Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Άρχισε η έξοδος των Θεσσαλονικέων για το τριήμερο

Άρχισε η έξοδος των Θεσσαλονικέων για το τριήμερο Αισθητά μειωμένη είναι φέτος η έξοδος των Θεσσαλονικέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, που άρχισαν να εγκαταλείπουν την πόλη με σύμμαχο τον καλό καιρό…
Μέχρι και αυτή την ώρα η έξοδος των εκδρομέων εξελίσσεται ομαλά τόσο από τα διόδια των Μαλγάρων όσο και προς τη Χαλκιδική.
Για την ασφαλή έξοδο και επιστροφή των εκδρομέων η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχει λάβει ειδικά μέτρα, με συνεχή αστυνόμευση στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Από τις 8:00 το πρωί έως και τις 13:00 η ώρα, σήμερα, έχουν τεθεί σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου, που ισχύουν σε τμήματα των εθνικών οδών του νομού Θεσσαλονίκης (στο ρεύμα εξόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών από την αερογέφυρα Θέρμης, μέχρι το 34ο χιλιόμετρο της ίδιας οδού).
Την Κυριακή οι απαγορεύσεις δε θα ισχύουν, ενώ για την Καθαρά Δευτέρα έχει προβλεφθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου, από τις 15.00 έως τις 21.00, στο ρεύμα εισόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, από το 34ο χιλιόμετρο μέχρι την αερογέφυρα της Θέρμης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger