Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ενας βετεράνος πολέμου πήρε την πρωτιά στο "Dancing"24.11.2011


Από το πεδίο της μάχης ρίχτηκε στη μάχη του «Dancing with the stars» και βγήκε νικητής.

Ο Τζει Αρ Μαρτίνεζ είναι βετεράνος πολέμου, ξέρει όμως και να χορεύει. Με τις τζάιβ και σάμπα χορογραφίες που παρουσίασε κατάφερε να κερδίσει τη στήριξη του κοινού, ενώ η μαχητικότητά του και η αντοχή του στα δύσκολα τον βοήθησαν να τα δίνει όλα, παρά το γεγονός ότι χόρευε με τραυματισμένο αστράγαλο.

Ο 28χρονος, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά «All my children», δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, τινάζοντας μαχητικά το χέρι στον αέρα και ευχαριστώντας επανειλημμένα τους τηλεθεατές. Απευθυνόμενος μάλιστα στην παρτενέρ του Καρίνα Σμιρνόφ είπε: «Είσαι φανταστική και είμαι πολύ ευγνώμων που ήσουν παρτενέρ μου!»

Στην βραδιά του τελικού, όπου ο Μαρτίνεζ κονταροχτυπήθηκε με τον Ρομπ Καρντάσιαν, αδερφό των πρωταγωνιστριών του ομώνυμου ριάλιτι στο τραγούδι του Ρίκι Μάρτιν «Shake you Bon Bon», το παρών έδωσαν και οι σταρ που είχαν βγει από τον διαγωνισμό όπως ο Ντέιβιντ Αρκέτ και ο Τσαζ Μπόνο, η κόρη της Σερ που έγινε άνδρας μετά από επέμβαση αλλαγής φύλου.

Ο Καρντάσιαν, ο οποίος πήρε έναν βαθμό παραπάνω από τον Μαρτίνεζ από την κριτική επιτροπή, έχασε τελικά γιατί δεν κατάφερε να πείσει το κοινό. Ο ίδιος όμως δήλωσε ότι δεν ήταν καθόλου λυπημένος, αφού κατάφερε να κάνει μεγάλη πρόοδο στις χορευτικές του επιδόσεις.

Τον εορταστικό τόνο της βραδιάς έντυσε τραγουδιστικά το γνωστό συγκρότημα Lady Antebellum.

http://www.espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger