Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αντιαισθητικό... το υπερβολικό μακιγιάζ στον εργασιακό χώρο



                                             


Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε στη Μ. Βρετανία, το 1/3 των διευθυντών θεωρούν ότι οι γυναίκες υπάλληλοι βάφονται υπερβολικά για τον χώρο εργασίας. Τα λαμπερά κόκκινα χείλη στις 8 το πρωί θεωρούνται ιδιαίτερα αντιαισθητικά, με το 32% των διευθυντών να ισχυρίζονται ότι τα έντονα χρώματα είναι... υπερβολικά για το γραφείο.

Δεύτερο παράπτωμα στο οποίο υποπίπτουν οι γυναίκες είναι τα βαριά βαμμένα μάτια... έντονο μολύβι, βαριά σκιά, έντονη μάσκαρα. Την αντίθεσή τους στα έντονα βαμμένα μάτια εκδήλωσαν το 28% των διευθυντών.

Στην τρίτη θέση των ολισθημάτων στο μακιγιάζ βρίσκεται το έντονο ρουζ συγκεντρώνοντας το 15% της αποδοκιμασίας των επικεφαλής. Βέβαια, κατά και του εντελώς φυσικού είναι το 12% των διευθυντών που θεωρούν ότι η μέση οδός είναι η καλύτερη, δηλαδή ένα ελαφρύ μακιγιάζ χωρίς υπερβολές, που αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας.

Όπως είπε εκπρόσωπος της εταιρείας, που διενήργησε την έρευνα, το πρόβλημα των διευθυντών δεν είναι το ότι οι υπάλληλοι θέλουν να εμφανίζονται περιποιημένοι κι εμφανίσιμοι στη δουλειά, αλλά η υπερβολή στις επιλογές τους.
real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger