Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Δυο νεκροί από πυροβολισμούς στο Virginia Tech στις ΗΠΑ


Τον πανικό σκόρπισε στο Virginia Tech, ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ,  άνδρας ο οποίος άνοιξε πυρ μέσα στο χώρο του ιδρύματος. 

Νεκρός έπεσε ένας αστυνομικός στην προσπάθεια του να σταματήσει το δράστη, ενώ ένα δεύτερο θύμα βρέθηκε αργότερα σε κοντινό πάρκινκ του πανεπιστημίου. Ο μακελάρης  διέφυγε με τα πόδια και αναζητείται από την αστυνομία.

«Λίγο μετά από το μεσημέρι, ένας αστυνομικός του πανεπιστημίου Βιρτζίνια Τεκ σταμάτησε ένα αυτοκίνητο για έναν τυπικό έλεγχο κατά την διάρκεια του οποίου σκοτώθηκε», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο, προσθέτοντας ότι μάρτυρες είδαν το δράστη να κατευθύνεται προς ένα άλλο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, όπου βρέθηκε το δεύτερο πτώμα.
Ωστόσο, λίγο αργότερα οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει πλέον απειλή στο πανεπιστήμιο, ενώ τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων μετέδωσαν ότι ο ένας από τους δύο νεκρούς είναι ο δράστης.

Το 2007, 33 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια όταν ο φοιτητής Seung-Hui Cho άνοιξε πυρ εναντίον τους.Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger