Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Γιατί το πορνό δεν αρέσει στις γυναίκες τόσο όσο στους άντρες;


Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση δεν είναι πολύ σαφής. Τους αρέσουν, αλλά υπό προϋποθέσεις. Τις απολαμβάνουν, αλλά με προδιαγραφές.

Γιατί το πορνό δεν αρέσει στις γυναίκες τόσο όσο στους άντρες;
Ενίοτε, οι τσόντες αρέσουν στις γυναίκες πολύ πιο αρρωστημένα και παθιάρικα, από ότι σε έναν μπουνταλά άντρα. Άβυσσος το τσοντο-ενδιαφέρον της γυναίκας... 
Το θέμα δεν έχει «άσπρο ή μαύρο». Ποτέ δεν είχε, για κανένα φύλο.Η ερωτική διέγερση με τσόντα είναι θέμα τόσο υποκειμενικό και «περί ορέξεως ζαμπονοτυρόπιτα», όσο –την ίδια στιγμή- και απόλυτα αντικειμενικό: ναι, όταν θα δεις την Candice Swanepoel στα τέσσερα (πάρε μάτι εδώ), ή την Rosie Huntington-Whiteley από... πίσω (χάζεψε τη «θέα» εδώ), ή την Paz De La Huerta να γλύφει δάχτυλα («εξυπηρετήσου» εδώ) , αυτό ξεφεύγει από το υποκειμενικό της υπόθεσης, δεν υπάρχει τίποτα υποκειμενικό σεξουαλικά απέναντι σε μια σεξοβόμβα που ετοιμάζεται από λεπτό σε λεπτό να εκραγεί (και πόσο θες πραγματικά να σε πάρουν τα σκάγια!). Πόσο, μάλλον, να το βλέπεις σε βερσιόν τσόντας, να προχωρά στο «παρασύνθημα» χωρίς κομμένες σκηνές και να εξελίσσεται σε όλο το μεγαλείο της η «πράξη» (με όλες τις ζογκλερικές-αεροπλανικές «επιδείξεις») μπροστά στα μάτια σου, το απογειώνοντας στα ουράνια το αισθησιακό του πράγματος. Μαγεία..! Κόκκινο «Χ» πάνω δεξιά στην οθόνη, με τιμές!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger