Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Σίσσυ Χρηστίδου: Στιγμές έντονου πάθους κρατούν τη σχέση μας ζωντανή

Σίσσυ Χρηστίδου: Στιγμές έντονου πάθους κρατούν τη σχέση μας ζωντανή

Τέλος στις φήμες για την υποτιθέμενη "κακή σχέση" της με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και για τα σενάρια που την ήθελαν να περνά κρίση στον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη...
έβαλε ξανά η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό «Glam» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».
Αναφερόμενη στη σχέση της με το Θοδωρή Μαραντίνη, είπε: «Η σχέση μας είναι πιο ουσιαστική, γεμάτη με περισσότερη αγάπη. Είναι ο άνθρωπός μου. Δεν έχουμε πια απλά μια σχέση, είμαστε οικογένεια. Αυτό για μένα είναι ο μεγαλύτερος από όλους τους θεσμούς. Όλα τα υπόλοιπα στη ζωή μου έρχονται μετά» δήλωσε. Και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να έχουμε πάντα χρόνο για τη σχέση μας, αλλά και ο ένας για τον άλλο. Προσπαθώ από την πλευρά μου να μην τον θεωρώ δεδομένο, να μου το θυμίζω και να τον διεκδικώ κάθε μέρα» ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι: «Το sex είναι πάρα πολύ σημαντικό και το πάθος επίσης. Πιστεύω πως το κάθε ζευγάρι μέσα από αυτές τις στιγμές έντονου πάθους, κρατάει τη σχέση του ζωντανή. Πολλές φορές η καθημερινότητα είναι δύσκολη, αλλά αυτές οι στιγμές μπορούν να είναι η δύναμή σου».

Σχολιάζοντας όσα ακούστηκαν για τη συνεργασία της με τον συμπαρουσιαστή της Χρήστο Φερεντίνο, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Η σχέση μας είναι εξαιρετική. Είναι ένας άνθρωπος που συμπαθώ πολύ και συναντώ συχνά και εκτός δουλειάς. Από κει και πέρα, δεν μπορώ να κρίνω τη χημεία μας σαν τηλεθεατής, γιατί το ζω από μέσα. Εμείς πάντως αισθανόμαστε πολύ καλά και στην εκπομπή περνάμε υπέροχα. Γελάμε πολύ!» ξεκαθάρισε η 31χρονη παρουσιάστρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger