Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Πως να ξεχωρίσεις μια … λολίτα !!

 Η “λολίτα” ήταν, είναι και θα είναι το υπέρτατο σύμβολο του άγουρου αισθησιασμού. Στην (σύγχρονη) ερωτική παραφιλολογία -και φαντασίωση-, μια “λολίτα” κατά βάση δεν είναι ανήλικη (προς Θεού, είναι ποινικό, είναι άρρωστο, είναι ανώμαλο) , η λέξη ‘λολίτα” δεν παραπέμπει μόνο στο πιτσιρικέ της δεσποινίδος, αλλά και στο όλο στυλάκι, λίγο το επιτηδευμένα μικρομέγαλο, αλλά στην πιο σέξι εκδοχή του και με guest “εμβόλιμα” αξεσουάρ στην εικόνα της, που σχεδόν την χρίζουν “μπέμπα” στα πυρακτωμένα -από λαγνεία- μάτια σου (άσε τα λούτρινα στην ησυχία τους!).
Συνεπώς, επειδή όπως κάθε μεμονωμένο κοινωνικό σύνολο έχει το dress code της, έτσι και οι λολίτες είναι μια κάστα που έχει στυλιστικές εμμονές. Τα πανκια κάποτε είχαν τις παραμάνες στα ρούχα τους, οι λολίτες σήμερα έχουν τις φουσκωτές “balloon” φούστες που φτάνουν ως το γόνατο. Οι S&M γκόμενες έχουν το leather, τις ζαρτιέρες και τις μαύρες κάλτσες, οι λολίτες ψηφίζουν ροζ δαντέλα και ξερό ψωμί!
Πιο συγκεκριμένα, μια λολίτα που θέλει να αφήσει θύματα στο διάβα της, με άλλοθι το στυλ της, θα τη δεις να φοράει τα παρακάτω:
1. Το ζαχαρώνεις το ωμάκι;
Μίνι φορεματάκια με έντονα χρώματα, αλλά όχι ροζ. Θα σου θυμίζει λίγο ζαχαρωτό, το οποίο μετά βουλιμίας θα ήθελες να ροκανίσεις. Αν έχει δυνατό της ατού και… ατραξιόν της ένα πλούσιο στήθος, θα τη δεις να φοράει αυτά που κόβουν έντονα στη μέση και αναδεικνύουν το “ρετιρέ” της! Αν το μπούστο είναι σε… λογικά πλαίσια, θα τη δεις να φοράει φορεματάκια από αυτα που σου πετάνε τσαχπίνικα και με νόημα τον έναν ώμο έξω και υπονοούν ότι “αν είσαι φρόμινο αγόρι, θα σου πετάξω και το άλλο ωμάκι έξω..!”.
2. Μπουτάκια έξω
Κι ακόμα περισσότερα “μπουτάκια έξω”. Τζιν μίνι φουστάκια, τζιν σορτσάκια κομμένα, σορτσάκια γενικώς σε όλα τα χρώματα, αναλόγως του τι κυρίαρχο χρώμα είχε στο background το pop videoclip που είδε το πρωί που ξύπνησε, στο Mad TV! Στο πιο τελειωμένα casual look της, θα τη δεις να το έχει συνδυάσει με πέδιλα, ποτέ με sneakers, εκτός κι αν είναι ακόμη ανήλικο με skate και back-pack, ενώ στα ντουζένια της, για να προκαλέσει τριγμούς στο δρόμο -και να επιβεβαιωθεί ως ανερχόμενη γκόμενα με υπέρμετρο επίσης ανερχόμενο εγωισμό- συνδυάζει το σορτσάκι με ψηλοτάκουνες γόβες και τσαντάρα περασμένη στο χέρι της, ενώ η φράτζα της τής καλύπτει το ένα μάτι και αυτή δεν κάνει κάτι γι’ αυτό. Επίτηδες. Μα να χαλάσει το στυλάκι της;
3. Ο διάβολος φορούσε (10ποντα) Prada
Γόβα και τα μυαλά στα κάγκελα! Όπως αναφέρθηκε, γόβα για τα μεγάλα ντουζένια, αλλά και γόβα ακόμη και μέσα στο καταμεσήμερο, αν της καπνίσει και θέλει να παίξει χοντρά κι επικίνδυνα για τον “Mr Big” της, τον οποίο θα συναντήσει για lunch στο “Rock ‘n’ Roll”, οπότε δεν μπορεί να πάει στο “Rock” σαν λέτσος. Συνήθως οι γόβες κρύβονται στην τσαντάρα, μια γωνία πριν το “Rock” πιάνει σε μια άκρη, βγάζει τις μπαλαρίνες ή τα πέδιλα και βάζει τις τακούνες. Η γόβα, για το who-is-who, για να ξέρεις τι θα αντικρίσεις σε μια λολίτα, είναι χρώματος εντόνου, από πορτοκαλί και lime μέχρι και κατακόκκινη λουστρινέ, αν θέλει να σβήσει κάθε υποψία θηλυκού εκεί που θα βρεθεί, σε ακτίνα μισού χιλιομέτρου!
4. Τύφλα να ‘χει το Sports Illustrated
Στα μπανιερά της, η λολίτα είναι λιτή κι απέριττη (και καθόλα σέξι): μπικινάκι με σουτιέν-τριγωνάκι και λεπτεπίλεπτα κορδονάκια, συνήθως μαύρου χρώματος το κάτω, το βρακάκι και όσο πιο αλλοπρόσαλλο και “ουράνιο τόξο” το πάνω. Η λολίτα είναι μαέστρος στο χρωματικό mix n’ match. Και πως αυτό; Όταν είσαι μικρή έχεις λιγότερες σκοτούρες να σε πιέζουν και περισσότερο χρόνο για να σκοτώσεις. Τα χρωματικά ταιριάσματα είναι το χόμπι της!
5. Διακόσμηση “εσωτερικού χώρου”
Στον “εσωτερικό κόσμο” της, παίζει φουλ δαντέλα, εννοείται χαμηλοκάβαλο, εννοείται ροζ ή γενικά σε παστέλ χρώματα, μια δόση φραμπαλά κι αυτό γιατί ξέρει ότι είναι μια κινητή-ζωντανή φαντασίωση, ενώ τα στρινγκ τα έχει λίγο στο φτύσιμο, διότι τα στρινγκ της κάνουν “τσουλέ” και μεγαλίστικα. Βέβαια, στο “καυτό ραντεβού” σας θα φορέσει φυσικά στρινγκ για να είναι αντάξια του σέξι βαρυσήμαντου τίτλου που φέρει, αυτόν της “λολίτας”. Βέβαια, αν η λολίτα σου παραδωθεί, το τι κρύβει ο “εσωτερικός κόσμος” της θα το διαπιστώσεις από πρώτο χέρι..!
Bonus: Ένα πράγμα που απαγορεύεται να ξεστομίσεις στην “Νέας Κοπής Λολίτα”:
Μπορεί κάποτε να περνούσε η “μπογιά” της και να είχε σουξέ στο λολιτογκρούπ, αλλά πλέον, αν το πεις σε μια λολίτα θα σε φτύσει, το λιγότερο, θα σε πει γραφικό και μπάρμπα, το περισσότερο: Δεν λες ποτέ σε μια νέα λολίτα “Who’s your daddy?”. Οι πιτσιρίκες πλέον έχουν απάντηση -συνήθως αθυρόστομη- για όλα όλα, οπότε δεν θες να ακούσεις τι θα πει ο στόμας της αν αποφασίσει να σου δώσει απάντηση στο ερώτημά σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger