Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο «πονοκέφαλος» του Βαλβέρδε εν όψει Μαρσέιγ


Αθήνα

O Ολυμπιακός έχει μπει σε ρυθμούς από την Κυριακή, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε ακόμα προσπαθεί να λύσει το σταυρόλεξο αναφορικά με το κενό που εχει δημιουργηθεί στη θέση των χαφ εν όψει του κρίσιμου ματς με την Μαρσέιγ την Τετάρτη.



Το αρνητικό για τον Ισπανό τεχνικό είναι πως έχει χάσει παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση και που είναι πολύ σημαντική. Ο Ορμπάιθ μένει εκτός 10 ημέρες, ο Μακούν θα είναι τραυματίας για δύο μήνες, ο Ιμπαγάσα παραμένει στα εκτός, ενώ υπάρχει και ο τραυματίας Φέισα.

Ο μοναδικός αμυντικός χαφ που είναι υγιής είναι ο Φρανσουά Μοδέστο και όπως φαίνεται δίπλα του θα τοποθετηθεί ή ο Τοροσίδης ή ακόμη και ο Φουστέρ. Υπάρχει βέβαια και ο Μανιάτης.

Η αποστολή...

O Αριέλ Ιμπαγάσα έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, όπως και οι Ορμπάιθ, Μακούν, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο ντέρμπι του Σαββάτου. Το θετικό για τον πρωταθλητή Ελλάδας είναι ότι ο Λιούμπομιρ Φέισα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή για το ματς της Μασσαλίας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης, αλλά και ο Γιάννης Ποτουρίδης. Αναλυτικά οι παίκτες, που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία: Κοστάντσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.
in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger