Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ποια είναι τα φετίχ των Celebrities;


Μια έρευνα του kinkyfantasiesonline σχετικά με celebrities και φετίχ, με γνώμονα δημοσιεύματα σκανδαλοθηρικών εφημερίδων και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αποκαλύπτει κάποιους «ύποπτους» για kinky δραστηριότητες...
Πρώτος λοιπόν φετιχιστής είναι ο διάσημος σκηνοθέτης Quentin Tarantino. 
Δεν χρειάζεται συστάσεις μιας και η ποδολαγνεία του, φαίνεται σε όλες τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν είναι πάντα όμορφες γυναίκες, με τα πατουσάκια εκτεθειμένα που κάνουν περάσματα με ψηλοτάκουνες γόβες, είτε βάφουν τυχαία τα νυχάκια τους...  Ο Ταραντίνο, έχει ένα θέμα επίσης με την Ούμα Θέρμαν η οποία κατά δήλωσή του είναι η μούσα του και πάντα στις ταινίες του εμφανίζεται ξυπόλυτη (πχ Kill Bill).
 
 
Angelina Jolie 
 
Η Angelina Jolie είναι μια "γυναίκα σκάνδαλο" και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για την εκρηκτική της σέξυ παρουσία. Οι φήμες για την προτίμησή της στην σκοτεινή s/m πλευρά του έρωτα οργίαζαν απο την εποχή που διατηρούσε σχέση με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της B. Thorton, ενώ σε εφημερίδες σκανδαλοθηρικού περιεχομένου δημοσιεύτηκαν ειδήσεις σχετικά με επισκέψεις σε Ασιάτισες Αφέντρες, λεσβιακές σχέσεις κλπ. 
 
Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, αν κάποιες απο αυτές τις φήμες ίσως να ήταν ανακριβείς, προκειμένου να της "στήσουν" το προφίλ της μοιραίας γυναίκας. Όταν δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία απο παπαράτσι που έδειχνε την Jolie να έχει δέσει σε καρέκλα τον Brad Pit, να είναι ντυμένη με σέξυ εμφάνιση αφέντρας και να τον «βασανίζει», τα πράγματα ξεκαθάρισαν! 
 
 
 
Merilyn Manson
Έχει ένα πολύ μεγάλο θέμα με την ποδολαγνεία και μάλιστα εκείνη που τον «κάρφωσε» ήταν η πρώην φιλενάδα του και πασίγνωστη πορνοστάρ Jenna Jameson... Επιπλέον, ο Manson διατηρούσε σχέση με την εκρηκτική gothic καλλονή Dita Von Tess που ακολουθεί...
 
 
Dita von Tess
 
Διάσημη performer σε fetish acts,  έχει παίξει σε βίντεο κλιπ του Manson και μάλιστα ώς Αφέντρα ενώ στα σοου της δεν παρέλειπε να επιδείξει με πολύ επιμέλεια (και κίνκυ τρόπο), τα υπέροχα καλίγραμμα της πόδια που πάντα κοσμούν ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα!
 
 
 
Britney Spears
 
Η τραγουδίστρια της πόπ έχει δηλώσει ανοικτά στο παρελθόν ότι θέλει ο σύντροφός της να της πιπιλάει τα δακτυλάκια των ποδιών και να της περιποιείται ιδιαίτερως τα πόδια! 
 
 
 
Tommy Lee
 
Παραδέχτηκε σε ένα περιοδικό ότι λόγω της μητέρας του είχε αναπτύξει φετίχ ποδολαγνείας και δεν μπορεί να αντισταθεί σε όμορφα γυναικεία πόδια. Φανταστείτε τι έγινε με την Pamela Anderson...
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger