Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.... ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!



ioannou-ergo-610ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ - Εργοτέλης 2-1

Μετά από μιά μεγάλη τρικυμία με πολύ ταρακούνημα και τις ελπίδες μας να πνίγονται από τα απόνερα, το Καραβάκι της καρδιάς μας είναι ξανά εδώ και συνεχίζει ακόμα το ταξίδι με την ελπίδα ότι η τρικυμία πάει και πέρασε.
Είμαστε ακόμα ζωντανοί!
Δεν γονατίζουμε!
Έπρεπε να νικήσουμε πάση θυσία και νικήσαμε!
Ωστόσο, εξακολουθούμε να έχουμε μόνο μία νίκη. Ο επόμενος αγώνας είναι ο σημαντικός για εμάς, και ο μεθεπόμενος όμως, είναι ακόμη πιό σημαντικός!
Γι ' αυτό λοιπόν
Όρτσαααα τα πανιά και φύγαμε για καθάριες θάλασσες!

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.... ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!
Γιατί έχουμε δουλειά
Να κρατήσουμε το Καραβάκι της καρδιάς μας στην Super League και την περίοδο 2012-13



Η Ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας
Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας
Βοηθοί: Τρύφων, Σταματόγλου

ΑΟ Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Βενέτης, Καλατζής (72' Γιάντσης), Αγρίτης (88' Γραμμόζης),
Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου (84' Λόβιν)

Σκόρερ: 35' πέν. Ιωάννου, 55' αυτ. Σασιασβίλι (ΑΟ Κέρκυρα) – 9' Κατσικοκέρης (Εργοτέλης)

Κίτρινες: 75' Γκαλίνοβιτς, 77' Γιάντσης, 79' Κοντοδήμος (ΑΟ Κέρκυρα) – 34' Χίμπλινγκερ, 39' Φραγκουλάκης, 53' Μπέτο, 83' Σαρρής (Εργοτέλης)
Κόκκινη: 43' Ζούνιορ (Εργοτέλης)

Δηλώσεις Γκράθια
Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟ Κέρκυρα, Χάβι Γκράθια, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Εργοτέλη: «Οι παίκτες μου έπαιξαν καλά και είμαι υπερήφανος γι’ αυτούς. Πρόκειται για μία νίκη, που, ως ομάδα, την είχαμε ανάγκη και νιώθω χαρούμενος που δουλέψαμε και φθάσαμε σ’ αυτήν, γιατί την περιμέναμε πολλές αγωνιστικές», τόνισε ο Βάσκος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο του ΑΟ Κέρκυρα, που βρέθηκε στο γήπεδο, «που, ειδικά στο τέλος, μας βοήθησαν πολύ για να φτάσουμε στη νίκη». Έσπευσε, πάντως, να συμπληρώνει πως «περιθώρια για πανηγυρισμούς δεν έχουμε, πρέπει ήδη να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι μας».

"Κανείς δεν μας χάρισε τίποτα"
Αναλύοντας το ματς, ανέφερε: «Το παιχνίδι στην αρχή ήταν ισορροπημένο, και οι δύο ομάδες είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Πρώτα εμείς, μετά ο Εργοτέλης. Στην επανάληψη, αγωνιζόμασταν με παίκτη παραπάνω. Η αποβολή του παίκτη του Εργοτέλη ήταν σωστή και κανείς δεν μας χάρισε τίποτα. Οι ποδοσφαιριστές μου έπαιξαν καλά, και είμαι περήφανος γι’ αυτούς». Τέλος, παρά το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, ο Γκράθια έδειξε να πιστεύει ότι η ομάδα έχει τα φόντα να ανταποκριθεί: «Δεν υπάρχει φόβος για τη συνέχεια. Θα βελτιωθούμε κι άλλο, και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα».

vourligans.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger