Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Και η κόρη της Whitney με ναρκωτικά

 Πηγή μέσα από το περιβάλλον της αείμνηστης ντίβας αναφέρει στην Daily Star ότι η Whitney Houston έκανε χρήση ναρκωτικών μέχρι και το τέλος της ζωής της, ενώ την... κακή συνήθεια της μητέρας της συνεχίζει και η Bobbi Kristina Brown.
Σύμφωνα με την πηγή, το βαποράκι ονομαζόταν Jay και ήταν ένας ψηλός, μαύρος άνδρας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο άνδρας θα έφερνε μαριχουάνα και κοκαΐνη στο σπίτι της Whitney στην Ατλάντα. «Τηλεφωνούσε στο σπίτι τα απογεύματα λίγο πριν από τον θάνατό της. Κι έβγαλε μια περιουσία από εκείνη».
Σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται η Daily Star, η ντίβα της pop δεν είχε άμεση επαφή με τον ‘Jay’, αλλά ένας φίλος της αναλάμβανε τη... διαμεσολάβηση. Έπαιρνε μία σακούλα γεμάτη ναρκωτικές ουσίες και του έδινε μία αντίστοιχη γεμάτη χιλιάδες δολάρια. Κι ενώ ήταν γνωστός ο εθισμός της καλλιτέχνιδος, αυτό που σοκάρει είναι οι ισχυρισμοί ότι και η Bobbi Kristina έκανε χρήση εν αγνοία της μητέρας της. «Ο άνδρας της έδινε αλκοόλ και ναρκωτικά, συνήθως κάνναβη» ανέφερε η πηγή στην Daily Star. Οι αποκαλύψεις αυτές ακολουθούν της δημοσίευσης παρελθόντων προβλημάτων της μοναχοκόρης της Whitney.
Φημολογείται ότι το 2008 η κοπέλα είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική όταν σε διάρκεια καυγά με τη μητέρα της προσπάθησε να τη μαχαιρώσει, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της. Προφανώς μεγάλωσε βλέποντας τη μητέρα της να κάνει χρήση κα ι τώρα η οικογένεια ανησυχεί για το μέλλον της Bobbi Kristina. Πριν από έναν χρόνο, ο φίλος της κοπέλας τα τελευταία δύο χρόνια ανησυχούσε ιδιαίτερα για εκείνη, όπως δήλωσε στο Radar Online, για τον εθισμό της στην κοκαΐνη, μέρος της κληρονομιάς από τους εθισμένους γονείς της, σύμφωνα με τον νεαρό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger