Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Bρετανία: Η Vouchercloud ανακοινώνει πως η εφαρμογή της για κινητά ξεπέρασε τα 2 εκ. downloads

Η βρετανική Vouchercloud ανακοίνωσε πως η εφαρμογή της που εξοικονομεί χρήματα και είναι διαθέσιμη σε Android καιiOS, ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια downloads. H εφαρμογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε εκπτωτικά κουπόνια απευθείας από το κινητό τους και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες GPS, να εντοπίζουν τις προσφορές που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Η εφαρμογή πρωτοκυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2010 και αμέσως έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής. Μετά και την κυκλοφορία της γιαAndroid τον περασμένο Μάιο, θεωρούνται βέβαιες οι κυκλοφορίες για BlackBerry και Windows Phone 7.

"Οι τελευταίοι μήνες ήταν εξαιρετικοί για εμάς", λέει ο Greg Le Tocq, Managing Director της Vouchercloud. "Ο τομέας των εκπτωτικών κουπονιών έχει ανέβει κατακόρυφα από την περασμένη χρονιά -όπως έχει γίνει και με την αγορά των κινητών-, οπότε μπορούμε να πούμε πως ήμασταν στο σωστό μέρος στη σωστή χρονική στιγμή και έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά ώστε να συνεχίσουμε να κατέχουμε τα πρωτεία. Σύμφωνα -δε- με τα φαινόμενα, η συγκεκριμένη αγορά δεν έχει σημάδια ύφεσης, παρ'όλη την τεράστια προσφορά. Τα downloads αυξάνονται κάθε μήνα και βλέπουμε περισσότερους από 100.000 νέους χρήστες επίσης κάθε μήνα".

Ο Le Tocq προσέθεσε οτι οι χρήστες του Vouchercloud έχουν εξοικονομήσει πάνω από 20 εκατομμύρια λίρες από τότε που κυκλοφόρησε η εφαρμογή -νωρίς το 2010- και η οποία καλύπτει τα πάντα, από καφετέριες και πιτσαρίες, έως ξενοδοχεία και μαθήματα οδήγησης, με 4,5 εκατομμύρια κουπόνια από την πρώτη κυκλοφορία της. Η πιο δημοφιλής κατηγορία είναι τα εστιατόρια με σχεδόν μοιρασμένους χρήστες ανάμεσα σε γυναίκες-άντρες.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger