Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Τί λένε τα άστρα σήμερα 7-3-2012!!!!



Κριός

 Κριός
(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Έντονη δραστηριότητα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και διαμάχες στο κοντινό σας περιβάλλον δημιουργεί σήμερα η δυσμενής όψη του κυβερνήτη σας του Άρη με τον Πλούτωνα αλλά και η Νέα Σελήνη. Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε το τριήμερο της Αποκριάς, χειριστείτε με προσοχή επαφές που θα προκύψουν με κοντινά σας πρόσωπα, συγγενικά κυρίως και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο οδηγείτε.





Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης 

Πάρτε αποστάσεις από χαοτικές σκέψεις και υπεραισιόδοξους στόχους και λειτουργείστε μεθοδικά και με πρόγραμμα, ώστε να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Αλήθειες που βγαίνουν στο προσκήνιο ενδέχεται να δημιουργήσουν αναστάτωση. Αποφύγετε να αφήσετε την οργάνωση ταξιδιών και εκδρομών στο τυχαίο το τριήμερο.
 Ταύρος





Δίδυμοι

 Δίδυμοι
(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η επαφή με φιλικά σας πρόσωπα που σας γνωρίζουν αρκετά καλά και οι συζητήσεις μαζί τους, σας βοηθούν να ξεμπλοκάρετε συναισθηματικά θέματα. Το τριήμερο της Αποκριάς αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και εστιάστε περισσότερο στη συναισθηματική και όχι στην εγκεφαλική επικοινωνία με τους γύρω σας. Οι αδέσμευτοι ευνοείστε για νέες γνωριμίες.





Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού 

Η Νέα Σελήνη από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων, φορτίζει θετικά τη σημερινή μέρα αλλά και το τριήμερο της Αποκριάς. Βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, διασκεδάστε και ανατροφοδοτήστε τις μπαταρίες σας. Από την άλλη, με τον Πλούτωνα απέναντί σας σε όψη με τον Άρη, αποφύγετε συζητήσεις που εμπεριέχουν ένταση αλλά και κάθε είδους παρασκήνιο.
 Καρκίνος





Λέων

 Λέων
(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Ο Ερμής και η Αφροδίτη απέναντί σας, σας φέρνουν σήμερα σε επαφή με κοντινά πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν ουσιαστικά σε θέματα που σας απασχολούν έντονα αυτό τον καιρό. Το τριήμερο αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας και σε φιλικά σας πρόσωπα, χαλαρώνοντας κοντά τους και επωφελούμενοι από δημιουργικές συζητήσεις μαζί τους.





Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης 

Στον συναισθηματικό τομέα αλλά και στον οικογενειακό, χειριστείτε με προσοχή αποκαλύψεις και ανατροπές που προκύπτουν και περιέχουν και από τη δική σας και από την άλλη πλευρά έντονο θυμό, με την Νέα Σελήνη απέναντι σας σε όψη με τον Ουρανό. Οργανώστε με τον σύντροφο και τους φίλους σας τρόπους διασκέδασης για το ερχόμενο τριήμερο.
 Παρθένος





Ζυγός

 Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Φίλοι και συνεργάτες, σας βοηθούν σήμερα να ξεμπλοκάρετε ζητήματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Εστιάστε σε σχέσεις ή συνεργασίες που παλινδρομούν εδώ και καιρό και διαχωρίστε τη θέση σας από χαοτικές επιλογές του παρελθόντος που σας απομυζούν. Το τριήμερο της Αποκριάς διασκεδάστε με αγαπημένα σας πρόσωπα, με την εύνοια του Ερμή και της Αφροδίτης.





Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού 

Θέματα που αφορούν συνεργάτες αλλά και κοντινά σας πρόσωπα, σας δημιουργούν ένταση σήμερα, κυρίως γιατί αισθάνεστε ότι δεν λέγονται σημαντικές αλήθειες. Αξιοποιήστε την εύνοια της Νέας Σελήνης και κανονίστε με αγαπημένα πρόσωπα ταξίδια, αποδράσεις και τρόπους διασκέδασης για την Αποκριά, λαμβάνοντας υπόψη σας την επικινδυνότητα που δημιουργεί σε κάθε τομέα η όψη του κυβερνήτη σας Πλούτωνα με τον Άρη.
 Σκορπιός





Τοξότης

 Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Αποφύγετε σήμερα με την Νέα Σελήνη σε δύσκολη όψη σημαντικές αποφάσεις στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα και μην καταναλωθείτε σε έντονες συζητήσεις. Θέματα διασκέδασης, εκδρομές και ταξίδια που οργανώνετε για το τριήμερο της Αποκριάς θα χρειαστούν καλή οργάνωση ώστε να αποφύγετε κάθε είδους ανατροπές και εντάσεις.





Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης 

Επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν χρειάζονται νεωτεριστικούς τρόπους ή μια διαφορετική οπτική για να εξελιχθούν. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας το τριήμερο της Αποκριάς αλλά και στη σχέση με το σύντροφο και τα κοντινά σας πρόσωπα, εξομαλύνοντας τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από θέματα του παρελθόντος που έχουν δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας.
 Αιγόκερος





Υδροχόος

 Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σας σας ευνοούν σήμερα, ενώ η Νέα Σελήνη σε όψη συνόδου με τον Ουρανό σας εφιστά την προσοχή σε ανατροπές και αποκαλύψεις. Οργανώστε επαφές και συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα το τριήμερο της Απόκριας και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις.





Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού 

Οργανώστε με προσοχή μετακινήσεις, εκδρομές και αποδράσεις για το τριήμερο που έρχεται, με την Νέα Σελήνη σε όψη συνόδου με τον Ήλιο και τον Ουρανό στο ζώδιο σας, προκαλώντας ανατροπές και ισχυρό παρασκήνιο. Διευθετήστε άμεσα υποχρεώσεις που αφορούν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα και δώστε προσοχή σε θέματα μετακινήσεων.
 Ιχθείς

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger