Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Melissa Satta: Super hot στο Playboy (VIDEO)

    Στην ιταλική τηλεόραση υπάρχει μια εκπομπή που λέγεται “kalispera”. Αυτό όμως που τραβάει τη προσοχή, δεν...
είναι ο ελληνικός τίτλος του show, αλλά η παρουσιάστριά του, η Melissa Satta.
Το 25χρονο μοντέλο- παρουσιάστρια, φωτογραφήθηκε για το Playboy και οι πόζες της προκάλεσαν ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό. Η Melissa που έχει γεννηθεί στη Βοστώνη, σε μια από τις εκπομπές της, φόρεσε ένα μίνι σορτς, ένα σκισμένο καλσόν και επιδόθηκε σε σέξι φιγούρες.
Η πρώην του Κριστιάν Βιέρι και νύν του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ προκάλεσε σάλο πριν λίγο καιρό με τις δηλώσεις της για τις ερωτικές επιδόσεις της με τον άσο της Μίλαν.
Ο Μπόατεγκ είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με την Ίντερ και χάνει τα επόμενα ματς της Μίλαν. Τότε, η Μελίσσα Σάττα ανέλαβε την ευθύνη για τους συχνούς τραυματισμούς του Γκανέζου άσου, αποκαλύπτοντας ότι οι συχνές επισκέψεις του στο φυσιοθεραπευτήριο οφείλονται στο εξοντωτικό σεξ μαζί της.
«Ο λόγος που είναι συνέχεια τραυματίας είναι επειδή κάνουμε σεξ 7-10 φορές την εβδομάδα», υποστήριξε αρχικά το γνωστό μοντέλο και πρόσθεσε:
«Σιχαίνομαι τα προκαταρκτικά, θέλω να πηγαίνω κατευθείαν στο ψητό. Η αγαπημένη μου θέση είναι να βρίσκομαι εγώ από πάνω ώστε να έχω τον έλεγχο».
Videos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger