Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η Angelina Jolie μιλά για το περίφημο "πόδι" της

Η Angelina Jolie μιλά για το περίφημο πόδι της  Για το περίφημο δεξί της πόδι που κατάφερε να κλέψει την παράσταση τη βραδιά των Oscars και να γίνει παρωδία στη συνέχεια, μίλησε για πρώτη φορά η Angelina Jolie.

Να σας θυμίσουμε, πως μόνο για το δεξί της πόδι που όλο το βράδυ προέβαλλε επιδεικτικά μέσα από το σκίσιμο της μαύρης Versace τουαλέτας της, είχαν χαραμιστεί 10.000 tweets, με τον κόσμο του Twitter να «κράζει» την διάσημη star για τον τρόπο που στηνόταν.

Ε τώρα το κορίτσι αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Τι έκανε; αγνόησε επιδεικτικά την κοροϊδία που της έκαναν σε τηλεόραση, sites και ραδιόφωνα, και μιλώντας στην «Huffington Post», είπε:

«Πραγματικά δεν έδωσα καθόλου σημασία σε όλο αυτό που συνέβη. Δεν βλέπω τέτοιου είδους εκπομπές και αν μπω στο Internet, δεν κλικάρω ο,τι με αφορά. Και φυσικά οι δικοί μου άνθρωποι δεν συζητάνε και δεν ασχολούνται με τέτοια!»

Τους «γράφει» η Angelina και ας λένε ο,τι θέλουν! Άλλωστε στη συνέχεια της συνέντευξης της συμπληρώνει πως το μαύρο Versace φόρεμα το είδε, της άρεσε, το φόρεσε, το ευχαριστήθηκε και τέρμα! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger