Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

E. Πετρουλάκη: "Άναψε φωτιές" στην παραλία με την εμφάνισή της! (φωτογραφίες)







Η Ελένη Πετρουλάκη "έσκασε μύτη" με καυτό σορτσάκι στην παραλία και έκανε κόσμο και κοσμάκη να παραμιλάει! Ο φακός του "ΟΚ" ήταν εκεί και απαθανάτισε την πιο σέξι γυμνάστρια της Ελλάδας σε αποκαλυπτικές πόζες.......

Σε μία από τις προπονήσεις της στον Αστέρα Γλυφάδας συνάντησε ο φωτoγραφικός φακός του ΟΚ! την Ελένη Πετρουλάκη την Τετάρτη 2 Μαίου. Η 40χρονη γυμνάστρια και μητέρα τεσσάρων κοριτσιών έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της για να αφιερώσει χρόνο στη δική της προπόνηση.


Η Ελένη έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, και αφού άλλαξε σρ αθλητική περιβολή, ξεκίνησε τις ασκήσεις του νέου της προγράμματος YoBo, το οποίο λειτουργεί υπέρ της σύσφιξης και της ευεξίας. «Όλοι μας πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο, έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση» τονίζει στο "ΟΚ!" Η Ελένη Πετρουλάκη.


Όσο για τις τέσσερις κόρες της, την 7χρονη Άννα Μαρία, τις 5χρονες δίδυμες ίλα και Δωροθέα και τη δυόμισι ετών Ηλιάνα, παραδέχτηκε πως προσπαθεί πάντα να βρίσκεται στο σπίτι τα απογεύματα για να περνά χρόνο μαζί τους. «Και οι τέσσερις είναι ζωηρές» παραδέχεται, ενώ τονίζει πως η μεγαλύτερη, η Άννα Μαρία, ακολουθεί ήδη τα χνάρια της και κάνει μπαλέτο, ρυθμική γυμναστική και κολύμβηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger