Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 25/02/2012

ΚριόςΠροβλέψεις
Η ημέρα αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική για εσωτερικές και εξωτερικές αναζητήσεις, φίλε Κριέ, με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να σε ευνοούν, καθώς κινούνται στο ζώδιό σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τα μυστικά και τις μεθόδους, που θα σε βγάλουν από τα προσωπικά σου αδιέξοδα. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις κάποιες υποθέσεις, που ήταν στάσιμες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα αντιμετώπισε λίγο επιφυλακτικά τη σχέση σου, ιδιαίτερα αν αρχίζουν να εισβάλλουν τρίτα πρόσωπα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε κάποιες γνωριμίες να εμφανιστούν στη ζωή σας και θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτο σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Κριούς, η μέρα δεν αποκλείει θετικές εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να δείξεις αποφασιστικότητα σε κάποιες προτάσεις ή διλλήματα, που τυχόν θα προκύψουν. Ακόμη, μπορεί να έρθει και η πολυπόθητη αναγνώριση για τις μέχρι τώρα αποδόσεις σου στην εργασία σου. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ψάχνεις να βρεις άμεσα λύσεις.

ΤαύροςΠροβλέψεις
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου, φίλε Ταύρε, και πρέπει να καθίσεις λίγο να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με τα θέλω και τις ανάγκες σου. Ταυτόχρονα, απασχολείσαι και με άλλα θέματα, που μπορεί να σταματούν την ανοδική πορεία σου και να σε κουράζουν. Φρόντισε σήμερα τον εαυτό σου λίγο περισσότερο και μερίμνησε για την εσωτερική σου αρμονία, που τόσο πολύ σου είναι απαραίτητη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, σήμερα φρόντισε να αφήσεις στο σύντροφό σου το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται, για να μην νιώθει καταπιεσμένος. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιοι καλοθελητές, που θα θελήσουν να σε συμβουλεύσουν για το ‘‘καλό’’ σου. Είναι καλύτερα να μην τους ακούσεις και να βασιστείς σε αυτά που σου λέει η διαίσθησή σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο σου, συναντώντας αγαπημένα σου άτομα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φρόντισε με κάθε τρόπο να σταθεροποιήσεις σήμερα τα οικονομικά σου, φίλε Ταύρε. θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες προς αυτή την κατεύθυνση και καλό θα είναι να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα σου προσφέρουν την βοήθειά τους.


ΔίδυμοιΠροβλέψεις
Αγαπητέ Δίδυμε, μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά αν κάνεις λίγο υπομονή, πολύ γρήγορα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μείνεις μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και φρόντισε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην παρατάς τις προσπάθειές σου, φίλε Δίδυμε, για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και θα δεις ότι γρήγορα οι προσπάθειες σου θα ανταμειφθούν στο έπακρο. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, μην το βάζετε κάτω, αν το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν ενδίδει στις προκλήσεις σας και ψάξτε για άλλο στόχο άμεσα!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Διδύμους, ο επαγγελματικός τομέας είναι αρκετά θετικός σήμερα. Οι ικανότητές σου θα ανταμειφθούν, υλικά και ηθικά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις, με άτομα που δεν θέλεις.

ΚαρκίνοςΠροβλέψεις
Σήμερα, οι θετικές αλλαγές σε εκπλήττουν, αγαπητέ Καρκίνε, και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα σου δοθούν και κάποιες ευκαιρίες για τη σταθεροποίηση των κεκτημένων σου, που πρέπει να εκμεταλλευτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, πρέπει να κινηθείς άμεσα για να προλάβεις δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν στη σχέση σου και να ταράξουν τις ισορροπίες της. Ετοίμασε ένα ωραίο δείπνο για δύο και μην αφήνεσαι στην σιγουριά της αγάπης του συντρόφου σου. Εκεί έξω υπάρχουν αρκετές προκλήσεις, που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να ενδώσει. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, σήμερα θα έχεις ευχάριστα νέα από κάποιο πρόσωπο που έχεις γνωρίσει τελευταία.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Δεν έχεις λόγο ανησυχίας για τα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε. Συγκεντρώσου στους στόχους σου, δούλεψε σκληρά και οι κόποι σου θα αξιολογηθούν αναλόγως από τους προϊσταμένους σου. Στα οικονομικά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.


ΛέωνΠροβλέψεις
Φρόντισε σήμερα τον εαυτό σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά, φίλε Λέοντα, γιατί οι σωματικές σου αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μην επιτρέψεις σε τίποτα και σε κανέναν να σε ταράξει άσκοπα και δώσε προτεραιότητες στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σήμερα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου, αγαπητέ Λέοντα, και θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς τώρα να του εξομολογηθείς τις έννοιες και τις ανασφάλειές σου και αυτός με την σειρά του θα σου βγάλει κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σου. Οι ελεύθεροι Λέοντες, να περιμένετε ένα καινούργιο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σας. Παραμείνετε επιφυλακτικοί και μην πέσετε με τα μούτρα στις προκλήσεις, μέχρι να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, σήμερα η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να καταλάβεις ποιοι πραγματικά θέλουν το καλό σου στο χώρο της δουλειάς σου και ποιοι είναι τελικά αυτοί που σε ανταγωνίζονται. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, γι’ αυτό σήμερα φρόντισε να κινηθείς μετρημένα.

ΠαρθένοςΠροβλέψεις
Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη σήμερα, φίλε Παρθένε. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες, γιατί δεν είναι προς όφελός σου να φτάσεις στα άκρα. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου, για να περάσετε μαζί πολύ όμορφα την μέρα σας. Κι αν ακόμη είσαι ένας αδέσμευτος Παρθένος, ασχολήσου με την εξωτερική σου εμφάνιση και βρες τρόπους να την κάνεις πιο ελκυστική!!! Έτσι κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα σε περίπτωση που αμφισβητηθούν οι επαγγελματικές σου ικανότητες, δεν θα δυσκολευτείς να αποδείξεις σε όλους το αντίθετο, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η θετική όψη του Ήλιου με τον Δία και του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Σε διάφορες υποθέσεις φρόντισε να έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα, για να υπερασπίσεις τις θέσεις σου. Απόφυγε περιττά έξοδα.

ΖυγόςΠροβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, σήμερα είναι μια ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς από τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις σου, με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν αγαπημένα σου άτομα. Έκφρασέ τους την ευγνωμοσύνη σου και κάνε τους να νιώσουν και αυτοί χρήσιμοι με την σειρά τους. Ένα κομπλιμέντο ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας σήμερα χρειάζεται την προσοχή σου, αγαπητέ Ζυγέ, και θα πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός με το ταίρι σου, γιατί ενδέχεται άθελα του να εκμεταλλευτεί την αγάπη και τη γενναιοδωρία σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των Ζυγών που ζουν ακόμη μέσα στην μοναξιά, βγες από το καβούκι σου και γοήτευσε τους πάντες, με τις θετικές επιρροές που σου χαρίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, αλλά και η Σελήνη από το φιλικό για εσένα Κριό. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα προσπάθησε σήμερα να μείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου και να μην αφήσεις εκκρεμότητες για αύριο, γιατί θα δυσκολευτείς χωρίς ουσιαστικό λόγο. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά δυστυχώς έχεις ακόμη πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις.

ΣκορπιόςΠροβλέψεις
Για εσένα που είσαι Σκορπιός, σήμερα η ημέρα θα είναι καλή, για να προωθήσεις σχέδια και αλλαγές, που έχεις κατά νου να πραγματοποιήσεις στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό σου τομέα. Μην εμπιστεύεσαι λόγια τρίτων, που προσπαθούν να σε παραπλανήσουν και να σου δημιουργήσουν εμπόδια στην πορεία σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου και βασίσου μόνο στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σήμερα, ανεβάζει τον ερωτισμό σου, φίλε Σκορπιέ, και η γοητεία σου θα κάνει το ταίρι σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου. Για εσένα που δεν υπάρχει κάτι μόνιμο στη ζωή σου, θα είναι στο χέρι σου να το βρεις και να το κρατήσεις. Αρκεί μόνο να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα που είναι Σάββατο και οι ρυθμοί των επαγγελματικών σου είναι κάπως πιο χαλαροί, βρες λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και να κάνεις τα πράγματα με τους δικούς σου ρυθμούς. Ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου και, με λίγη παραπάνω μεθοδικότητα, θα πετύχεις τους στόχους σου. Οικονομικά, κάποια απρόσμενα έσοδα θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα ελαφρύνουν το αγχωτικό κλίμα που επικρατεί σε αυτόν τον τομέα.


ΤοξότηςΠροβλέψεις
Ο τομέας της φιλίας τώρα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή για εσένα, φίλε Τοξότη, γιατί κάποιος που εσύ θεωρείς φίλος σου ενδέχεται να σε εκμεταλλευτεί και να πει άσχημα λόγια πίσω από την πλάτη σου. Στον οικογενειακό τομέα, κάποια θέματα ζητούν την επίλυσή τους, αλλά θα χρειαστεί καλή συνεννόηση με τα υπόλοιπα μέλη, για να διευθετηθούν σωστά. Κράτησε χαμηλούς τόνους στις μεταξύ σας συζητήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, ο ερωτισμός σου σήμερα θα καταπλήξει το ταίρι σου και, με την Αφροδίτη και την Σελήνη από το ζώδιο του Κριού να σε ευνοούν, θα το κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο. Εσύ που ζεις παρέα με την μοναξιά σου, να περιμένεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο να έρθει στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η εργατικότητά σου, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι αυτή που θα ανάψει το κόκκινο φως στην πρόοδο της δουλειάς σου και η καλή επικοινωνία που έχεις με τους συναδέλφους σου θα είναι το στήριγμά σου τις δύσκολες στιγμές. Φρόντισε να μην αλλάξεις τακτική και άμεσα θα δικαιωθείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά αυτό δεν σου δίνει το πράσινο φως για να παρασυρθείς πάλι σε έξοδα.


ΑιγόκερωςΠροβλέψεις
Απολογισμός και ξεκαθάρισμα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας για το ζώδιό σου, φίλε Αιγόκερε. Φρόντισε να διώξεις καταστάσεις και άτομα, που έχουν αποδείξει ότι δεν αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σου, για να ελευθερώσεις χώρο για άλλα, που πρόκειται να μπουν. Σταμάτα να ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν, όσο και κι αν η καρδιά σου εναντιώνεται σε αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, θα πρέπει να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και την διαίσθησή σου, όταν ακούς παράπονα από το σύντροφό σου. Ασχολήσου με τις δικές σου ανάγκες και θέλω και όταν είσαι σίγουρος γι’ αυτά, κουβέντιασε μαζί του για να βρεις λύσεις. Οι ελεύθεροι, προτιμήστε την παρέα των φίλων σας και σταματήστε να αναλώνεστε σε εφήμερα φλερτ, γιατί στην ουσία δεν αξίζουν τον κόπο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για εσένα που είσαι Αιγόκερως, σήμερα η διαχείριση των οικονομικών σου πρέπει να είναι το πρώτο σου μέλημα. Σιγουρέψου πως έχεις βρει τους τρόπους να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, είτε αυτά είναι επαγγελματικά είτε οικονομικά και μην κάνεις παράτολμες ενέργειες, γιατί θα ζημιωθείς.

ΥδροχόοςΠροβλέψεις
Η έντονη δραστηριότητά και η καλή διάθεση που θα έχεις αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Υδροχόε, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, που σου έχουν δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις. Πέρνα χαλαρά αυτό το βράδυ με δικά σου πρόσωπα, για να ξεχαστείς από όλα αυτά που σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, η μέρα σου φωνάζει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες του και να σταματήσεις να ασχολείσαι με τα προβλήματα του συντρόφου σου. Δεν πρόκειται να ακούσεις ευχαριστώ κι επιπλέον, ίσως κατηγορηθείς για ανάμειξη στις προσωπικές του υποθέσεις. Όσο για εσένα που είσαι ένας αδέσμευτος Υδροχόος, σήμερα θα έρθεις απρόσμενα κοντά με ένα άτομο, που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου στον επαγγελματικό σου χώρο και να κάνεις πράγματα, για να προωθήσεις τη δουλειά σου. Κάποια ευχάριστη είδηση, που αφορά κάποιο συνάδελφό σου, θα σε ξελαφρώσει. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να κάνεις οικονομία, για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις
ΙχθείςΠροβλέψεις
Αγαπητέ Ιχθύ, απόφυγε σήμερα τις επιπόλαιες κινήσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Οι ιδέες που κατακλύζουν το μυαλό σου είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να πρώτα να δεις ποιες είναι υλοποιήσιμες και μετά να κάνεις κινήσεις για να τις προωθήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ περιμένει σήμερα εσένα και το σύντροφό σου και τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν καλά μεταξύ σας, καθώς και οι δύο θα έχετε την διάθεση να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, κάτι φαίνεται να έρχεται τώρα στη ζωή σου, αλλά φρόντισε να βεβαιωθείς ότι πρόκειται για αυτό που ονειρεύεσαι, πριν επενδύσεις συναισθηματικά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, καλό θα είναι να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους και να επικεντρωθείς στη δική σου δουλειά και μόνο. Μην αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις από αυτές που ήδη έχεις και κάνε τα αδύνατα δυνατά για να μείνεις συνεπής στο πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσεχτικό χειρισμό.

Έχεις γενέθλια σήμερα; Οι προσωπικές προβλέψεις σου για το επόμενο 12μηνο.

Αν ανήκεις στους Ιχθείς που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους σήμερα, τους επόμενους δώδεκα μήνες θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας με τον Ήλιο, εγγυάται επιτυχία σε κάθε είδους εργασία, σε βοηθάει να απελευθερωθείς από το άγχος και σου επιτρέπει να χαλαρώσεις από κάθε σκοτούρα. Εκείνο που πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να εκμεταλλευτείς την κάθε μέρα της χρονιάς που ξεκινάει στα γενέθλιά σου, με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Οι ιδέες σου θα γίνουν πηγή έμπνευσης για τους συναδέλφους σου και οι στόχοι σου θα έχουν την καλύτερη εξέλιξη.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger