Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Διάσημες 40άρες που… βάζουν κάτω 20άρες (pics)


Δεν τις λες και κοριτσάκια, όμως τη χάρη την έχουν ακόμα..



Πάμελα Άντερσον
Γεννημένη την 1η Ιουλίου του 1967, η Πάμελ Άντερσον αποτελεί διαχρονική αξία στον όρο σέξι. Η κοπέλα που εκτόξευσε στα ύψη την τηλεθέαση του Baywatch είναι πλέον γυναίκα και αποτελεί σημείο αναφοράς στις sexy παρουσίες της Αμερικανικής τηλεόρασης.
pamela
pamela1
pamela2
pamela3
Τζένιφερ Λόπεζ ή αλλιώς J. L.
Η Τζένιφερ Λόπζε γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1969. Ο χώρος του τραγουδιού την κέρδισε, ωστόσο την έχουμε δει σε πάρα πολλές αμερικανικές ταινίες. Βέβαια, πιο γνωστή έχει γίνει για τις καμπύλες της, ενώ είναι ο ορισμός της ...πίσω κίνησης στις γυναίκες.
jl
jl1
jl2
Μόνικα Μπελούτσι
Ή αλλιώς, το ...πλάσμα. Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 και αποτελεί τον ορισμό της ομορφιάς. Οι αισθησιακές της πόζες στις ταινίες που κατά καιρούς την έχουμε θαυμάσει, η ανεξίτηλη ομορφιά της, αλλά και το μεσογειακό της ταπεραμέντο, την έχουν καθιερώσει ως μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της εποχής μας. Εδώ να σημειώσουμε, πως ο άντρας που την χαίρεται, δεν είναι άλλος από τον Γάλλο ηθοποιό, Βινσέτ Κασέλ με τον οποίο είναι παντρεμένη.
monica1
monica2
monica3
monica4
Κάμερον Ντίαζ
Στις 30 Αυγούστου του 1972 ο ... Θεός έπλασε την Κάμερον. Η αμερικανίδα ηθοποιός είναι ο ορισμός της ναζιάρας γυναίκας και έχει αφήσει εκατομμύρια κόσμου άφωνους με τα κάλη της.
diaz
diaz1
diaz2
Τζένιφερ Άνιστον
Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1969 και είναι η πιο ...σεμνή του αφιερώματος. Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «τα φιλαράκια», ενώ οι προκλητικές της πόζες, είναι από σπάνιες έως ανύπαρκτες. Εμείς πάντως, βρήκαμε μερικές...
jennifer
jennifer1












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger