Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Επιχειρηματίας ανέβασε στο facebook ροζ βίντεο με γνωστό μοντέλο


Ο έρωτας κατέληξε σε εφιάλτη για τη 40χρονη

Επιχειρηματίας ανέβασε στο facebook ροζ βίντεο με γνωστό μοντέλοΜία θυελλώδης σχέση ενός επιχειρηματία με γνωστό πρώην μοντέλο κατέληξε σε μηνύσεις, όταν μετά το χωρισμό τους ο 48χρονος ανέβασε στο facebook φωτογραφίες και βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», το θύμα είναι ένα πρώην μοντέλο που αν και ανεβαίνει πλέον στην πασαρέλα, ασχολείται ενεργά με την μόδα, αφού κάνει εισαγωγές επωνύμων ενδυμάτων από γαλλικούς Οίκους μόδας. 

Θύτης ένας 48χρονος εμφανίσιμος και επιτυχημένος στον χώρο του άνδρας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Καζίνο Λουτρακίου πριν από δύο χρόνια και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα, ωστόσο όλα άλλαξαν μετά το χωρισμό τους, αφού ο 48χρονος ήθελε την επανασύνδεση τους.

 Η 40χρονη όμως είχε πλέον άλλο δεσμό και αρνήθηκε να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου του. Τότε εκείνος διέρρευσε σε facebook και twitter τις προσωπικές τους στιγμές.

Η γυναίκα ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας και η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε και συνέλαβε τον επιχειρηματία.

Από τον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του, λίγες ώρες μετά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος και USB sticks, ενώ από την ψηφιακή διερεύνηση διαπιστώθηκε ότι όντως αυτός είναι ο κάτοχος των επίμαχων προσωπικών δεδομένων του πρώην μοντέλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger