Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η Charlize Theron (μόνο) με το σακάκι της για το Vanity Fair




Μπορεί να έχει πατήσει τα 36, όμως δείχνει πιο φρέσκια από ποτέ. Η Charlize Theron φωτογραφίζεται για το Vanity Fair αποδεικνύοντας πώς νιώθει άνετα με το γυμνό. Ακόμα και όταν βρίσκεται στη μέση του δρόμου....

Τόσο τα πανύψηλα πόδια της, όσο και τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και η φυσική γοητεία που εκπέμπει την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλες celebrities. Φορώντας μόνο το μαγιό της, ένα μαύρο σακάκι και το κόκκινο κραγιόν της η 36χρονη ηθοποιός με την Νοτιοαφρικανική καταγωγή πόζαρε για το Vanity Fair, εντυπωσιάζοντας με την απίστευτη οικειότητα που έχει με το φωτογραφικό φακό.

<
Είτε μέσα στο studio, είτε στη μέση του δρόμου, η κακιά βασίλισσα στην ταινία «Snow, White and th Hunstman» δε διστάζει να φωτογραφηθεί αποκαλυπτικά, με άκρως παιχνιδιάρικο ύφος. Η μαύρη γόβα στιλέτο, αλλά και το αντρικό σλιπ κάνουν την εικόνα ακόμα πιο δυναμική.


Πρόσφατα μάλιστα είχε δηλώσει πώς θα ήθελε πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί. Η ίδια έχει πει σε γερμανικό περιοδικό: “Θέλω ένα μωρό. Αν αυτό συνέβαινε αύριο, θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη”. Όταν ρωτήθηκε, αν θα υιοθετούσε ένα παιδί, παρόλο που σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι single mother, η ίδια απάντησε: «Γιατί όχι; Είμαι ανοιχτή, σε οτιδήποτε συμβεί στη ζωή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger