Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πάτρα: Ο 15χρονος μαθητής που έπεσε στο κενό φέρεται να μην θυμάται τίποτα


Ο μαθητής νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας».
Εκτός κινδύνου, αλλά με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ο μαθητής του 9ου Γυμνασίου ο οποίος βούτηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του πρώην Πολυκλαδικού. Ο 15χρονος, ο οποίος έχει επαφή με το περιβάλλον, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr φέρεται να μην θυμάται τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό. 

Από την πρώτη στιγμή που το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί και το προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του, όπως φυσικά και οι γονείς του. 

Ο μαθητής φέρει κατάγματα στη λεκάνη, στα χέρια και στη σπονδυλική στήλη και υποβάλλεται σε επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, η οποία εκτιμάται ότι θα πάρει καιρό. 

Παράλληλα, ο μαθητής λαμβάνει και ψυχολογική υποστήριξη από τους ψυχολόγους του νοσοκομείου. 

Πάντως, τόσο οι οικείου του, όσο και οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για το εάν η βουτιά του παιδιού στο κενό, ήταν ηθελημένη πράξη. 

Γεγονός που ενισχύεται και από τη στάση του μαθητή, ο οποίος φέρεται να έχει πει, πως δεν θυμάται τίποτα για τις συνθήκες της πτώσης του. 

Οπότε είναι ακόμη νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα.
Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger