Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

SueLyn Medeiros: Κολάζουν οι καμπύλες της! (Video)


     
Η εξωτική ομορφιά της Suelyn Medeiros και όχι μόνο αποκαλύπτεται σε παραλία των νήσων Barbados. Η Βραζιλιάνα...
καλλονή έκανε τις βουτιές της προς τέρψιν των παπαράτσι που καραδοκούσαν με άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η SueLyn Medeiros είχε απασχολήσει τα περιοδικά όταν πρόσφατα ένα sex tape με πρωταγωνίστρια την ίδια έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο.

Στις εικόνες που έχουν ανέβει στα δημοφιλέστερα porno sites εμφανίζεται το μοντέλο από την Βραζιλία σε "καυτές" στιγμές με το αγόρι της.

Η πρώην του 50 Cent ανέφερε ότι δεν έχει ιδέα πως έγινε η διαρροή του υλικού και έχει ήδη επικοινωνήσει με το δικηγόρο της για να καταθέσει μήνυση κατ΄ αγνώστων αλλά και κατά των sites που «ανέβασαν» τις πολύ προσωπικές στιγμές της!

"Είμαι πολύ θυμωμένη και στεναχωρημένη με όλο αυτό και με τον τρόπο που παρουσιάστηκε και με όσα ειπώθηκαν για εμένα. Είμαι πολύ ερωτευμένη και με το αγόρι μου έχουμε πολλά βίντεο προσωπικών μας στιγμών. Είμαι σίγουρη ότι πολλά ζευγάρια το κάνουν", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Κάποιος έκλεψε τα αρχεία από τον υπολογιστή μας. Η οικογένειά μου είναι πολύ στεναχωρημένη και απογοητευμένη. Η μητέρα μου δεν έχει σταματήσει στιγμή να κλαίει. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη».
Απολαύστε τη Βραζιλιάνα θεά...
Videos




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger