός μέσος πολίτης. Δεν είμαστε πόλος εξουσίας", τόνισε ο Μπ. Συμεωνίδης, που υποδεχόταν τον κόσμο στο μπαρ της οδού Σοφοκλέους.

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μετά τις 20:00 ένας ένας ανέβηκαν στο βήμα, μιλώντας αυστηρά για τρία λεπτά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι βουλευτές Καρύδης, Βλαντής, Ρενταρή, Βουδούρης, Καρανίκας, Ρήγας, Θ.Οικονόμου και άλλοι.

"Από τη μεταπολίτευση και μετά ζούμε σε μια φαντασίωση. Εδώ και 40 χρόνια είμαστε εκτός τόπου και χρόνου" υποστήριξε από μικροφώνου ο Συμεωνίδης.

Κατά την ομιλία του ο Οδ. Βουδούρης τάχθηκε υπέρ της λίστας ενώ οι υπόλοιποι ομιλητές τόνισαν μεταξύ άλλων την ανάγκη να μπει μια διαχωριστική γραμμή με τον λαϊκισμό και να υπάρξει αναζήτηση των κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά πάντως στα σενάρια περί διαδοχής του Γ. Παπανδρέου στο "τιμόνι" του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις του.

"Εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή για τον Γ. Παπανδρέου είναι η αποκατάσταση της σταθερότητας στη χώρα και η εμπέδωση ενός κλίματος ασφάλειας, κάτι που δεν είναι ανεξάρτητο από τις ευρωπαϊκές εξελίξεις", επισημαίνουν στην εφημερίδα συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ άλλα στελέχη πιστεύουν, ότι ο κ. Παπανδρέου "κερδίζει χρόνο", ακριβώς επειδή δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στις αποφάσεις του.




http://news247.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger