Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Τί λένε τα άστρα σήμερα!!!!

  Αφήστε  αυτήν  την  περίοδο  να  περάσει  και  μην  πάρετε  σημαντικές  αποφάσεις  τώρα. θα σας δοθούν ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα και να έρθετε σε επαφή με ερωτικά πρόσωπα. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη.




Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια. Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σας και θα πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος γαι να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα. Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζετε τίποτα εν θερμώ.


Είναι μια καλή περίοδο για να επιλυθούν κάποια πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρχει καλή διάθεση και τις δυο πλευρές. Κινηθείτε ευέλικτα και εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι λίγο πιεστικοί. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Στα επαγγελματικά σας μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας.




Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας. Στη δουλειά σας οι απαιτήσεις των ανώτερων σας θα είναι αυξημένες και θα καταβάλλετε προσπάθειες για να μπορέσετε να πετύχετε αυτά που θέλουν.


Αναθεωρήσεις στα σχέδια και στους στόχους σας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Στα συναισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας.




  Κληρονομικά  ή  και  φορολογικά  ζητήματα  μπορεί  να  έρθουν  στο  προσκήνιο  και  να  χρειαστούν  την  προσοχή  σας. Αγαπητοί αδέσμευτοι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για εσάς. Αν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα. Απαραίτητη προυπόθεση για να πετύχετε τα σχέδια σας, είναι ότι θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους. Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα.


Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τους δικούς σας ανθρώπους και δεχτείτε τις πολύτιμες συμβουλές τους.


Δεν είναι απίθανο να αιφνιδιαστήτε και από κάποιους συνεργάτες σας οι όποιοι θα σας απογοητεύσουν μετά από σημαντικές αποκαλύψεις που θα γίνουν. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε. Οι αδέσμευτοι, θα αναστατωθείτε, καθώς θα παρουσιαστούν στο ‘ κατώφλι΄ σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.




Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Ζητείστε και τη γνώμη των αγαπημένων σας προσώπων και κινηθείτε ανάλογα. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί.




Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, κάντε ρεαλιστικά βήματα και αναθεωρήστε όπου χρειάζεται, σχέσεις και συνεργασίες. Βαλεντίνου για να την περάσετε μόνοι σας οργανώνοντας ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας και περνώντας μια αξέχαστη βραδιά μαζί του. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο όπου ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα σημαντικά ραντεβού. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρήτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί.




Αν δεν δείτε τα πράγματα με την μεγάλη ευαισθησία που διαθέτετε, θα μπορέσετε να είσαστε αντικειμενικοί και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Εσείς που δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς , αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Οι υποχρεώσεις για αρκετούς από εσάς θα είναι πολλές και οι ευθύνες μεγάλες. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας, γιατί θα είστε πολύ αγχωμένοι με τα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στο σύντροφο σας.




Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, συγγενείς, σπίτι, περιουσιακά, καθώς και διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις θα επιβαρύνουν το εισόδημα σας. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα. Το πλανητικό σκηνικό στοχεύει κατά βάση αυτήν την περίοδο τον ερωτικό τομέα για εσάς τους Λέοντες. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο.




Πηγή









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger