Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Δώνης Vs Τσιώλης και το… χρυσό 13άρι του τελικού!

Δώνης Vs Τσιώλης και το… χρυσό 13άρι του τελικού! Αμφότεροι, φιλοδοξούν να δώσουν μέτρα στο ράφτη για καινούργιο κοστούμι - εν όψει της μεγάλης βραδιάς στο ΟΑΚΑ - μετά τη λήξη του Δώνης Vs Τσιώλης! Και καλά κάνουν. Κοτζάμ τελικός είναι αυτός, δεν είναι παίξε γέλασε. Και εάν ο Δώνης έχει δύο προηγούμενες εμπειρίες (εκ των οποίων στη μία ήπιε σαμπάνια από το… Αγιο Δισκοπότηρο), ο Τσιώλης είναι… άβγαλτος σε τέτοιου είδους μεγάλα ραντεβού.

Η προϊστορία σαφώς και δεν… παίζει μπάλα, ωστόσο προσφέρει έστω και ενδόμυχα ένα ψυχολογικό αβαντάζ στην ομάδα ή στην προκειμένη περίπτωση στον κόουτς που υπερέχει και την έχει με το μέρος του.Μάλιστα ο Τσιώλης, στην πρώτη και τελευταία συνάντησή τους για τον θεσμό του Κυπέλλου την σεζόν 2007-08, πήρε με θεαματικό τρόπο την... ταυτότητα του Δώνη. 

Ο Θρασύβουλος …δάμασε το «αλογάκι» και με δύο εμφατικές νίκες σε Φυλή και Αλκαζάρ, πέταξε εκτός διοργάνωσης την τροπαιούχο ΑΕΛ από την οποία μάλιστα τον χώριζε και μια κατηγορία, δεδομένου πως η αθηναϊκή ομάδα χτυπούσε κάρτα, «εκεί - εκεί στη Β΄Εθνική» και οι Θεσσαλοί «όργωναν» τα γήπεδα της Super League.Συνολικά, οι δύο προπονητές έχουν καθίσει έντεκα φορές face to face στην σκακιέρα των προπονητών με τον Τσιώλη να ΄χει το πάνω χέρι στα σημεία. 

Ο προπονητής του Αστέρα μετράει τέσσερις νίκες, έναντι τριών του Δώνη, ενώ τρεις αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλες. Οποιος από τους δύο πιάσει το... χρυσό 13άρι μετά τους δύο ημιτελικούς, θα το «εξαργυρώσει» με το εισιτήριο για τον τελικό του ΟΑΚΑ και όπως προαναφέραμε βέβαια με ένα ολοκαινούργιο ραμμένο κοστούμι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger